Klikk for galleri

Helt ny og lekker 4-roms toppleilighet - Panoramautsikt - Solrike uteplasser - Mulighet for garasjeplass

Helt ny og lekker 4-roms toppleilighet - Panoramautsikt - Solrike uteplasser - Mulighet for garasjeplass

Som kunde hos PrivatMegleren får du en skreddersydd prosess tilpasset dine behov og ønsker

Innlandet - Lillehammer

Kirkegata 51, leilighet 503

Prisantydning14.100.000,-Felleskostnader2.916,-Primærrom158m2Bruksareal158m2Soverom3
bilde fra galleri
VisningEtter avtale!
bilde fra galleri

Informasjon om prosjektet

Oppdragsnummer

55-22-0386

Eier

Ringerud Invest AS, Org.nr 971 579 979

Eiendomstype

Selveierleilighet

Eierform

Eierseksjon

Betegnelse

Gnr. 200 Bnr. 146 Snr. 43 i Lillehammer kommune

Etasje

5

Byggeår

2022

Areal

Primærrom: 158 kvm
Bruksareal: 158 kvm

Tomtetype/areal

Felles eiet tomt for sameiet

Forretningsfører

Usbl

Beliggenhet

I Kuben lever man midt i Kulturkvartalet på Lillehammer. I umiddelbar nærhet har en Gågata, Kulturhuset Banken, Lillehammer kunstmuseum, kino og Gamle Norges Bank med restaurant.  Utenfor døra har en flere tilbud av spisesteder, og et kvartal unna finner en stasjonen med buss- og togforbindelser. Det blir trivelige uteområder på takene for rekreasjon hvor du kan nyte stillheten og utsikten mot omkringliggende landskaper. Hele prosjektet Kuben består av 43 elegante og urbane leiligheter midt i sentrum. Her får du hverdagsluksus midt i byen. Ta del i det urbane livet i kulturkvartalet på Lillehammer eller finn roen i din toppleilighet i Kuben.

I Kuben kan du finne ro og glede i urbane omgivelser. I tillegg til å være et boligprosjekt midt i sentrum, kan kjøperne av boligene i Kuben glede seg over en hyggelig bakhage, nydelig takthage og hver sin flotte balkong. Her står estetikk og komfort i høysetet. Her lever du lunt og skjermet med byen rett på utsiden.

Kjøp av nyoppført bolig

Fordeler med ny bolig:
- Boligen er i forskriftsmessig stand med 5 års reklamasjon for mangler.
- Energiøkonomiske og klimavennlige løsninger.
- Innflyttingsklar uten tanke på å måtte pusse opp først.
- Ingen behov for oppgraderinger på mange år.
- Lavere kjøpsomkostninger.
- Flytt inn i et helt nytt hjem, der ingen har bodd før deg.

Byggemåte

Bygningen er utført med bærekonstruksjon i betong og er bygget etter Byggteknisk forskrift (TEK 17), samt Plan- og bygningsloven. Etasjeskillere er utført i betong eller betong- elementer for leilighetene. Gulvet er bygd opp med trinnlydsplater, påstøp, og vannbåren varme. Fasadekledningen i tre med beslag og vindusomramming i mørkere farger. Fasadene er bygget opp som bindingsverk, påforet isolasjon, og med utvendig kledning av trepanel i fargen Herregårdsgrønn. Balkong- og terrassegulv er å anse som utvendig konstruksjon. Mindre ansamlinger av vann vil derfor kunne oppstå på gulv. Terrasser og balkonger er levert  med tremmegulv i impregnert trevirke. Utformingen av rekkverk er i aluminium/glass og lakkert stål.

Innvendige vegger er utført i hovedsak som bindingsverk, kledd med gipsplater. Leilighetsskillevegger er i hovedsak i betong. Innvendige dører er levert som hvite Swedoor type "Stable", med hvite karmer og dørvridere i stål. Hovedinngangsdør er i malt utførelse fra fabrikk med dørkikkert. FG-godkjent lås. I hovedsak leveres vinduskarmer som malte smug som innebærer at en også unngår lister rundt vinduer. Tekniske føringer er i all hovedsak bli skjult bak innkassinger og som helt eller delvis nedforede platehimlinger. Det er montert balansert ventilasjon med lokalt aggregat.
Mellom oppholdsrom og soverom er det isolasjon i veggene.

Arealer og fordeling pr. etasje

Bruksareal: 158 kvm
Primærareal: 158 kvm
Terrassene er målt til ca. 41 kvm mot vest og 9 kvm mot øst.

Alle rom er inkludert i boligens primærareal: entré, stue/kjøkken, garderoberom, 3 soverom, 2 bad, wc.

Innhold

Leiligheten har praktisk planløsning med alt på ett plan, og inneholder følgende:
- Entrè
- Stue og kjøkken i åpen løsning
- 2 bad
- Wc
- 3 soverom
- Walk in garedrobe, som med enkle grep kan gjøres om til soverom.
- Sportsbod på ca. 5 kvm i fellesareal

Standard

Privatmegleren Lillehammer har gleden av presentere en helt ny, unik og meget attraktiv 4-roms toppleilighet med høy standard  i femte etasje i prosjektet Kuben.

Leiligheten har terrasse på begge sider, noe som sikrer gode solforhold. Mot vest er det stor terrasse med panoramautsikt, og mot øst er det en mindre terrasse med morgensol. Det er mulig å leie garasjeplass i garasjeanlegg.

Innvendig er det gjennomgående god planløsning, et smakfullt fargevalg og vannbåren gulvvarme. Leiligheten har en meget romslig stue med store vinduer, ekstra god takhøyde på ca. 2,77 meter, og som ligger i åpen løsning til et eksklusivt kjøkken med integrerte hvitevarer. Videre er det to 2 lekre bad, tre fine soverom, garderoberom inne og kjellerbod. Det store og flotte hovedsoverommet oppleves som en suite med eget bad og tilgang til meget romslig garderoberom. Garderoberommet kan også med enkle grep gjøres om til et soverom/kontor.

Kort fortalt
- Helt ny og unik 4-roms toppleilighet.
- Meget attraktiv bolig, høy standard.
- Midt i Kulturkvartalet på Lillehammer.
- Rett ved servicetilbud og togstasjon.
- Søndagsåpen butikk i underetasjen.
- Mulighet for leie av garasjeplass.
- Stor terrasse med panoramautsikt.
- Mindre terrasse som har morgensol.
- Gode solforhold store deler av dagen og kvelden.
- Eksklusivt kjøkken med kjøkkenøy.
- Gode, integrerte hvitevarer i kjøkken.
- Romslig stue med store vindusflater.
- To lekre bad, hvor ett i suiteløsning.
- Tre fine soverom, flott hovedsoverom.
- Garderobe inne, disponibel kjellerbod.
- Vannbåren gulvvarme alle rom.
- Utstrakt bruk av enstavs eikeparkett.
- Balansert ventilasjonsanlegg.

Entré
Det er heisadkomst opp til leilighetsplan, hvor du blir ønsket velkommen inn av en innbydende entré. Hele leiligheten har god takhøyde samt downlights i himling. Det er enstavs eikeparkett på gulvet i entreen med vannbåren varme. Entreen har skyvedør til eget garderoberom.

Stue
Leiligheten har en romslig og elegant stue som ligger i åpen løsning til kjøkkenet. Rommet har store vindusflater og ekstra takhøyde, noe som gjør det svært lyst og luftig. I stuen er det god plass til sofaløsning med tilhørende møblement, og ved kjøkkenet kan det være langbord. Videre har rommet downlights i himling, enstavs eikeparkett på gulv med varme og vegger malt i en lysegrå og tidsriktig farge. Fra stuen/kjøkkenet er det utgang til terrasse på begge sider. Det er en bred foldedør til den store terrassen på ca. 42 kvm mot vest, som kan by på panoramautsikt utover Mjøsa og det omkringliggende landskapet. Uteplassen har rikelig av plass til hagemøbler i flotte omgivelser, og det er glass i rekkverk som ivaretar utsikten. Det er etablert terrassemasrkise på 18 meter, langs hele fasaden mot vest. Fra stuen/kjøkkenet er det også utgang til østvendt terrasse på ca. 9 kvm, hvor du kan nyte frokostkaffen i morgensolen. Uteplassene har for øvrig impregnerte terrassebord på dekke, samt utelys. Videre er det tilgang på hyggelig bakhage og nydelig takhage til glede for beboere.

Kjøkken
Leiligheten har et eksklusivt og velutstyrt kjøkken fra Strai av typen Svalbard. Her er det blant annet stor kjøkkenøy med plass til flere barstoler, hvor det også er integrert vinskap og induksjonstopp fra AEG med innfelt avtrekksvifte. Innredningen er takhøy og har lysegrå, glatte fronter, laminerte benkeplater og nedfelt komposittkum. Det er også uttrekkbart søppelsorteringssystem, benkeventilator i platetopp og pedal til kjøleskap. Øvrige hvitevarer består av to stekeovner, oppvaskmaskin og kombinert kjøl/frys.

Bad/wc/vaskerom
Av våtrom har leiligheten to lekre og plassbygde bad som har LED downlights i hvitmalt himling, samt delikate 60x30 fliser på gulv og 60x60 fliser på vegg. Gulvet i dusjsonen har 5x5 fliser. Det største badet ligger i deilig suiteløsning til hovedsoverommet, og er utstyrt med både badekar og dusjhjørne, mens det andre har dusjnisje. Hovedbadet har dobbel sevant, veggmontert toalett, elektriske varmekabler. Gjestebad har også servant, servantmøblement, veggmontert toalett, elektriske varmekabler og opplegg for vaskemaskin.

Soverom og garderobe
Leiligheten har tre fine soverom som alle har god plass til møblement utover seng. Det store og flotte hovedsoverommet ligger i deilig suiteløsning til eget bad med garderobenisje i forkant, og med direkte adkomst til walk in- garderobe . Hovedsoverommet er holdt i en smakfull og moderne farge, og har høye vinduer som gir bra med lys. Videre har leiligheten gode lagringsmuligheter, med disponibel sportsbod i felles kjeller.

Utstyr

Smartløsning
Leiligheten leveres med grunnpakke smartsyring for belysning.
Solskjerming
Alle vinduene i leiligheten er forberedt for elektriske screens.
Utekran

Møblering

Leiligheten selges umøblert.

Oppvarming

Leiligheten er oppvarmet med vannbåren gulvvarme, og på badene er det elektriske varmekabler. Det er balansert ventilasjonsanlegg med varmegjenvinning. Videre har leiligheten varmtvann fra fjernvarme.

Parkering / Garasje

Garasjeanlegget
Det er mulighet for å leie parkeringsplass i Kuben sin garasje. Et automatisk parkeringsanlegg som er skreddersydd og arealeffektivt, brukervennlig og driftssikkert. Her kjører du rett inn i egen parkeringsplass, og slipper manøvrere inn i smale ganger og krappe svinger. Dette systemet har lademulighet for el-bil og enkel fjernbetjening via brikke eller mobil-app.

Bildelingskonsept
Noen skritt fra inngangen er det mulig å leie en El-bil. Ordningen er gjennom konseptet Otto, og styres via app på din telefon. En grunnleie ligger på sameiet som gjør at beboere i Kuben får en rimelig leie. Kanskje du kan bo i sentrum uten å eie egen bil? Eller kanskje dere kan klare dere med 1 bil og leie El-bilen når dere trenger en bil til? Miljøvern og økonomi hånd i hånd. Ordningen er en prøveordning i 2 år, så vil styret evaluere om dette skal videreføres, og nærmere rammer for konseptet.

Adkomst

Leiligheten ligger i 5.etasje og har adresse Kirkegata 51, midt i Lillehammer sentrum. Adkomst til parkeringsanlegg i bakgården. Adkomst til fellesarealer og heis på sørsiden av bygget.

Beskrivelse av tomt

Felles eiet tomt for sameiet på 1 101,4 kvm. Tomten er opparbeidet ihht landskapsarkitektens utomhusplan, med asfalt, innslag av gatestein og beplantning.

Tinglyste rettigheter og forpliktelser

Ovenstående heftelser vil følge eiendommen ved salg, og ved inngivelse av bud aksepteres disse av budgiver/kjøper.

På eiendommen er det tinglyst følgende servitutter/rettigheter som følger eiendommens matrikkel ved overskjøting til ny hjemmelshaver:

14.11.1871 - Dokumentnr: 990014 - Erklæring/avtale
Vedr. vedlikehold av port med bnr. 45
Overført fra: Knr: 3405 Gnr: 200 Bnr: 1959
Gjelder denne registerenheten med flere

14.02.1958 - Dokumentnr: 448 - Bestemmelse om garasje/parkering
Overført fra: Knr: 3405 Gnr: 200 Bnr: 1959
Gjelder denne registerenheten med flere

20.01.1999 - Dokumentnr: 504 - Bestemmelse om adkomstrett
Gjelder denne registerenheten med flere

28.03.2006 - Dokumentnr: 2773 - Bestemmelse om adkomstrett
Gjelder denne registerenheten med flere

16.08.2022 - Dokumentnr. 899971 - Seksjonering
Opprettet seksjoner:
Snr: 43
Formål: Bolig
Tilleggsdel: Bygning
Sameiebrøk: 160/2687

Kommunen har legalpant som sikkerhet for betaling av kommunale avgifter. Legalpant er pant som følger av loven, og som ikke tinglyses. Legalpant følger derfor eiendommen ved salg. På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer som f eks rett for kommunen til å vedlikeholde rørsystemer for vann- og kloakk. Disse erklæringene vil følge eiendommen ved salg. Kontakt megler for nærmere informasjon.

Øvrige sameiere har panterett i seksjonen for krav mot sameieren som følge av sameieforholdet, jf. eierseksjonsloven § 31. Pantekravet kan ikke overstige 2G (Folketrygdens grunnbeløp). Sameiet kan vedtektsfeste ytterligere panterett for sameiet. Vedtektsfestet pant tinglyses i seksjonene.

Servitutter / rettigheter

Eiendommen overdras fri for pengeheftelser, med unntak av eventuelle erklæringer, avtaler, servitutter og panteheftelser som fremgår av salgsoppgaven og skal følge med eiendommen ved salg. Kjøpers bank vil få prioritet etter disse.

Vei / Vann / Avløp

Eiendommene har adkomst fra kommunal veg og eiendommene er tilknyttet offentlig vann- og avløpsanlegg.

Ferdigattest eller midl. brukstillatelse

Det foreligger midlertidig brukstillatelse på leiligheten. Dato for søknad om ferdigattest var 05.09.22. Den midlertidige brukstillatelsen ligger som vedlegg til salgsoppgaven. Utbygger/selger er ansvarlig for at det blir utstedt ferdigattest.

Verdi ved skattefastsetting

Formuesverdien på eiendommen er p.t. ikke fastsatt. Formuesverdien fastsettes med utgangspunkt i en kvadratmeterpris som beregnes av Statistisk Sentralbyrå (SSB). Kvadratmeterprisen skal gi uttrykk for en estimert markedsverdi pr. kvadratmeter og bygger på statistiske opplysninger om omsatte boliger (boligtype, areal, geografisk beliggenhet og alder). Ut fra kvadratmeterprisene til SSB fastsetter Skatteetaten årlige kvadratmetersatser. Formuesverdien er ulik for primærbolig og sekundærbolig. For primærbolig (der boligeier er folkeregistrert pr 1. januar) utgjør formuesverdien 25% av kvadratmeterprisene og 90 % for sekundærboliger (alle andre boliger).

Reguleringsforhold

Gjeldene reguleringsplan for området er Reguleringsplan for sentrum. Tomten ligger i et område regulert til boliger og næring. Denne eiendommen er regulert til bolig og næring. Reguleringsplan med bestemmelser er vedlagt salgsoppgaven.

Energimerking

Oppvarmingskarakter Lys grønn - Energikarakter C.
Energiattesten er vedlagt salgsoppgaven.

Beskrivelse av sameiet

Kuben Lillehammer Eierseksjonssameie, org.nr. 929 878 949, ble opprettet i 2022 og består av 43 boligseksjoner og 2 næringsseksjoner.   En sameier eier en andel i eiendommen, med tilknyttet enerett til bruk av sin bruksenhet, jf. eierseksjonsloven § 25.

Ingen kan erverve mer enn to boligseksjoner i et sameie, jf. eierseksjonsloven § 23 første ledd. Dersom et erverv har funnet sted i strid med eierseksjonslovens regler kan Kartverket nekte overskjøting.

Dersom overskjøting blir nektet, er kjøper likevel forpliktet til å gjennomføre handelen med selger, og oppgjør til selger vil finne sted tross manglende overskjøting.

Interessenter oppfordres til å sette seg inn i sameiets vedtekter, husordensregler, regnskap, budsjett, årsberetning m.m. Se særlig om vedtekter og husordensregler knyttet til husdyrhold, dugnader, trappevask o.l.

Andre faste løpende kostnader

Fellesutgiftene pr mnd er kr 2 916,-. Fellesutgiftene inkluderer forretningsførsel, service og tilsyn av heis, forsikring av bygget, strøm og oppvarming fellesarealer, vaktmestertjenester som snømåking og renhold er inkludert.

Fordelingsnøkkel for fordeling av utgifter reguleres i sameiets vedtekter, og bygger i utgangspunktet på sameierbrøk. Enkelte elementer i budsjettet kan i vedtektene fastsettes til fordeling likt på alle seksjoner, eller etter forbruk. Selger vil engasjere forretningsfører for sameiet for første driftsår. Kostnader til dette er tatt inn i budsjett for fellesutgifter.

Kostnader til den enkelte bruksenhet, herunder til oppvarming via fjernvarme og varmtvann, betales etter forbruk basert på egne målere, og faktureres
sammen med felleskostnadene. Kostnaden er stipulert til ca. kr. 7,- pr. kvm BRA pr. mnd, men vil avhenge av forbruket.

Kommunale avgifter er foreløpig ikke beregnet. I de kommunale avgiftene inngår bl.a. eiendomsskatt, samt avgifter for vann, avløp og renovasjon. Beløpet fordeles på fire evt. tolv terminer.

Andre faste utgifter:
- Strøm. Leiligheten er ikke tatt i bruk. Det opplyses om at strømforbruk er individuelt og vil variere.
- Innboforsikring.
- TV og internett. Det er lagt inn fiber bredbånd til leiligheten. Utbygger har inngått felles avtale for sameiet som innebærer en viss bindingstid.

Oppgjør

Kjøpesum med tillegg av omkostninger skal være disponibelt på meglers klientkonto innen overtagelse. Normalt innebærer dette at fullt oppgjør må være innbetalt på meglers klientkonto senest to virkedager før avtalt overtagelsesdato.

Eventuelle vilkår knyttet til innbetalingen, eksempelvis pantedokument som skal tinglyses til fordel for kjøpers bank, må være megler i hende i god tid før overtagelse kan finne sted.

Finansiering

Kontakt megler for avklaring av finansielle forhold, herunder lån til kjøp av eiendom. Privatmegleren har avtale med Nordea om formidling av lån og andre finansielle tjenester. Privatmegleren mottar godtgjørelse for dette.

Totale kostnader

14 100 000,- (Prisantydning)


Omkostninger
172,- (Pantattest kjøper)
585,- (Tingl.gebyr pantedokument)
585,- (Tingl.gebyr skjøte)
30 450,- (Dokumentavgift: 2,5 % av andel tomteverdi)
9 300,- (Kjøpsforsikring IF (valgfritt))

41 092,- (Omkostninger totalt)

14 141 092,- (Totalpris inkl. omkostninger)


NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Annen nyttig informasjon

Alle innvendige og utvendige arealangivelser er hentet fra vedlagte arealoppmåling.
 
Det gjøres oppmerksom på at megler ikke har innhentet særskilte opplysninger om det finnes pålegg fra brann/feiervesen på eiendommen. Det er ikke foretatt undersøkelse av det elektriske anlegget.

Med mindre annet er uttrykkelig avtalt gjelder NEFs normgivende liste over løsøre og tilbehør.

Styreleder og eier av Ringerud Invest AS er styreleder i Eminent Eiendomsmegling Lillehammer AS.

Adgang til utleie

Bolig i eierseksjonssameie kan som hovedregel fritt leies ut, men det kan følge av sameiets vedtekter at leietager skal godkjennes av styret, jf.eierseksjonsloven § 22. Styret må ha "saklig grunn" for ikke å godkjenne leietager.

Konsesjon / Odel

Det foreligger ikke konsesjonsplikt eller odelsrett på denne eiendommen.

Sikkerhetsstillelse

Alle eiendomsmeglingsforetak har lovpålagt forsikring av klientmidler begrenset oppad til kr 45 mill. Enkeltsaker er forsikret inntil kr 15 mill. Dersom kjøpers låneinstitusjon krever tilleggsforsikring ved omsetning over 15 millioner, må kjøper selv eller dennes låneinstitusjon dekke utgiftene forbundet med dette.

Kjøpsforsikring

Vedlagt i salgsoppgaven følger informasjon om Kjøpsforsikring fra If.  Produktet inneholder boligkjøperforsikring, hus-/hytteforsikring med superdekning og innboforsikring med superdekning. Les mer om Kjøpsforsikring  i vedlagte materiell.

Overtagelse

Etter nærmere avtale.

Boligselgerforsikring

Selger har ikke tegnet boligselgerforsikring, og interessenter oppfordres til å sette seg inn i selgers egenerklæring før det inngis bud på eiendommen.

Garantier

Garanti etter buofl. § 12 skal stilles dersom avtale inngås innen seks måneder etter ferdigstillelse, jf. avhl. § 2-11. Garantien skal tilsvare min 3 % av kjøpesum frem til overtagelse og minst 5 % i fem år etter overtagelse.

Budgiving

Bud kan legges inn via Privatmeglerens "gi bud-knapp" som finnes på Privatmegleren.no/eiendommens hjemmeside og i nettannonsen. Bud legges inn trygt og enkelt med bank-ID.

For mer informasjon om budgivning, se "Viktig informasjon" i salgsoppgaven.

Lovanvendelse

Eiendommen selges etter reglene i avhendingsloven.

Eiendommen skal overleveres kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene.  Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett kan ikke gjøre gjeldende som mangel noe han burde blitt kjent med ved undersøkelsen.

Dersom det er behov for avklaringer, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en bygningssakyndig før det legges inn bud.

Hvis eiendommen ikke er i samsvar med det kjøperen må kunne forvente ut ifra alder, type og synlig tilstand, kan det være en mangel. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut i fra at det virket inn på avtalen at opplysningen ikke ble gitt eller at feil opplysninger ikke ble rettet i tide på en tydelig måte. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som nødvendiggjør utbedringer. Normal slitasje og skader som nødvendiggjør utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente og vil ikke utgjøre en mangel.

Boligen kan ha en mangel dersom det er avvik mellom opplyst og faktisk areal, forutsatt at avviket er på 2% eller mer og minimum 1 kvm.

Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning må kjøper selv dekke tap/kostnader opptil et beløp på kr 10 000 (egenandel).

Dersom kjøper ikke er forbruker selges eiendommen «som den er», og selgers ansvar er da begrenset jf. avhl. § 3-9, 1. ledd 2. pktm. Avhendingsloven § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt en innendørs arealsvikt karakteriseres som en mangel vurderes etter avhendingsloven § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøp menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet.

Meglers vederlag og utlegg

Provisjonen er avtalt til kr 125 000,- inkl. mva. I tillegg kommer tillegg/utlegg/markedsføring på kr 57 657,- inkl. mva. Dersom eiendommen ikke blir solgt har megler krav på kr 9 900,- inkl. mva.

Vedlegg til salgsoppgaven

Meglers verdivurdering
Takstrapport/arealoppmåling
Energiattest
Informasjon fra Lillehammer kommune, herunder midlertidig brukstillatelse, grunnkart etc.
Informasjon fra forretningsfører (Usbl), herunder vedtekter og protokoll fra styremøte
Tinglyste dokumenter
Budskjema

Finn.no: Lokalområde

Lillehammer sentrum