Klikk for galleri

Ersgaard Utsikten - 31 utsiktsleiligheter med bl.a. treningsrom/skiprepperom/gulvvarme - KUN 3 IGJEN!

X
Innlandet – Lillehammer

Ersgaard Utsikten

Innlandet – Lillehammer

Ersgaard Utsikten

Prisantydning
6.600.000 - 8.100.000,-
Bruksareal
101.4m² – 121m²
Visning
Etter avtale!
Meld deg på visning
Visning
Etter avtale!
Meld deg på visning
skjema her?
Eiendomsmegler MNEF / Partner
95 15 70 82
skjema her?
Eiendomsmegler MNEF / Fagansvarlig
99 16 19 78
Salgsoppgave/dokumenter
Lukk

Pål Thomas Trøseid

Eiendomsmegler MNEF / Partner
PrivatMegleren Lillehammer

Siri Ellingsberg

Eiendomsmegler MNEF / Fagansvarlig
PrivatMegleren Lillehammer
 

Informasjon om prosjektet

Oppdragsansvarlig

Eminent Eiendomsmegling Lillehammer AS / Pål Thomas Trøseid

Selger/Utbygger

Redskapshuset AS v. Knut Kristian Strandenes Redskapshuset AS v. Werner Forr Nystuen

Betegnelse

Gnr. 49 Bnr. 70 i Lillehammer kommune

Beliggenhet

Leilighetene har en fri og vestvendt beliggenhet med fantastisk utsikt i et solrikt og naturskjønt område i nedre del av OL-parken, ca. 1,4 km ovenfor Stampesletta.  Her kan du spenne på deg skiene utenfor leiligheten og boltre deg i et mangfold av turløyper og gangstier om sommeren. Det er gangavstand til dagligvareforretning, barnehage, barneskole, Kristin- og Håkons-hall med treningssenter, fotballbaner, ishockeybaner m.m. og ca. 10 min. gange til Norges Toppidrettsgymnas (NTG).

Får å letter finne den leiligheten som passer deg, se prosjektets hjemmeside: ersgaard-utsikten.no

Bygninger

Utbyggers visjon for tomten har vært å skape en arkitektur med en sterk tilhørighet til stedet og naturen. Tomten har panoramautsikt over Mjøsa, byen, Lågen og deler av Gausdalsskaret. Det har vært viktig for utbygger å bevare denne fantastiske utsikten fra leilighetene. Da prosjektet også ligger rett ved Olympiaparken, marka og skiløypene har det vært viktig for utbygger å legge aktiv-elementet inn i prosjektet.
Ersgaard Utsikten blir bestående av 31 leiligheter med felles garasjeanlegg og bodrom i kjeller/underetasje. De som har garasjeplassen på nordøst side av parkeringskjelleren har sin bod som en forlengelse av garasjeplassen. 
Dette har de gjort ved å bygge inn bl.a. treningrom, felles badstue og dusjer og skiprepperom i underetasjen ved siden av garasjeanlegget.

Byggemåte

Bygningene føres opp ihht. gjeldende forskrifter av Veidekke Entreprenør AS.

Innhold

31 leiligheter som er fordelt på to bygg over 4 plan hvor det til sammen blir (12) 4-roms, (15) 3-roms og (4) 2-roms leiligheter.

Størrelser fra: 34,7kvm BRA - 121 m2 BRA

Alle leilighetene får enten egen terrasse eller balkong.

Til leiligheten følger en egen garasjeplass i felles garasjeanlegg og en sportsbod på ca 5 kvm i felles bodrom i kjeller, eller i forbindelse med garasjeplassen.
I underetasjen v/garasjeanlegget vil det bli bygget et felles treningsrom, felles badstue og dusjer, samt skiprepperom som blir til felles bruk for seksjonseierene.

Får å lettere finne den leiligheten som passer deg, se prosjektets hjemmeside: Ersgaard-utsikten.no - Finn din bolig

Standard

Kjøkken:
Kjøkkeninnredning fra HTH/Sigdal (kategori 4) med hvite glatte fronter og integrerte grep er standard leveranse. Demping på skuffer. Muligheter for valg av fronter innenfor kategori 4, se eget pkt. om tilvalg.  Integrerte hvitevarer (induksjon koketopp, stekeovn, oppvaskmaskin og kjøl/frys. Benkeplater i eik laminat. Takhøye overskap og høyskap med foring til tak. Tekniske foringer over overskap kasses inn. I Ersgaard Utsikten kan det leveres ventilasjon med kjøling som tilvalg til leilighetskjøperne. Svarte fronter/andre valg enn hvitt er tilvalg med pristillegg.


Hovedbad:
Leveres som baderommodul/plassbygd, med 60/80 cm bred baderominnredning med heldekkende hvit servant og hvite fronter, samt speil med lys. I leiligheter med 2 bad medregnes innredninger som inntegnet. Det er forberedt for vaskemaskin og tørketrommel i leiligheter uten vaskerom. Dusjdører ca. 90 cm i herdet klart glass med sving. Hvit vegghengt toalett med skjult sisterne i vegg. Keramiske hvite matte fliser på vegger, ca. 40 x 20 cm. Keramiske antrasitt fliser på gulv, ca. 10 x 10 cm. Nødvendig fordelerskap for forsyning til kjøkken og eventuelt bad 2/vaskerom.

Vaskerom: Leveres i enkel utførelse med fliser på gulv og vegg som på bad. Forberedt for vaskemaskin og tørketrommel. Utslagsvask.

For leiligheter med ekstra bad: Leveres som baderommodul/plassbygd, med baderominnredning 60 cm med heldekkende hvit servant, samt speil med lys. Hvit vegghengt toalett med skjult sisterne i vegg. Dusjdører ca. 90 cm i herdet glass med sving. Keramiske hvite matte fliser på vegger, ca. 40 x 20 cm. Keramiske antrasitt fliser pa gulv, ca. 10 x 10 cm. Nødvendig fordelerskap.

Soverom: Garderobeskap, med hvite glatte fronter og stålhandtak. Det leveres 1 meter skap pr. sengeplass med høyde 2,1 meter. Det inngår ingen garderobeløsning som standard i entre eller gang.

Vegger, tak og gulv:
Betong- og gipsvegger males i hvit farge. Innvendig tak består generelt av nedforede platehimlinger som males i hvit farge. Det leveres systemhimling i bod, under tekniske foringer. Takhøyden i oppholdsrom blir mellom 2,4 - 2,55 m, øvrige rom får noe lavere romhøyde på grunn av tekniske foringer. Overgang vegg/tak blir fuget og malt. 12,5 mm en-stavs hvitpigmentert matt lakkert eikeparkett i stue, kjøkken, soverom, gang, bod og entre. Gulvlister i lys eik tilsvarende parketten med synlige skruer/stifter.

Dører og vinduer:
Inngangsdør til leilighetene leveres i tre med FG-godkjent sylinderlås. Farge på dør velges av arkitekt.
Innvendige dører: Hvite glatte dører med stålvridere, hvitmalte karmer og flate eiketerskler.
Vinduer: Leveres ferdig i mørk malt farge. Glass i henhold til TEK-17.
Alle lister rundt vinduer og dører leveres ferdig hvitmalt. Alt listverk gjæres i hjørnene, spikerhull kittes.

Tilvalg:
Det kan tilbys å endre på utvalgte produkter avhengig av tidspunkt for kjøp av leilighet og hvor langt byggeprosessen har kommet. Dette gjelder eksempelvis parkett, innvendige dører, innredning som kjøkken, garderobe og bad. Videre kan man bestille f.eks. vannbåren gulvvarme på soverom., fliser på bad, elektriske punkter som flere stikkontakter, downlights, lampepunkter, og TV/data-punkt og solskjerming på vinduer mot balkong/takterrasse.

TEKNISKE ANLEGG
Ventilasjon: Det leveres aggregat med balansert ventilasjon av boligene som plasseres i leilighetens bod. Anlegget leveres med varmegjenvinner og forvarmet tilluft som gir en energiøkonomisk gevinst og økt komfort. Inntaksluft tas fra fasaden og avkastluft fores over tak. Luft tilføres i stue/kjøkken, gang og alle soverom via ventiler i tak eller vegg. Avtrekk via ventiler i kjøkken, bad/vaskerom og på bod, luftespalter under alle innvendige dører.
Ventilasjonsanlegg med kjøling er mulig å bestille som tilvalg, noe som er en stor kvalitet gjennom det meste av sommerhalvåret..
Kjøkkenventilator type "Slimline", avtrekksluft føres utenom varmegjenvinner og over tak.


Elektrisk anlegg:
- Det elektriske anlegget ligger generelt skjult i leiligheten med unntak av lyd- og betongvegger.
- Det leveres LED downlights m/dimmer i entre, hovedbad og gjestebad.
- Lysarmatur leveres under overskap på kjøkken og lampe i bod.
- Øvrige rom forberedes med lyspunkt i himling eller stikkontakt i overgang mellom tak og vegg inkl. lysbryter.
- Det monteres en lampe og stikkontakt på hver balkong.


- Alle leiligheter har porttelefonanlegg med tale og fjernåpning av ytterdør.
- Det utarbeides egen tegning for hver leilighet som viser punktplassering av kontakter/brytere.
- Sikringsskap er plassert i leilighetens bod eller entre/gang, plassering av strommålere blir i fellesareal i samme plan som leiligheten.

Vann og varme (sanitæranlegg):
- Ett-greps blandebatteri på alle vasker og termostatstyrte dusjbatterier inkl. dusjgarnityr.
- Opplegg for vaskemaskin/tørketrommel pa bad/vaskerom, oppvaskmaskin tilkobles i kjøkkenbenk.
- Fordelingsskap for rør leveres i baderomsmoduler for tilførsel til kjøkken/bad 2 og vaskerom.
- Fordelingsskap for varme/sprinkel plasseres fortrinnsvis i bod.
- Leilighetene oppvarmes med vannbåren gulvvarme i stue, kjøkken, entre, bad, vaskerom som er tilknyttet varmeanlegget.
- Det monteres ikke varme på soverom, se eget pkt. om ventilasjon (tilvalg).

Brannvarsling og brannslukningsanlegg:
- Det monteres FG-godkjent sprinkelanlegg/vanntåke i alle leiligheter og fellesareal.
- Fordelerskap til sprinkler plasseres i leilighetens bod eller gang/entre og i teknisk rom for fellesareal.
- Sprinkelanlegget tilknyttes brannalarmanlegget.
- I hver leilighet leveres brann- og røykdetektor med summer som er koblet mot brannvarslingsanlegget.
- Brannvarslingsanlegget monteres i fellesarealet, med overføring til brannvesen. Lokal varsling via klokker i fellesareal.

TV/radio/telefon:
Det leveres ett punkt i stue for TV/data i hver leilighet som er ferdig kablet og montert. Sameie inngår kollektiv avtale med leverandør før innflytting.

Balkong
- Alle leiligheter leveres med balkong som vist på plantegning.
- Rekkverk på balkonger utføres i glass/spilevegger i front og skillevegg i tre. Endelig utforming blir bestemt under detaljprosjekteringen.
- På balkong legges dekke av Royal impregnerte terrassebord i tre. Dekkene er å anse som en utvendig konstruksjon, mindre ansamlinger av vann vil derfor kunne oppstå på gulvflaten etter regnvær og snøsmelting.

Trapperom, svalganger og inngangsdører:
- Rekkverk og handløper i trapperom og svalganger utføres i metall med spiler. Endelig utforming og overflatebehandling blir bestemt under
detaljprosjekteringen.
- Alle leiligheter har egen inngangsdør fra svalgang/trapperom.
- Hovedinngangsdør til trapperom leveres i aluminium og glass fra fabrikk med FG-godkjent sylinderlas. Farge på dør velges av arkitekt.
- Trapper/repos leveres i prefabrikkert betong. Det legges keramiske fliser i inntrinn, opptrinn og repos inklusiv sokkelflis.
- Betong- og gipsvegger i trapperom, felles korridor og sluser males.
- Himling i felles korridor og sluser nedfores med systemhimling.
- Belysningsanlegg i fellesarealer styres av fotoceller.
- Oppvarming av trapperom med termostatisk radiatorer tilknyttet varmeanlegget.

Fasader:
- Yttervegger kles med royalimpregnert trekledning.
- Vinduer og balkongdører går opp til ok 2.200 mm.
- Byggets endelige utforming og fargevalg avklares av arkitekt i forbindelse med igangsettingssøknad (IG) til kommunen.

Heis:
Heis føres direkte fra kjeller til alle leilighetsplan.

Postkasser
- Låsbare postkasser monteres samlet ved hovedinngangsparti.

Parkering/boder:
- Boder i kjeller og leveres som nettingboder med tett frontvegg ut mot fellesarealer/garasje
- Gulv i p-kjeller leveres med drensasfalt.
- Alle vegger og himlinger i kjeller males.
- Ventilasjonsanlegg i p-kjeller m/varmebatteri tilkoblet varmeanlegget.

Treningsrom, badstue, dusjer og skiprepperom:
I underetasjen vil det bli bygget et felles treningsrom, felles badstue og dusjer, samt skiprepperom som blir til felles bruk for seksjonseierne.

Oppvarming

Leilighetene oppvarmes med vånnbåren gulvvarme i stue, kjøkken, entre, bad, vaskerom som er tilknyttet varmeanlegget.
Det monteres ikke varme på soverom, se eget pkt. om ventilasjon (tilvalg)

Parkering / Garasje

Alle leiligheter får en p-plass i p-kjeller og felles gjesteparkering er på bakkeplan. Garasjeplass er inkludert i kjøpesum.

Adkomst

Fra rundkjøring ved Stampesletta Idrettsanlegg fortsetter man i retning Nordseter. Etter ca. 1,4 km ligger således Ersgaard på høyre side av vegen. Adkomst til Ersgaard Utsikten blir til høyre, ca. 110 m inn på Lysgårdsveien. Bygningene blir liggende der redskapshuset ligger i dag.

Beskrivelse av tomt/hage

Adkomstveier og p-plasser asfalteres, grøntområder opparbeides som plenarealer. Se egen beskrivelse.

Tinglyste rettigheter og forpliktelser

Kommunen har legalpant som sikkerhet for betaling av kommunale avgifter. Legalpant er pant som følger av loven, og som ikke tinglyses. Legalpant følger derfor eiendommen ved salg. På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer som f.eks rett for kommunen til å vedlikeholde rørsystemer for vann- og kloakk. Disse erklæringene vil følge eiendommen ved salg. Kontakt megler for nærmere informasjon.
Øvrige sameiere har panterett i seksjonen for krav mot sameieren som følge av sameieforholdet, jf. eierseksjonsloven § 31. Pantekravet kan ikke overstige 2G (Folketrygdens grunnbeløp). Sameiet kan vedtektsfeste ytterligere panterett for sameiet. Vedtektsfestet pant tinglyses i seksjonene.

Servitutter / rettigheter

Eiendommen overdras fri for pengeheftelser, med unntak av eventuelle erklæringer, avtaler, servitutter og panteheftelser som fremgår av salgsoppgaven og skal følge med eiendommen ved salg. Kjøpers bank vil få prioritet etter disse.

Vei / Vann / Avløp

Privat vei inn til sameiet. Offentlig vann og avløp.

Ferdigattest eller midl. brukstillatelse

Midlertidig brukstillatelse eller ferdigattest skal foreligge innen overtagelse av boligene. Det er selgers ansvar å fremskaffe ferdigattest. Kjøper er gjort kjent med at ferdigattest ofte foreligger lang tid etter overtagelse og avhenger av blant annet årstid for opparbeidelse av uteareal. Midlertidig brukstillatelse gir imidlertid kjøper anledning til å ta boligen i bruk. Manglende ferdigattest skal ikke være til hinder for selgers oppgjør i forbindelse med overtagelsen.

Verdi ved skattefastsetting

Verdien ved skattefastsetting er p.t. ikke fastsatt. Verdien ved skattefastsetting fastsettes av Ligningskontoret etter beregningsmodell som tar hensyn til om boligen er en såkalt "primærbolig" (der boligeieren er folkeregistrert bosatt) eller "sekundærbolig" (alle boliger man eier, men ikke bor fast i). Interessenter oppfordres til å sjekke www.skatteetaten.no eller kontakte ansvarlig megler for nærmere informasjon om verdien ved skattefastsetting.

Reguleringsforhold

Reguleringsplan for 171-02 Del av Ersgårdsvingen. Området er regulert til boligbebyggelse. Reguleringskart og bestemmelser følger i vedlegget til prospekt.

Beskrivelse av sameiet

Sameiet vil bestå av 31 eierseksjoner.  Vedtekter for sameiet besluttes ved stiftelse av sameiet. Utkast til vedtekter følger som vedlegg til kjøpekontrakt.

Faste, løpende kostnader

Fordeling av fellesutgifter er basert på eierseksjonslovens bestemmelser. Fellesutgifter omfatter vanligvis forsikring av bygningsmassen, vaktmestertjenester, trappevask, strøm i fellesarealer, à konto fremtidig vedlikehold, forretningsfører, revisjon, styrehonorar, kabel-TV abonnement, forsikring av sameiets eiendeler m.m. Kostnad på fellesutgifter er stipulert til ca kr 30 ,- m2 pr mnd. eks oppvarming. Budsjett for felleskostnadene forefinnes hos megler og er vedlagt salgsoppgaven.

Oppgjør

10 % av kjøpesum forfaller ved utstedt garanti jf. bustadoppføringslova § 12. Beløpet må være fri kapital, dvs. at det ikke kan være knyttet vilkår til innbetalingen som medfører at selger ikke kan disponere over beløpet. Beløpet disponeres av selger fra garanti jf. bustadoppføringslova § 47 foreligger. Renter opptjent på klientkonto tilfaller i sin helhet kjøper, forutsatt at de overstiger 1/2 R. Utbetaling av renter til kjøper skjer ved sluttoppgjør. Restkjøpesummen + omkostninger betales ved overtagelse.

Finansiering

Kontakt megler for avklaring av finansielle forhold, herunder lån til kjøp av eiendom. Privatmegleren har avtale med Nordea om formidling av lån og andre finansielle tjenester. Privatmegleren mottar godtgjørelse for dette.

Totale kostnader

I tillegg til kjøpesummen betaler kjøper omkostninger for tinglysning av skjøte kr. 525,-, pantedokument inkl attestgebyr kr. 525,- + 199,50,-/stk, og 2,5 % dokumentavgift av andel tomteverdi. Andel tomteverdi er beregnet til kr 2600,- pr kvm BRA. Det tas forbehold om eventuelle endring av avgiftssatser fra Staten.

Annen nyttig informasjon

Søknad om igangsettingstillatelse sendes når tilstrekkelig forhåndssalg er på plass. Byggestart er avhengig av et tilfredsstillende forhåndssalg. Selgeren forbeholder seg retten til å bestemme endelig utforming av utomhusarealer, materialvalg og fargevalg på bygningene samt innvendige og utvendige fellesarealer. Vindusplasseringen i leiligheten kan avvike fra de generelle planer, bl.a. som følge av den arkitektoniske utforming av byggene. Det presiseres særskilt at salgsprospektet ikke er bindende for leilighetens detaljutforming og farger. Opplysninger gitt i salgsprospekt kan fravikes dersom selgeren anser det nødvendig eller ønskelig, men endringene skal ikke ha innvirkning på forutsatt standard.

3D skisser og visualiseringer/illustrasjoner i prospektet og tegningsmateriale er av illustrativ karakter, som for eksempel møblering, fargevalg, dør- og vindusform, detaljer på fellesarealer, fasadedetaljer, materialvalg, blomsterkasser, beplantning, etc. Leilighetenes arealer er angitt så nøyaktig som mulig. Selger tar imidlertid forbehold om mindre avvik/ endringer. Prospektet må ikke brukes for nøyaktig måltaking. Dersom det er motstrid mellom leveransebeskrivelsen og tegninger skal leveransebeskrivelsen gå foran.

Boligprisene fremgår av vedlagte prisliste. Selger står til enhver tid fritt til å endre prisen på boliger som ikke er solgt. Kontraktsfestede avtaler skal ikke indeksreguleres før overtagelse.

Selger tar forbehold om nødvendig salgsgrad, utstedt rammetillatelse,offentlige godkjenninger og finansiering før prosjektet kan realiseres, se eget punkt i kjøpetilbud. Dette er opp til selgers subjektive vurdering.

Alle innvendige og utvendige arealangivelser er hentet fra vedlagte salgsdokumenter. Det gjøres oppmerksom på at megler ikke har innhentet særskilte opplysninger om det finnes pålegg fra brann/feiervesen på eiendommen.

Planlagt overtagelse

Byggingen vil bli igangsatt så snart det etter selgers subjektive vurdering er solgt tilstrekkelig antall leiligheter. Antatt overtakelse siste kvartal 2020. Dette med forbehold om at salget går etter planen.

Solgt ihht bustadoppføringsloven

Boligene selges i henhold til Bustadoppføringslova som regulerer kjøpers (forbrukers) rettigheter og plikter ved avtale om oppføring av bolig og kjøp av fast eiendom der bygningen ikke er fullført når avtalen inngås. Ved salg til aksjeselskap legges Avhendingslovens bestemmelser til grunn. For øvrig gjelder Lov om eierseksjoner for eierseksjonssameiet og driften av dette.

Garantier

Det stilles garantier i henhold til Bustadoppføringslovas bestemmelser. Garanti etter § 12 vil bli stilt i forbindelse med avtaleinngåelse. Garantien skal være pålydende 3% av kjøpesummen i byggetiden og 5% i 5 år etter overlevering av boligene til kjøper. Garanti etter § 47 forutsettes stilt om selger ønsker utbetalt forskudd/delinnbetaling/sluttoppgjør før hjemmelsovergang. Eventuelle påkrevde endringer av garantier ved eventuelle videresalg/transporter utføres ikke og bekostes ikke av selger.

Forsikring

Frem til overtagelse vil eiendommen være forsikret av selger. Etter overtagelse vil eiendommen forsikres gjennom sameiets fellesforsikring. Kjøper må selv besørge innboforsikring og forsikring av eventuelle særskilte påkostninger.

Budgiving

Salgsstart er 15. Mai kl 12:00 og ingen kjøpetilbud vil bli akseptert før dette. Boligene selges til fastpris. Dersom flere ønsker å kjøpe den samme leiligheten så vil det bli gjennomført loddtrekning. Kjøpetilbud som leveres før salgsstart må ha en tidsfrist til minimum 15. Mai kl 13:00, slik at megler har 1 time på å få oversikt over hvilke kjøpetilbud som er innlevert og eventuelt om det foreligger flere kjøpetilbud på samme leilighet. Eventuelle loddtrekninger vil bli gjennomført umiddelbart, i perioden mellom 12:00 og 13:00.
 
Alle bud/kjøpetilbud på eiendommen skal være skriftlig og sendes meglerforetaket pr. e-post, sms eller via vår "gi bud"-knapp på våre nettsider. Knappen finner du også på Privatmeglerens hjemmeside for prosjektet, se på den enkelte bolig. Bud/kjøpetilbud må ikke ha kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Lørdag regnes ikke som virkedag. Bud/kjøpetilbud med kortere frist enn dette kan ikke formidles av megler. Nærmere info om budgiving finner du på egen side sammen med kjøpetilbud/budskjema.
 
Som budgiver hos Privatmegleren kan du kreve budjournal fremlagt så snart handel er gjennomført.
Innhold i budjournal er lovregulert, og innebærer at budgivere må akseptere at opplysninger om budet kan bli fremlagt for selger, kjøper og øvrige budgivere. Budgiver som ikke blir kjøper, kan kreve kopi av anonymisert budjournal.

Meglers vederlag og utlegg

Eiendomsmegleren har krav på 30000,- + mva for hver inngåtte kjøpsavtale. Om forhåndssalget innfris iløpet av 5 mnd får megler en bonus på kr 100.000,- + mva. Etter salg nr 31 får megler utbetalt en bonus på kr 50.000,- + mva. I tillegg har megler rett på tilretteleggingsgebyr på kr.25000,- + mva
Dersom eiendommen ikke blir solgt skal selger betale kr 25000,- samt direkte utlegg