Klikk for galleri

Solhøgda III - Suksessen på Solhøgda fortsetter - 14 Solgte - Planlagt byggestart til høsten

X
Oppland – Lillehammer

Solhøgda III

Oppland – Lillehammer

Solhøgda III

Prisantydning
3.500.000 - 7.900.000
Bruksareal
72m² – 133m²
Visning
Etter avtale!
Visning
Etter avtale!
skjema her?
Eiendomsmegler MNEF / Partner
95 15 70 82
skjema her?
Eiendomsmegler MNEF / Fagansvarlig / Partner
97 71 38 72
Salgsoppgave
Lukk

Pål Thomas Trøseid

Eiendomsmegler MNEF / Partner
PrivatMegleren Lillehammer

Øyvind Horten

Eiendomsmegler MNEF / Fagansvarlig / Partner
PrivatMegleren Lillehammer
 

Informasjon om prosjektet

Oppdragsansvarlig

Eminent Eiendomsmegling Lillehammer AS / Pål Thomas Trøseid

Selger/Utbygger

Solhøgda Eiendom AS

Betegnelse

Gnr. 85 Bnr. 388 i Lillehammer kommune

Beliggenhet

Solhøgda Turisthotell ble åpnet 20.juni 1937 og  ble kalt «Lillehammers Frognerseter». Mye har endret seg siden den gang, men idyllen er det fortsatt mulig å få oppleve. Nå starter vi salget av nye, flotte, solvendte leiligheter med en utsikt du ikke kan finne noe annet sted. Med en slik beliggenhet, har det også vært viktig for oss å beholde de flotte sammenhengende grøntområdene som er med på å gi området sitt lune preg.

En sterk og stolt historie er noe av det som kjennetegner OL-byen Lillehammer og dets innbyggere. Solhøgda Hotel var stedet hvor turistene i 1937 skulle få oppleve både det sentrale Lillehammer og samtidig nyte utsikten fra høyden langs veien inn mot Sjusjøen. Det var stedet hvor man ville vise Lillehammer fra sin beste side. Kvalitetsboligene på Solhøgda vil gi deg den samme, flotte utsikten, frisk luft, fantastiske solforhold og kort vei til det meste. Utsikten er det ikke noe å si på; her kan du se Lillehammer by, Mjøsa og det meste av det Norge viste frem under OL i 1994.

De fleste fra Lillehammer vet nok hvor Solhøgda ligger - og de vet nok også hvor god utsikten er der oppe, spesielt nå som utbygger har en avtale på plass om fremtidig skogspleie for å bevare utsikten. På Solhøgda har man kort vei til naturen men samtidig og kort vei til sentrum av Lillehammer.

Solhøgda ligger like ved Røyslimoen skole, to matvarebutikker, idrettsanlegg og ikke minst fantastiske turområder. Så dersom du går lei utsikten, noe vi tviler på at vil skje, har du alltids muligheten til å ta turen ut i den vakre naturen som Lillehammer har å by på. En liten biltur unna finner du Sjusjøen, Hafjell og Hunderfossen familiepark med alle sine sommer- og vinteraktiviteter, mens seks minutter på bussen fører deg til kjernen av Lillehammer, nemlig Storgata, hovedgata som har beholdt sin sjarme, ekthet og ærlighet.

Se prosjektets hjemmeside: www.veidekkebolig.no/solhogda

Bygninger

Leilighetene på Solhøgda er tegnet av Jostein Bjørndal og hans kolleger i HBA Arkitekter AS. Utbyggers felles visjon for tomten har vært å skape en arkitektur med en sterk tilhørighet til stedet og naturen; rett og slett å trekke naturen inn på tomten. "Det er ingen tvil om at beliggenheten med de solforholdene og utsikten har inspirert oss, og har direkte medvirket til at leilighetene har rause glassflater og balkonger som virkelig utnytter beliggenheten" forteller arkitekten.  På Solhøgda møtes Lillehammer by og Lillehammers natur; en forlengelse av naturen og en forlengelse av byen

Byggemåte

Byggetrinn III blir bestående av en 5-etasjes bygning av 21 leiligheter med felles garasjeanlegg i kjeller. Bygningene føres opp ihht gjeldende forskrifter. Veidekke Eiendom og Veidekke Entreprenør er Norges største entreprenør og boligutvikler. Veidekke som konsern har eksistert siden 1936

Arealer og fordeling per etasje

21 leiligheter som er fordelt over 5 plan hvor det blir  ( 8)4-roms, (8)3-roms og (5) 2-roms leiligheter.

Størrelser fra:  48,9 kvm BRA  - 132,2 kvm BRA

Alle leilighetene får enten egen terrasse eller balkong. Flere leiligheter vil også få to balkonger.

Plantegningene finner du ved å gå inn på: http://veidekkebolig.no/solhogda/[objects - Finn din bolig

Standard

Kjøkken:

Kjøkkeninnredning fra HTH/Sigdal med hvite glatte fronter og integrerte grep. Demping på skuffer. Muligheter for valg av fronter innenfor samme prisgruppe, se eget pkt. om tilvalg. Integrerte hvitevarer fra (induksjon koketopp, stekeovn, oppvaskmaskin og kjøl/frys). Benkeplater i eik laminat.Takhøye overskap og høyskap med foring til tak. Kjøkkentegninger for hver enkelt leilighet kan fås hos megler

Bad:

Hovedbad: Leveres med 80 cm bred baderomsmodul med heldekkende hvit servant og hvite fronter, samt speil med lys. Det er forberedt for vaskemaskin og tørketrommel. Dusjdører ca. 90 cm i herdet klart glass med sving. Hvit vegghengt toalett med skjult sisterne i vegg. Keramiske hvite fliser på vegger, ca. 40 x 20 cm. Keramiske antrasitt fliser på gulv, ca. 10 x 10 cm. I de leilighetene som har gjestebad leveres de som baderomsmoduler med vegghengt hvit servant, samt speil med lys. Hvit vegghengt toalett med skjult sisterne i vegg.  Dusjdører ca. 90 cm i herdet glass med sving. Keramiske hvite fliser på vegg ca. 20 x 20 cm. Keramiske antrasitt fliser på gulv, ca. 10 x 10 cm.

Garderobe:

Soverom: Garderobeskap fra HTH/Sigdal, med hvite glatte fronter og stålhåndtak. Det leveres 1 meter skap pr. seng med høyde 2,1meter.

Entré/gang: Det inngår ingen garderobeløsning som standard i entré eller gang.

Innervegger vegger,tak og gulv:

Betong- og gipsvegger males i hvit farge. Innvendig tak består generelt av nedforede platehimlinger som males i hvit farge. Det leveres systemhimling i bod.Takhøyden i oppholdsrom blir mellom 2,4 - 2,55 m, øvrige rom får noe lavere romhøyde på grunn av tekniske føringer. Overgang vegg/tak blir fuget og malt. 14 mm hvitpigmentert mattlakkert eikeparkett i stue, kjøkken, soverom, gang, bod og entré. Gulvlister i lys eik med synlige skruer/stifter. Prøve forefinnes hos tilvalgsansvarlig.

Fasade:

Yttervegger kles med Royal impregnert kledning. Vinduer og balkongdører med høyde opptil ca. 2,3 m. Byggets endelige utforming og fargevalg avklares av arkitekt i forbindelse med igangsettingssøknad (IG) til kommunen.

Inngangsdører:

Ytterdører i aluminium og glass. Inngangsdør til leilighetene leveres i tre med FG-godkjent sylinderlås. Inngangsdør til leilighet i tre. Begge med FG-godkjent sylinderlås.

Dører/vinduer:

Inngangsdør til leilighetene leveres i tre med FG-godkjent sylinderlås. Farge på dør velges av arkitekt. Innvendige dører - hvite glatte dører med stålvridere, hvitmalte karmer og flate eiketerskler. Vinduer - leveres ferdig hvitmalt innvendig, farge utvendig avklares senere av arkitekt. Glass i henhold til TEK 17.  Alle lister rundt vinduer og dører leveres ferdig hvitmalt. Alt listverk gjæres i hjørnene og spikerhull kittes/fuges.

Balkonger:

Alle leiligheter leveres med balkong som vist på plantegning. Rekkverk på balkonger utføres i behandlet metall og glass. Endelig utforming og overflatebehandling blir bestemt under detaljprosjekteringen. På balkong legges dekke av Royal impregnerte terrassebord i tre. Dekkene er å anse som en utvendig konstruksjon, mindre ansamlinger av vann vil derfor kunne oppstå på gulvflaten etter regnvær og snøsmelting.

Tilvalg:

Det kan tilbys å endre på utvalgte produkter - avhengig av tidspunkt for kjøp av leilighet og hvor langt byggeprosessen har kommet:

*Parkett

*Innvendige dører

*Innredning som kjøkken, garderobe og bad.

*Fliser på bad

*Elektriske punkter som flere stikkontakter, downlights, lampepunkt, lamper og TV/data-punkt

*Solskjerming på vinduer mot balkong/takterrasse

TEKNISKE ANLEGG

Vann og fjernvarme(sanitæranlegg):

Ettgreps blandebatteri på alle vasker og termostatstyrte dusjbatterier inkl. dusjgarnityr. Opplegg for vaskemaskin på bad, oppvaskmaskin tilkobles i kjøkkenbenk. I bod og entré plasseres fordelingsskap for rør og sprinkel. Her monteres også varmeveksler for oppvarming av varmt forbruksvann tilkoblet fjernvarme. Leilighetene oppvarmes med termostatiske radiatorer tilknyttet fjernvarmeanlegget. Det monteres ikke radiatorer på soverom. Gulv på baderom har vannbåren varme inkl. regulator.

Ventilasjon:

Det leveres aggregat med balansert ventilasjon av boligene som plasseres i leilighetens bod. Anlegget leveres med varmegjenvinner og forvarmet tilluft som gir en energiøkonomisk gevinst og økt komfort. Inntaksluft tas fra fasaden og avkastluft føres over tak. Luft tilføres i stue/kjøkken, gang og alle soverom via ventiler i tak eller vegg.  Avtrekk via ventiler i kjøkken, bod og på bad, luftespalter under alle dører.  Kjøkkenventilator type "slimline", avtrekksluft føres utenom varmegjenvinner og over tak.

Elektriske anlegg:

Det elektriske anlegget ligger generelt skjult i leiligheten med unntak av lyd­ og betongvegger. Det leveres LED downlights m/dimmer i entré/gang, hovedbad og gjestebad. Lysarmatur leveres under overskap på kjøkken og lampe i bod. Øvrige rom forberedes med lyspunkt i himling eller stikkontakt i overgang mellom tak og vegg inkl. lysbryter.

Brannvarsling og brannsluknings-anlegg: 

Det monteres FG-godkjent sprinkelanlegg i alle leiligheter og fellesareal.  Fordelerskap til sprinkler plasseres i leilighetens bod og i teknisk rom for fellesareal.  Sprinkelanlegget tilknyttes brannalarmanlegget. I hver leilighet leveres brann- røykdetektor med summer som er koblet mot brannvarslingsanlegget. Brannvarslingsanlegget monteres i fellesarealet, med overføring til brannvesen. Lokal varsling via klokker i fellesareal.

TV,radio, telefon:

Det leveres ett punkt i stue for TV/data i hver leilighet som er ferdig kablet og montert. Sameie inngår kollektiv avtale med leverandør før innflytting.

Fellesareal:

Trapperom og inngangsdører:

Rekkverk og håndløper i trapperom utføres i metall med spiler. Endelig utforming og overflatebehandling blir bestemt under detaljprosjekteringen.  Alle leiligheter har egen inngangsdør fra forgang og svalgang. Trapper/repos leveres i prefabrikkeres betong. Det legges keramiske fliser i inntrinn, opptrinn og repos inklusiv sokkelflis.  Betongvegger og gipsvegger i trapperom og sluser males. Himling i trapperom og sluser nedfores med systemhimling. Belysningsanlegg i fellesarealer styres av fotoceller. Oppvarming av trapperom med termostatisk radiatorer tilknyttet fjernvarmeanlegget.

Heis:

Heis føres direkte fra kjeller til alle leilighetsplan.

Postkasser:

Postkasser monteres samlet ved hovedinngangsparti med postens låssystem.

Parkering og boder:

Alle leiligheter får en p-plass i p-kjeller. I tillegg vil det bli utendørs gjesteparkering på bakkeplan. Boder blir i kjeller og leveres som nettingboder. Gulv i p-kjeller leveres med drensasfalt. Alle vegger og himlinger i kjeller males. Ventilasjonsanlegg i p-kjeller m/varmebatteri tilkoblet fjernvarme.

Kildesortering:

Det er i samarbeid med GLØR valgt Molock-system for renovasjon, noe som gjør kildesorteringen enklere.

Utomhus:

Adkomstveier og p­plasser asfalteres, grøntområder opparbeides som plenarealer. Type beplantning av busker/trær avklares i samarbeid med landskapsarkitekt. På balkongsiden vil det bli anlagt kjørevei for brannbil. Veien er illustrert på situasjonsplan i prospekt, mens endelig plassering vil bli avklart i detaljprosjekteringen. Trapp og støttemurer i betong eller naturstein. 2 stk. frostsikre utekraner, plassering avklares med byggherre.

Denne beskrivelsen er utarbeidet for å orientere om bygningenes viktigste bestanddeler og funksjoner. Det kan forekomme avvik mellom byggebeskrivelse og plantegninger. I slike tilfeller er det alltid denne beskrivelse som er retningsgivende. Enkelte illustrasjoner i tegningsmaterialet kan vise forhold som ikke er i samsvar med leveranse, så som møblering, fargevalg, dør- og vindusform og bygningsmessige detaljer. Videre kan vindusplassering i den enkelte leilighet avvike noe fra de generelle planer, som følge av bl.a. den videre arkitektoniske detaljutformingen av bygget. Detaljprosjektering av tekniske føringer og installasjoner kan medføre mindre endringer som utvidelse av vegger og nedforing av himlinger.

Oppvarming

Leilighetene oppvarmes med termostatiske radiatorer tilknyttet fjernvarmeanlegget. Det monteres ikke radiatorer på soverom, se eget pkt. om ventilasjon. Baderomgulv har vannbåren varme inkl. regulator.

Parkering / Garasje

Det medfølger én parkeringsplass i P-­kjeller til alle leilighetene. I tillegg vil det bli utendørs gjesteparkering.

Tinglyste rettigheter og forpliktelser

Kommunen har legalpant som sikkerhet for betaling av kommunale avgifter. Legalpant er pant som følger av loven, og som ikke tinglyses. Legalpant følger derfor eiendommen ved salg. På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer som f eks rett for kommunen til å vedlikeholde rørsystemer for vann- og kloakk. Disse erklæringene vil følge eiendommen ved salg. Kontakt megler for nærmere informasjon.

Servitutter / rettigheter

1943/565-2/7  15.04.1948  Bestemmelse om veg

1948/1374-1/17 15.06.1948 Best om vann/kloakkledning

1949/996 -1/17  28.04.1949 Bestemmelse om vannrett

1953/931 -1/17 28.03.1953 Bestemmelse om vannrett

1970/8468-1/17 09.12.1970 Bestemmelse om veg

1977/4126-1/17 16.05.1977  Bestemmelse om veg

1998/124-1/17  16.05.1977 Bestemmelse om veg

1998/125-1/17  09.01.1998  Best. om vann/kloakkledn.

1998/125-2/17  09.01.1998  Best. om adkomstrett

1998/127-1/17  09.01.1998  Best. om vann/kloakkledn.

2001/4737-1/17 09.01.1998  Bestemmelse om veg

2016/920688-2/200 07.10.2016  Best. om adkomstrett

Eiendommen overdras fri for pengeheftelser, med unntak av eventuelle erklæringer, avtaler, servitutter og panteheftelser som fremgår av salgsoppgaven og skal følge med eiendommen ved salg. Kjøpers bank vil få prioritet etter disse.

Vei / Vann / Avløp

Privat vei inn til sameiet. Offentlig vann og avløp

Ferdigattest eller midl. brukstillatelse

Midlertidig brukstillatelse eller ferdigattest skal foreligge innen overtagelse av boligene. Det er selgers ansvar å fremskaffe ferdigattest. Kjøper er gjort kjent med at ferdigattest ofte foreligger lang tid etter overtagelse og avhenger av blant annet årrstid for opparbeidelse av uteareal. Midlertidig brukstillatelse gir imidlertid kjøper anledning til å ta boligen i bruk. Manglende ferdigattest skal ikke være til hinder for selgers oppgjør i forbindelse med overtagelsen.

Verdi ved skattefastsetting

Verdien ved skattefastsetting er p.t. ikke fastsatt. Verdien ved skattefastsetting fastsettes av Ligningskontoret etter beregningsmodell som tar hensyn til om boligen er en såkalt "primærbolig" (der boligeieren er folkeregistrert bosatt) eller "sekundærbolig" (alle boliger man eier, men ikke bor fast i). Interessenter oppfordres til å sjekke www.skatteetaten.no eller kontakte ansvarlig megler for nærmere informasjon om verdien ved skattefastsetting.

Reguleringsforhold

Eiendommen Solhøgda er omtrent 45 dekar stor og regulert for inntil 70 leiligheter og 20 eneboliger/ småhus bebyggelse. Ny vei er opparbeidet fra Røyslivegen. Byggetrinn 1 er ferdigstilt med 25 leiligheter, og byggetrinn 2 ferdigstilles september  2018 med 22 leiligheter.

 

For hvert byggetrinn opprettes egne sameier med tilhørende tomteparseller. Ny adkomstvei innenfor regulert område vil fordeles etter eierbrøk innenfor sameiene.  

 

Selger tar forbehold om nødvendig salgsmål, offentlige godkjenninger og finansiering før byggetrinn 3 kan realiseres. Se eget punkt i kjøpetilbud.

 

Reguleringsbestemmelser/kart, utkast til sameiets vedtekter og selgers forbehold finnes hos megler.

Faste, løpende kostnader

Sameiet vil bestå av 21 eierseksjoner.(Byggetrinn III) Vedtekter for sameiet besluttes ved stiftelse av sameiet. Utkast til vedtekter følger som vedlegg til kjøpekontrakt.

Fordeling av fellesutgifter er basert på eierseksjonslovens bestemmelser.

Fellesutgifter omfatter vanligvis forsikring av bygningsmassen, vaktmestertjenester, trappevask, strøm i fellesarealer, à konto fremtidig vedlikehold, forretningsfører, revisjon, styrehonorar, kabel-TV abonnement, forsikring av sameiets eiendeler m.m.

Kostnad på fellesutgifter er stipulert til ca kr 36,- m2 pr mnd. Av dette utgjør fjernvarme kr.10,- pr m2 pr mnd (oppvarming bolig, fellesareal og varmtvann). Budsjett for felleskostnadene forefinnes hos megler.

Oppgjør

10 % av kjøpesum forfaller ved utstedt garanti jf. bustadoppføringslova § 12. Beløpet må være fri kapital, dvs. at det ikke kan være knyttet vilkår til innbetalingen som medfører at selger ikke kan disponere over beløpet. Beløpet disponeres av selger fra garanti jf. bustadoppføringslova § 47 foreligger. Renter opptjent på klientkonto tilfaller i sin helhet kjøper, forutsatt at de overstiger 1/2 R. Utbetaling av renter til kjøper skjer ved sluttoppgjør. Restkjøpesummen + omkostninger betales ved overtagelse.

Finansiering

Kontakt megler for avklaring av finansielle forhold, herunder lån til kjøp av eiendom. Privatmegleren har avtale med Nordea om formidling av lån og andre finansielle tjenester. Privatmegleren mottar godtgjørelse for dette.

Totale kostnader

I tillegg til kjøpesummen betaler kjøper omkostninger for tinglysning av skjøte kr. 525,-, pantedokument inkl attestgebyr kr. 525,- + 199,50,-/stk, oppstartskapital til sameiet kr. 5000,- og 2,5 % dokumentavgift av andel tomteverdi. Andel tomteverdi er beregnet til kr 2 800,- pr kvm BRA. Det tas forbehold om eventuelle endring av avgiftssatser fra Staten.

Annen nyttig informasjon

Søknad om igangsettingstillatelse sendes når tilstrekkelig forhåndssalg er på plass. Byggestart er avhengig av et tilfredsstillende forhåndssalg.

Selgeren forbeholder seg retten til å bestemme endelig utforming av utomhusarealer, materialvalg og fargevalg på bygningene samt innvendige og utvendige fellesarealer. Vindusplasseringen i leiligheten kan avvike fra de generelle planer, bl.a. som følge av den arkitektoniske utforming av byggene.

Det presiseres særskilt at salgsprospektet ikke er bindende for leilighetens detaljutforming og farger. Opplysninger gitt i salgsprospekt kan fravikes dersom selgeren anser det nødvendig eller ønskelig, men endringene skal ikke ha innvirkning på forutsatt standard.

3D skisser og visualiseringer/illustrasjoner i prospektet og tegningsmateriale er av illustrativ karakter, som for eksempel møblering, fargevalg, dør- og vindusform, detaljer på fellesarealer, fasadedetaljer, materialvalg, blomsterkasser, beplantning, etc.

Leilighetenes arealer er angitt så nøyaktig som mulig. Selger tar imidlertid forbehold om mindre avvik/ endringer. Prospektet må ikke brukes for nøyaktig måltaking. Dersom det er motstrid mellom leveransebeskrivelsen og tegninger skal leveransebeskrivelsen gå foran.

Boligprisene fremgår av vedlagte prisliste. Selger står til enhver tid fritt til å endre prisen på boliger som ikke er solgt. Kontraktsfestede avtaler skal ikke indeksreguleres før overtagelse.

Selger tar forbehold om nødvendig salgsmål, offentlige godkjenninger og finansiering før byggetrinn 2 kan realiseres, se eget punkt i kjøpetilbud.

Alle innvendige og utvendige arealangivelser er hentet fra vedlagte salgsdokumenter.

Det gjøres oppmerksom på at megler ikke har innhentet særskilte opplysninger om det finnes pålegg fra brann/feiervesen på eiendommen.

Adgang til utleie (boligformål)

Ingen restriksjoner.

Planlagt overtagelse

Byggingen vil bli igangsatt så snart det er solgt tilstrekkelig antall leiligheter. Antatt overtakelse 3kv 2020. Dette med forbehold om at salget går etter planen.

Solgt ihht bustadoppføringsloven

Boligene selges i henhold til Bustadoppføringslova som regulerer kjøpers (forbrukers) rettigheter og plikter ved avtale om oppføring av bolig og kjøp av fast eiendom der bygningen ikke er fullført når avtalen inngås. Ved salg til aksjeselskap legges Avhendingslovens bestemmelser til grunn. For øvrig gjelder Lov om eierseksjoner for eierseksjonssameiet og driften av dette.

Garantier

Det stilles garantier i henhold til Bustadoppføringslovas bestemmelser. Garanti etter § 12 vil bli stilt i forbindelse med avtaleinngåelse. Garantien skal være pålydende 3% av kjøpesummen i byggetiden og 5% i 5 år etter overlevering av boligene til kjøper. Garanti etter § 47 forutsettes stilt om selger ønsker utbetalt forskudd/delinnbetaling/sluttoppgjør før hjemmelsovergang. Eventuelle påkrevde endringer av garantier ved eventuelle videresalg/transporter utføres ikke og bekostes ikke av selger.

Forsikring

Frem til overtagelse vil eiendommen være forsikret av selger. Etter overtagelse vil eiendommen forsikres gjennom sameiets fellesforsikring. Kjøper må selv besørge innboforsikring og forsikring av eventuelle særskilte påkostninger.

Budgiving

Boligene selges til fastpris.        

 

Alle bud/kjøpetilbud på eiendommen skal være skriftlig og sendes meglerforetaket pr. fax, mail, sms eller via vår "gi bud"-knapp på våre nettsider. Knappen finner du også på Privatmeglerens hjemmeside for prosjektet, se på den enkelte bolig.

Bud/kjøpetilbud må ikke ha kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Lørdag regnes ikke som virkedag. Bud/kjøpetilbud med kortere frist enn dette kan ikke formidles av megler. Nærmere info om budgiving finner du på egen side sammen med kjøpetilbud/budskjema.

 

Som budgiver hos Privatmegleren kan du kreve budjournal fremlagt så snart handel er gjennomført.

Innhold i budjournal er lovregulert, og innebærer at budgivere må akseptere at opplysninger om budet kan bli fremlagt for selger, kjøper og øvrige budgivere. Budgiver som ikke blir kjøper, kan kreve kopi av anonymisert budjournal.

Meglers vederlag og utlegg

Eiendomsmegleren har krav på 35000,- + mva for hver inngåtte kjøpsavtale. I tillegg betales en bonus på kr 5000,- + mva pr seksjon for de salgene som skal tilfredsstille forhåndssalgene dersom dette oppnås innen 3 mnd etter salgsstart. I tillegg har megler rett på tilretteleggingsgebyr på kr.25000,- + mva

Dersom eiendommen ikke blir solgt skal selger betale kr 25000,- samt direkte utlegg