Klikk for galleri

Guriskogen Vest- Byggestart nå!- Moderne eneboliger i rekke Perfekt for aktive barnefamilier!

X
Vestfold – Larvik

Guriskogen Vest

Vestfold – Larvik

Guriskogen Vest

Prisantydning
1.500.000 - 1.556.000
Fellesgjeld
2.250.000,-
Primærrom
112m²
Bruksareal
121m²
Visning
Etter avtale!
Visning
Etter avtale!
skjema her?
Eiendomsmegler MNEF/Daglig leder/Fagansvarlig/Part
41 63 27 72
Salgsoppgave
Lukk

Tom Erik Henriksen

Eiendomsmegler MNEF/Daglig leder/Fagansvarlig/Part
PrivatMegleren Larvik
 

Informasjon om prosjektet

Oppdragsansvarlig

Larvik Eiendomsmegling AS / Tom Erik Henriksen

Selger/Utbygger

Malme Eiendomsutvikling AS

Betegnelse

i Larvik kommune

Byggeår

2019

Beliggenhet

GURISKOGEN OG OMEGN - både sentralt og landlig. Byggingen er i gang. De tre første boligene er ferdige august-oktober 2019- 1 SOLGT.

Eiendommen ligger idyllisk til i populære, rolige og barnevennlige omgivelser i Guriskogen Vest på Valby i Larvik kommune. Her bor det en god
blanding av yngre og eldre i et godt etablert og hyggelig boligfelt.
Området ligger nært inntil flotte turområder i Valbyskogen, og det er kort avstand til fine badeplasser ved fjorden om sommeren og akebakke
og skiløyper om vinteren.

Barnehager, skole, lekeplasser, fotballbane og offentlig transport finnes innenfor små barneføtters rekkevidde - og kun få minutters kjøring unna ligger en av Norges beste trampolinepark Gravity Sports, Mester'n fornøyelsessenter med bl.a. bowling, squash og biljard samt treningssenter og flere idrettshaller.
Innenfor en kjøreavstand på ca. 5-10 minutter nås dagligvarehandel, sentrum med flere butikker, samt ulike varehus og kjøpesenter.

PLANLØSNINGEN
- innbydende, luftig og spennende
Den romslige stue- og kjøkkenløsningen i toppetasjen har ekstra skrå takhøyde, og i himlingen slipper dagslyset og nattehimmelen inn gjennom et vindu. Dette gjør rommet innbydende, luftig og spennende - og gjør det til den perfekte plass for hyggelige sosiale sammenkomster innen familien
eller med gode venner.
Den tilknyttede kjøkkenløsningen gjør det enkelt å tilberede maten mens selskapet pågår, og inviterer også til kokkelering sammen.
Når våren og sommeren melder sin ankomst flyttes oppholdsrommene ut. Boligen har hele tre flotte uteplasser, så det vil garantert finnes
en plass å nyte solen og de deilige varme sommerkveldene.


GURISKOGEN VEST - et moderne privat borettslag

Prosjektet består av totalt 15 moderne eneboliger fordelt på sammenhengende rekker av 3, 4 og 5 boliger. Eneboligene i rekke vil bli organisert som et privat borettslag.
Et borettslag er et selskap som eies av de som bor der, og når du kjøper en borettslagsbolig, er den knyttet til en andel i borettslaget. Alle beboerne er andelseiere og har bruksrett til egen bolig samt rett til å bruke fellesarealene.

ALLE KAN DELTA
En gang i året, innen utgangen av juni, er det generalforsamling.
Generalforsamlingen er den øverste bestemmende myndigheten i borettslaget. Alle eiere har rett til å delta på møtet, til å komme med forslag og til å stemme over saker som gjelder borettslaget.

På generalforsamlingen velger man et styre som har ansvaret for driften og forvaltningen av eiendommen.
Styret tar alle avgjørelser i den daglige driften, men må følge borettslagsloven, vedtektene og andre beslutninger som generalforsamlingen har fattet. Det er for øvrig etablert vedtekter som regulerer forholdet mellom andelseier og borettslaget på Guriskogen Vest.
Borettslaget har en egen forretningsfører som støtter og hjelper styret, blant annet med utsendelse av fakturaer for felleskostnader, betaling av regninger og regnskapsførsel.

GUNSTIG Å VÆRE FLERE
Borettslaget blir delvis finansiert av et felleslån med sikkerhet i lagets eiendom, og delvis av innskudd som betales av boligkjøperne. Innskuddet
pluss boligens andel av fellesgjelden utgjør totalprisen for boligen. Det er prisgunstig å kjøpe bolig i et privat borettslag som Guriskogen Vest da
fellesgjelden har en gunstigere fremforhandlet grunnfinansiering enn hva enkeltkjøpere som regel klarer å få til på egenhånd - i tillegg slipper man
dokumentavgift.
Guriskogen Vest har også en god ordning for individuell nedbetaling av fellesgjeld, noe som betyr at andelseierene får mulighet til å nedbetale sin andel av fellesgjelden raskere enn hva som ville vært tilfelle ved å følge ordinær betalingsplan.
Jo lavere andel fellesgjeld, desto lavere blir også andelseierens felleskostnader.

ENKELT OG GREIT
Som andelseier i borettslaget må du betale din del av de månedlige felleskostnadene. Disse dekker renter og avdrag på fellesgjelden, i tillegg til din del av kostnadene som for eksempel kommunale avgifter, vaktmestertjenester, forsikring av bygningene, felles energibruk og vedlikehold av uteområder, fasader, tak med mer. Innboforsikring må man sørge for selv.

TRYGT OG GODT
Borettslaget har ansvaret for vedlikehold av alt det utvendige, som fasade, tak og andre fellesarealer.
Andelseierne har ansvaret innenfor "boligens fire vegger" og må vedlikeholde boligen slik at det ikke oppstår skader og/eller ulemper for andre. Innredning og oppussing kan gjøres som man selv ønsker, så lenge det ikke påvirker bærende konstruksjoner eller fellesdelen av rørsystemet, ventilasjonen eller elektriske anlegg.

Borettslaget har en sikringsordning som trer i kraft dersom andre eiere
ikke gjør opp for seg, slik at dette ikke går ut over resten av beboerne i borettslaget.

Beskrivelse av nærområdet / fasiliteter

Guriskogen Vest - et område i naturskjønne omgivelser med kysten noen få minutters kjøring unna. Den fantastiske kystlinjen bidrar til folks trivsel og har noen av landets beste strender. For beboere på Guriskogen/Valbyområdet er det kort vei til fine badeplasser ved fjorden. Bjønnesstranda , Gon og Gonsbukta badeplass,
Langs den vakre kysten kan du oppleve nakne svaberg, sandstrender, grunne viker og ulike typer skog. Den strekker seg 35 km fra Stavern og følger kysten forbi de to tettstedene Nevlunghavn og Helgeroa, langs hele Brunlaneskysten- og er like fascinerende å vandre i til alle årstider.

Har du egen båt er det mange muligheter for å finne uthavner og gjeteplasser i den vakre skjærgården. Svenner Fyr , ytterst i havgapet er en favoritt bladt båtfolket!
Foretrekker du å bade i ferskvann så kan Farrisvannet anbefales med sine mange flotte øyer og viker. Her er det også mange fine muligheter til utfrlukter , både med båt og kano.

ARKITEKTUREN - spenstig og moderne
Drømmer du om et hjem med et moderne formspråk og store vindusflater som gir spennende kontraster? Et hjem som har god plass til hele familien og kanskje i tillegg har rom for overnattingsgjester?

Da kan vårt prosjekt Guriskogen Vest være en perfekt løsning for deg.
Boligfeltet som for tiden er under utvikling vil bestå av 15 moderne eneboliger i rekke med dels lukket carport, parkeringsplass og sportsbod i front.
Hver bolig er på 121,2 m2 og innehar i tillegg til fellesrommene 3-4 soverom, 2 bad og innvendig bodrom.
Planløsningen er godt utnyttet og inndelt i egne barne- og voksensoner hvor besøkende kan underholdes helt uforstyrret mellom sonene.

Beskrivelse av bebyggelsen

Privat Borettslag med kjedede eneboliger i to etasjer. Området består forøvrig av variert bebyggelse.

Bygninger

Fundamentering
Boligene fundamenteres med støptplate isolert mot mark.
Prosjektet oppføres ihht gjeldene plan- og bygningslov -TEK17.

Bygningskonstruksjoner
Boligene bygges gjennomgående av tre.

Yttervegger
Yttervegger bygges i bindingsverk med nødvendig isolasjon.

Veggene utvendig har en tøff stående rektangulær kledning med rett/tett dobbelfals. Innslag av liggende kledning for å skape et spennende uttrykk.

Kledningen
NORD er produsert av norsk miljøsertifisert gran, og er 4-sidig råtebeskyttet med en miljøriktig og metallfri impregnering. Impregneringen,
som inneholder en grå pigmentering, er trykket inn i treet. Dette gir et naturlig grått og værbitt utseende hvor treets patina og struktur fremheves. Den
diffusjonsåpne overflaten medfører at fukt trekker raskt inn og ut,noe som begrenser mulighetene for vekst av råtesopper selv etter meget lang tid. Riktig montert vil NORD kledning kreve minimalt vedlikehold og etterbehandling.

Belistning/kanting rundt vinduene i samme panelfarge.

Takverk
Bærende takkonstruksjon. Åpen skrå himling over stue og kjøkken.
Tekket tak med Sarnafil.

Vinduer/balkongdører
Vinduer og balkongdør i alu-tre, malt i fargen RAL 7022. En varm grå farge som står godt til kledningen.

Rekkverk
Utvendig rekkverk bestående
av tettmonterte liggende spiler i treverk, på balkong og terrasse i 2. etasje. Rundt innvendig trapp i 2. etasje benyttes skillevegg på 90 cm høyde som rekkverk.

Terrasse/balkong/altan
Delvis overdekket terrasse ut fra allrom (alt. sov 4) på bakkeplan.
Åpen balkong ut fra hoved soverom i 2. etasje og delvis innebygget altan ut fra stue/kjøkken i 2. etasje.

Byggemåte

Byggene blir oppført i henhold til gjeldene plan og bygningslov (TEK 17)

Arealer og fordeling per etasje

Primærrom: 112 kvm, Bruksareal: 121 kvm

Arealene er oppgitt til ca 60,6 kvm BRA pr etasje eks. sportsbod.

Innhold

VELKOMMEN INN - entréen er førsteinntrykket

Førsteinntrykket er avgjørende for hvor vel du føler deg så snart du setter føttene innenfor døren. Samtidig sender det også ut et budskap til gjestene dine, som forteller mye om hva de kan forvente seg av både boligen og eierne. Entréen er boligens førsteinntrykk og velkomstinn i hjemmet ditt. Den blir malti samme lyse nøytrale farge som stuen for å skape en gjennomgående helhet mellom de sammenhengende rommene. På gulvet blir det lagt store røffe og tidsriktige fliser i fargen mørk antrasitt. Fra entréen fører en moderne og stilren trapp veien opp til kjøkken- og stuerommet i 2. etasje.
Entréen er utstyrt med en funksjonell garderobeløsning fra Rival med innmat, sølv omramming og speilfront.

TID FOR VELVÆRE
- moderne og røffe bad

Badets uttrykk har endret seg med tiden. Fra å være et enkelt rom med enkelt interiør, til å bli et rom for velvære.
Kvalitet på badet blir stadig viktigere, og vi ønsker å ha det hyggelig rundt oss. Eneboligens 2 bad har et moderne og røft uttrykk bestående av betongfargede rektangulære fliser på gulv og vegg, og mosaikkfliser i samme uttrykk på gulv og dels vegg i dusj. Interiøret består av et hvitt høyglans baderomsmøbel med servant og speil, veggfestet WC og senket dusjsone med utad og innad slående vegger i herdet glass.ROM FOR AVSLAPPING
- koselige soverom og/eller allrom.

Planløsningen i Guriskogen Vest er godt utnyttet. Eneboligene er inndelt med en egen barne-/ungdomssone i 1. etasje som består av 2 trivelige soverom på hver sin side og en stor praktisk TV-stue i midten, med utgang til delvis overdekket terrasse. Hvis det er behov for enda et soverom, kan TV-stuen enkelt gjøres om til et ekstra soverom.
Hoved soverommet ligger i 2. etasje med direkte tilknytning til privat bad. Det er utstyrt med Rival skyvedørsgarderobe med innmat, sølv omramming og dels speilfront.
Her er det utgang til en romslig balkong på boligens bakside som inviterer til rolige stunder med en god bok på varme sommerkvelder.
Hver etasje har hvert sitt bad for å begrense kø som lett kan dannes i større familier, samt eget gjestetoalett i første etasje.
Den hvite mattlakkerte 1-stavs eikeparketten i stuen følger gulvet også inn på boligens 3-4 soverom og TV-stue. Vegger og himlinger er malt
i samme lyse nøytrale farger som i resten av boligen.

FARGER SKAPER STEMNING PERSONLIGE FARGEVALG
- nøytralt og anvendelig - tilvalgs muligheter

Farger skaper stemning sier spesialistene,og det har de helt rett i.
I tillegg er det viktig å ta hensyn til lysforhold og andre elementer i interiøret
som kan ha stor påvirkning. Et godt fargevalg tar bl.a. også hensyn til ferdigmalte detaljer som innerdører, lister og tak. Disse har som oftest
hvitfargen Bomull, en litt gulaktig hvittone som ikke fungerer like godt til alle veggfarger. I Guriskogen Vest har vi tatt hensyn til dette, og vi har
plukket delikate nøytrale ton-i-ton standard farger som harmonerer og som er et godt utgangspunkt for de fleste stilarter og interiør.

Det leveres slette sparklede og malte gipsvegger som standard i prosjektet. Lister og innerdører leveres i fargen 1453 Bomull, himling i fargen 9918 Klassisk Hvit og vegger og kjøkken i fargen 1024 Tidløs.
Som en liten tilleggstjeneste har vi i samarbeid med fargespesialist i Jotun, satt sammen en spesialtilpasset fargepalett for prosjektet.
Paletten, som har en grå-grønn retning, har hentet sin inspirasjon fradet gylne lyset som er i ferd med å bryte gjennom et grått skylag, og som møter de flotte skogsområdene som omkranser stedet. Paletten står godt mot boligenes moderne arkitektur og naturtroe fasader.

For kjøpere som kommer tidlig inn i kjøpsprosessen, gis det anledning til å få hjelp av spesialist til å sette farge på boligen ved bruk av denne spesialtilpassede fargepaletten - eller andre egnede farger etter eget ønske.

På Guriskogen Vest er vi opptatt av miljøet, og smarte energi- og klimavalg. Eneboligene har en komplett avtrekksvarmepumpe som gjenvinner energi via avtrekksluften, og gir boligen varme, varmtvann, og balansert ventilasjon. Den høyteknologiske løsningen går ut på å først ventilere boligen, for så å føre varmeenergien i ventilasjonsluften tilbake til boligen, slik at den kan brukes til oppvarming og varmtvann. Dette gir lavere energibruk enn ved bruk av strøm, og et godt inneklima med jevn varme i hele huset.


BO PÅ ENDEN Boligtype A1 og D3

- ekstra vindu i kjøkken-/stuerom
Disse boligene har sin beliggenhet på enden av 3-manns rekkene.
Boligene har kun én nabo i samme rekke, og de har ekstra vindu i kjøkken-/stuerommet som tilfører boligene mer dagslys og utsikt.

FAKTA
Antall soverom: 3-4
Antall bad: 2
BRA: 121,2 m2
P- rom: 112,3 m2
Antall boder: 1 kald sportsbod
+ 2 varme innvendig boder
Terrasse/balkong: 21,6 + 7,9 + 30,6 m2
P-plass bil: 1 i carport + 1 biloppstillingsplass
Tomt: A1 = 198,1 m2
D3 = 182,4 m2

BOLIGENE INNEHOLDER

1. etasje: Entré med trapp opp til 2. etasje, to soverom, allrom/
soverom og utgang til dels overdekket uteplass på baksiden, bad/vaskerom,bod og bod/teknisk rom. Carport og utendørs sportsbod.

2. etasje: Åpen kjøkken-/stueløsning med utgang til dels overdekket
altan på fremsiden, hoved soverom med tilknyttet bad og utgang til romslig
balkong på baksidenBO I MIDTEN - A2 og D2
BO I MIDTEN
- gode naboer på hver side
Disse boligene har sin beliggenhet i midten av 3-manns rekkene. Her varmer det ekstra godt med hyggelige naboer på hver side.

FAKTA
Antall soverom: 3-4
Antall bad: 2
BRA: 121,2 m2
P- rom: 112,3 m2
Antall boder: 1 kald sportsbod
+ 2 varme innvendig boder
Terrasse/balkong: 21,6 + 7,9 + 30,6 m2
P-plass bil: 1 i carport + 1 biloppstillingsplass
Tomt: A2 = 202,6 m2
D2 = 196,1 m2

BOLIGENE INNEHOLDER
1. etasje: Entré med trapp opp til 2. etasje, to soverom, allrom/
soverom og utgang til dels overdekket uteplass på baksiden, bad/vaskerom, bod og bod/teknisk rom. Carport og utendørs sportsbod.
2. etasje: Åpen kjøkken-/stueløsning med utgang til dels overdekket
altan på fremsiden, hoved soverom med tilknyttet bad og utgang til romslig
balkong på baksiden.


BOLIGTYPE 3- A3- D1

BO PÅ ENDEN
- 3 ekstra vinduer gir mer lys og utsikt

Disse boligene har sin beliggenhet på
enden av 3-manns rekkene.
Boligene har kun én nabo i samme rekke, og de har tre ekstra vinduer som tilfører boligene en god del mer dagslys og utsikt. Ett vindu som slipper lyset inn i entréen i første etasje, ett stort dobbelt som gir bedre utsikt fra kjøkken-/stuerommet i andre etasje og ett dobbelt litt mindre som slipper de første solstrålene inn om morgenen på hoved soverommet.

FAKTA
Antall soverom: 3-4
Antall bad: 2
BRA: 121,2 m2
P- rom: 112,3 m2
Antall boder: 1 kald sportsbod
+ 2 varme innvendig boder
Terrasse/balkong: 21,6 + 7,9 + 30,6 m2
P-plass bil: 1 i carport + 1 biloppstillingsplass

Tomt: A3 = 190,0 m2
D1 = 205,0 m2

BOLIGENE INNEHOLDER
1. etasje: Entré med trapp opp til 2. etasje, to soverom, TV-stue/
soverom og utgang til dels overdekket uteplass på baksiden, bad/vaskerom,
bod og bod/teknisk rom. Carport og utendørs sportsbod.
2. etasje: Åpen kjøkken-/stueløsning med utgang til dels overdekket
altan på fremsiden, hoved soverom med tilknyttet bad og utgang til romslig
balkong på baksiden.

BOLIGTYPE 4 B1 OG C1
BO PÅ ENDEN
- 3 ekstra vinduer gir mer lys og utsikt

Disse boligene har sin beliggenhet
på venstre ende av 4 og 5-mannsrekkene.

Boligene har kun én nabo i samme rekke, og de har tre ekstra vinduer som tilfører boligene en god del mer dagslys og utsikt. Ett vindu som slipper lyset inn i entréen i første etasje, ett stort dobbelt som gir bedre utsikt fra kjøkken-/stuerommet i andre etasje og ett dobbelt itt mindre som slipper de første solstrålene inn om morgenen på hoved soverommet. Disse rekkene ligger rolig til lengst inne på eiendommen.

FAKTA
Antall soverom: 3-4
Antall bad: 2
BRA: 121,2 m2
P- rom: 112,3 m2
Antall boder: 1 kald sportsbod
+ 2 varme innvendig boder
Terrasse/balkong: 21,6 + 7,9 + 30,6 m2
P-plass bil: 1 i carport + 1 biloppstillingsplass

Tomt: B1 = 190,9 m2
C1 = 176,9 m2

BOLIGENE INNEHOLDER
1. etasje: Entré med trapp opp til 2. etasje, to soverom, TV-stue/
soverom og utgang til dels overdekket uteplass på baksiden, bad/vaskerom,
bod og bod/teknisk rom. Carport og utendørs sportsbod.
2. etasje: Åpen kjøkken-/stueløsning med utgang til dels overdekket
altan på fremsiden, hoved soverom med tilknyttet bad og utgang til romslig
balkong på baksiden.


BOLIGTYPE 5 -B2, B3, B4 OG C2, C3

ENEBOLIGER I MIDTEN
- gode naboer på hver side

Disse boligene har sin beliggenhet
lengst inne på eiendommen, i
midten av 4- og 5-manns rekkene.

Boligene ligger sosialt til med mulighet for god kontakt med hyggelige naboer på hver side. Baksiden av disse rekkene ligger mer rolig til med
terrasser på bakkeplan og romslige balkonger ut fra hoved soverom.

FAKTA
Antall soverom: 3-4
Antall bad: 2
BRA: 121,2 m2
P- rom: 112,3 m2
Antall boder: 1 kald sportsbod
+ 2 varme innvendig boder
Terrasse/balkong: 21,6 + 7,9 + 30,6 m2
P-plass bil: 1 i carport + 1 biloppstillingsplass

Tomt: B2 = 181,9 m2
B3= 179,2 m2
B4= 186,3 m2
C2 = 175,3 m2
C3 = 174,0 m2

BOLIGENE INNEHOLDER
1. etasje: Entré med trapp opp til 2. etasje, to soverom, TV-stue/
soverom og utgang til dels overdekket uteplass på baksiden, bad/vaskerom,
bod og bod/teknisk rom. Carport og utendørs sportsbod.
2. etasje: Åpen kjøkken-/stueløsning med utgang til dels overdekket
altan på fremsiden, hoved soverom med tilknyttet bad og utgang til romslig
balkong på baksiden


BOLIGTYPE 6- B5 OG C4
ENDE ENEBOLIG
- med ekstra vindu i kjøkken-/stuerom
BOLIGTYPE 6
B5 OG C4
ENDE ENEBOLIG - med ekstra vindu i kjøkken-/stuerom

Disse boligene har sin beliggenhet lengst inne på eiendommen, på høyre ende av 4 og 5-manns rekkene. Boligene har kun én nabo i samme rekke, og de har ekstra vindu i kjøkken-/stuerommet som tilfører boligene mer dagslys og utsikt. Baksiden av disse rekken ligger mer rolig til med terrasser på bakkeplan og romslige balkonger ut fra hoved soverom.

FAKTA
Antall soverom: 3-4
Antall bad: 2
BRA: 121,2 m2
P- rom: 112,3 m2
Antall boder: 1 kald sportsbod
+ 2 varme innvendig boder
Terrasse/balkong: 21,6 + 7,9 + 30,6 m2
P-plass bil: 1 i carport + 1 biloppstillingsplass
Tomt: B5 = 192,6 m2
C4 = 175,3 m2


BOLIGENE INNEHOLDER
1. etasje: Entré med trapp opp til 2. etasje, to soverom, TV-stue/
soverom og utgang til dels overdekket uteplass på baksiden, bad/vaskerom,
bod og bod/teknisk rom. Carport og utendørs sportsbod.
2. etasje: Åpen kjøkken-/stueløsning med utgang til dels overdekket
altan på fremsiden, hoved soverom med tilknyttet bad og utgang til romslig
balkong på baksiden.

Standard

TILVALGSMULIGHETER
Det vil bli gitt mulighet for å gjøre enkelte individuelle tilpasninger, innenfor gitte tidsfrister i kontrakten og mot tillegg i prisen.
Tilvalg gjøres på eget møte med utbygger, eller den han utpeker.
Tilvalgene må skje innenfor de alternativene som utbygger har i sin tilvalgsliste og fra selgers valgte leverandør.

INNVENDIG STANDARD
Gulv
Gulv i stue/kjøkken, soverom, allrom leveres med en-stavs 13 mm eikeparkett. Gulv på bad leveres med grå fliser. Gulv i entré leveres med mørk
antrasitt-fargede fliser. Vinylbelegg på gulv i innvendig bod. Innvendige vegger bygges i tre med isolasjon og gipsplates.
Platene sparkles og males i lyse nøytrale farger
Vegger på bad leveres med hvitt baderoms-panel med flismønster.

Tak/himlinger
Består av sparklede gipsplater som males i lys nøytral farge. Boligen har et moderne uttrykk uten taklister.
Rør og kanalføringer vil i all hovedsak bli skult bak innkassinger, og helt eller delvis bak ekstra nedforet platehimlinger.

Entrédør - innvendig dører
Entrédør leveres i fargen mørk grå.
Entrédøren har sidevindu.
Innvendige slette dører leveres i fargen 1453 Bomull.

Listverk
Enkel flat karm og fotlist i eik 15x45 hvitlasert. Boligen har et moderne uttrykk med listefri løsning mot himling.

INNREDNING
Kjøkken med integrerte hvitevarer
Kjøkken fra Sigdal av typen Uno hvitt med stålhåndtak og hvit sokkel.
Laminat benkeplate 30 mm med skifer/betong-look og forsterket kantlist i plast. Oppvaskkum i rustfritt stål og ettgreps kjøkkenarmatur i
krom.
Fullintegrerte hvitevarer bestående av kombiskap, oppvaskmaskin, induksjons-topp og stekeovn. Stilren slimline ventilator.

Bad og bad/vaskerom
Baderoms-innredning bestående av hvitt underskap med heldekkende støpt servant og speil, ettgreps servantarmatur i krom. Gulvmontert
toalett.
Dusjhjørne med rette dører som kan legges inn til veggen når dusjen ikke er i bruk. Armatur på vegg med garnityr. Opplegg for vaskemaskin og
tørke-trommel på bad/vaskerom.

Garderobeskap
Det leveres garderobeskap. 1 meter i entré og 1 meter pr. sengeplass på soverommene.
GJØR DIN BOLIG MER PERSONLIG
- tilvalgs muligheter

Å kjøpe nytt hjem innebærer å ta mange og ofte vanskelige valg. Et av de kanskje mest spennende valgene
du gjør er å tilpasse boligen til din egen smak. Vi vet hvor viktig det er å sette sitt eget preg på hjemmet.
Guriskogen Vest leveres med godt gjennomtenkte og velkomponerte standardløsninger av god kvalitet

- spesielt tilpasset boligens beliggenhet og arkitektur. Dette er også standardløsninger som er relativt nøytrale, og som bidrar til å gi våre
kunder et helhetlig og smakfullt hjem - og som står godt til de fleste interiørstilarter som nye eiere bringer med seg.
I tillegg vil det bli gitt omfattende mulighet for å gjøre enkelte individuelle tilpasninger hvis man ønsker det, innenfor gitte tidsfrister i kontrakten
og mot tillegg i prisen. Tilvalg gjøres på eget møte med oss i Malme Eiendomsutvikling, eller med samarbeidspartner som vi utpeker.
Tilvalgene må skje innenfor de alternativene som vi har i våre tilvalgslister og fra våre valgte leverandører.

SLIK FUNGERER TILVALGS-/
OPPGRADERINGSPROSESSEN

I forkant av byggeprosjektet blir registrerte interessenter invitert inn til et informasjonsmøte om prosjektet.
Her blir standardløsningene i boligen nøye gjennomgått, og det blir gitt utfyllende informasjon rundt prosjektes tilvalgs- og oppgraderingsmuligheter.
Vi anbefaler våre kjøpere å tenke nøye igjennom valgene i denne prosessen.
Å kjøpe nytt hjem er en av de største beslutningene man tar - og det er viktig at det som møter deg på innsiden i ditt nye hjem samsvarer med egen smak.
Kjøpere som ønsker å gjøre endringer avtaler individuelle møter med vår prosjektleder hvor ønsker gjennomgås og muligheter sees på.

Utstyr

Leveransebeskrivelse
Malme Eiendomsutvikling AS satser på miljø gjennom bruk av, i størst mulig grad, naturmaterialer og søker å unngå allergifremkallende treslag og materialer.

BYGGEFORSKRIFT
Prosjektet oppføres i henhold til gjeldene plan- og bygningslov (TEK17).

UTOMHUSAREALER
Felles utomhusarealer opparbeides iht. utomhusplan. Endringer i forbindelse med detaljprosjektering må påregnes.
Boligene får egne private uteoppholdsareal pr. boenhet.

BEBYGGELSEN
Fundamentering
Boligene fundamenteres med støpt plate isolert mot mark.

Bygningskonstruksjoner
Boligene bygges gjennomgående av tre.
INNREDNING

Kjøkken med integrerte hvitevarer
Kjøkken fra Sigdal av type Uno hvitt med stålhåndtak og hvit sokkel. Laminat benkeplate 30 mm med
skifter/betonglook og forsterket kantlist i plast. Oppvaskkum i rustfritt stål og ettgreps
kjøkkenarmatur i krom.
Fullintegrerte hvitevarer av typen Siemens med integrert kombiskap, oppvaskmaskin, induksjonstopp
og stekeovn. Stilren slimline ventilator.

Bad og bad/vaskerom
Baderoms-innredning bestående av hvitt underskap med heldekkende støpt servant og speil med
eLED-LYS, ettgreps servantarmatur i krom.
Vegghengt toalett.
Dusjhjørne med rette dører som kan legges inn til veggen når dusjen ikke er i bruk. Armatur på vegg
med garnityr.
Opplegg for vaskemaskin og tørketrommel på bad/vaskerom.Garderobeskap
Det leveres skyvedørsgarderobe med innmat, sølv omramming og speilfront i entré, og tilsvarende
med kombinert speilfront og hvit melaminfront på hoved soverom. Ingen innredning i de øvrige
soverommene.


TEKNISKE INNSTALLASJONER

TEKNISKE INNSTALLASJONER
Ventilasjon / oppvarming
Boligene leveres med avtrekksvarmepumpe som gjenvinner energi via avtrekksluften og gir boligen varme, varmtvann og balansert ventilasjon.
Den høyteknologiske løsningen er spesielt utviklet for moderne boliger som ønsker balansert ventilasjon i kombinasjon med oppvarming av
varmtvann.

I tillegg leveres boligen med vannboren varme i entré, allrom, alt. soverom 4, bad og vaskerom. Varmepumpen styres via web/app. Hele
klimasystemet kobles til én enhet som kan driftes automatisk etter timepriser for strøm.
Gjennom Enovatilskuddet kan hver boligkjøper etter innflytting søke om økonomisk støtte for positive energitiltak som bygningsforskriftene ikke
krever. Få inntil kr 10 000,- i støtte.
Se www.enova.no for mer informasjon rundt luft-til-vann-varmepumpe
i nybygg.

Brannvarsling
Boligene leveres med branndetektor iht. gjeldende forskrifter.

El-anlegg / El-bil
Elektro leveranse utføres etter forskrift NEK400. Sikringsskap installeres i boligen. Strøm målere plasseres i utvendig fellesskap. Det blir utarbeidet egen plantegning som viser plassering av el-punkter. Det blir tilrettelagt med tomt trekkerør for ladning av EL-bil.

TV/telefon/fiber
Boligene leveres med 2 kontakter med uttak til internettbredbånd/TV. Én i stueløsning og én i TV-stue. Bredbånd/fiber ligger ferdig koblet til boligene. Kjøper betaler selv abonnementsavgiften (3 års binding).

Vann og avløp
Komplett leveranse av vann og avløp tilknyttet offentlig vann- og avløpsnett. Utvendig stoppekran for hver bolig. Overvann føres til kommunalt nett.

Tegninger av tekniske anlegg
Fremføringer til disse er ikke inntegnet på tegningene som følger kjøpekontrakten. Endelig plassering bestemmes av hva som er hensiktsmessig og nødvendig. Det tas forbehold om endringer på plantegninger for fremføring av sjakter for ventilasjonsanlegg, elektriske føringer og innkassing av avløp/ledninger etc.


PARKERING OG BODER
Parkering i overbygget og dels innebygget carport, samt biloppstillingsplass i front av hver bolig. Felles gjesteparkering for alle boenhetene. Det medfølger én innvendig bod/teknisk rom, samt én utvendig sportsbod.

TILVALGSMULIGHETER
Det vil bli gitt mulighet for å gjøre enkelte individuelle tilpasninger, innenfor gitte tidsfrister i kontrakten og mot tillegg i prisen. Tilvalg gjøres på eget møte med utbygger, eller den han utpeker.
Tilvalgene må skje innenfor de alternativene som utbygger har i sin tilvalgsliste og fra selgers valgte leverandør.

HUSEIERBOK/FDV-DOKUMENTASJON
Ved overtagelse av boligen vil hver kjøper få utlevert en fysisk eller elektronisk perm med relevant dokumentasjon på boligens materialer, utstyr etc. samt rettledning i bruk og vedlikehold.

VIKTIG INFORMASJON - FORBEHOLD
Utomhusplanen i prospektet er av en slik karakter at de ikke kan anses som et nøyaktig kart, men en illustrasjonsskisse for felles utearealers planlagte opparbeidelse. Leveransen kan avvike i forhold til foreløpige skisserte utomhusplaner.
I nye bygg vil det kunne oppstå svinnriss ved skjøter og sammenføyninger. Det påpekes spesielt at oppsprekking mellom tak og veggflater samt dør- og vindusbelistning er en naturlig endring, og at det ikke kan kreves utbedret så lenge disse ikke innebærer avvik fra normal god håndverksmessig standard.
Med dagens krav til tetthet i boliger, i kombinasjon med miljøvennlige malingsprodukter, kan det oppstå "heksesot" inne i boligene. Det er derfor viktig med god ventilering det første året, og forsiktighet med bruk av gass og levende lys (vurder lystype). Heksesot er ikke en berettiget reklamasjonsårsak.


BOLIGTYPE/EIERFORM:
15 andelsboliger i rekker, organisert i et frittstående privat borettslag. Beboerne er andelseiere av eiendommen med rett til å bruke fellesarealene, og enerett til egen bolig/seksjon.

OFFENTLIG GODKJENNING:
Reguleringsplan for kvartalet er godkjent og rammetillatelse er gitt.

BOLIGENE:
Hver bolig får en delvis overdekket terrasse på bakkeplan, og i 2. etasje er det en romslig balkong og en delvis overdekket stor altan. Hver bolig har også egen overdekket og dels innebygget carport og egen biloppstillingsplass i front.
Eiendommen er regulert til bolig formål. Reguleringsplan, reguleringskart og situasjonskart vedlegges kjøpekontrakt eller fås ved henvendelse megler. Vi oppfordrer interessenter til å gjøre seg kjent med disse.

PARKERING:
Hver bolig har egen overdekket og dels innebygget carport samt egen biloppstillingsplass i front. Det blir i tillegg etablert egen gjesteparkering på eiendommen som deles med de andre andelseierne.

VEI / VANN / AVLØP:
Tilknyttet offentlig nett.

AREALER:
Bruksareal: 121,2 m2
Primærrom: 117,1 m2
Terrasse/balkong/altan: 60,1 m2

Følgende rom vil inngå i boligenes primærrom: Stue/kjøkken, 3 soverom, TV-stue/alt. soverom, bad/wc, bad/vask/wc, entre.
Følgende rom vil inngå i prosjektets sekundærrom: Bod/teknisk rom inne, sportsbod ute.

BEBYGGELSE/BYGGEMÅTE:
Boligene blir oppført i sammenhengende rekker av 3, 4 og 5 boliger med totalt 15 eneboliger i rekke.

STANDARD:
Se leveransebeskrivelse og eget ark med rombeskrivelse - www.malmeeiendom.no

ENERGIMERKING:
Selger forplikter seg til senest før overtakelse å fremlegge energimerke for kjøper.

FELLESKOSTNADER:
Inkludert i felleskostnader er kommunale avgifter, forsikring av byggene, felles strøm, kabel tv, internett, snømåking, plenklipp, generelt ytre vedlikehold m.m. Kostnadsnivået kan endre seg, og sameiet fastsetter hvert år budsjett for felleskostnader.

KOMMUNALE AVGIFTER OG LIGNINGSVERDI:
Fastsettes av kommune og ligningskontor etter ferdigstillelse.

FERDIGATTEST / MIDLERTIDIG BRUKSTILLATELSE:
Før boligen overleveres plikter selger å fremskaffe midlertidig brukstillatelse/ferdigattest.

PRIS:
Se eget ark med prisliste - www.malmeeiendom.no, eller ta kontakt med megler.
Selger forbeholder seg retten til å endre prisene for usolgte enheter uten forutgående varsel. Prislisten kan derfor bli erstattet av en senere utgave.

OMKOSTNINGER:
Samlet kr 20 000,- til bl.a. tinglysningsgebyr til staten for overføring av andel i borettslag kr 430,-. Tinglysningsgebyr til staten for kjøpers eventuelle panterettsdokumenter med attest kr 430,- pr. stk. Det tas forbehold om endringer av avgifter og gebyrer. Statens Kartverk avgjør om dokumentavgiftsgrunnlaget aksepteres og eventuell endring er kjøpers ansvar og risiko.

REGLER FOR KJØP:
Kjøper plikter å ha gjort seg kjent med komplett salgsinformasjon: Prospekt, prisliste og vedtekter m.v. før kjøp inngås. Dersom supplerende/utfyllende opplysninger er ønskelig, bes kjøper henvende seg til megler eller selger. Kjøper har ingen rett til å reklamere på grunnlag av forhold som kjøper er blitt gjort oppmerksom på, eller som kjøper på tross av oppfordring har unnlatt å sette seg inn i. Kjøper oppfordres til å ta kontakt med megler eller selger dersom noe er uklart, og det presiseres at det er viktig at slike avklaringer finner sted før bindende avtale om kjøp av bolig inngås.

Kjøper gjøres oppmerksom på at alle skisser, frihånds- og oversiktstegninger i perspektiv, fotos, annonser, bilder og planer er foreløpige og utformet for å illustrere prosjektet. Slike tegninger, fotos, annonser, beskrivelser m.v. vil derfor innehold detaljer, eksempelvis beplantning, innredning, møbler, farger, tekst og andre ting som ikke nødvendigvis vil inngå i den ferdige leveransen og er ikke å anse som en del av avtalevilkårene for kjøpet. Slike avvik kan ikke påberopes fra kjøpers side.
Selger forbeholder seg retten til å foreta endringer i materialvalg og konstruksjonsløsninger, samt foreta tilpasninger som er nødvendig etter hvert som tiltaket detaljprosjekteres; uten forhåndsvarsel til kjøperne. Endringene skal ikke redusere byggets kvalitet eller vesentlig endre innholdet i prosjektet som sådan. Slike endringer gir ikke rett til prisjustering fra noen av partene. Om det blir nødvendig å gjennomføre vesentlige endringer ut over de forannevnte bestemmelser, plikter selger å varsle kjøper om endringene uten ugrunnet opphold. Selger har også rett til å endre antall boliger og størrelsen av disse.
Kjøperen kan ikke kreve å få utført endringer eller tilleggsarbeider som vil endre kontraktsummen med 15% eller mer som ikke står i sammenheng med selgers ytelse eller som ikke står i sammenheng med selgers ytelse eller som vil medføre ulemper for selger som ikke står i forhold til kjøpers interesse i å kreve endringen eller tilleggsarbeidet. Selgeren skal skriftlig klargjøre for kjøperen de kostnadsmessige og tidsmessige konsekvensene av de endringene eller tilleggsarbeidene kjøper krever.

HVITVASKING:
Eiendomsmeglerforetak er rapporteringspliktig iht. hvitvaskingsreglement.

BETALINGSBETINGELSER:
Kjøpesummen betales i 2 terminer: 10% av kjøpesummen innbetales til meglers klientkonto så snart utbygger har stilt garanti iht. Bustadoppføringslova paragraf 47. Rest kjøpesum innbetales ved overtagelse.

OVERTAGELSE:
Overtakelse kan tidligst skje når det foreligger midlertidig brukstillatelse/ferdig- attest samt overtakelsesprotokoll signert av begge parter som bekrefter at overtagelse har funnet sted. En forutsetning for at overtakelse skal finne sted er at fullt oppgjør inkl. omkostninger er bekreftet mottatt på meglers klientkonto. Eiendommen skal leveres i ryddet stand og boligen skal være bygge-rengjort.

UTOMHUSANLEGG:
Forutsettes ferdig ved levering. Dersom utomhus-arealene ikke er ferdig ved overtakelse, skal selger deponere et beløp (alternativt garanti) på meglers klientkonto tilsvarende kostnadene inntil arbeidet er sluttført. Renteinntekter på deponert beløp tilfaller selger.

BUSTADOPPFØRINGSLOVA:
Boligene selges i henhold til Bustadoppføringslova som regulerer kjøpers (forbrukers) rettigheter og plikter ved avtale om oppføring av bolig og kjøp av fast eiendom der bygningen ikke er fullført når avtalen inngås. Ved salg til aksjeselskap legges Avhendingslovens bestemmelser til grunn.
Loven kan i sin helhet fås ved henvendelse til megler, eventuelt finnes den på www.lovdata.no

EVENTUELL TRANSPORT AV AVTALEN:
Videresalg av avtaledokument forutsetter samtykke fra selger. Selger og megler kan betinge seg et administrasjonsgebyr.
Informasjon til salgsoppgaven er utarbeidet på grunnlag av opplysninger mottatt fra det offentlige, selger og selgers leverandører.
All informasjon er godkjent av selger.

Oppvarming

Ventilasjon / oppvarming
Boligene leveres med avtrekksvarmepumpe som gjenvinner energi via avtrekksluften og gir boligen varme, varmtvann og balansert ventilasjon.
Den høyteknologiske løsningen er spesielt utviklet for moderne boliger som ønsker balansert ventilasjon i kombinasjon med oppvarming av
varmtvann.
I tillegg leveres boligen med vannboren varme i entré, allrom, alt. soverom 4, bad og vaskerom. Varmepumpen styres via web/app. Hele
klimasystemet kobles til én enhet som kan driftes automatisk etter timepriser for strøm.
Gjennom Enovatilskuddet kan hver boligkjøper etter innflytting søke om
økonomisk støtte for positive energitiltak som bygningsforskriftene ikke krever. Få inntil kr 10 000,- i støtte.
Se www.enova.no for mer informasjon rundt luft-til-vann-varmepumpe i nybygg.

El-anlegg/El-bil
Elektro leveranse utføres etter forskrift NEK400. Sikringsskap installeres i boligen. Strømmålere plasseres i utvendig fellesskap.
Det blir utarbeidet egen plantegning som viser plassering av el-punkter.
Det blir tilrettelagt med tomt trekkerør for ladning av EL-bil.

TV/telefon/fiber
Boligene leveres med 2 kontakter med uttak til internettbredbånd/
TV. Én i stueløsning og én i TV-stue.
Bredbånd/fiber ligger ferdig koblet til boligene.

Tegninger av tekniske anlegg
Fremføringer til disse er ikke inntegnet på tegningene som følger kjøpekontrakten. Endelig plassering bestemmes av hva som er hensiktsmessig og nødvendig. Det tas forbehold om endringer på plantegninger for fremføring av sjakter for ventilasjonsanlegg, elektriske føringer og innkassing av avløp/ledninger etc.

Parkering / Garasje

Parkering i overbygget og dels innebygget carport, samt biloppstillingsplass i front av hver bolig. Felles gjesteparkering for alle boenhetene. Det medfølger en innvendig bod/teknisk rom, samt en utvendig sportsbod

Adkomst

Boligene ligger på Guriskogen på Valbyfeltet i Larvik kommune. Følg Tjøllingveien FV-303 på vei mot Tjølling. Ta til høyre inn Valbyveien og følg denne ca 700 meter. Ta så til høyre inn Sølvstråveien og følg denne til den møter Lulesteinveien på venstre side. Eiendommen ligger i Kulesteinveien , tredje tomt på venstre side.

Beskrivelse av Eiendom / Fellesarealer

Tomt: B2 = 181,9 m2
B3= 179,2 m2
B4= 186,3 m2
C2 = 175,3 m2
C3 = 174,0 m2


FLOTTE UTEPLASSER
Eneboligene kan skilte med hele 3 uteplasser. En delvis overdekket terrasse på bakkeplan med utgang fra TV-stue, en romslig balkong ut fra hovedsoverom og en stor terrasse ut fra åpen stue- og kjøkkenløsning. I Guriskogen Vest vil det garantert finnes en plass å nyte solen og den varmere årstiden.

ORDEN I UTSTYRET
God bodplass står høyt oppe på manges ønskeliste. Det handler om å ha orden i alt utstyret en familie bringer med seg. Eneboligene på
Guriskogen Vest har romslig utvendig kald bod for sykler og sportsutstyr, samt en innvendig varm bod for oppbevaring innendørs.

PARKERING AV BILEN
Eneboligene har en praktisk dels innebygd carport ved inngangspartiet, samt ekstra biloppstillingsplass
i front. For deg som har eller ønsker deg el-bil, så blir det godt tilrettelagt for dette med nok kapasitet ut i carporten. Det finnes også ekstra gjesteparkeringsplasser på felles eiendom som kan benyttes av borettslagets besøkende.

Tilliggende fasiliteter

Se vedlagte komplette leveransebeskrivelse i prospektet.

Tinglyste rettigheter og forpliktelser

Kommunen har legalpant i borettslagets eiendom som sikkerhet for betaling av kommunale avgifter. Legalpant er pant som følger av loven, og som ikke tinglyses. På borettslagets eiendom kan det være tinglyst erklæringer som f eks rett for kommunen til å vedlikeholde rørsystemer for vann- og kloakk. Disse erklæringene kan ikke slettes. Kontakt megler for nærmere informasjon.

Borettslaget har lovbestemt pant i den enkelte andel for ubetalte fellesutgifter og andre kostnader knyttet til forholdet mellom andelen og borettslaget, jf. borettslagsloven § 5-20. Pantekravet kan ikke overstige 2 G (2 ganger Folketrygdens grunnbeløp).

Servitutter / rettigheter

Andelen overdras fri for pengeheftelser. På borettslagets eiendom er det tinglyst ulike erklæringer/servitutter og pengeheftelser, bla. tilknyttet fellesgjeld. Disse vil følge eiendommen.
Følgende servitutter er tinglyst på eiendommen:

Vei / Vann / Avløp

Vann og avløp
Komplett leveranse av vann og avløp tilknyttet offentlig vann- og avløpsnett. Utvendig stoppekran for
hver bolig. Overvann føres til kommunalt nett. Kostnadene til vann og avløp inngår i felleskostnadene.

Ferdigattest eller midl. brukstillatelse

Det vil foreligge mislertidig brukstillatelse eller ferdigattest innen overtakelse.

Verdi ved skattefastsetting

Verdien ved skattefastsetting er p.t. ikke fastsatt. Verdien ved skattefastsetting fastsettes av Ligningskontoret etter beregningsmodell som tar hensyn til om boligen er en såkalt "primærbolig" (der boligeieren er folkeregistrert bosatt) eller "sekundærbolig" (alle boliger man eier, men ikke bor fast i). Interessenter oppfordres til å sjekke www.skatteetaten.no eller kontakte ansvarlig megler for nærmere informasjon om verdien ved skattefastsetting.

Reguleringsforhold

Reguleringsbestemmelser for Guriskogen Vest.

Beskrivelse av borettslaget

Det er borettslaget som eier eiendommen, mens andelseierne eier andeler i borettslaget. Andel i borettslag gir andelseier borett til og råderett over en nærmere bestemt bolig. Andelseierne har ikke personlig ansvar for borettslagets gjeld, men borettslagets løpende utgifter må dekkes av andelseierne gjennom månedlige fellesutgifter (husleie).

Interessenter oppfordres til å sette seg inn i borettslagets vedtekter, husordensregler, regnskap, budsjett, årsberetning, vedtak fra årsmøte/generalforsamling m.m. Se særlig om vedtekter og husordensregler knyttet til husdyrhold, dugnader, trappevask o.l.

Faste, løpende kostnader

Kr. 6 501,- pr. Mnd.
Fellesutgifter som inkluderer: Felleskostnadene inkluderer: bl a kommunale avgifter, forsikring av byggene, felles strøm, kabel-TV, internett, snøbrøyting, plenløipp,, generelt ytre vedlikehold m.m

Andre faste utgifter:
Strøm, ca kr.Ikke ennå fastsatt
Kommunale avgifter
Forsikring i kr (polisenummer )
Andre utgifter:
Årlig festeavgift kr.
Andel fellesgjeld / formue

Kr 2 250 000,- / Kr ,- pr ifølge forretningsfører.
Andel fellesgjeld og evt. formue overtas av kjøper.

Finansiering

Kontakt megler for avklaring av finansielle forhold, herunder lån til kjøp av eiendom. Privatmegleren har avtale med Nordea om formidling av lån og andre finansielle tjenester. Privatmegleren mottar godtgjørelse for dette.

Spesifikasjon av lån

Finanskostnadene er beregnet ut i fra et anuitetslån som løper over 45 år med 2,1% rente og avdragsfritt de første 15 årene. Rentenivået vil kunne endre seg.
Andelsbevisene på kr 5.000,- pr andel kommer i tillegg til kjøpesummen og vil bli overført borettslaget som oppstartskapital.

Omkostninger og gebyrer utgjør kr 2 699,- og omfatter tilnglysingsgebyr til staten for overføring av andel i borettslag kr 430,-, tinglysingsgebyr til staten for kjøpers eventuelle panterettsdokumenter med attest kr 430,- pr stk, panteattest kr 172,- og etableringsgebyr for borettslån kr 1 667,-. Vi tar forbehold om at endringer i gebyrer kan påvirke omkostningenes størrelse.

Felleskostnadene er summen av finanskostnader og beregnede driftskostnader og beregnede driftsutgifter uten hensyn til skattefradrag for rentekostnader. Felleskostnader inkluderer blant annet kommunale avgifter, forsikring av byggene, felles strøm, kabel tv, internett, snømåking, plenklipp, generelt ytre vedlikehold m.m. Vi gjør oppmerksom på at rentenivået kan endere seg og at borettslaget hvert år fastsetter budsjett for felleskostnader.

Borettslaget er med i en sikringsordning som gjør at nedbetaling av fellesgjeld gjøres på en sikker og betryggende måte. Det gis også mulighet for individuell nedbetaling (IN-ordning) av fellesgjeld ved kjøpstidspunkt eller senere. Dette gir deg som andelseier mulighet til å betale ned deler av eller hele din andel av borettslagets fellesgjeld.
Hele feltet blir solgt i ett salgstrinn, men B- og C-rekkene blir ferdigstilt først og vil dermed også være tidligst innflyttingsklare.

Salgsvilkår i henhold til opplysninger gitt i salgsoppgaven/prospekt. Boligene selges til faste priser etter prinsippet om førstemann til mølla . Selger
forbeholder seg retten til, uten forutgående varsel, å endre prisene på usolgte enheter.

Adgang til utleie (boligformål)Planlagt overtagelse

Det tas forbehold om nok antall solgte boliger før igangsettelse ( ca 50%) De bakre rekkene,totalt 9 boliger i rekke B og C innerst på området, vil ferdigstilles først - og vil dermed være først innflytningsklare. Dette vil være et pluss for kjøpere, slik at vi får et mer samlet salg - og dermed en mer samlet byggeperiode.

Forkjøpsrett

Det praktiseres ikke forkjøpsrett

Solgt ihht bustadoppføringsloven

Boligene selges i henhold til Bustadoppføringslova som regulerer kjøpers (forbrukers) rettigheter og plikter ved avtale om oppføring av bolig og kjøp av fast eiendom der bygningen ikke er fullført når avtalen inngås. Ved salg til aksjeselskap legges Avhendingslovens bestemmelser til grunn. For øvrig gjelder Lov om eierseksjoner for eierseksjonssameiet og driften av dette.

Garantier

Det stilles garantier i henhold til Bustadoppføringslovas bestemmelser. Garanti etter § 12 vil bli stilt i forbindelse med avtaleinngåelse. Garantien skal være pålydende 3% av kjøpesummen i byggetiden og 5% i 5 år etter overlevering av boligene til kjøper. Garanti etter § 47 forutsettes stilt om selger ønsker utbetalt forskudd/delinnbetaling/sluttoppgjør før hjemmelsovergang. Eventuelle påkrevde endringer av garantier ved eventuelle videresalg/transporter utføres ikke og bekostes ikke av selger.

Forsikring

Frem til overtagelse vil eiendommen være forsikret av selger. Etter overtagelse vil eiendommen forsikres gjennom sameiets fellesforsikring. Kjøper må selv besørge innboforsikring og forsikring av eventuelle særskilte påkostninger.

Budgiving

Boligene selges til fastpris.

Alle bud/kjøpetilbud på eiendommen skal være skriftlig og sendes meglerforetaket pr. fax, mail, sms eller via vår "gi bud"-knapp på våre nettsider. Knappen finner du også på Privatmeglerens hjemmeside for prosjektet, se på den enkelte bolig.
Bud/kjøpetilbud må ikke ha kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Lørdag regnes ikke som virkedag. Bud/kjøpetilbud med kortere frist enn dette kan ikke formidles av megler. Nærmere info om budgiving finner du på egen side sammen med kjøpetilbud/budskjema.

Som budgiver hos Privatmegleren kan du kreve budjournal fremlagt så snart handel er gjennomført.
Innhold i budjournal er lovregulert, og innebærer at budgivere må akseptere at opplysninger om budet kan bli fremlagt for selger, kjøper og øvrige budgivere. Budgiver som ikke blir kjøper, kan kreve kopi av anonymisert budjournal.

Meglers vederlag og utlegg

Annonse Sandefjords blad (Kr.8 000)
Totalt kr. (Kr.8 000)
Dersom eiendommen ikke blir solgt skal selger betale kr .....