Kristiansand s i Agder

Eidet/Justneshalvøya - Eidsbukta - 24 selveierleiligheter med store solrike balkonger

Eidet/Justneshalvøya - Eidsbukta - Selveierleiligheter med 2 og 3 soverom - heis - lukket parkeringskjeller

Priser

3.950.000,- til 4.750.000,-

Meld deg på visning
  • Bruksareal
    75m2 - 92m2

Nærhet til alt.
Eidet/Justneshalvøya har mye av det beste, for de alle fleste. Bussen går like utenfor døra og bruker ikke mange minuttene, verken til Kvadraturen eller Sørlandssenteret. Det er rikelig med barnehager og skoler i nær avstand, som gjør at du kan spasere med barna til og fra.

Liker du å holde deg i form kan du benytte deg av de opparbeidede turstiene, Drømmestien og Trollstien, så og si rett utenfor døra. Vakre Jegersberg er også er kort gåtur unna, med Vaffelbua, de flotte stiene og nærheten til bymarka øst. Liker du deg best innendørs, har man også et godt tilbud av treningssenter, både på Fagerholt og på Spicheren.
Det er bare en kort rusletur ned bakken, og du befinner deg i vakre Eidsbukta. Her kan du benytte deg av den offentlige badestranden eller svabergene, om du trenger å kjøle deg ned sommerstid. Faktisk kan du også velge ferskvann. Gillsvannet ligger på andre siden av hovedveien, med sitt stille vann og lune badeplasser. Innerst i Eidsbukta har Kristiansand kommune tilrettelagt et flott bryggeanlegg, for de som har båt, og vil nyte sørlands-skjærgården.

Velkommen til Eidsbukta