X

PrivatMegleren Lillehammer har nylig solgt denne eiendommen.

Har du en bolig i dette område som vurderes solgt, kontakt oss gjerne for en uforpliktende samtale.

Fortell meg hva eiendommen ble solgt for
Ringebu – Fåvang

Bjønnlitjønnvegen 59

Ringebu – Fåvang

Bjønnlitjønnvegen 59

Prisantydning
11.300.000
Primærrom
249m²
Bruksareal
254m²
Soverom
5 rom
Rom
6 rom
Visning
Etter avtale!
skjema her?
Eiendomsmegler MNEF
90 61 01 72
Salgsoppgave

Stig Henning Svartor

Eiendomsmegler MNEF
PrivatMegleren Lillehammer
 

Informasjon om prosjektet

Oppdragsnummer

55-18-0374

Eier

Eiliv Christensen

Eiendomstype

Fritidseiendom

Eierform

Selveier

Betegnelse

Gnr. 102 Bnr. 41 i Ringebu kommune

Byggeår

2008

Areal

Primærrom: 249 kvm, Bruksareal: 254 kvm, Bruttoareal: 283 kvm

Tomtetype/areal

Festet tomt / 2323,3 kvm

Beliggenhet

Hytta har en spektakulær utsikt og er en sjeldent flott fritidseiendom høyt opp på Kvitfjells vestside, ca. 900 moh. Området består av større hytteeiendommer på romslige tomter. Et meget populært område ideelt for den aktive familie. Det er en nydelig utsikt fra eiendommen som ligger i den øvre delen av veien, skjermet for innsyn, og med gode solforhold hele dagen. Hytta er beliggende på et stort og innbydende tun. I tillegg til flotte sol- og utsiktstomter byr Kvitfjell på et av landets flotteste alpinanlegg og tilgang til 600 km preparerte langrennsløyper mot både Fagerhøy, Skeikampen, Gålå og Fefor. I nærheten finnes serverings- og servicetilbud, som bl a Tyrihans-tunet med restaurant/ski-kafé, Pizzeria/ kafè, og afterski på Fjøset.

Flotte tur -og sykkelmuligheter. I Ringebu kommune finnes ca. 100 gode fiskevann og mange mil med fiskeelver som gir gode muligheter for varierte fiskeaktiviteter. I kommunen finnes også et jaktareal som strekker seg over 560 km² som er fordelt på 7 grunneiere. Fra Oslo er det ca. 225 km til Kvitfjell, avstand fra Lillehammer ca 55 km, Trondheim ca 315 km.

https://www.kvitfjell.no/loypekart
http://velforeningenkvitfjellvest.no/tyrihans
http://www.kvitfjellvest.no

Beskrivelse av nærområdet / fasiliteter

Kvitfjell har utviklet seg til en veletablert og komplett sportsdestinasjon. Alpinanlegget fremstår i dag som et av Norges "beste" anlegg og kan skilte med både OL og World Cup arrangement. Barnebakker, terrengparker, skicross-anlegg og 6-seters stolheiser på både øst- og vestsiden. I tillegg til flotte alpinbakker for enhver smak har Kvitfjell også et fantastisk langrennsløypenett som strekker seg over 600 km.

Bygninger

Arkitekttegnet hytte med innredet loft og tilhørende dobbel garasje.

Byggemåte

Dette er en arkitekttegnet fritidsbolig med moderne uttrykksform. Bygningen er utført i isolert bindingsverk som er panelt utvendig og innvendig.
Her er det store vindusflater i oppholdsarealer som gir gode lysforhold. Det er svalganger langs yttervegger som vender inn mot tunet samt dels overbygde terrasser. Hytta er fundamentert på masser antatt av komprimert grus og sprengstein, med isolert og støpt ringmur og gulv i betong. Utvendig er hytta kledd med liggende "vestlandspanel", og ved kjøkken er fasaden kledd med murt skifer. Arkitekttegnede vinduer med isolerglass, og hoved ytterdør i profilert utførelse. Salet takkonstruksjon med limtredrager og søyler. Runde ståldragere som kommer ned ved kjøkken. Taket er tekket med torv, og alle beslag er utført i sink. Takrenner i tre, nedløp på kjetting, og pipefotbeslag.

Stor dobbel garasje med egen ski bod. Denne er støpt med plate på mark. Vegger av rekkverk med utvendig "Vestlandspanel". Salet tak tekket med torv. Dobbeluisolert leddport i tre med motorisert åpner. Profilert ytterdør til hhv. bod og garasje. Profilert dør mellom rommene. Vinduer med isolerglass. Innlagt strøm med belysning og stikkontakter. Panelovn i bod. Stikkontakt for lading av el-bil (3- fas/400V) Garasjen er tilknyttet selve hytta med svalgang.

For ytterligere informasjon se vedlagte tilstandsrapport utført av Ingeniør og Takstmann Øyvind Myrvold, og selgers egenerklæringsskjema.

Arealer og fordeling per etasje

Primærrom: 249 kvm, Bruksareal: 254 kvm, Bruttoareal: 283 kvm

1.Etasje: Primærrom: 222 kvm, Bruksareal: 227 kvm, Bruttoareal: 250 kvm
2.Etasje: Primærrom: 27 kvm, Bruksareal: 27 kvm, Bruttoareal: 33 kvm
(Loftet har ikke godkjent rømningsvei eller dagslysforhold, men den egner seg fint som soveareal mm. utover dette. Kottene og boden er ikke
måleverdige pga. lav takhøyde. En god del areal har også falt bort pga. lav takhøyde)

Innhold

PrivatMegleren Lillehammer har gleden av å presentere denne unike og rikt utstyrte hytta med flere flotte detaljer som inneholder:
1. etasje:
* Entré
* Gang
* Kjøkken m/spisestue
* Stue
* Soverom m/badekar og tilhørende bad
* 4 Soverom
* Bad med badstue
* Garderobe/ støvelrom
* Vaskerom
* Peisestue m/trapp
* 2 Wc


Loft:
* Gang
* 2 adskilte sovealkover
* Bod
* 2 Kott

Garasje:
* Dobbeltgarasje
* Ski bod/bod

Standard

Velkommen til denne store, flotte og innholdsrike hytta med utbyggingsmuligheter! Denne eiendommen ligger på en svært god tomt i Bjønnlitjønnvegen i Kvitfjell Vest uten gjenboere, i blindvei med liten trafikk, ski inn/ut og med et meget innbydende hyttetun der selger har fått til en særdeles god planløsning. Det er vektlagt å utnytte utsikten og solen best mulig med store vindusflater og flere flotte uteplasser, både med og uten takoverbygg. Her kan uteområdene nytes året rundt.

De innvendige overflatene går i samme lune fargetone, med solide og gode materialvalg skaper det en god harmoni. Planløsningen er meget praktisk og funksjonell. Her er hver eneste kvadratmeter utnyttet til det fulleste, og med hytta inndelt i to soner, en med soverom, og en med oppholdsrom skaper det en funksjonalitet som appelerer til de fleste.

Det store samlingspunktet i hytta er hovedrommet med åpen løsning mellom kjøkken, spiseplass og salongen. En stor og flott murt peis skaper god varme og en lun atmosfære. De store og mange vindusflatene sørger for godt lys og en spektakulær utsikt hvor enn man står eller sitter. Hytta er arenaen for hygge og samhold, og det er det absolutt tilrettelagt for her.

Kjøkkenet er delikat og innbydende, innredet med underskap, høyskap og kjøkkenøy med fronter i behandlet tre. Kjøkkenet er velutstyrt med topp teknisk utstyr og god plass. Integrert komfyr og micro i arbeidshøyde, samt integrert oppvaskmaskin, kjøleskap og induksjonstopp. Over induksjonstopp på kjøkkenøyen er det takhengt ventilator. Kjøkkenøyen sørger for en sosial plass for matlaging og samhold, og med åpen løsning mot spisestuen med plass til mange rundt bordet kan man både kokkelere og underholde samtidig. Her er det lagt til rette for mange nye og gode hytteminner hvor familie og venner kan samles rundt bordet etter en aktiv dag i fjellet. Man kan dekke opp til de lekreste retter, eller hva med et brettspill maraton utover i de sene timer?

Entréen er gjennomgående med dør ut til platting i skifer på den andre siden. I dag er denne delen innredet som arbeidsplass med en kontorpult - og bedre omgivelser for hjemmekontor får du neppe. I tillegg til gode lysflater står det en stor og flott peisovn i kleberstein som varmer godt og skaper hygge på sene vinterkvelder. Hytta har en egen fløy hvor du finner garderobe med egen inngang, vaskerom og tilsammen 5 soverom, en ekstra stue og loft.

Alle soverommene har plass til dobbeltsenger. Hoved soverommet er romslig med stor garderobeløsning, og rom for stor dobbeltseng. De store vindusflatene slipper naturen og utsikten inn, og med eget badekar foran vinduene kan man synke ned i velvære og bare nyte utsikten etter en aktiv dag i fjellet. Her får man følelsen av å være på et luksuriøst lodge opphold. Rett ved er det tilhørende bad med bad/wc på rommet.

I tillegg er det 2 bad, 2 wc, badstue og vaskerom m/dusj. Alle i meget smakfull utførelse med fine detaljer med lekre fliser fra Villeroy & Boch. Det ligger opplegg for gass peis til hoved soverommet om man ønsker dette.

Utstyr

- Hytta innehar en gjennomgående høy standard, og har et teknisk anlegg m/bla annet vannbåren varme i alle gulv, termostatstyring av varme og lysstyringsanlegg.
- Det er installert varmepumpe vann til vann med energibrønn (bergvarme).
- Innebygde B&W høyttalere i stue/kjøkken, liten stue, master bedroom, bad/badstue. Sonos-anlegg anvendes i dag.
- Sentralstøvsuger med to uttak i plan 1 og på loft.

Møblering

Hytta selges umøblert.

Oppvarming

Hytta varmes i hovedsak opp med varmepumpe med vannbåren varme i alle gulv. Bergvarme på ca. 190 m. dybde. Termostat i alle rom. X-Comfort med Sensio- styring med temperaturinnstilling, døgn -og/eller periodevariasjon etc. Plassbygget gruepeis i stue, kledd med tørrmurt skifer.
Klebersteinsovn i hall. Gass peis i peisestue, lillestuen. Det ligger opplegg for gass peis i hoved soverom.

Parkering / Garasje

Her kan man kjøre rett inn i og parkere i den doble garasjen på 50 m² BTA, i tillegg er det plass til flere biler på gruset gårdsplass.

Adkomst

Ta avkjøringen til Fåvang fra E6 og følg skilting til Kvitfjell. Avkjøring til Kvitfjell Vest er godt skiltet opp til venstre etter å ha passert skolebygning og noe
småhusbebyggelse. (Moheimsflata) Følg veien oppover, passer servicesenteret og oppkjøringen til Tyrihans. Ta opp til høyre ved vei 4 og umiddelbart inn til høyre i Bjønnlitjønnvegen. Følg veien oppover - eiendommen ligger på høyre side merket med nr 59. Det vil bli hengt opp tilsalgsplakat fra PrivatMegleren.

Beskrivelse av tomt/hage

Eiendommen består av en nydelig naturtomt med opparbeidet innkjøring og stort tun mellom hovedhus og garasje. Bygningsmassen
ligger usjenert i forhold til omkringliggende bebyggelse. Her ønskes man velkommen til gards gjennom innkjøring med portstolpe med smijerns fakkelholder ved innkjøring fra veien.

Tinglyste rettigheter og forpliktelser

Kommunen har legalpant som sikkerhet for betaling av kommunale avgifter. Legalpant er pant som følger av loven, og som ikke tinglyses. Legalpant følger derfor eiendommen ved salg. På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer som f eks rett for kommunen til å vedlikeholde rørsystemer for vann- og kloakk. Disse erklæringene vil følge eiendommen ved salg. Kontakt megler for nærmere informasjon.

Servitutter / rettigheter

Eiendommen overdras fri for pengeheftelser, med unntak av eventuelle erklæringer, avtaler, servitutter og panteheftelser som fremgår av salgsoppgaven og skal følge med eiendommen ved salg. Kjøpers bank vil få prioritet etter disse.

I henhold til grunnboksutskrift ajour pr. 03.10.2018 er følgende tinglyst på eiendommen:

2004/1741-2/17 Festekontrakt - vilkår
02.03.2004 Årlig avgift kr. 1.500,- pr. da pr. okt 1999
Festetiden regnes fra 2.2.2004
Pant for forfalt festeavgift
Bestemmelser om regulering av leien
Festeretten kan deles, framfestes m.v. uten samtykke
Pliktig medlemskap i velforening m.v.
Med flere bestemmelser
Gjelder denne registerenheten med flere

2012/124076-1/200 Bestemmelse om veg
13.02.2012
rettighetshaver:Knr:0520 Gnr:102 Bnr:10 F
ettighetshaver:Knr:0520 Gnr:102 Bnr:11

Ovennevnte dokumenter følger som vedlegg til prospekt. Grunnboksutskrift kan fås ved henvendelse til megler.

Vei / Vann / Avløp

Offentlig vann og klokk via private stikk og fellesledninger.
Solidarisk vedlikeholdsplikt på private anlegg. Privat vei, (blir måket av velforeningen (Kvitfjell Vest)

Ferdigattest eller midl. brukstillatelse

Midlertidig brukstillatelse datert 08.01.2009 følger som vedlegg til salgsoppgaven.

Verdi ved skattefastsetting

Verdien ved skattefastsetting kr 891 517,- pr ligningsåret 2016.

Reguleringsforhold

Gjeldende plan for området er "Reguleringsplan for Kvitfjell Vest" vedtatt 25.10.2001 og ligger i et område avsatt til fritidsbebyggelse, alpinløype, skiløype, trafikkforhold, friområder m.m. Reguleringsplan ligger vedlagt salgsoppgaven.

Tomtestørrelse / BYA gir plass til et tilbygg/anneks på ca. 125-130 m2 på nordvestsiden av eksisterende bebyggelse (må detalj-avklares iht. reguleringen) Opplegg for infrastruktur til mulig tilbygg/anneks er tilrettelagt opplyser selger.

Energimerking

Oppvarmingskarakter Grønn - Energikarakter B
Energiattesten følger som vedlegg til salgsoppgaven.

Faste, løpende kostnader

Andre faste utgifter:
Strøm forrige år var på ca 19 500,- (Dette vil variere med valg av aktør og bruken av hytta)
Kommunale avgifter Kr. 22 672 pr. år
I dette beløpet inngår: Abonnement og forbruk på vann og avløp, renovasjon, brannsyn/feiing og eiendomsskatt. Se vedlegg fra Ringebu kommune datert 17.08.2017
Forsikring i Gjensidige forsikring
Andre utgifter:
Årlig festeavgift kr. 6 693,-
Velforening: 3145,- pr. år. Dette går bl.a. til brøyting og strøing.

Oppgjør

Kjøpesum med tillegg av omkostninger skal være disponibelt på meglers klientkonto innen overtagelse.

Finansiering

Kontakt megler for avklaring av finansielle forhold, herunder lån til kjøp av eiendom. Privatmegleren har avtale med Nordea om formidling av lån og andre finansielle tjenester. Privatmegleren mottar godtgjørelse for dette.

Festeavtale

Festeavgift 6 693,-
Festeavtalen er inngått i 2004.
Bortfester er Terje Gunstad. Festeavgift er 1500,- per. mål fra oktober 1999. men med oppregulering ihht. Konsumprisindex.
Se vedlagte festekontrakt for ytterligere informasjon.

Energiforbruk

Energiforbruk forrige år ca. 20 000 kWh.

Annen nyttig informasjon

Alle innvendige og utvendige arealangivelser er hentet fra vedlagte tilstandsrapport.

Det gjøres oppmerksom på at megler ikke har innhentet særskilte opplysninger om det finnes pålegg fra brann/feiervesen på eiendommen.

Med mindre annet er uttrykkelig avtalt gjelder NEFs normgivende liste over løsøre og tilbehør. Hvitevarer, som ikke er integrert i innredningen, medfølger ikke i handelen.

Adgang til utleie (boligformål)

Det er ingen restriksjoner vdr. utleie, det er forøvrig ingen separat utleiedel på hytta. Det er gode muligheter for utleie via Kvitfjell booking.

Konsesjon / Odel

På grunn av tomtens størrelse må det signeres på egenerklæring konsesjonsfrihet på grønt skjema. Dette er et krav fra Ringebu kommune.

Boligkjøperforsikring

Vedlagt i salgsoppgaven følger informasjon om Boligkjøperforsikring Pluss og Boligkjøperforsikring fra HELP Forsikring AS. Boligkjøperforsikring er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Les mer om begge forsikringene i vedlagte materiell eller på help.no.

Overtagelse

Etter nærmere avtale.

Eierskifteforsikring

Selger har tegnet boligselgerforsikring, og interessenter oppfordres til å sette seg inn i selgers egenerklæring før det inngis bud på eiendommen.

Budgiving

Bud kan legges inn via Privatmeglerens "gi bud-knapp" som finnes på Privatmegleren.no/eiendommens hjemmeside og i nettannonsen. Bud legges inn trygt og enkelt med bank-ID.

For mer informasjon om budgivning, se "Viktig informasjon" i salgsoppgaven.

Solgt 'som den er'

Eiendommen selges "som den er", jf. avhendingsloven (avhl) § 3-9.

Boligen har mangel i følgende tilfelle:
1) Når kjøper ikke har fått opplysninger om forhold ved boligen som selger kjente eller måtte kjenne til, og som kjøper hadde grunn til å regne med å få, jf. avhl § 3-7. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut fra at det har virket inn på avtalen at opplysningene ikke ble gitt.
2) Når selger har gitt uriktige opplysninger om boligen, jf. avhl § 3-8. Det samme gjelder dersom boligen ikke er i samsvar med opplysninger som er gitt i annonse, salgsprospekt eller ved annen markedsføring på vegne av selgeren. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut fra at opplysningene har virket inn på avtalen, og ikke på en tydelig måte er blitt rettet i tide.
3) Når boligen er i vesentlig dårligere stand enn kjøper hadde grunn til å regne med ut fra kjøpesummen og forholdene ellers, jf. avhl § 3-9.

Alle interessenter oppfordres til å sette seg godt inn i opplysninger som fremgår av salgsoppgave og vedlegg til denne, også egenerklæring fra selger. Videre oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig. Deretter kan bud gis.

Meglers vederlag og utlegg

Meglers vederlag og utlegg betales av selgeren og utgjør: 1,4 % av oppnådd totalpris, minimum kr 49 900,- inkl. mva. Sum tillegg stipulert til kr 26 498,-. Direkte utlegg kr 525,-. Dersom eiendommen ikke blir solgt skal selgere betale kr 9 900,- + tillegg/utlegg.