X

PrivatMegleren Lillehammer har nylig solgt denne eiendommen.

Har du en bolig i dette område som vurderes solgt, kontakt oss gjerne for en uforpliktende samtale.

Fortell meg hva eiendommen ble solgt for
Lillehammer – Vingrom

Burmavegen 150

Lillehammer – Vingrom

Burmavegen 150

Prisantydning
3.690.000
Primærrom
196m²
Bruksareal
274m²
Visning
Etter avtale!
skjema her?
Eiendomsmegler MNEF / Partner
95 10 23 04
Salgsoppgave
9.2 / 10
Opplevd trygghet
Veldig trygt
7.2 / 10
Naboskapet
Godt vennskap
7.8 / 10
Kvalitet på skolene
Veldig bra
Befolkning
OmrådePersonerHusholdn.
Døsen
440170
Lillehammer
2778113011

Hege Mjølstad

Eiendomsmegler MNEF / Partner
PrivatMegleren Lillehammer
 

Informasjon om prosjektet

Oppdragsnummer

55-18-0356

Eier

Kjerstin S Bergersen
Per Otto Bergersen

Eiendomstype

Enebolig

Eierform

Selveier

Betegnelse

Gnr. 11 Bnr. 44 i Lillehammer kommune

Byggeår

1988

Areal

Primærrom: 196 kvm, Bruksareal: 274 kvm, Bruttoareal: 299 kvm

Tomtetype/areal

Eiet tomt / 1179 kvm

Beliggenhet

Enebolig beliggende i et rolig, etablert boligfelt ca 1,5 km i ovenfor Vingrom sentrum. Landlig og fredlig boligområde. Syd-vestvendt beliggenhet med bra utsikt og gode lys- og solforhold. Vingrom kan bl.a by på dagligvare, barnehage, skole, post, idrettsanlegg med bl.a. lysløype og kunstgressbane som vinterstid blir benyttet som skøytebane. Grusede veier med lite trafikk innenfor området.

Flott beliggenhet for en aktiv familie med fine turmuligheter sommer og vinter med store friområder rett utenfor døra. Gangavstand til Mjøsa og elva Rinna med bade- og fiskemuligheter. Avstand til busstopp er ca 1 km med gode bussforbindelser til Lillehammer og Gjøvik. Gunstig avstand til alle Mjøsbyene. Avstanden til Lillehammer sentrum er ca 10 km, 8 min med bil.

Beskrivelse av nærområdet / fasiliteter

Området består i hovedsak av skog og jordbruk med spredt og klyngevis bebyggelse av bolighus.

Bygninger

"Generasjonsbolig" over 1,5 etasje med underetasje.
Inntilbygd garasje og frittstående carport.

Byggemåte

Enebolig oppført i trekonstruksjoner, fundamentert på støpt plate på mark og grunnmur av betong. Yttervegger av bindingsverk kledd utvendig med tømmermannspanel. Vinduer med isolerglass de fleste fra byggeår, noen vinduer i 2. etasje ble skiftet ut i 2012. Salet takkontruksjon med skrå himlinger tekket med betongstein. Overbygg over veranda er tekket med shingel. Takrenner og nedløp i stål.

Inntilbygd garasje har murte forskalingsblokker mot terreng, yttervegger av bindingsverk. Tak på garasje tekket med betongstein med ru overflate. Leddport i aluminium og motorisert åpner.

Carport har murte forskalingsblokker og selvbærende stålplater som er tekket med shingel. Singelbelagt gulv og spilevegger i 3/4 høyde.

For ytterligere opplysninger om byggemåte, se vedlagte tilstandsrapport utført av takstmann Øyvind Myrvold, datert 08.10.2018. Se ellers selgers egenerklæringsskjema som følger som vedlegg til prospektet.

Arealer og fordeling per etasje

Totalt: Primærrom: 196 kvm, Bruksareal: 274 kvm, Bruttoareal: 299 kvm

Undertg.: P-rom: 68 kvm, BRA: 97 kvm, BTA: 106 kvm
1. etg.: P-rom: 81 kvm, BRA: 81 kvm, BTA: 88 kvm
Loftsetg: P-rom: 47 kvm, BRA: 47 kvm, BTA: 53 kvm
1. etg. garasje: S-rom: 49 kvm, BRA: 49 kvm, BTA: 52 kvm

Innhold

Innholdsrik enebolig med mulighet for utleie i sokkelen. Boligen er i dag brukt som "generasjonsbolig". For de som ønsker å bruke hele boligen kan dette bli et hus for barnefamilier med behov for mange soverom. Det er dører innvendig med tilgang til alle etasjene. Boligen inneholder:

1. etasje:
* Entre
* Stue/spisestue
* Kjøkken
* Bad

Loftsetasje:
* Gang/loftsstue
* 3 soverom

Underetasje:
* Entre
* Stue
* Kjøkken
* Gang og mellomgang
* Trapperom
* Soverom
* 2 boder
* Stor utebod

Standard

Privatmegleren Lillehammer har gleden av å presentere denne flotte familieboligen i Burmavegen på Vingrom. Boligen er tilbygget i to omganger, utvidelse av garasje samt et takoppløft. Loftsetasjen ble innredet i 2004. Det er brukt gjennomgående lyse delikate farger i hele boligen.

1. ETASJE:
Gangen er romslig og har flislagt gulv med varmekabler. Det er to store garderobeskap plassert her med masse god lagringsplass.

Stue:
Man ankommer videre inn fra gangen til en stor stue. Her er det god plass til ulike møbelgrupper som spisestuemøbler, salongmøbler og "godstoler" for avslapping, lesing m.m. Stuen har store vindusflater som gir en lys og trivelig atmosfære i rommet. En moderne peisovn gir god varme og setter den rette stemningen når høstmørket faller på. Laminatgulv og lysmalte vegger i tidsriktige farger. Fra stua er det utgang til en stor og solrik veranda i vinkel hvor en del er takoverbygd. Her kan godværsdagene nytes til det fulle med avslapping, grilling og soling. I en del av stua er det trapp opp til loftsetasjen samt ned til kjelleren.

Kjøkken:
Pen innredning i vinkel fra Ikea med profilerte dører. Både overskap, underskap og høyskap med mye lagringsplass. Heltre benkeplate i bjørk med nedfelt benkebeslag og 1-greps armatur. Fliser over kjøkkenbenk, dels helt opp til taket ved oppvaskkum. Induksjonstopp, stekeovn i arbeidshøyde er integrert. Uttrekkbar ventilator over komfyrplass. Kjøleskap og oppvaskmaskin medfølger ikke handelen. Spotlight i taket over oppvaskkummen.

Bad/wc/vaskerom:
Romslig bad med flislagt gulv med varmekabler og flislagt vegger i dusjhjørne. Øvrige vegger med lysmalte panelplater. Dusjhjørne med innfellbare dører og vegghengt dusjutstyr. Servantskap med to brede skuffer og heldekkende servantplate med 1-greps armatur. I tillegg et dobbelt høyskap. Speil med lamper over. Toalett med innebygget sisterne. Opplegg for vaskemaskin. Knaggrekke ved dusj, vaskemaskin og tørketrommel medfølger ikke i handelen.

LOFTSETASJE:
Man ankommer en koselig loftsstue/gang via trappa som går fra stue i 1. etasjen. Her kan man trekke seg unna og nyte en god film eller lese en bok i ro og fred. Forøvrig så er det tre fine soverom her. Alle med god plass til dobbeltseng om ønskelig. Alle unntatt ett av rommene har skråtak. På to av rommene står det garderobeskap. Lyse laminatgulv og forskjellig overflater på veggene, både malt stire, tapet og malt papirtapet samt mdf-panelplater er brukt. Alle himlinger med malt papirtapet.


UNDERETASJE:
Egen inngang til underetasjen. Her er det en platting og veranda ved inngangspartiet som er overbygget med stålplater oppunder bjelkelag til verandaen over.
Man kommer inn til en romslig gang med laminatgulv med flisetterligning. God plass til oppbevaring av klær.

Stue:
Fra gangen er det dør videre inn til en romslig stue. Med flere vinduer mot vest slippes det inn masse dagslys. God plass til både sofagruppe og spisestuegruppe. En peisovn varmer godt på kalde dager. Det gjøres oppmerksom på at taklampe i stua ikke medfølger i handelen.

Kjøkken:
Inredning med over- og underskap fra ca 2004 med glatte malte fronter. Laminat benkeplate med nedfelt benkebeslag og 1-greps armatur. Fliser mellom benk og overskap. Plass til kjøleskap, komfyr og oppvaskmaskin, disse medfølger i handelen. Ventilator over komfyrplass. Plass til lite kjøkkenbord.

Bad/wc:
Enkelt bad med eldre standard som har belegg lagt på betonggulv. Malt strie på veggene og malt panel i himling. Servantinnredning med to skapdører og heldekkende servantplate med 1-greps armatur. I tillegg et høyskap. Speilskap med lysarmatur over. Dusjkabinett i plast med skyvefronter. Opplegg for vaskemaskin samt standard toalett.

Soverom:
Det er et soverom i underetasjen med god plass til dobbeltseng og tilhørende møblement.

Alle gulv i underetasjen i laminat med unntak av bod som har belegg. Vegger er både med malt strie, malte plater og malt panel og takess i himlinger.
Underetasjen kan med enkle grep gjøres om slik at man får flere soverom om man har behov for dette. Enkel tilgang til hovedetasjen via trapp i gangen.

Møblering

Boligen selges umøblert.

Oppvarming

Foruten vedfyring fra vedovn både i 1. etasjen og underetasjen er det elektrisk gulvvamre på hovedbad og i entre i 1. etasjen.
I tillegg enkelte panelovner.

Det er varmekabler i gulvet på nyere del av garasjen.

Parkering / Garasje

Plass til en bil i inntilbygd garasje samt verkstedsarealer innenfor. Carport på ca 30 kvm med innlagt strøm og plass for 2 biler. I tillegg er det flere biloppstillingsplassser på gruset gårdsplass. EL-billader i carport medfølger ikke.

Adkomst

Fra Vingrom ta veien mot Saksumdal. Kjør denne i ca 300 meter og sving til venstre inn Burmavegen. Følg vegen ca 1,5 km, ta så til venstre deretter første til høyre. Boligen ligger nå som tredje bolig på venstre hånd. Boligen er merket med tilsalgsplakat fra PrivatMeglren og det vil bli godt skiltet ved fellesvisning.

Beskrivelse av tomt/hage

Eiet tomt på drøye 1,1 mål. Tomta ligger landlig og fritt til med nydelige solforhold og fin utsikt. Noe begrenset solgang midt på vinteren. Brukervennlig tomt som er pent opparbeidet med bl.a. store plenaeraler og annen beplantning. Det er anlagt en koselig uteplass utenfor inngangen til underetasjen. Ved siden av denne er det bl.a.et staudebed. Tomta er inngjerdet med noe skigard.

Tinglyste rettigheter og forpliktelser

Kommunen har legalpant som sikkerhet for betaling av kommunale avgifter. Legalpant er pant som følger av loven, og som ikke tinglyses. Legalpant følger derfor eiendommen ved salg. På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer som f eks rett for kommunen til å vedlikeholde rørsystemer for vann- og kloakk. Disse erklæringene vil følge eiendommen ved salg. Kontakt megler for nærmere informasjon.

Servitutter / rettigheter

Eiendommen overdras fri for pengeheftelser, med unntak av eventuelle erklæringer, avtaler, servitutter og panteheftelser som fremgår av salgsoppgaven og skal følge med eiendommen ved salg. Kjøpers bank vil få prioritet etter disse.

I henhold til grunnboksutskrift datert 21.09.2018 er følgende tinglyst på eiendommen:

1987/6675-2/17 Bestemmelse om gjerde
Tinglyst 23.09.1987

1987/6675-3/17 Erklæring/avtale
Tinglyst 23.09.1987
Vedr. deltakelse i felles veg, vann og kloakk

1987/6675-4/17 Rettigheter iflg. skjøte
Tinglyst 23.09.1987
rettighetshaver:Knr:0501 Gnr:11 Bnr:1
Rett til å benytte fellesanlegg

1987/7798-1/17 Erklæring/avtale
Tinglyst 02.11.1987
vedr. fellesanlegg
Gjelder denne registerenheten med flere

1987/6673-1/17 Erklæring/avtale
Tinglyst 23.09.1987
rettighetshaver:Knr:0501 Gnr:11 Bnr:43
rettighetshaver:Knr:0501 Gnr:11 Bnr:44
rettighetshaver:Knr:0501 Gnr:11 Bnr:45
rettighetshaver:Knr:0501 Gnr:11 Bnr:46
rettighetshaver:Knr:0501 Gnr:11 Bnr:47
rettighetshaver:Knr:0501 Gnr:11 Bnr:48
rettighetshaver:Knr:0501 Gnr:11 Bnr:49

2014/329341-2/200 Best. om vann/kloakkledn.
Tinglyst 25.04.2014
rettighetshaver:Knr:0501 Gnr:11 Bnr:44
Kan ikke slettes uten samtykke fra kommunen

Ovennevnte dokumenter følger som vedlegg til prospekt. Grunnboksutskrift kan fås ved henvendelse til megler.

Vei / Vann / Avløp

Felles privat vei.
Offentlig tilknytning vann og avløp, med private stikkledninger.

Ferdigattest eller midl. brukstillatelse

Det foreligger midlertidig brukstillatelse på boligen denne følger som et vedlegg til salgsoppgaven. Det er søkt om ferdigattest på påbyggene/tilbygg som er utført i senere tid og dette vil foreligge før overtagelsen

Verdi ved skattefastsetting

Verdien ved skattefastsetting pr 25.09.18
- som primærbolig kr 791 471,-
- som sekundærbolig kr 2 532 706,-

Reguleringsforhold

Gjeldende plan for området er "Kommunedelplan for Lillehammer" vedtatt 15.12.2011 med formål å ivareta bestemmelser om arealbruk i kommunen. Kopi av kommuneplanens arealdel fås ved henvendelse til megler.

Energimerking

Oppvarmingskarakter Oransje - Energikarakter F
Energiattest følger som vedlegg til prospektet.

Faste, løpende kostnader

Det må påregnes kostnader til:
* Kommunale avgifter kr 24 656,35 pr. år
I dette beløpet inngår bl.a. eiendomsskatt, samt avgifter for vann, avløp, renovasjon og feiing. Beløpet fordeles på fire terminer.

* Forsikring. I dag er boligen forsikret i Codan, med en årlig premie på kr 8 496,-.
* Engflåa AL kr 1 200,- pr. år som dekker brøyting, strøing, gatelys etc. innad på boligfeltet
* Burmavegen kr 1500,- pr år som dekker vegvedlikehold, brøyting og strøing.
* Strøm, inneværende år kr 30 090,-
* Riks-TV og Eidiva Fiber ca kr 8 163,- pr. år

Oppgjør

Kjøpesum med tillegg av omkostninger skal være disponibelt på meglers klientkonto innen overtagelse.

Finansiering

Kontakt megler for avklaring av finansielle forhold, herunder lån til kjøp av eiendom. Privatmegleren har avtale med Nordea om formidling av lån og andre finansielle tjenester. Privatmegleren mottar godtgjørelse for dette.

Energiforbruk

Selger opplyser å ha brukt ca 31 702 kWh inneværende år. Dette vil selvsagt variere ut fra familiens størrelse og forbruk.

Annen nyttig informasjon

Alle innvendige og utvendige arealangivelser er hentet fra vedlagte tilstandsrapport.

Det gjøres oppmerksom på at megler ikke har innhentet særskilte opplysninger om det finnes pålegg fra brann/feiervesen på eiendommen.

Med mindre annet er uttrykkelig avtalt gjelder NEFs normgivende liste over løsøre og tilbehør. Hvitevarer, som ikke er integrert i innredningen, medfølger ikke i handelen. Taklampa over spisebordet medfølger ikke i handelen.

Adgang til utleie (boligformål)

Ingen restriksjoner på utleie av boligen. Det er mulig å leie ut rom i underetasjen som del av egen bolig.

Konsesjon / Odel

Det foreligger ikke konsesjonsplikt eller odelsrett på denne eiendommen.

Boligkjøperforsikring

Vedlagt i salgsoppgaven følger informasjon om Boligkjøperforsikring Pluss og Boligkjøperforsikring fra HELP Forsikring AS. Boligkjøperforsikring er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Les mer om begge forsikringene i vedlagte materiell eller på help.no.

Overtagelse

Etter nærmere avtale.

Boligselgerforsikring

Selger har tegnet boligselgerforsikring, og interessenter oppfordres til å sette seg inn i selgers egenerklæring før det inngis bud på eiendommen.Selger har tegnet boligselgerforsikring, og interessenter oppfordres til å sette seg inn i selgers egenerklæring før det inngis bud på eiendommen.

Budgiving

Bud kan legges inn via Privatmeglerens "gi bud-knapp" som finnes på Privatmegleren.no/eiendommens hjemmeside og i nettannonsen. Bud legges inn trygt og enkelt med bank-ID.

For mer informasjon om budgivning, se "Viktig informasjon" i salgsoppgaven.

Solgt 'som den er'

Eiendommen selges "som den er", jf. avhendingsloven (avhl) § 3-9.

Boligen har mangel i følgende tilfelle:
1) Når kjøper ikke har fått opplysninger om forhold ved boligen som selger kjente eller måtte kjenne til, og som kjøper hadde grunn til å regne med å få, jf. avhl § 3-7. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut fra at det har virket inn på avtalen at opplysningene ikke ble gitt.
2) Når selger har gitt uriktige opplysninger om boligen, jf. avhl § 3-8. Det samme gjelder dersom boligen ikke er i samsvar med opplysninger som er gitt i annonse, salgsprospekt eller ved annen markedsføring på vegne av selgeren. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut fra at opplysningene har virket inn på avtalen, og ikke på en tydelig måte er blitt rettet i tide.
3) Når boligen er i vesentlig dårligere stand enn kjøper hadde grunn til å regne med ut fra kjøpesummen og forholdene ellers, jf. avhl § 3-9.

Alle interessenter oppfordres til å sette seg godt inn i opplysninger som fremgår av salgsoppgave og vedlegg til denne, også egenerklæring fra selger. Videre oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig. Deretter kan bud gis.

Meglers vederlag og utlegg

Meglers vederlag og utlegg betales av selgeren og utgjør: 1,3 % av oppnådd totalpris, minimum kr 45 000,- inkl. mva. Sum tillegg stipulert til kr 41 723,-. Direkte utlegg kr 525,-. Dersom eiendommen ikke blir solgt skal selgere betale kr 9 900,- + tillegg/utlegg.