Klikk for galleri

KUN 1 STK IGJEN - 4 prosjekterte og moderne leiligheter med carport. Vestvendt og solrik beliggenhet. Alt på ett plan.

KUN 1 STK IGJEN - 4 prosjekterte og moderne leiligheter med carport. Vestvendt og solrik beliggenhet. Alt på ett plan.

Som kunde hos PrivatMegleren får du en skreddersydd prosess tilpasset dine behov og ønsker

Innlandet - Gausdal

Heggeskogen 118 A-D

Prisantydning3.250.000,-Primærrom77.1m2 - 80.2m2Bruksareal82.1m2 - 85.2m2Soverom2
bilde fra galleri
VisningEtter avtale!
bilde fra galleri

Informasjon om prosjektet

Oppdragsnummer

55-21-0520

Selger/Utbygger

SR Byggprosjekt AS v/ Stig Ringom

Eiendomstype

Korsdelt firemannsbolig

Oppdragsansvarlig

PrivatMegleren Lillehammer v/
Eiendomsmegler:
Cato R. Olsen
mob. 91 84 65 65
cato.olsen@privatmegleren.no

Eierform

Eierseksjon

Betegnelse

Gnr. 132 Bnr. 228 i Gausdal kommune
Eiendommen skal seksjoneres og hver boenhet får eget seksjonsnummer

Fastpris

Begge leilighetene i 2.etasje og leilighet sør i 1.etasje er solgt.

Fastpris ledig leilighet i 1.etasje: kr 3 250 000,- eks. omkostninger

Areal

1.etg: Bruksareal: 82,1 kvm / Primærrom: 77,1 kvm
2.etg: Bruksareal: 85,2 kvm / Primærrom: 80,2 kvm

Forretningsfører

Forretningsfører er foreløpig ikke valgt, men en tidsbegrenset kontrakt med forretningsfører vil bli inngått på vegne av sameiet ved etablering av dette. Kjøper aksepterer at selger står fritt til å velge forretningsfører etter eget skjønn.

Hvorfor kjøpe prosjektert?

- Boligen er i forskriftsmessig stand med 5 års reklamasjonsfrist.
- Det er svært lite vedlikeholdskostnader i nær framtid.
- Du har god tid til å forberede flytting og eventuelt salg av egen bolig.
- Mulighet for å sette personlige preg på boligen ved tilvalg og endringer.
- Lave omkostninger da dokumentavgiften kun beregnes ut fra andel tomteverdi.

Tomtetype/areal

Felles eiet tomt på 3405 kvm

Beliggenhet

PrivatMegleren Lillehammer har gleden av å presentere boligprosjektet Heggenlia og disse prosjekterne leilighetene i Follebu. Prosjektet består av 4 leiligheter i firemannsbolig og realiseres på en solrik tomt med flott utsikt, høyt og fritt i et nytt byggefelt ca. 15 km nord for Lillehammer. Det er 12 minutters kjøring fra Strandtorget kjøpesenter. Dette er et rolig og meget barnevennlig område uten gjennomgangstrafikk. Sentrumsnært felt med gangavstand til barnehager, og sentrum med bl.a. dagligvarehandel og skole. Boligene får en rolig og fin beliggenhet med fin utsikt mot omkringliggende områder. Populært boligområde bestående av stort sett nye eneboliger, tomannsboliger og leilighetsbygg.

Fra eiendommen er det kort veg til bussholdeplass med gode bussforbindelser bl.a. til Lillehammer. Også kort veg til ny barneskole. Ca. 20 km til Skeikampen skidestinasjon med golfbane, alpinbakker og flotte langrennsmuligheter. For øvrig fine tur- og friluftsmuligheter utenfor døra og på Follebukjølen.

Dette boligfeltet har ca. kun 35 tomter, og de fleste er nå solgt pr 1. september 2021.

Byggemåte

Eneboligene blir oppført med SINTEF-godkjente elementer fra HedAlm Anebyhus, etter Byggteknisk forskrift (TEK 17) samt Plan- og bygningsloven. Oppføringen er beskrevet i leveransebeskrivelse som følger som et vedlegg til salgsoppgaven. Boligene får moderne arkitektur og fasader. 3-lags vinduer som males innvendig og utvendig i byggets fargekode (mørk grå/svart), og trekkes inn i fasaden for et stilrent uttrykk. Utvendig fasade oppføres i trebindingsverk. Kledning utvendig er ferdig behandlet med 1 strøk grunning og 1 strøk med beis. Det anbefales 1 ekstra strøk med beis som kjøper står for selv. Boligene får romslige terrasser over carport, med utgang fra stue.  Utvendig tak er tekket med tykk asfalt takpapp.

Stor utvendig terrasse på alle 4 leiligheter. 1.etasje leveres uten rekkverk og de i 2.etasje blir levert med stående rekkverk.

Innvendige dører er av type heltre Scandflex, Trend, og malt hvite. Tak innvendig med panel i farge hvit (S0502Y) som er solide og sikrer et enkelt renhold. Innvendig gulv leveres med Berry Alloc laminat av god kvalitet og flis i gang og på bad.

Arealer og fordeling pr. etasje

Areal leilighet 1.etasje:
Bruksareal: 82,1 kvm / Primærrom: 77,1 kvm

Areal leilighet 2.etasje:
Bruksareal: 85,2 kvm / Primærrom: 80,2 kvm

Primærarealet inkluderer alle innvendige rom med unntak av boder.

Innhold

4 prosjekterte leiligheter i firemannsbolig. Hver leilighet er på ett plan og vil inneholde entré, to soverom, bad, innvendige bod samt stue og kjøkken i åpen løsning. Leiligheten i 1.etasje får eget walk in closet tilknyttet hovedsoverommet. Det blir utgang til terrasse fra stuedel.

Standard

Gjennomgående god standard, og moderne arkitektur med farger både på ekstriør og interiør. Vinduer er malt innvendig og utvendig med byggets fargekode, og trukket langt inn I fasaden for et ekstra moderne uttrykk. Utvendig fasade har spesiell ytterkledning som er funkis inspirert, med et ekstra spor på midten som igjen gir et annet syn på utvendig kledning.

Innvendig er alt lyst og lekkert. Den nyeste serien med det beste gulvet fra Berry Alloc, med livstidsgaranti på alle skjøter, er lagt på alle gulv som kjøkken, stue og soverom.

Kjøkken:
Stort og godt rom med innredning fra Ikea i L-formasjon med integrerte hvitevarer (se tegninger for størrelse). Komplett innredning eksempelvis i hvitt, grått eller sort med integrerte hvitevarer. Gulv med nyeste Berry Alloc av høyeste kvalitet, hvite lister på gulv og tak, samt mørke grå/sorte store vinduer. Utforinger og lister på vinduer er malt dempet sort, som vinduer. Malte veggplater med MDF skygge 8". Hvit mdf panel I tak. Led spotbelysning. Røykvarsler i tak tilkoblet 230 volt.

Stue:
Berry Alloc gulv av høyeste kvalitet, hvite lister ved gulv og tak, mørke grå/sorte vinduer, med utforinger og lister i samme farge. Det blir tilrettelagt for gjennomføring av pipe for leilighetene i 2.etasje, men eventuelt montering av komplett pipe og ildsted kommer som tillegg etter nærmere avtale med utbygger. Malte veggplater med MDF skygge 8".
Utgang til stor terrasse via enkel balkongdør.
Led spot belysning. Røykvarsler i tak tilkoblet 230 volt

Bad:
Flislagte vegger og gulv. Eks: Fliser type white glossy rectified 30x60 på vegg, og venice grey polished 30x60 på gulv, med mosaik I dusjsone + eventuelt mosaik striper opp på vegg. Varmekabel I gulv m/ termostat. Toalett standard på gulv, 90x90 dusjhjørne med herdet glass. Lind baderomsinnredning med dobbel servant, speil og lysarmatur. Led spot belysning i tak. Opplegg for vaskemaskin. Heltredør inn til bad. Varmekabel I gulv med romtermostat.

Gang:
Fliser eks type Vegro metallic lappato 30x60 på gulv i gang med varmekabel og romtermostat. Vegger er mdf 8" skygge hvite, og tak er mdf panel. Led spot belysning. Alle dører er heltre og hvite.

Soverom:
Innvendig vegger på soverom er kledd med hvite plater, I all hovedsak panelplater MDF i 8`` skygge. Berry Alloc gulv av høyeste kvalitet på alle soverom. Mdf i tak, vinduer på alle soverom er malt mørke grå/sorte. Utforinger og lister rundt vinduer er malt som vinduene, dempet sort.

Teknisk rom:
Hvite vegger og tak med mdf, gulv er flislagt. Ventilasjonsanlegget er montert på vegg I dette rommet. God ventilasjon er nødvendig for et godt inneklima, og gjenvinning av luft. Dette er plassert på vegg I teknisk rom. Hovedstoppekran for vann, sikringskap for strøm og 200 liter varmtvanns tank. Utekran for vann går fra dette rommet. Inntak av internett kabel, og plassering av router, ledningsnett ut i huset fra dette rommet.

Innlagt spotbelysning med LED I inngangsparti, bad, kjøkken og stue.

Ventilasjonsanlegg, balansert med varmegjenvinning montert I teknisk rom.

Stor takhøyde på begge leiligheter i 2 etg ( 3 meter ) med store vinduer og utgang til stor terrasse.
Store vinduer også I 1 etasje.

Huset er tilrettelagt for kabel tv og internet / fiber. Dette må eventuelt bestilles av kjøper.

Eidsiva har lagt ned fiber I området.

Utstyr

- Røykvarsler i tak tilkoblet 230 volt
- Led spotbelysning
- Utekran
- 200 l varmtvannsbereder
- Balansert ventilasjonsanlegg
- Integrerte hvitevarer

Møblering

Boligene selges umøblert.

Oppvarming

Elektrisk oppvarming med varmekabler i gulv på bad og i gang, ellers panelovner. Det blir tilrettelagt for gjennomføring av pipe for leilighetene i 2.etasje, men eventuelt montering av komplett pipe og ildsted kommer som tillegg etter nærmere avtale med utbygger.

Boligene får balansert ventilasjonsanlegg. Anlegget leveres med varmegjenvinner som gir en energiøkonomisk gevinst og økt komfort.

Parkering / Garasje

Hver leilighet selges med egen carport. Ellers utendørs parkering for sameiet.

Adkomst

Fra Lillehammer kjør rv 255 mot Gausdal og følg denne til Follebu. I Follebu sentrum, ta Holsbakkan (ved Kiwi) opp til høyre og deretter Heggeskogen inn til høyre (ved innkjørsel til Kornhaug). Følg vegen innover i feltet til det svinger opp til venstre. Eiendommen ligger på oversiden av vegen etter neste sving.

Servitutter/rettigheter

Eiendommen overdras fri for pengeheftelser, med unntak av eventuelle erklæringer, avtaler, servitutter og panteheftelser som fremgår av salgsoppgaven og skal følge med eiendommen ved salg. Kjøpers bank vil få prioritet etter disse.

I henhold til grunnboksutskrift ajour pr. 01.09.2021 er følgende tinglyst på eiendommen:

- Bestemmelse om veg og vannrett, tinglyst 22.10.1953
- Bestemmelse om vann/kloakkledning, tinglyst 30.04.1980
- Bestemmelse om kraftlinjer, tinglyst 10.09.1981
- Bestemmelse om kloakkledning, tinglyst 20.03.1996 og 26.01.2018
- Bestemmelse om vannledning, tinglyst 26.01.2018
- Bestemmelse om nettstasjon, tinglyst 11.04.2019 og 24.09.2019
- Erklæring/avtale, Bestemmelse om vedlikehold av anlegg/ledninger, tinglyst 28.01.2021
- Bestemmelse om medlemskap i velforening/huseierforening, tinglyst 28.01.2021

Ovennevnte dokumenter er vedlagt salgsoppgaven. Grunnboksutskrift kan fås ved henvdendelse til megler.

Eiendommen skal seksjoneres og vil bestå av 11 boligseksjoner (inkludert prosjekterte eneboliger på øvre del av tomten) med eget seksjonsnummer som utgjør et sameie. I den forbindelse blir det tinglyst seksjonering på eiendommen.

Tinglyste rettigheter og forpliktelser

Kommunen har legalpant som sikkerhet for betaling av kommunale avgifter. Legalpant er pant som følger av loven, og som ikke tinglyses. Legalpant følger derfor eiendommen ved salg. På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer som f eks rett for kommunen til å vedlikeholde rørsystemer for vann- og kloakk. Disse erklæringene vil følge eiendommen ved salg. Kontakt megler for nærmere informasjon.

Beskrivelse av tomt/hage

Ferdig planert tomt, opparbeidet med stedlig matjord fra Heggenfeltet, og ferdig sådd for plen. Noe utvendig arbeid med plen etc må påregnes.
Adkomst og parkering er ferdig opparbeidet med grus / bærelag.

Stor flott utvendig terrasse på solsiden / front på bygget til hver leilighet. Terrassene blir delt med isolert vegg. Særdeles flott utsikt med mye sol for alle 4 leiligheter. Ellers på bakkeplan noe plenareal foran huset. Innkjørsel og gårdsplass er gruset.

Ferdigattest eller midl. brukstillatelse

Midlertidig brukstillatelse eller ferdigattest skal foreligge innen overtagelse av boligene. Det er selgers ansvar å fremskaffe ferdigattest. Kjøper er gjort kjent med at ferdigattest ofte foreligger lang tid etter overtagelse og avhenger av blant annet årstid for opparbeidelse av uteareal. Midlertidig brukstillatelse gir imidlertid kjøper anledning til å ta boligen i bruk. Manglende ferdigattest skal ikke være til hinder for selgers oppgjør i forbindelse med overtagelsen.

Verdi ved skattefastsetting

Verdien ved skattefastsetting er p.t. ikke fastsatt. Verdien ved skattefastsetting fastsettes av Ligningskontoret etter beregningsmodell som tar hensyn til om boligen er en såkalt "primærbolig" (der boligeieren er folkeregistrert bosatt) eller "sekundærbolig" (alle boliger man eier, men ikke bor fast i). Interessenter oppfordres til å sjekke www.skatteetaten.no eller kontakte ansvarlig megler for nærmere informasjon om verdien ved skattefastsetting.

Vei/Vann/Avløp

Eiendommen er tilknyttet offentlig veg, og får privat adkomst inn til sameiet.
Offentlig vann og avløp.

Energimerking

Energi- og oppvarmingskarakter foreligger ikke p.t. Energiattester vil bli utarbeidet av selger i samarbeid med utførende entreprenør etter at detaljprosjekteringen er gjennomført. Etter dette vil energiattester for den enkelte bolig kunne innhentes hos megler.

Reguleringsforhold

Eiendommen ligger i et regulert boligområde hvor "Heggen boligfelt - Heggeskogen" er gjeldende plan, vedtatt 01.02.2018. Området er avsatt til boligbebyggelse, konsentert småhusbebyggelse.

Det er utstedt tillatelse til oppføring av 11 boenheter på tomten, datert 18.02.2021, som er vedlagt salgsoppgaven. Det ble gitt igangsettingstillatelse til gravearbeider 09.02.2021. Tillatelsen gjelder oppføring av 7 eneboliger i kjede og 1 firemannsbolig.

Beskrivelse av sameiet

Eiendommen vil bli organisert som et eierseksjonssameie (sameiet), og vil bestå av 11 boligseksjoner fordelt på 7 eneboliger i kjede og 4 stk leiligheter i en korsdelt firemannsbolig.

En sameier eier en andel i eiendommen, med tilknyttet enerett til bruk av sin bruksenhet, jf. eierseksjonsloven § 25.

Ingen kan erverve mer enn to boligseksjoner i et sameie, jf. eierseksjonsloven § 23 første ledd. Dersom et erverv har funnet sted i strid med eierseksjonslovens regler kan Kartverket nekte overskjøting.
Dersom overskjøting blir nektet, er kjøper likevel forpliktet til å gjennomføre handelen med selger, og oppgjør til selger vil finne sted tross manglende overskjøting.

Interessenter oppfordres til å sette seg inn i sameiets vedtekter, husordensregler, regnskap, budsjett, årsberetning m.m. Se særlig om vedtekter og husordensregler knyttet til husdyrhold, dugnader, trappevask o.l.

Faste, løpende kostnader

Fellesutgifter:
Fordeling av fellesutgifter er basert på eierseksjonslovens bestemmelser. Nivået på fellesutgifter vil være avhengig av det servicenivået som seksjonseierne beslutter i fellesskap. Sameiet kan benytte seg av en ekstern forretningsfører, og kontrakt blir inngått på vegne av sameiet etter etablering av dette. Fellesutgiftene vil inkludere styrehonorar, vedlikehold uteareal vinter og sommer, forretningsførsel, revisjon, fellesforsikring m.m. Sameiet vil bestå av 11 eierseksjoner. Vedtekter for sameiet besluttes ved stiftelse av sameiet. Utkast til vedtekter følger som vedlegg til salgsoppgaven.

Fellesutgifter for firemannsboligen vil inkludere felles forsikring og vedlikehold, som ikke gjelder for eneboligene.

I tillegg kommer løpende kostnader som:
- Strøm, beløp avhenger av antall beboere og forbruk.
- Kommunale avgifter, blir ikke fastsatt før boligene er ferdigstilt. Beløpet fordeles på 4 terminer.
- Internett og TV. Eidsiva har lagt ned fiber i området. Dette må eventuelt bestilles hos Eidsiva direkte av kjøper, og kjøper betaler tilkoblingsavgift.
- Innboforsikring. Frem til overtakelse vil eiendommen være forsikret av utbygger.
- Det må påregnes vedlikehold og rensing av felles overvannskum på tomten (egen for firemannsboligen).

Oppgjør

10 % av kjøpesum forfaller ved utstedt garanti jf. bustadoppføringslova § 12. Beløpet må være fri kapital, dvs. at det ikke kan være knyttet vilkår til innbetalingen som medfører at selger ikke kan disponere over beløpet. Beløpet disponeres av selger fra garanti jf. bustadoppføringslova § 47 foreligger. Renter opptjent på klientkonto tilfaller i sin helhet kjøper, forutsatt at de overstiger 1/2 R. Utbetaling av renter til kjøper skjer ved sluttoppgjør. Restkjøpesummen + omkostninger betales ved overtagelse.

Finansiering

Kontakt megler for avklaring av finansielle forhold, herunder lån til kjøp av eiendom. Privatmegleren har avtale med Nordea om formidling av lån og andre finansielle tjenester. Privatmegleren mottar godtgjørelse for dette.

Totale kostnader

Fastpris leilighet i 1.etasje: kr 3 250 000,-

Ved kjøp av bolig under oppføring betales følgende omkostninger i tillegg til kjøpesummen:

Dokumentavgift (2,5 % av andel tomteverdi kr 200 000,-) kr 5 000,-
Tinglysing av skjøte: kr 585,-
Tinglysing av pantedokument kjøpers bank: kr 585,-
Panteattest kjøper: kr 199,50,-
Oppstartgebyr/stiftelse av sameiet: kr 5 000,-.

Totale omkostninger kr 11 369,50

Adgang til utleie (boligformål)

Boligene får ingen separat utleiedel. Bolig i eierseksjonssameie kan som hovedregel fritt leies ut, men det kan følge av sameiets vedtekter at leietager skal godkjennes av styret, jf.eierseksjonsloven § 22. Styret må ha "saklig grunn" for ikke å godkjenne leietager. Vedtekter blir vedtatt i forbindelse med etablering av sameiet.

Tilvalg

Det vil, i en tidsbegrenset periode være anledning til å gjøre tilvalg. Mulige tilvalg og priskonsekvens av dette vil bli presentert av entreprenør i en tilvalgsprosess. Alle tilvalg avtalefestes direkte mellom kjøper og entreprenør i separat avtale. Tilvalgene skal være betalt i sin helhet innen avtalt tid for at de skal bli satt i produksjon.

Kjøper har ikke rett til å kreve utført endrings- eller tilleggsarbeid, herunder avbestillinger, som endrer selgers vederlag med mer enn 15 %, arbeider som vil føre til ulemper for selger som ikke står i forhold til kjøpers interesse i å få utført arbeidene, arbeider som hindrer rasjonell fremdrift, eller arbeider som berører rammetillatelsen. Det vises for øvrig til bustadoppføringslova § 9.

Konsesjon / Odel

Det er ikke krav til konsesjon ved erverv av eiendommen, og det hefter ikke odel på eiendommen.

Sikkerhetsstillelse

Alle eiendomsmeglingsforetak har lovpålagt forsikring av klientmidler begrenset oppad til kr 45 mill. Enkeltsaker er forsikret inntil kr 15 mill. Dersom kjøpers låneinstitusjon krever tilleggsforsikring ved omsetning over 15 millioner, må kjøper selv eller dennes låneinstitusjon dekke utgiftene forbundet med dette.

Planlagt overtagelse

Byggetid for boligene er estimert til ca. 6-7 mnd. Det er utstedt igansettingstillatelse fra Gausdal kommune, og bygging igangsettes når 1 enhet er solgt. Deretter ferdigstilles enhetene i rekkefølgen de selges.

Garantier

Det stilles garantier i henhold til Bustadoppføringslovas bestemmelser. Garanti etter § 12 vil bli stilt i forbindelse med avtaleinngåelse. Garantien skal være pålydende 3% av kjøpesummen i byggetiden og 5% i 5 år etter overlevering av boligene til kjøper. Garanti etter § 47 forutsettes stilt om selger ønsker utbetalt forskudd/delinnbetaling/sluttoppgjør før hjemmelsovergang. Eventuelle påkrevde endringer av garantier ved eventuelle videresalg/transporter utføres ikke og bekostes ikke av selger.

Solgt ihht bustadoppføringsloven

Boligene selges i henhold til Bustadoppføringslova som regulerer kjøpers (forbrukers) rettigheter og plikter ved avtale om oppføring av bolig og kjøp av fast eiendom der bygningen ikke er fullført når avtalen inngås. Ved salg til aksjeselskap legges Avhendingslovens bestemmelser til grunn. For øvrig gjelder Lov om eierseksjoner for eierseksjonssameiet og driften av dette.

Selgers forbehold

Alle opplysninger i prosjektbeskrivelsen er gitt med forbehold om rett til, uten forutgående varsel, å gjøre endringer som er hensiktsmessige og nødvendige, uten å forringe den generelle standarden. Illustrasjoner i tegningsmaterialet, annonser og prospekt vil vise innhold som ikke er med i leveransen og er av illustrativ karakter. Eksempelvis kan dette være møblering, kjøkkenløsning, garderobeinnredning, fargevalg, blomsterkasser, beplantning, topografi, bygningsmessige detaljer: fasadedetaljer, detaljer på fellesarealet, materialvalg, farger.

Det kan forekomme avvik mellom denne prosjektbeskrivelse og godkjente søknadstegninger. I slike tilfeller er det alltid godkjente søknadstegninger som er gjeldende.

Detaljprosjektering av tekniske føringer og installasjoner kan medføre mindre endringer som utvidelse av vegger og nedforing av himlinger/innkassinger.

Selger tar forbehold om eventuelle skrivefeil i beskrivelsen.

Det presiseres særskilt at salgsprospektet ikke er bindende for leilighetens detaljutforming og farger. Opplysninger gitt i salgsprospekt kan fravikes dersom selgeren anser det nødvendig eller ønskelig, men endringene skal ikke ha innvirkning på forutsatt standard.

Boligenes arealer er angitt så nøyaktig som mulig. Selger tar imidlertid forbehold om mindre avvik/endringer. Prospektet må ikke brukes for nøyaktig måltaking. Dersom det er motstrid mellom leveransebeskrivelsen og tegninger skal leveransebeskrivelsen gå foran.

Forsikring

Frem til overtagelse vil eiendommen være forsikret av selger. Etter overtagelse vil eiendommen forsikres gjennom sameiets fellesforsikring. Kjøper må selv besørge innboforsikring og forsikring av eventuelle særskilte påkostninger.

Budgiving

Boligene selges til fastpris.        
 
Alle bud/kjøpetilbud på eiendommen skal være skriftlig og sendes meglerforetaket pr. mail, sms eller via vår "gi bud"-knapp på våre nettsider. Knappen finner du også på Privatmeglerens hjemmeside for prosjektet, se på den enkelte bolig.

Bud/kjøpetilbud må ikke ha kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Lørdag regnes ikke som virkedag. Bud/kjøpetilbud med kortere frist enn dette kan ikke formidles av megler. Nærmere info om budgiving finner du på egen side sammen med kjøpetilbud/budskjema.
 
Som budgiver hos Privatmegleren kan du kreve budjournal fremlagt så snart handel er gjennomført.
Innhold i budjournal er lovregulert, og innebærer at budgivere må akseptere at opplysninger om budet kan bli fremlagt for selger, kjøper og øvrige budgivere. Budgiver som ikke blir kjøper, kan kreve kopi av anonymisert budjournal.

Meglers vederlag og utlegg

Provisjonen er avtalt til kr 49 000,- inkl. mva pr. enhet.
Tilrettelegging kr 20 000,- inkl. mva for prosjektet.
Visninger kr 2 290,- inkl. mva.
Oppgjørshonorar kr 5 990,- + mva pr. enhet.

I tillegg kommer tillegg/utlegg/markedsføring.

Finn.no: Lokalområde

Follebu