X

PrivatMegleren Lillehammer har nylig solgt denne eiendommen.

Har du en bolig i dette område som vurderes solgt, kontakt oss gjerne for en uforpliktende samtale.

Fortell meg hva eiendommen ble solgt for
Lillehammer – Lillehammer

Blestervegen 100C

Lillehammer – Lillehammer

Blestervegen 100C

Prisantydning
2.750.000
Primærrom
69m²
Bruksareal
69m²
Soverom
2 rom
Visning
Etter avtale!
skjema her?
Eiendomsmegler MNEF
99 16 19 78
Salgsoppgave
8.7 / 10
Opplevd trygghet
Veldig trygt
7 / 10
Naboskapet
Godt vennskap
8 / 10
Kvalitet på skolene
Veldig bra
Befolkning
OmrådePersonerHusholdn.
Lunde
630279
Lillehammer
2778113011

Siri Ellingsberg

Eiendomsmegler MNEF
PrivatMegleren Lillehammer
 

Informasjon om prosjektet

Oppdragsnummer

55-18-0372

Eier

Thomas Moen

Eiendomstype

Selveierleilighet

Eierform

Eierseksjon

Betegnelse

Gnr. 43 Bnr. 177 Snr. 3 i Lillehammer kommune

Byggeår

1993

Areal

Primærrom: 69 kvm
Bruksareal: 69 kvm
Bruttoareal: 75 kvm

Tomtetype/areal

Eiet tomt / 422 kvm

Beliggenhet

Boligen har fin beliggenhet ca. 2,5 km opp og nord for Lillehammer sentrum, i populære Skårsetlia. Dette er et meget solrikt og barnevennlig område med kort veg til lekeplass, barnehager, barneskole, skiløype og fine utearealer. Boligen ligger som en del av en tunløsning uten gjennomgangstrafikk. Lokalbuss går like i nærheten med gode bussforbindelser både mot sentrum og mot Høgskolen. For de aktive er det flotte treningsmuligheter rett utenfor døra både sommer og vinter. Blant annet er det kort avstand til OL-anleggene, Stampesletta, Kristin- og Håkonshall mm.

Beskrivelse av nærområdet / fasiliteter

Området er bygget ut med tunløsninger, som består av flermannsboliger, rekkehus og eneboliger.

Bygninger

Leilighet på ett plan beliggende i leilighetsbygg bestående av tre enheter.

Byggemåte

Bygget er fra 1993 og er oppført i trekonstruksjoner med vegger som er kledd med panel og platekledning. Mønet takkonstruksjon som er tekket med flat betongtakstein. Vinduer og ytterdører er fra byggeåret, med to-lags glass. Boligen er fundamentert med støpte såler på faste masser, med et par vegger i betong. Tilhørende boligen medfølger en tilbygget utebod som har pulttak tekket med pappshingel. Utenfor stuen er det en romslig terrasse som ble oppført i 2017 i impregnerte materialer.

Boligen er vesentlig påkostet i selgers eiertid, med nye og oppussede overflater, nytt kjøkken og bad for å nevne noe. Overflater består hovedsakelig av nyere laminatgulv, malte panelplater, malt panel og malte gipsoverflater. Se vedlagte egenerklæringsskjema for spesifikasjon av arbeid som er utført innvendig og utvendig.

Taket har av takstmann fått tilstandsgrad to, som er gitt på bakgrunn av normal elde og bruksslitasje.

For ytterligere informasjon om byggemåte se vedlagte takstrapport utført av Stian Ekern, datert 11.10.2018, og selgers egenerklæringsskjema.

Arealer og fordeling per etasje

Totalt:
Primærrom: 69 kvm
Bruksareal: 69 kvm
Bruttoareal: 75 kvm

Innhold

Lys og innbydende 3-roms leilighet på ett plan i Skårsetlia, som inneholder følgende:

- Entré
- Bad
- Stue
- Kjøkken
- To soverom
- Romslig terrasseplatting med levegger
- To utvendige boder

Standard

For deg som ønsker å bo nær marka og fine turmuligheter har vi nå gleden av å presentere denne praktiske og pent oppussede leiligheten i Blestervegen. Boligen har god planløsning og store rom med flere møbleringsmuligheter. Overflatene er nye eller oppusset den senere tid og leiligheten har et tidsriktig uttrykk. Det er rikelig med lagringsplass i innvendige garderobeskap i tillegg til to utvendige boder som følger leiligheten. Boligen har en romslig og usjenert terrasse mot sør, med fint utsyn mot friarealer.

Kjøkkenet består av en innredning med over- og underskap som har hvite fronter og benkeplate i laminat. I benkeplaten er det en nedsenket vask og det er plater på vegg. Komfyr og steketopp er integrert i innredning og det er montert en avtrekksvifte over steketoppen. For øvrig er det plass til oppvaskmaskin og kjøleskap i innredningen. Hvitevarer medfølger handelen. Dette er et lyst og hyggelig kjøkken med god arbeidsplass og lagringsmuligheter.

Badet er fra 2018 og har moderne overflater i gråtoner, herunder baderomsplater og gulvbelegg. Rommet er innredet med en baderomsinnredning som har hvite fronter, samt en vask i porselen. Over innredningen henger et speil med lysarmatur. Et høyskap i samme stil som innredningen sikrer ekstra lagringsplass til baderomsartikler. Videre inneholder badet et toalett i tillegg til et dusjhjørne med innfellbare dusjdører i herdet glass. Dette er et kombinert bad og vaskerom med opplegg for vaskemaskin. Elektrisk gulvvarme holder rommet i en lun og jevn temperatur. Ventilasjon via en elektrisk avtrekksvifte.

Boligen har to lyse og luftige soverom. Hovedsoverommet er innredet med to garderobeskap og har god plass til dobbeltseng. Det er utgang til terrasseplattingen fra det ene soverommet og fra stuen.

Utstyr

- Skyvedørsgarderobe i entréen.
- Garderobeskap på hovedsoverommet.
- Sikringsskap med 12 kurser og automatsikringer. Digital måleravleser og skjult anlegg.
- Varmtvannsbereder på 200 liter fra 1993 er plassert i skyvedørsgarderoben i entréen.
- Luft til luft varmepumpe i stuen.
- Markise fra 2017 montert på veggen over verandaen.

Møblering

Boligen selges umøblert.

Oppvarming

Boligen varmes opp ved hjelp av en nyere varmepumpe på stuen i tillegg til elektrisk gulvvarme på badet og i entréen.

Parkering / Garasje

Det medfølger en carportplass i fellesanlegg på sørsiden av tunet. Ellers er det godt med gjesteparkering på felles parkeringsplass.

Adkomst

Fra Lillehammer sentrum følg Nordsetervegen forbi Olympiaparken og ta Kringsjåvegen til venstre mot Skårsetlia. Etter ca. 700 meter ta til høyre opp Blestervegen. Boligen ligger i første bygg på høyre hånd helt øverst i Blestervegen og er merket med "til salgs"-plakat fra PrivatMegleren. Det vil bli godt skiltet ved fellesvisning.

Beskrivelse av tomt/hage

Felles eiertomt med fin beliggenhet som første bygg på høyre hånd i et tun bestående av ene- og flermannsboliger. Leiligheten ligger i 2.etasje og disponerer fine utearealer i tilknytning til enheten. Fra terrassen er det fin utsikt mot omkringliggende landskaper og friområder. Fellesarealene er pent opparbeidet med plen og diverse beplantning. Det er gruset adkomst inn på tunet.

Tinglyste rettigheter og forpliktelser

Kommunen har legalpant som sikkerhet for betaling av kommunale avgifter. Legalpant er pant som følger av loven, og som ikke tinglyses. Legalpant følger derfor eiendommen ved salg. På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer som f eks rett for kommunen til å vedlikeholde rørsystemer for vann- og kloakk. Disse erklæringene vil følge eiendommen ved salg. Kontakt megler for nærmere informasjon.

Øvrige sameiere har panterett i seksjonen for krav mot sameieren som følge av sameieforholdet, jf. eierseksjonsloven § 31. Pantekravet kan ikke overstige 2G (Folketrygdens grunnbeløp). Sameiet kan vedtektsfeste ytterligere panterett for sameiet. Vedtektsfestet pant tinglyses i seksjonene.

Servitutter / rettigheter

Eiendommen overdras fri for pengeheftelser, med unntak av eventuelle erklæringer, avtaler, servitutter og panteheftelser som fremgår av salgsoppgaven og skal følge med eiendommen ved salg. Kjøpers bank vil få prioritet etter disse.

I henhold til grunnboksutskrift ajour pr. 02.10.2018 er følgende tinglyst på eiendommen:
- Bestemmelse om gjerde, tinglyst 13.01.1995.
- Pantsettelseserklæring - Skårsetlia Huseierlag har sikkerhet for fellesutgifter, tinglyst 04.06.1997.
- Jordskifte, tinglyst 17.08.2017 og 23.02.2018.

Ovennevnte dokumenter og grunnboksutskrift kan fås ved henvendelse til megler.

Vei / Vann / Avløp

Offentlig tilknyttet veg, vann og avløp.

Ferdigattest eller midl. brukstillatelse

Det foreligger ferdigattest på boligen, datert 12.09.94. Ferdigattesten er vedlagt salgsoppgaven.

Verdi ved skattefastsetting

Verdien ved skattefastsetting som primærbolig kr 569 730,- pr 09.10.18.
Verdien ved skattefastsetting som sekundærbolig kr 1 823 136,- pr 09.10.18.

Reguleringsforhold

Boligen ligger i et regulert område hvor "Reguleringsplan for deltakerlandsbyen OL-94 Skårsetlia - Fagstadmyra i Lillehammer kommune" er gjeldende, vedtatt 22.02.1990. Området er avsatt til bolig, trafikkforhold, friområder m.m. Reguleringsplanen med bestemmelser følger som vedlegg til salgsoppgaven.

Energimerking

Oppvarmingskarakter Oransje - Energikarakter D.
Energiattesten er vedlagt salgsoppgaven.

Faste, løpende kostnader

Det må påregnes følgende kostnader:
- Fellesutgifter til tun og Skårsetlia Huseierlag utgjør kr 2 900,- pr. år. I dette beløpet inngår 900,- til tunet og 2000,- av beløpet til huseierlaget. Beløpene inkluderer strøm og forsikring av garasjeanlegg og boder, beplantning i tunet, leie av kontainer ved våropprydding, innkjøp av diverse fellesutstyr, brøyting, honorar regnskap og styre samt vedlikehold av fellesarealene.
- Strøm. Selger betalte kr 13 348 kr forrige år. Beløpet varierer med forbruk.
- Kommunale avgifter kr 12 639,20 pr. år. I dette beløpet inngår bl.a. eiendomsskatt, samt avgifter for vann, avløp, renovasjon og feiing. Beløpet fordeles på fire terminer.
- Innboforsikring tegnes av ny eier. Husforsikring er felles for de tre leilighetene som ligger i samme bygg.
- TV/internett. Selger har hatt TV og internett via fiber fra Eidsiva. Beløp varierer med leverandør, kanalpakke og hastighet.

Oppgjør

Kjøpesum med tillegg av omkostninger skal være disponibelt på meglers klientkonto innen overtagelse.

Finansiering

Kontakt megler for avklaring av finansielle forhold, herunder lån til kjøp av eiendom. Privatmegleren har avtale med Nordea om formidling av lån og andre finansielle tjenester. Privatmegleren mottar godtgjørelse for dette.

Festeavtale

Ikke relevant, felles eiertomt.

Energiforbruk

Selger opplyser at strømforbruk forrige år var 12 764 kwh. Forbruket varierer med bruken av boligen og familiesammensetning.

Annen nyttig informasjon

Alle innvendige og utvendige arealangivelser er hentet fra vedlagte tilstandsrapport.

Det gjøres oppmerksom på at megler ikke har innhentet særskilte opplysninger om det finnes pålegg fra brann/feiervesen på eiendommen.

Med mindre annet er uttrykkelig avtalt gjelder NEFs normgivende liste over løsøre og tilbehør.

Adgang til utleie (boligformål)

Ingen restriksjoner på utleie av boligen. Det er dog ingen separat utleiedel.

Konsesjon / Odel

Det foreligger ikke konsesjonsplikt eller odelsrett på denne eiendommen.

Boligkjøperforsikring

Vedlagt i salgsoppgaven følger informasjon om Boligkjøperforsikring Pluss og Boligkjøperforsikring fra HELP Forsikring AS. Boligkjøperforsikring er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Les mer om begge forsikringene i vedlagte materiell eller på help.no.

Overtagelse

Etter nærmere avtale.

Boligselgerforsikring

Selger har tegnet boligselgerforsikring, og interessenter oppfordres til å sette seg inn i selgers egenerklæring før det inngis bud på eiendommen.

Budgiving

Bud kan legges inn via Privatmeglerens "gi bud-knapp" som finnes på Privatmegleren.no/eiendommens hjemmeside og i nettannonsen. Bud legges inn trygt og enkelt med bank-ID.

For mer informasjon om budgivning, se "Viktig informasjon" i salgsoppgaven.

Solgt 'som den er'

Eiendommen selges "som den er", jf. avhendingsloven (avhl) § 3-9.

Boligen har mangel i følgende tilfelle:
1) Når kjøper ikke har fått opplysninger om forhold ved boligen som selger kjente eller måtte kjenne til, og som kjøper hadde grunn til å regne med å få, jf. avhl § 3-7. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut fra at det har virket inn på avtalen at opplysningene ikke ble gitt.
2) Når selger har gitt uriktige opplysninger om boligen, jf. avhl § 3-8. Det samme gjelder dersom boligen ikke er i samsvar med opplysninger som er gitt i annonse, salgsprospekt eller ved annen markedsføring på vegne av selgeren. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut fra at opplysningene har virket inn på avtalen, og ikke på en tydelig måte er blitt rettet i tide.
3) Når boligen er i vesentlig dårligere stand enn kjøper hadde grunn til å regne med ut fra kjøpesummen og forholdene ellers, jf. avhl § 3-9.

Alle interessenter oppfordres til å sette seg godt inn i opplysninger som fremgår av salgsoppgave og vedlegg til denne, også egenerklæring fra selger. Videre oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig. Deretter kan bud gis.

Meglers vederlag og utlegg

Meglers vederlag og utlegg betales av selgeren og utgjør: 1,6 % av oppnådd totalpris, minimum kr 44 900,- inkl. mva. Sum tillegg stipulert til kr 41 723,-. Direkte utlegg kr 525,-. Dersom eiendommen ikke blir solgt skal selgere betale kr 9 900,- + tillegg/utlegg.