Klikk for galleri

Rekkevik - 4 prosjekterte leiligheter med høy standard - Store, solrike balkonger - Garasje med stor bod.

Rekkevik - 4 prosjekterte leiligheter med høy standard - Store, solrike balkonger - Garasje med stor bod.

Som kunde hos PrivatMegleren får du en skreddersydd prosess tilpasset dine behov og ønsker

Vestfold og Telemark - Larvik - Østre Halsen, Gon, Rekkevik

Vindlyveien 2

Prisantydning3.520.000,-Fellesgjeld5.280.000,-Felleskostnader17.067,-Bruksareal103m2Soverom3 - 3
Meld interesse
VisningEtter avtale!
bilde fra galleri

Informasjon om prosjektet

Oppdragsansvarlig

Larvik Eiendomsmegling AS / Tom Erik Henriksen

Selger/Utbygger

Olavsgate 7 AS

Betegnelse

og i Larvik kommune

Byggeår

2023

Beliggenhet

Eiendommen ligger i et meget ettertraktet og barnevennlig boligområde på Rekkevik i Larvik kommune. Området har nærhet til skoler, barnehager, offentlig kommunikasjon, samt et rikt utvalg av fasiliteter og servicetilbud. Stedet kan skilte med vakker natur, fine turområder, samt mulighet for fisking og bading.
Rekkeviksbukta er kjent som et av de beste badestedene langs østsiden av Larviksfjorden, og den ligger under 10 minutters gange fra boligen. Det er også kort vei til idylliske Gonsbukta badeplass - en meget populær badeplass med flott sandstrand, stupebrett og glattskurte svaberg.
Hummerberget ved Gon er et yndet turområde hvor du kan følge kyststien nesten helt til Kaupang.
Fra boligen er det gangavstand til Halsen idrettsplass på Bergeskogen, med hall, baner og klubbhus. Klubben har et godt tilbud innen håndball og fotball. I tillegg er det kort vei til lekeplass, treningssenter og svømmehall. Det er ca. 4,5 km til Larvik sentrum med hyggelige butikker og ikke minst Batteristranda. Her finner du Bølgen kulturhus og Farris Bad, der sistnevnte har en av Nordens mest innholdsrike spaavdelinger.

Beskrivelse av nærområdet / fasiliteter

Dagligvarehandelen kan blant annet gjøres på Meny og Rema 1000. Amfi Larvik og Øya har et rikt utvalg av forretninger og servicetilbud. Fra Rekkevik er det ca. 10 minutters kjøring til Nordbyen kjøpesenter med 50 butikker.
Kollektivtilbudet i området består av buss og tog. Nærmeste holdeplass er Vindlyveien som ligger rett ved eiendommen. Larvik stasjon ligger i sentrum med togavganger mot bl.a. Sandefjord, Drammen og Oslo. Ved å benytte bil fra eiendommen tar det ca. 5 min til Øya, 8 min til Larvik sentrum, 10 min til Nordbyen og 23 min til Sandefjord lufthavn.
Fra eiendommen er det gangavstand til Østre Halsen barneskole og Mellomhagen ungdomsskole. Larvik kommune har fritt skolevalg for elever som skal begynne i 1. og 8. trinn, noe som gir ekstra fleksibilitet. Området har et godt utvalg av barnehager, og det er kort vei til Thor Heyerdahl Videregående skole.

Byggemåte

Hvorfor kjøpe nytt:
- Mulighet for å tilpasse leiligheten etter eget behov.
- Energiøkonomiske og klimavennlige løsninger.
- Innflyttingsklar uten tanke på å måtte pusse opp først.
- Det er svært lite vedlikeholdskostnader i nær framtid.

Arealer og fordeling pr. etasje

Bruksareal: 103 kvm - 103 kvm

Innhold

Bygg 1 - 1. etasje: Gang, bad/wc/vaskerom, mellomgang, bad/wc, 3 soverom og stue/kjøkken.
Bygg 1 - 2. etasje: Gang, bad/wc/vaskerom, mellomgang, bad/wc, 3 soverom og stue/kjøkken.
Bygg 2 - 1. etasje: Gang, bad/wc/vaskerom, mellomgang, bad/wc, 3 soverom og stue/kjøkken.
Bygg 2 - 2. etasje: Gang, bad/wc/vaskerom, mellomgang, bad/wc, 3 soverom og stue/kjøkken.
Garasje og romslig bod i kjeller til alle enhetene.

Standard

Kort fortalt:
- 4 prosjekterte andelsleiligheter.
- 2 moderne bygg med 2 enheter i hver.
- Hver leilighet får egen garasje.
- Identisk planløsning på alle boenhetene.
- Særdeles barnevennlig og attraktiv område.
- Nærhet til busstopp, strand og båtliv.
- Solrik, skrånende tomt med ferdigplen.
- Vestvendt, stor balkong til hver leilighet.
- Store vinduer og luftig atmosfære.
- Innbydende stue-/kjøkkenløsning.
- Moderne Strai-kjøkken med øy.
- Integrerte hvitevarer fra Electrolux.
- Helfliset bad/wc og bad/wc/vaskerom.
- 3 gode soverom med garderobe.
- Balansert ventilasjon og vannbåren varme.
- Lagringsplass i stor bod ved garasjen.
- Det er ikke boplikt.


I barnevennlige og særdeles attraktive omgivelser på Rekkevik skal det nå bygges fire stilfulle og identiske andelsleiligheter fordelt på to moderne bygg. Eiendommen har en etterspurt beliggenhet, med nærhet til buss, skoler og barnehager, og med sjøen nesten rett utenfor døren er bade- og rekreasjonsmulighetene i området upåklagelige.
Tomten blir pent opparbeidet med ferdigplen og asfalterte områder, og hver leilighet vil nyte godt av en stor, vestvendt og solrik balkong ved stuen. Det etableres egen garasje med tilliggende, stor bod til hver boenhet på kjellerplan, og det blir adkomst med både heis og trapper i felles oppgang.
Inne vil leilighetene fremstå med høy standard og familievennlig planløsning, og mulighetene for tilvalg gir dere sjansen til å skape drømmehjemmet etter helt egen smak. Stuen og kjøkkenet vil danne et herlig, innbydende allrom med vannbåren gulvvarme, og kjøkkenet fra Strai får integrerte hvitevarer fra Electrolux. Videre får hver boenhet en pen entré, et helfliset bad/wc/vaskerom, bad/wc og tre gode soverom med garderobeløsninger. 

Entré
Leilighetene får adkomst via felles oppgang med heis, trapper, malte vegger og belegg på gulv. Vel inne vil det være en pen gang på ca. 6 kvm med malte, slette vegger, downlights i himlingen og enstavs parkett på gulv med vannbåren gulvvarme.

Stue
Stuen, spisestuen og kjøkkenet blir liggende i åpen løsning, og sammen vil de danne et innbydende allrom på ca 48 kvm. Den åpne løsningen med kjøkkenet vil lette serveringsjobben, samt skape en sosial steming undeveis i middagsforberedelsene. Store vindusflater skal sørge for unik, naturlig lyssetting og luftig atmosfære, og utsikten mot vest er langstrakt og fin.

Veggene blir sparklet og malt, og på gulvet blir det lagt enstavs parkett i fargen Shade Eik med underliggende gulvvarme. Det blir satt inn store skyvedører i glass med direkte adkomst til en herlig balkong på ca. 25  kvm til leiligheten i andre etasje, og på ca. 26 kvm til leiligheten i første etasje.

Kjøkken
Kjøkkenet vil ha et moderne og lekkert design med gode benkeflater, kjøkkenøy og rikelig med skapplass. Det er valgt stilfull innredning fra Strai Kjøkken, og over- og underskap leveres med mørkegrå, slette fronter, samt sort laminatbenkeplate fra Foss med underlimt, sort kum. Videre blir kjøkkenet utstyrt med integrerte hvitevarer som oppvaskmaskin, kjøl-/fryseskap, stekeovn, induksjonstopp og ventilator - alt fra kvalitetsmerket Electrolux. 

Bad/wc/vaskerom og bad/wc
Leilighetene får et bad/wc/vaskerom på ca. 7,6 kvm og et bad/wc på ca.5  kvm. Badene leveres med gråbeige fliser i 60x60 cm på veggene, og matchende fliser på gulv med elektrisk gulvvarme. I en hvitmalt himling blir det montert downlights. Videre får begge bad vegghengte toaletter og dusjarmatur, og på det største badet blir det opplegg for vaskemaskin.

Soverom og garderobe
Hver leilighet får tre gode soverom - ett på ca. 8  kvm, ett på ca. 11  kvm og et hovedsoverom på ca. 11  kvm.  Alle soverommene vil få hvitlasert eikeparkett på gulvene, og det blir montert varmekilde i form av panelovn på vegg.

På hovedsoverommet blir det innredet med 2*1 meter hvite garderobeskap, og på de to andre soverommene blir det satt inn identiske garderober med bredde på 1 meter. Lagringsplass for øvrig vil finnes i en bod på ca. 18  kvm i tilknytning til garasje i hver boenhet.

Oppvarming

Leilighetene leveres med vannbåren gulvvarme i stue, kjøkken og gang, og soverommene får varmeovner på veggen. I baderomsgulvene blir det lagt elektrisk gulvvarme. Det blir installert balansert ventilasjonsanlegg med avtrekksvarmepumpe Nibe 470 eller tilsvarende.

Parkering / Garasje

Hver leilighet får en egen garasje med tilliggende lagringsbod i byggets kjelleretasje.

Beskrivelse av Eiendom / Fellesarealer

Bygningene blir fint plassert på en skrånende tomt i solrike og sjønære omgivelser. Tomten leveres med en kombinasjon av asfalterte internveier, gressplen, naturtomt og parkeringsplasser. Hver leilighet vil ha utgang fra stuen til en stor, vestvendt balkong med upåklagelige solforhold og fin utsikt.

Balkongene til leilighetene i andre etasje vil være på ca. 25 kvm, og balkongene i første etasje vil måle ca. 26 kvm. Det blir lagt impregnerte Møre Royal terrassebord, og rekkverket vil bli bygd opp av tre, stål og glassflater. Videre blir balkongene utstyrt med stemningsfull downlights og to doble utekontakter.

Tinglyste rettigheter og forpliktelser

Kommunen har legalpant i borettslagets eiendom som sikkerhet for betaling av kommunale avgifter. Legalpant er pant som følger av loven, og som ikke tinglyses. På borettslagets eiendom kan det være tinglyst erklæringer som f eks rett for kommunen til å vedlikeholde rørsystemer for vann- og kloakk. Disse erklæringene kan ikke slettes. Kontakt megler for nærmere informasjon.

Borettslaget har lovbestemt pant i den enkelte andel for ubetalte fellesutgifter og andre kostnader knyttet til forholdet mellom andelen og borettslaget, jf. borettslagsloven § 5-20. Pantekravet kan ikke overstige 2 G (2 ganger Folketrygdens grunnbeløp).

Servitutter / rettigheter

Andelen overdras fri for pengeheftelser. På borettslagets eiendom er det tinglyst ulike erklæringer/servitutter og pengeheftelser, bla. tilknyttet fellesgjeld. Disse vil følge eiendommen. 
Følgende servitutter er tinglyst på eiendommen:

Vei / Vann / Avløp

Iflg Larvik kommune tilknyttes eiendommen offtentlig vann og avløp.

Verdi ved skattefastsetting

Verdien ved skattefastsetting er p.t. ikke fastsatt. Verdien ved skattefastsetting fastsettes av Ligningskontoret etter beregningsmodell som tar hensyn til om boligen er en såkalt "primærbolig" (der boligeieren er folkeregistrert bosatt) eller "sekundærbolig" (alle boliger man eier, men ikke bor fast i). Interessenter oppfordres til å sjekke www.skatteetaten.no eller kontakte ansvarlig megler for nærmere informasjon om verdien ved skattefastsetting.

Reguleringsforhold

Iflg Larvik kommune ligger eiendommen i kommuneplanens arealdel 2021 - 2033. Plantype kommuneplanens arealdel. Status endelig vedtatt arealplan. Ikrafttredelse 06.10.2021.
Reguleringsplaner Gon, GS-VEI, Traveien - Rudjuveien. Plantype eldre reguleringplan. Status endelig vedtatt arealplan. Ingen reguleringsplaner under arbeid innenfor 100 meter fra eiendommen. For ytterligere opplysninger kontakt Larvik kommune.

Beskrivelse av borettslaget

Det er borettslaget som eier eiendommen, mens andelseierne eier andeler i borettslaget. Andel i borettslag gir andelseier borett til og råderett over en nærmere bestemt bolig. Andelseierne har ikke personlig ansvar for borettslagets gjeld, men borettslagets løpende utgifter må dekkes av andelseierne gjennom månedlige fellesutgifter (husleie).

Interessenter oppfordres til å sette seg inn i borettslagets vedtekter, husordensregler, regnskap, budsjett, årsberetning, vedtak fra årsmøte/generalforsamling m.m. Se særlig om vedtekter og husordensregler knyttet til husdyrhold, dugnader, trappevask o.l.

Andre faste løpende kostnader

Kr. 17 067,- pr. Mnd.
Fellesutgifter som inkluderer: renter andel fellesgjeld, Kommunale avgifter, bygningsforsikring, tv- / bredbånd, løpende drift og vedlikehold av bygningen, fellesarealer og utearealer. Kostnadene er bregnet på gjeldene prisnivå i 2022.

Andel fellesgjeld / formue

Andel fellesgjeld kr. 5 280 000,- / Andel fellesformue kr. 0,- pr ifølge forretningsfører. Andel fellesgjeld og evt. formue overtas av kjøper.

Finansiering

Kontakt megler for avklaring av finansielle forhold, herunder lån til kjøp av eiendom. Privatmegleren har avtale med Nordea om formidling av lån og andre finansielle tjenester. Privatmegleren mottar godtgjørelse for dette.

Totale kostnader

3 520 000,- (
NB: prisen er fast) 5 280 000,- (Andel av fellesgjeld)
8 800 000,- (Pris inkl. fellesgjeld)
Omkostninger

8 800 000,- (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument.

Spesifikasjon av lån

Lånekostnadene er basert på følgende lånerente pr. sept. 2022: 3,00 % Lånet er avdragsfritt i 20 år og nedbetales deretter over 25 år som annuitetslån.
Kjøpesum er summen av kolonnene Innskudd + Fellesgjeld.
Månedlige felleskostnader er summen av kolonnene Lånekostnad og Driftskostnad.
Nest siste kolonne viser økning/ reduksjon av felleskostnader per måned dersom renten stiger/ synker med 1 %.
Siste kolonne i budsjettet viser endring i månedlige lånekostnader når avdrag på lån skal betales etter år 20 gitt dagens rente.
Det anbefales at interessenter tar kontakt med sin bankforbindelse for avklaring og gjennomgang av finansiering.

Adgang til utleie

Det er ikke anledning til utleie av leilighetene ihht brl loven.

Sikkerhetsstillelse

Alle eiendomsmeglingsforetak har lovpålagt forsikring av klientmidler begrenset oppad til kr 45 mill. Enkeltsaker er forsikret inntil kr 15 mill. Dersom kjøpers låneinstitusjon krever tilleggsforsikring ved omsetning over 15 millioner, må kjøper selv eller dennes låneinstitusjon dekke utgiftene forbundet med dette.

Selgers forbehold

Det gjøres oppmerksom på at det er benyttet illustrasjonsbilder og at ferdig produkt kan avvike fra dette.

Solgt ihht bustadoppføringsloven

Boligene selges i henhold til Bustadoppføringslova som regulerer kjøpers (forbrukers) rettigheter og plikter ved avtale om oppføring av bolig og kjøp av fast eiendom der bygningen ikke er fullført når avtalen inngås. Ved salg til aksjeselskap legges Avhendingslovens bestemmelser til grunn. For øvrig gjelder Lov om eierseksjoner for eierseksjonssameiet og driften av dette.

Garantier

Det stilles garantier i henhold til Bustadoppføringslovas bestemmelser. Garanti etter § 12 vil bli stilt i forbindelse med avtaleinngåelse. Garantien skal være pålydende 3% av kjøpesummen i byggetiden og 5% i 5 år etter overlevering av boligene til kjøper. Garanti etter § 47 forutsettes stilt om selger ønsker utbetalt forskudd/delinnbetaling/sluttoppgjør før hjemmelsovergang. Eventuelle påkrevde endringer av garantier ved eventuelle videresalg/transporter utføres ikke og bekostes ikke av selger.

Forsikring

Frem til overtagelse vil eiendommen være forsikret av selger. Etter overtagelse vil eiendommen forsikres gjennom sameiets fellesforsikring. Kjøper må selv besørge innboforsikring og forsikring av eventuelle særskilte påkostninger.

Budgiving

Boligene selges til fastpris.        
 
Alle bud/kjøpetilbud på eiendommen skal være skriftlig og sendes meglerforetaket pr. fax, mail, sms eller via vår "gi bud"-knapp på våre nettsider. Knappen finner du også på Privatmeglerens hjemmeside for prosjektet, se på den enkelte bolig.
Bud/kjøpetilbud må ikke ha kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Lørdag regnes ikke som virkedag. Bud/kjøpetilbud med kortere frist enn dette kan ikke formidles av megler. Nærmere info om budgiving finner du på egen side sammen med kjøpetilbud/budskjema.
 
Som budgiver hos Privatmegleren kan du kreve budjournal fremlagt så snart handel er gjennomført.
Innhold i budjournal er lovregulert, og innebærer at budgivere må akseptere at opplysninger om budet kan bli fremlagt for selger, kjøper og øvrige budgivere. Budgiver som ikke blir kjøper, kan kreve kopi av anonymisert budjournal.

Meglers vederlag og utlegg

Meglerpakke 2 x gnr/bnr fra kommunen (Kr.8 400) Totalt kr. (Kr.8 400)
Dersom eiendommen ikke omsettes, faktureres selger kr .....