Klikk for galleri

S E G A L S T A D _ H A G E: 33 stk 2 til 3 -roms leiligheter kommer for salg. Ca 55 - 85 kvm meget sentralt og solrikt.

X
Gausdal – Østre Gausdal

Fargerivegen 4

Gausdal – Østre Gausdal

Fargerivegen 4

Prisantydning
876.000
Fellesgjeld
1.314.000,-
Totalpris
2.190.000,-
Bruksareal
55m²
Visning
Etter avtale!
Visning
Etter avtale!
skjema her?
Eiendomsmegler MNEF / Partner
95 05 04 68
skjema her?
Eiendomsmegler MNEF / Fagansvarlig / Partner
97 71 38 72
Salgsoppgave

Pia M. Murland

Eiendomsmegler MNEF / Partner
PrivatMegleren Lillehammer

Øyvind Horten

Eiendomsmegler MNEF / Fagansvarlig / Partner
PrivatMegleren Lillehammer
 

Informasjon om prosjektet

Oppdragsnummer

55-19-9008

Eiendomstype

Selveierleilighet

Eierform

Borettslag

Betegnelse

og og i Gausdal kommune

Etasje

3

Byggeår

2020

Areal

Bruksareal: 55 kvm - 58 kvm

Tomtetype/areal

Fellestomt / 4475 kvm

Kort om boligprosjektet

Over sommeren kommer boligprosjektet Segalstad Hage for salg. Boligprosjektet er planlagt med 33 stk 2- til 3-roms leiligheter fra ca 55 til 85 kvm fordelt på to bygninger og underliggende garasje- og sportsbodanlegg, som organiseres som Borettslag med sikringsordning.

Priser med innskudd fra kr 876 000,- + andel fellesgjeld kr 1 314 000,- / Totalpris fra kr 2 190 000,-.

Tomten som skal bygges ut har en veldig sentral beliggenhet på Segalstad Bru (ca 20 km nord for Lillehammer), mellom Kiwi, Rema 1000 og Europris. Det er gode kommunikasjonsmuligheter med Lillehammer med bussholdeplass 2 min fra prosjektet. Rett bortenfor prosjektet er det en nyåpnet sportsbutikk, Sport 1 med et stort tilbud av tur - og sportsartikler. Vinmonopol, to kafèer/bakeri, apotek, bensinstasjon, bilverksted, to maleforretninger, klesbutikk og optiker/brilleforretning for å nevne noe av det tjenestetilbudet som ligger innenfor 5 minutters gange. Videre er det Gausdal videregående/Gausdal Arena, med et stort aktivitetsområde, samt kommunesenteret med helsestasjon og legesenter i umiddelbar nærhet. Avstand til barneskole er ca 2 km og det er flere barnehager i området.

Prosjektet vender ut mot elva og har en rolig beliggenhet som innerste tomt i blindvei, med verandaarealer mot øst og nord/vest. Leilighetsbyggene blir over 3 og 4 etasjer, og er tegnes ferdig i disse dager med moderne arkitektur med store vindusflater, smarte planløsninger og romslige balkonger til de aller fleste av boligene.

Registrer din interesse for å få tilsendt salgsoppgave, prisliste, tegninger og mer informasjon om salgsprosess.

Blant boligenes mange kvaliteter kan vi nevne;

* Andelsleiligheter fra ca. 55-85 kvm

* Moderne, arealeffektive planløsninger

* Private balkonger til alle leiligheter

* Heisadkomst til samtlige etasjer

* Felles garasjeanlegg med boder

* Fokus på grønne fellesarealer

* Meget sentralt beliggende i grønne og solrike omgivelser

* Mange tilvalgsmuligheter

* Lave kjøpsomkostninger

Denne annonsens areal, pris og omkostninger gjelder eksempel på leilighet på 55 kvm i prosjektet. Salgsoppgave med komplett grunnlag for kjøp vil foreligge når prosjektet lanseres, og prisliste, boligvelger, plantegninger og øvrig informasjon vil snarest mulig bli tilgjengelig på prosjektets nettside samt sendt ut per e-post til alle som har meldt sin interesse. Registrer deg for å få tilsendt mer info så snart den foreligger.

Økonomi og Fremdrift

Salgsstart høst 2019. Byggestart forventes 1. kvartal 2020. Forventet ferdigstillelse 1.kvartal 2021.

Kjøpsomkostninger per bolig beløper seg kun til ca. kr 10 000,- til kr 30.000,- (avhengig av boligstørrelsen). Se eksakt beløp for den enkelte bolig i prisliste fra megler som blir tilgjengelig nærmere salgsstart.

Størrelsen på fellesutgiftene er ikke fastsatt, men stipulerte fellesutgifter skal dekke borettslagets ordinære driftsutgifter. Hvor store kostnadene blir vil blant annet avhenge av hvor mange ytelser borettslaget rekvirerer og utviklingen av markedsprisen for disse ytelsene. Erfaringsmessig vil dette beløpe seg til ca. kr 30,- per kvm BRA per måned. Fellesutgiftene skal blant annet dekke andel av fellesgjeld, kommunale avgifter, forsikring, forretningsførsel, revisjon, strøm fellesarealer, og vedlikehold av fellesarealer og internveier.

Meglers vederlag og utlegg

Finnannonse m/ tydelig profil Nybygg (Kr.3 360) Totalt kr. (Kr.3 360)