Klikk for galleri

Meget tiltalende og innholdsrik nyoppført hytte med gjennomgående høy standard - Solrik tomt - Lave omk

Meget tiltalende og innholdsrik nyoppført hytte med gjennomgående høy standard - Solrik tomt - Lave omk

Som kunde hos PrivatMegleren får du en skreddersydd prosess tilpasset dine behov og ønsker

Innlandet - Gausdal

Slåseterlia 42

Prisantydning5.750.000,-Primærrom101m2Bruksareal104m2Soverom4Rom5
bilde fra galleri
VisningEtter avtale!
bilde fra galleri

Informasjon om prosjektet

Oppdragsnummer

55-22-0431

Eier

Gerzic invest as Gerzic invest as v. Ernad Gerzic Gerzic invest as v. Suvad Gerzic

Eiendomstype

Hytte

Eierform

Selveier

Betegnelse

Gnr. 197 Bnr. 40 i Gausdal kommune
Ideell andel: 1/1

Byggeår

2022

Areal

Primærrom: 101 kvm, Bruksareal: 104 kvm
Rom som er P-rom: Entré, stue og kjøkken i åpen løsning, 2 bad, 4 soverom

Antall rom

5

Tomtetype/areal

Eiet tomt / 1354 kvm

Destinasjon

Skeikampen

Beliggenhet

Hytta ligger i Slåseterlia - ett av Skeikampens nyeste hyttefelt. Flott beliggenhet i vestvendt og svakt skrånende terreng med gode solforhold. Skiløyper går like ved hytta og er videre koblet sammen med det omfattende og velpreparerte løypenettet på Skeikampen. I kort avstand fra hytta finner man nye Skeiporten med flott sportsbutikk, kafé og søndagsåpen dagligvarebutikk. På andre siden av hovedveien finner man også den nye og flotte langrennsarenaen. Hytta er et perfekt utgangspunkt for naturopplevelser både sommer og vinter.

Beskrivelse av nærområdet / fasiliteter

Hver årstid har sin sjarm og på Skeikampen finnes det uteaktiviteter for store og små om våren, sommer, høst og vinter. Skeikampen er viden kjent for sine fine sykkelstier, seterveier og fjellveier, og byr på et flott sykkelterreng enten du ønsker utfordrende traseer og spenning, eller skal på en rolig sykkeltur med familien. Foretrekker du å gå, er fjellene rundt Skeikampen et populært turområde. Naturen veksler mellom snaufjell og frodig høyfjellsterreng og fra toppen av Skeikampen kan man se helt til Jotunheimen og Mjøsa. Det er flere fiskevann i området for de som ønsker å prøve fiskelykken, og fine badeplasser med mulighet for grilling, lek og avslapping.

På Skeikampen kan du spille golf på Nordens høyestliggende 18-hulls golfbane. Skei Golfklubb sin 18-hullsbane ligger 900 moh i et vakkert seterlandskap. Nærheten til serveringssteder og fasiliteter er det mange som setter ekstra stor pris på, med bl.a. Skei Appartement/Skeistua og Segalstad Seter med dagligvareforretning som er åpent hver dag.

På vinterstid er Skeikampen et av Norges mest snørike områder. Dette er kjent som kanskje Norges flotteste langrennsområde med ca. 220 km maskinpreparerte løyper med stor variasjon på løyper for alle ferdigheter og værforhold. Terrenget er variert med høyfjell og skog. Løypenettet er knyttet sammen med Peer Gynt skiregion og Kvitfjell.

Skeikampen har et flott, moderne alpinanlegg med 11 heiser og 21 nedfarter. Det er bl.a. 8 seter stolheis rett til toppen, samt gode off-pist muligheter. Det er lagt ned mye ressurser i et topp moderne parkanlegg for twintip og snowboard. Skeikampen har ved flere anledninger vært treningsarena for landslaget i slopestyle, hvor både tidlig snø og sikre snøforhold har vært av stor betydning for at skiforbundet har valgt Skeikampen som arena.

Bygninger

Nyoppført, frittstående hytte.

Byggemåte

Hytta er fundamentert på støpt plate på mark av støpt betong. Videre er hytta oppført med yttervegg i trekonstruksjon med stående utvendig trekledning. Bygget har en mønet takkonstruksjon, tekket med shingel.

For ytterligere informasjon se selgers egenerklæringsskjema.

Arealer og fordeling pr. etasje

Primærrom: 101 kvm, Bruksareal: 104 kvm
Rom som er P-rom: Entré, stue og kjøkken i åpen løsning, 2 bad, 4 soverom

Innhold

PrivatMegleren Lillehammer har gleden av å presentere denne nyoppførte og stilrene hytta med sentral beliggenhet på Skeikampen, som inneholder:

* Entré
* Stue
* Kjøkken
* 2 Bad
* 4 soverom
* Teknisk rom

* Solrik terrasse
* Utvendig bod

Standard

Velkommen til fjells, og naturskjønne omgivelser på Skeikampen. Her venter skiløyper og flott fjellnatur rett utenfor døra. Hytta har en gjennomgående høy standard med god kvalitet på innredninger og materialvalg. Hytta er gjennomført med moderne og tidsriktige fargevalg, med bl.a et flott parkettgulv og pent behandlet panel på vegger og tak. 

Stor og flott stue i moderne åpen løsning mot kjøkkenet. Generøs takhøyde og store vindusflater gir rommet et luftig og lyst preg. En flott peisovn gir god varme og hyggelig atmosfære på kalde vinterkvelder. Her er det god plass til både sofakrok, spisebord og øvrig møblement. Fra spiseplassen ved kjøkkenet er det direkte utgang til solrik terrasse. Hyttas kjøkken er under bygging og vil være i samme farge som vinduer og dører. Kjøleskap, steketopp, stekeovn og oppvaskmaskin medfølger handelen.

Hytta har to tiltalende og moderne bad - ett i hver fløy av hytta. Begge badene er innredet med mørke 30x60cm fliser på gulv og 60x60cm fliser på vegg. Badet er innredet med baderomsinnredning med glattefronter, heldekkende servant og vegghengt speil. Her er det også dusjhjørne med dører i glass, vegghengt dusjutstyr og toalett. Varme i gulv gjør begge badene til et forfriskende bad å starte dagen på. Hytta har også en praktisk bod/teknisk rom med varmtvannsbereder og opplegg for vaskemaskin. 

Hytta har i tillegg 4 romslige og innbydende soverom i lik utførelse som resten av hytta.

Møblering

Hytta selges umøblert eller etter nærmere avtale.

Oppvarming

Varmekabler i gulv i entré og på begge bad. Flott og effektiv peisovn i stue.
For øvrig oppvarming i form av panelovner.

Parkering / Garasje

God plass til parkering på egen tomt.

Adkomst

Skeikampen ligger kun 2,5 times kjøring fra Oslo. Det er også gode muligheter for å benytte kollektivtrafikk fra Lillehammer til Skeikampen.

Fra Lillehammer kjør RV 255 mot Gausdal og følg denne ca. 20 km til Segalstad Bru i Østre Gausdal. Fortsett her rett fram på RV 254. I Svingvoll, ta av til Skei på venstre hånd og følg Skeisvegen ca. 5,5 km og ta deretter inn til høyre mot Slåseterlia. Følg veien og hold til høyre etter ca. 50 meter. Ta deretter inn til høyre etter ca. 100 meter og hytta ligger innerst i vegen.

Hytta vil være merket med til-salgs plakat fra PrivatMegleren.

Beskrivelse av tomt

Stor eiet tomt på over 1,3 mål med gode solforhold og fint utsyn. Hytta ligger i et nyetablert hyttefelt med flotte skiløyper rett utenfor hytta.

Tinglyste rettigheter og forpliktelser

Kommunen har legalpant som sikkerhet for betaling av kommunale avgifter. Legalpant er pant som følger av loven, og som ikke tinglyses. Legalpant følger derfor eiendommen ved salg. På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer som f.eks. rett for kommunen til å vedlikeholde rørsystemer for vann- og kloakk. Disse erklæringene vil følge eiendommen ved salg. Kontakt megler for nærmere informasjon.

Servitutter / rettigheter

Eiendommen overdras fri for pengeheftelser, med unntak av eventuelle erklæringer, avtaler, servitutter og panteheftelser som fremgår av salgsoppgaven og skal følge med eiendommen ved salg. Kjøpers bank vil få prioritet etter disse.

I henhold til grunnboksutskrift ajour 05.10.2022, er følgende tinglyst på eiendommen:

2017/620843-1/200  Bestemmelse om vannledning. Tinglyst: 13.06.2017
Rettighetshaver:GAUSDAL KOMMUNE. Org.nr: 961381274. Overført fra: 3441-197/23

2017/620843-2/200  Bestemmelse om kloakkledning. Tinglyst: 13.06.2017
Rettighetshaver:GAUSDAL KOMMUNE. Org.nr: 961381274. Overført fra: 3441-197/23

2021/48947-2/200  Bestemmelse om bebyggelse. Tinglyst: 13.01.2021.
Rettighetshaver:Jøra Bygg AS. Org.nr: 951104000. Byggearbeidene skal starte innen 36 mnd. etter overtagelse av tomten

2021/48947-3/200  Bestemmelse om medlemskap i velforening/huseierforening

Vei / Vann / Avløp

Offentlig tilknyttet vann og avløp.
Privat veg.

Ferdigattest eller midl. brukstillatelse

Ferdigattest på oppført fritidsbolig datert 07.10.2022 følger som vedlegg til salgsoppgaven.

Verdi ved skattefastsetting

Ligningsverdi er p.t. ikke fastsatt. Ligningsverdien fastsettes av Ligningskontoret etter beregningsmodell som tar hensyn til om boligen er en såkalt "primærbolig" (der boligeieren er folkeregistrert bosatt) eller "sekundærbolig" (alle boliger man eier, men ikke bor fast i). Interessenter oppfordres til å sjekke www.skatteetaten.no eller kontakte ansvarlig megler for nærmere informasjon om fastsettelse av ligningsverdi.

Reguleringsforhold

Gjeldende plan for området er "REGULERINGSBESTEMMELSER FOR OMRÅDEREGULERING SKEI SØR" vedtatt 25.09.2014.
Reguleringsplan med bestemmelser følger som vedlegg til salgsoppgaven.

Energimerking

Oppvarmingskarakter Oransje - Energikarakter C
Energiattesten følger som vedlegg til salgsoppgaven.

Andre faste løpende kostnader

* Kommunale avgifter:
Det ilegges ikke årlige avgifter før bygget er tatt i bruk, har midlertidig brukstillatelse eller ferdigattest.
I de kommunale avgiftene vil følgende være inkluder: Eiendomsskatt, renovasjon, brannsyn/feiing, abonnementsgebyr og forbruk vann og avløp.

* Strøm, kostnad vil variere ut ifra bruken av hytta. Hytta er nyoppført - vi har ikke statistikk på strømforbruk.
* Forsikring av bygg og innbo.
* Evt. TV/Internett.
* Velforening: Pliktig medlemskap i velforening: 7000,- pr. år. Brøyting og løypeavgift er inkludert i beløpet.

Finansiering

Kontakt megler for avklaring av finansielle forhold, herunder lån til kjøp av eiendom. PrivatMegleren har avtale med Nordea om formidling av lån og andre finansielle tjenester. PrivatMegleren mottar godtgjørelse for dette.

Totale kostnader

5 750 000,- (Prisantydning)
Omkostninger
172,- (Pantattest kjøper) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 25 000,- (Dokumentavgift (avgiftsgrunnlag: 1 000 000,-)) 16 500,- (Kjøpsforsikring IF (valgfritt))
42 842,- (Omkostninger totalt)
5 792 842,- (Totalpris inkl. omkostninger)
NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Sammendrag fra selgers egenerklæring

* Nyoppført hytte fra Jøra-Bygg.
* Arbeid på våtrom er utført av J&K Johnsen.
* Arbeid på el-anlegg er utført av Minel Skogvang Installasjon AS.

Annen nyttig informasjon

Alle innvendige og utvendige arealangivelser er hentet fra vedlagte tilstandsrapport.
 
Det gjøres oppmerksom på at megler ikke har innhentet særskilte opplysninger om det finnes pålegg fra brann/feiervesen på eiendommen. Det er ikke foretatt undersøkelse av det elektriske anlegget.

Med mindre annet er uttrykkelig avtalt gjelder NEFs normgivende liste over løsøre og tilbehør.

Adgang til utleie

Ingen restriksjoner. Det er forøvrig gode utleiemuligheter via Skeikampen booking.

Sikkerhetsstillelse

Alle eiendomsmeglingsforetak har lovpålagt forsikring av klientmidler begrenset oppad til kr 45 mill. Enkeltsaker er forsikret inntil kr 15 mill. Dersom kjøpers låneinstitusjon krever tilleggsforsikring ved omsetning over 15 millioner, må kjøper selv eller dennes låneinstitusjon dekke utgiftene forbundet med dette.

Kjøpsforsikring

Vedlagt i salgsoppgaven følger informasjon om Kjøpsforsikring fra If.  Produktet inneholder boligkjøperforsikring,  hus-/hytteforsikring med superdekning og innboforsikring med superdekning. Les mer om Kjøpsforsikring  i vedlagte materiell.

Overtagelse

Etter nærmere avtale.

Boligselgerforsikring

Selger har ikke tegnet boligselgerforsikring, og interessenter oppfordres til å sette seg inn i selgers egenerklæring før det inngis bud på eiendommen.

Garantier

Garanti etter buofl. § 12 skal stilles dersom avtale inngås innen seks måneder etter ferdigstillelse, jf. avhl. § 2-11. Garantien skal tilsvare min 3 % av kjøpesum fremtil overtagelse og minst 5 % i fem år etter overtagelse.

Budgiving

Bud kan legges inn via PrivatMeglerens "gi bud-knapp" som finnes på Privatmegleren.no/eiendommens hjemmeside og i nettannonsen. Bud legges inn trygt og enkelt med bank-ID.

For mer informasjon om budgivning, se "Viktig informasjon" i salgsoppgaven.

Lovanvendelse

Eiendommen selges etter reglene i avhendingsloven. Eiendommen skal overleveres kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett kan ikke gjøre gjeldende som mangel noe han burde blitt kjent med ved undersøkelsen. Dersom det er behov for avklaringer, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en bygningssakyndig før det legges inn bud.

Hvis eiendommen ikke er i samsvar med det kjøperen må kunne forvente ut ifra alder, type og synlig tilstand, kan det være en mangel. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut i fra at det virket inn på avtalen at opplysningen ikke ble gitt eller at feil opplysninger ikke ble rettet i tide på en tydelig måte. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som nødvendiggjør utbedringer. Normal slitasje og skader som nødvendiggjør utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente og vil ikke utgjøre en mangel. Boligen kan ha en mangel dersom det er avvik mellom opplyst og faktisk areal, forutsatt at avviket er på 2% eller mer og minimum 1 kvm.

Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning må kjøper selv dekke tap/kostnader opptil et beløp på kr 10 000 (egenandel). Dersom kjøper ikke er forbruker selges eiendommen «som den er», og selgers ansvar er da begrenset jf. avhl. § 3-9, 1. ledd 2. pktm. Avhendingsloven § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt en innendørs arealsvikt karakteriseres som en mangel vurderes etter avhendingsloven § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøp menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet.

Meglers vederlag og utlegg

Meglers vederlag og utlegg betales av selgeren og utgjør: 1,1 % av oppnådd totalpris, minimum kr 54 900,- inkl. mva. Sum tillegg stipulert til kr 45 124,-. Direkte utlegg kr 585,-. Dersom eiendommen ikke blir solgt skal selgere betale kr 9 900,- + tillegg/utlegg.

Vedlegg til salgsoppgaven

Meglers verdivurdering
Arealoppmåling
Egenerklæringsskjema selger
Energiattest
Informasjon fra Gausdal kommune
Tinglyste dokumenter
Viktig informasjon til kjøper og selger
Budskjema

Finn.no: Lokalområde

Skeikampen