Klikk for galleri

Moderne og sentrale 2-roms leiligheter - Kjøp ila høstferien og få 50.000,- i rabatt + sesongkort - Lavt strømforbruk

Moderne og sentrale 2-roms leiligheter - Kjøp ila høstferien og få 50.000,- i rabatt + sesongkort - Lavt strømforbruk

Som kunde hos PrivatMegleren får du en skreddersydd prosess tilpasset dine behov og ønsker

Innlandet - Gausdal

Skeikampen - Skitorget 1

Prisantydning1.600.000,- - 2.450.000,-Felleskostnader3.076,-Primærrom45m2Soverom1 - 1Rom2
Meld interesse
VisningEtter avtale!
bilde fra galleri

Informasjon om prosjektet

Eier

Thon hotellbygg as v. Tore Andreas Gundersen

Betegnelse

Gnr. 225 Bnr. 432 i Gausdal kommune

Byggeår

2008 / modernisert 2019

Forretningsfører

OBOS Eiendomsforvaltning AS

Beliggenhet

Velkommen til fjells og helårsdestinasjonen Skeikampen. Her kan du senke skuldrene og nyte fjelluften og de aktiviteter du ønsker året rundt. Leilighetene har en svært sentral beliggenhet på Skeikampen. Området passer perfekt for deg som er glad i aktivitet, ute i vakker natur. Alpinanlegget og preparerte skiløyper venter i umiddelbar nærhet, som tar deg videre ut i milevis med oppkjørte løyper. Skeikampen kan også by på Nordens høystliggende 18-hulls golfbane, sykkelstier, fiskevann og turstier i storslått natur. Det er gangavstand til alt av fasiliteter på Skeikampen. På andre siden av parkeringsplassen er snart oppbyggingen av tidligere Gausdal Høyfjellshotell ferdig. Her bygges det leiligheter, restaurant, stort treningsrom, boblebad og garderobeanlegg med badstue som vil være tilgjengelig for hele familien.

Beskrivelse av nærområdet / fasiliteter

På vinterstid er Skeikampen et av Norges mest snørike områder. Dette er kjent som kanskje Norges flotteste langrennsområde med ca. 220 km maskinpreparerte løyper med stor variasjon på løyper for alle ferdigheter og værforhold. Terrenget er variert med høyfjell og skog, og løypenettet er knyttet sammen med Peer Gynt skiregion og Kvitfjell.

Skeikampen har et flott, moderne alpinanlegg med 11 heiser og 21 nedfarter, og bl.a. 8 seter stolheis rett til toppen, samt gode off-pist muligheter. Det er lagt ned mye ressurser i et topp moderne parkanlegg for twintip og snowboard. Skeikampen har ved flere anledninger vært treningsarena for landslaget i slopestyle, hvor både tidlig snø og sikre snøforhold har vært av stor betydning for at skiforbundet har valgt Skeikampen som arena. Det er et eget barneområde med skibånd, barnebakker og ake- og baseområde.

Hver årstid har sin sjarm og på Skeikampen finnes det uteaktiviteter for store og små om våren, sommeren og høsten. Skeikampen er viden kjent for sine fine sykkelstier, seterveier og fjellveier, og byr på et flott sykkelterreng enten du ønsker utfordrende traseer og spenning, eller skal på en rolig sykkeltur med familien. Foretrekker du å gå, er fjellene rundt Skeikampen et populært turområde. Naturen veksler mellom snaufjell og frodig høyfjellsterreng og fra toppen av Skeikampen kan man se helt til Jotunheimen og Mjøsa. Det er flere fiskevann i området for de som ønsker å prøve fiskelykken, og fine badeplasser med mulighet for grilling, lek og avslapping.

På Skeikampen kan du spille golf på Nordens høyestliggende 18-hulls golfbane. Skei Golfklubb sin 18-hullsbane ligger 900 moh i et vakkert seterlandskap. Nærheten til serveringssteder og fasiliteter er det mange som setter ekstra stor pris på, med bl.a. Skei Appartement/Skeistua og Segalstad Seter med dagligvareforretning som er oppe hver dag.

Ønsker du variasjon er det under 30 minutters kjøring til bunnstasjonen på både Kvitfjell og Hafjell. Innenfor 1 timers kjøring er Hunderfossen familiepark, rafting i Sjoa, Maihaugen samt Lillehammer by med et rikt kunst og kulturliv.

Bygninger

Salgstrinn 1 består av 7 bygninger med 8 nyoppussede leiligheter i hvert bygg, totalt 56 leiligheter.

Byggemåte

Prosjektet består av 7 leilighetsbygg. Bærekonstruksjoner er i treverk med yttervegger i isolert bindingsverk kledd utvendig med liggende panel. Byggene er oppført med saltak med kaldt loft, og listetekking med papp og trekantlister. Byggene har 2-lags vinduer med energiglass og hovedinngangsdør som er brann -og lydklassifisert iht. forskriftene med FG-godkjent sylinderlås. Leilighetene har sentralisert, balansert ventilasjon.

Mellom korridor og leiligheter, og i sjakter, er det utført omfattende arbeider for å hindre lyd. Samt det er lagt nye undergulv for å eliminere knirk. Eksisterende dører er tatt ut, fuget på nytt og remontert. Det er etablert ny påforingsvegg i hele korridoren for å ivareta lydkravene. Det er montert lydfeller på alle ventilasjonsføringer. Vannskap er bygget med isolert nisje.

Bygningene er oppgradert i 2017-2019 hvor det er utført vesentlig arbeid. Badene er fra byggeår og er ikke oppgradert i forbindelse med øvrige oppgraderinger. Standard på badene varierer, det er derfor viktig å besiktige badet på den leiligheten som ønskes kjøpt.

Det er varierende belysning i leilighetene og de selges som forevist under visning.

For ytterligere opplysninger om byggemåte og utførte arbeider, se vedlagte standardbeskrivelse av Skitorget, utarbeidet av selger/utbygger Thon.

Innhold

PrivatMegleren Lillehammer har gleden av å presentere disse innholdsrike og oppgraderte fritidsleilighetene, som inneholder:

2-roms leilighet (45 kvm):
* Entré med garderobeplass
* Bad med dusjnisje
* Stue
* Kjøkken
* Soverom

* Sportsbod
* Biloppstillingsplass


Se prosjektets boligvelger for å kunne søke frem og tilbake på de forskjellige leilighetene: https://skeikampen.no/leiligheter-til-salgs/moderne-leiligheter-i-salg-na/

Standard

Velkommen inn til de oppgraderte og moderne fritidsleilighetene på Skitorget. Leilighetene ble oppført i 2008 og har i perioden 2017-2019 blitt oppgradert for å skape en effektiv planløsning og et moderne og tidsriktig utseende. Alle leilighetene har fått nye gulv, og sparklet og malte vegger. Leilighetene er pusset opp i delikate farger og gir mulighet til flere smarte sengeløsninger for å gi plass til hele familien.

Alle leilighetene har nytt, lekkert kjøkken med profilert mørk kjøkkeninnredning. Benkeplate i Ask heltre, med nedfelt sort kum med ettgreps blandebatteri i messing. Kjøkkenet har integrerte hvitevarer, herunder keramisk platetopp, stekeovn, oppvaskmaskin,  kjøl-/fryseskap og avtrekksvifte med kullfilter over kokeplate.

Baderommene har opprinnelig standard fra 2008 med varierende standard, flislagte gulv og vegger. Badene er innredet med hvit porselensservant med ettgreps blandebatteri, vegghengt speil med lyslist over, vegghengt toalett og dusjnisje med glassdør. Badene har også elektrisk gulvvarme og varmtvann fra sentralt anlegg i kjeller.

Oppvarming

Leilighetene varmes opp ved hjelp av elektriske oljefylte panelovner og elektriske varmekabler på bad.

Parkering / Garasje

Hver eierseksjon vil disponere/få bruksrett til 1 stk. utvendig parkeringsplass. Parkeringsplassene skal primært opparbeides på sameiets egen tomt. 11 stk. parkeringsplasser må iht reguleringsplan ligge på tilliggende nabotomt. Disse plassene tinglyses med tilhørende bruksrett for aktuell seksjon og vil primært gjelde for leiligheter i hus A og B. Kjøpere vil måtte påregne midlertidige parkeringsløsninger. Sameiets vedtekter inneholder bestemmelser som er bindende for de utvendige parkeringsplassene.

Adkomst

Fra Lillehammer følger man fylkesveien mot Gausdal, forbi Segalstad Bru og videre mot Skeikampen. I sentrum av Skeikampen passerer du krysset hvor Veslesetervegen går mot Austlid, og ta neste til høyre inn på Sanatorievegen. Leilighetene ligger på både høyre og venstre hånd.

Beskrivelse av tomt/hage

Leilighetene ligger rett ved gamle Gausdal Høyfjellshotell som er under ombygging. I fellesområdene er det bygget trimrom, garderobeanlegg med badstue, aktivitetsrom og boblebad. Det er også åpnet et nytt serveringssted med en flott veranda for uteservering. Det er planlagt skøytebane på området. Her vil det bli muligheter for aktiviteter både inne og ute hele året.

Det er felles tomt for hele byggetrinnet. Tomten er sør-vestvendt med svak helning. Endelig utforming og material valg på lekeplasser, parkering, fasader, etc. vil bli utarbeidet i forbindelse med videre utvikling.

Tinglyste rettigheter og forpliktelser

Kommunen har legalpant som sikkerhet for betaling av kommunale avgifter. Legalpant er pant som følger av loven, og som ikke tinglyses. Legalpant følger derfor eiendommen ved salg. På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer som f.eks. rett for kommunen til å vedlikeholde rørsystemer for vann- og kloakk. Disse erklæringene vil følge eiendommen ved salg. Kontakt megler for nærmere informasjon.

Servitutter / rettigheter

Eiendommen overdras fri for pengeheftelser, med unntak av eventuelle erklæringer, avtaler, servitutter og panteheftelser som fremgår av salgsoppgaven og skal følge med eiendommen ved salg. Kjøpers bank vil få prioritet etter disse.

Seksjonene overdras fri for pengeheftelser med unntak av lovpålagt panterett til sameiet som sikkerhet for
oppfyllelse av den enkelte sameiers fellesforpliktelser (herunder innbetaling av felleskostnader og løypeavgift).
Kjøper må akseptere tinglysing av eventuelle avtaler/heftelser/rettigheter som er nødvendig i forbindelse med utbyggingen og planlagt utnyttelse av området.

Etter kommunens bestemmelser vil medlemskapet i velforeningen tinglyses på hver enkelt seksjon med følgende ordlyd: «Den som til enhver tid eier eiendommen plikter å være medlem av Skeikampen velforening eller tilsvarende organisasjon for området som overtar Skeikampen velforenings plikter og rettigheter." For forpliktelsen til å dekke andel av kostnadene i velforeningen vil følgende ordlyd tinglyses: «Medlemskap innebærer en forpliktelse til å dekke kostnader i samsvar med organisasjonens vedtekter.»

Kommunen krever videre tinglysning av den enkeltes forpliktelse til å dekke løypeavgift mm. som for Skitorget dekkes gjennom felleskostnadene. Følgende formulering vil tas med i skjøtet på den del som ikke tinglyses: "Den som til enhver tid eier eiendommen plikter å betale et årlig beløp til vedlikehold av skiløyper, turstier og sykkelstier på Skeikampen. Beløpet er kr. 1.500 inkl. mva. pr. år. Beløpet skal reguleres i henhold til endringene i konsumprisindeksen med utgangspunkt i indekstallet pr. 1.1.2018 hvert 3. år og første gang pr. 1.1.2021. Beløpet innbetales fortrinnsvis til hytteeierforeningen for feltet eller tilsvarende organisasjon for området, som viderebetaler det til den som har ansvaret for vedlikehold av sti- og løypenettet for området." Følgende heftelse vil tinglyses som forpliktelse ved eventuell utleie: «Seksjonseier(-e) har rett til å leie ut sin seksjon. I den grad seksjonseier (-e) skal leie ut seksjonen sin, skal utleieforholdet tegnes via bookingsystemet til Blålyng AS eller til det enhver tid gjeldende selskap som har fått rettigheten overdratt til seg. Bookingansvarlig har rett på vederlag fra seksjonseieren (-e) i tråd med vilkår».

Grunnboksutskrift kan fås ved henvendelse til oppdragsansvarlig.

Vei / Vann / Avløp

Offentlig vann og avløp. Privat veg på området.

Verdi ved skattefastsetting

Verdien ved skattefastsetting er p.t. ikke fastsatt. Verdien ved skattefastsetting fastsettes av Ligningskontoret etter beregningsmodell som tar hensyn til om boligen er en såkalt "primærbolig" (der boligeieren er folkeregistrert bosatt) eller "sekundærbolig" (alle boliger man eier, men ikke bor fast i). Interessenter oppfordres til å sjekke www.skatteetaten.no eller kontakte ansvarlig megler for nærmere informasjon om verdien ved skattefastsetting.

Ferdigattest eller midl. brukstillatelse

Det foreligger ferdigattest på leilighetene.
Vedlagt salgsoppgaven.

Reguleringsforhold

Gjeldende reguleringsplan er OTG Skeikampen, vedtatt 31.05.18. Området er regulert til: fritidsbebyggelse (konsentrert og blokk), hotell, overnatting, fritidsbolig, parkeringsplasser, forretning, servering med mer. Det skjer mye utvikling i området og det må påregne byggeaktivitet, nabovarsler etc i nærområdet. Reguleringsbestemmelser følger som vedlegg til prospektet.

Sameie og organisering

Eiendommen er organisert som et eierseksjonssameie som består av 56 seksjoner, boligseksjoner. Kjøper vil ved gjennomføring av avtale om kjøp bli medeiere i et eierseksjonssameie. Kjøpers øvrige rettigheter som medeier i et eierseksjonssameie følger av eierseksjonsloven. (Lov om eierseksjoner av 2017 av 16 juni nr. 65), og vedtektene til enhver tid. Sameiet har pantesikkerhet i hver seksjon for ubetalte krav og forpliktelser overfor sameiet (legalpanterett), i medhold av eierseksjonsloven.

Det tas forbehold om at sameiet kan utvides/re-seksjoneres. Vedtekter for sameiet besluttes ved av tinglysing av eierseksjonssameiet. Utkast til vedtekter følger som vedlegg til kjøpekontrakt. Det tas forbehold om endringer.

Selger har på vegne av eierseksjonssameiet, inngått bindende forretningsføreravtale vedrørende løpende forvaltning, stifting, utarbeidelse av budsjett og vedtekter med Boligbyggelaget OBOS.

Faste, løpende kostnader

Felleskostnadene er fastsatt ut fra budsjett som OBOS Eiendomsforvaltning har utarbeidet.
Felleskostnader dekker normalt felles bygningsforsikring, strøm i fellesareal, forretningsførsel/revisjon, parkeringsplass, drift/vedlikehold av parkeringsplass, tv/bredbånd (basisabonnement) samt felles drift av bygningsmassene. Felleskostnadene dekker også hver seksjonseiers forpliktelser i Skeikampen velforening samt årlig beløp til vedlikehold av skiløyper, turstier og sykkelstier pålagt av kommunen. Hvor store de totale kostnadene blir, vil avhenge av hvor mange ytelser utover det pålagte sameiet rekvirerer.

2-roms / 45 kvm: Kr. 3 076,-/mnd (Inkl tilgang til treningsrom, jacuzzi og badstuer - fellesområder).

Kommunale avgifter (2021) inkluderer vann og avløp med fast beløp og stipulert forbruk, renovasjon og estimert eiendomsskatt. Beløpet faktureres den enkelte seksjonseier direkte fra kommunen. Det er installert vannmåler for hver seksjon. Estimerte kommunale avgifter inkludert eiendomsskatt er p.t.:

2-roms:
Ca. kr. 12 668,-/år (Faktureres kvartalsvis med kr 3 167,- per kvartal). Vann og avløpsavgifter er beregnet ut fra areal.

Den enkelte sameier er selv ansvarlig for å tegne innboforsikring.

Oppgjør

Kjøpesum med tillegg av omkostninger skal være disponibelt på meglers klientkonto innen overtagelse. Normalt innebærer dette at fullt oppgjør må være innbetalt på meglers klientkonto senest to virkedager før avtalt overtagelsesdato.
Eventuelle vilkår knyttet til innbetalingen, eksempelvis pantedokument som skal tinglyses til fordel for kjøpers bank, må være megler i hende i god tid før overtagelse kan finne sted.

Finansiering

Kontakt megler for avklaring av finansielle forhold, herunder lån til kjøp av eiendom. Privatmegleren har avtale med Nordea om formidling av lån og andre finansielle tjenester. Privatmegleren mottar godtgjørelse for dette.

Totale kostnader

I tillegg til kjøpesummen betaler kjøper følgende omkostninger;

Tinglysing av skjøte kr. 585,-
Tinglysing av pantedokument og attestgebyr kr. 585,- + 172,-

Dokumentavgift på 2,5% av kjøpesum.
Det tas forbehold om eventuelle endringer av avgiftssatser fra Staten

Eksempel ved kjøp til kr 1 600 000,-
Omkostnigner: kr 41 249, 50
Totalkostnad kr 1 641 249, 50

Kjøper har mulighet til å tegne boligkjøperforsikring via HELP
Kr 11 100,-.

I tillegg kommer avgift for:
Tilknytning TV: kr 4 500,-
Innbetaling av oppstartskapital for sameie; 2 x månedlig felleskostnad kr  5 200,- (2 600,- x2).

Annen nyttig informasjon

Det anbefales ikke å foreta måltaking på salgstegninger.
Leilighetene leveres uten lysarmaturer på soverom og i stue/kjøkken området.

Selger står fritt til å benytte de deler av området som er under utbygging i den utstrekning det er nødvendig for å utføre utbyggingen.

Selger tar som vilkår for gjennomføring av avtalen forbehold om:
- at Gausdal kommune uten tyngende vilkår vedtar sammenføyning, fradeling og seksjonering av salgstrinn 1.
- at sammenføyning av gnr. 236 bnr. 14 og gnr. 225 bnr. 319 kan foretas uten tyngende vilkår og/eller utfordringer som skyldes ukjente forhold.
- at Gausdal kommune uten tyngende vilkår godtar midlertidig og endelig parkeringsløsning.

Selger står fritt til å endre seksjons-leilighetsnummer og det tas forbehold om eventuell endring av antall seksjoner i bygningene. Selger forbeholder seg retten til fordeling/organisering av boder og parkeringsplasser på den måten som anses mest hensiktsmessig. Selger står fritt til å foreta sammenføyning og oppdeling av tomt samt seksjonering av Skitorget på en hensiktsmessig måte. Oppdeling av tomt kan følgelig skje på annen måte enn skissert og antatt tomtestørrelse er derfor ikke å anse som endelig, jfr. vedlagte veiledende situasjonsplan.

Selger har videre rett til å endre disponeringen av arealer lagt til rette for felles aktivitet på området (lekeplasser,
hinderløype, skøytebane, interne veier, smørebod etc.). Før åpningen av innendørs anlegg skjer betales ikke utgifter til dette gjennom velforeningen.

Utomhusplan er av en slik karakter at den ikke kan anses som endelig i utforming, men er ment som en
illustrasjon. Det tas følgelig forbehold om endelig utforming/fargevalg på fellesareal, fasader, aktivitetsområder og dets innhold etc. Alle opplysninger er gitt med forbehold om rett til endringer som er hensiktsmessige og nødvendige, men uten at den generelle standarden forringes. Kjøper aksepterer uten prisjustering at selger har rett til å foreta slike endringer. Det tas forbehold om skrivefeil og selger står fritt til å endre salgsbetingelser frem
til kjøpetilbud er akseptert.

Adgang til frivillig utleie

Leilighetene kan leies ut hvis eier ønsker, men det er ingen utleieplikt på seksjonene. Dersom eier ønsker å leie ut sin seksjon, vil det hvile en forpliktelse om at utleieforholdet tegnes via bookingsystemet til Blålyng AS (et selskap i Olav Thon Gruppen) eller det til enhver tid gjeldende selskap som har fått rettigheten overdratt til seg. Utlån av leilighet, uten vederlag, omfattes ikke av forpliktelsen. Kontakt ansvarlig megler ift utleiekontrakt.

Slik forpliktelse vil tinglyses på Eierseksjonens grunnboksblad. Bookingsystemet er under opprettelse og formidlingsavtaler er under utarbeidelse, men det antas at tjenestene som vil ytes er annonsering, formidling, avtaleinngåelse, tilsyn, vaktmestertjenester, renhold mv.

Boligkjøperforsikring

Vedlagt i salgsoppgaven følger informasjon om Boligkjøperforsikring Pluss og Boligkjøperforsikring fra HELP Forsikring AS. Boligkjøperforsikring er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Les mer om begge forsikringene i vedlagte materiell eller på help.no. Meglerforetaket mottar kr 1400,- / 2100,- / 3100,- pr tegnet forsikring.

Overtagelse

Etter nærmere avtale.

Budgiving

Bud kan legges inn via Privatmeglerens "gi bud-knapp" som finnes på Privatmegleren.no/eiendommens hjemmeside og i nettannonsen. Bud legges inn trygt og enkelt med bank-ID.

For mer informasjon om budgivning, se "Viktig informasjon" i salgsoppgaven.

Eiendommen selges etter reglene i avhendingsloven.

Eiendommen selges etter reglene i avhendingsloven.

Eiendommen skal overleveres kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett kan ikke gjøre gjeldende som mangel noe han burde blitt kjent med ved undersøkelsen.

Dersom det er behov for avklaringer, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en bygningssakyndig før det legges inn bud.

Hvis eiendommen ikke er i samsvar med det kjøperen må kunne forvente ut ifra alder, type og synlig tilstand, kan det være en mangel. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut i fra at det virket inn på avtalen at opplysningen ikke ble gitt eller at feil opplysninger ikke ble rettet i tide på en tydelig måte. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som nødvendiggjør utbedringer. Normal slitasje og skader som nødvendiggjør utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente og vil ikke utgjøre en mangel.

Boligen kan ha en mangel dersom det er avvik mellom opplyst og faktisk areal, forutsatt at avviket er på 2% eller mer og minimum 1 kvm.

Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning må kjøper selv dekke tap/kostnader opptil et beløp på kr 10 000 (egenandel).

Dersom kjøper ikke er forbruker selges eiendommen «som den er», og selgers ansvar er da begrenset jf. avhl. § 3-9, 1. ledd 2. pktm. Avhendingsloven § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt en innendørs arealsvikt karakteriseres som en mangel vurderes etter avhendingsloven § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøp menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet.

Meglers vederlag og utlegg

Meglers vederlag og utlegg betales av selgeren og utgjør kr. 34 900,- + mva for hver inngåtte kjøpsavtale.
Oppgjørsgebyr på 4 990,- + mva pr. enhet.

Vedlegg til salsgoppgave;
Formidlingsavtale Blålyng v/eventuell utleie
Innkalling og protokoll fra årsmøte i Sameiet inkl budsjett fra OBOS.
Vedtekter Sameiet Skitorget.
Plantegninger.
Oversiktskart.
Ferdigattest.
Reguleringsbestemmelser til detaljreguleringsplan for OTG Skeikampen.
Protokoll ffra stiftelsesmøte i Skeikampen Velforening. ? Vedtekter for Skeikampen Velforening, 03.11.2020. ? Foreløpig utomhusplan og midlertidig parkeringsplan.