X

PrivatMegleren Kragerø har nylig solgt denne eiendommen.

Har du en bolig i dette område som vurderes solgt, kontakt oss gjerne for en uforpliktende samtale.

Nissedal – Treungen

Kyrtjønn 47

Nissedal – Treungen

Kyrtjønn 47

Prisantydning
2.300.000
Primærrom
103m²
Bruksareal
103m²
Soverom
4 rom
Rom
5 rom
Visning
Etter avtale!
Salgsoppgave
 

Informasjon om prosjektet

Beliggenhet

Velkommen til Kyrtjønn 47 - Denne hytten har en flott beliggenhet og ligger i et område med god avstand til naboene, gode solforhold, og fin utsikt. Hytten grenser til friområde og har store skjermede uteområder med grillplass og vedfyrt badestamp.

Hytta ligger i naturskjønne omgivelser ved Havrefjell i Nissedal kommune. Det fredelige hyttefeltet innbyr til rekreasjon, flott turterreng med rikelig med bær og sopp og ellers fine badeplasser ved Spjotvatn og Grestjønn. Det finnes merkede turløyper, preparerte skiløyper og et mangfold av fine fiskevann i umiddelbar nærhet. Det er også gode jaktmuligheter igjennom Statsskog. På toppen av Havrefjell 680 moh., "Hardangervidda i miniatyr", er det flott utsikt til kysten og nærområdene. På godværsdager kan man se kysten fra Langesund til Kristiansand. Nærbutikken på Felle ligger 3 km. unna. Gautefall skisenter ligger ca. 45 min kjøring unna. Kort vei til Sørlandets perler langs kysten.

I Gjerstadskogene er det et stort nettverk av oppmerkede turstier, og oppkjørte løyper på vinterstid. Se http://havrefjell.dnt.no/gjerstadskogane/ for mer info.

Bygninger

På eiendommen er det oppført en hytte, og et uisolert uthus.

Byggemåte

Støpt plate på fast grunn. Yttervegger oppført i bindingsverk i tre. Kledning utvendig er stående villmarkspanel, og liggende villmarkspanel i gavl. Pvc-vinduer med 2-lags glass. Taket er av prefabirkerte W-tasktoler. Taket er tekket med tak-shingel.

Arealer og fordeling per etasje

Primærrom: 103 kvm, Bruksareal: 103 kvm, Bruttoareal: 108 kvm

1.Etasje: P-rom: 74 kvm. BRA: 74 kvm. BTA: 77 kvm.
2.Etasje: P-rom: 29 kvm. BRA: 29 kvm. BTA: 31 kvm.

Uthus: BRA: 12 kvm.

Innhold

Hytten inneholder: Entrè, bad, teknisk/vaskerom, stue/kjøkken, loftstue, 4 soverom.

Standard

Kyrtjønn 47 er en godt vedlikholdt hytte med god standard. Se også tilstandsrapport som er vedlagt salgsoppgaven.

Stue/kjøkken:
Hytten har en romslig stue med en praktisk kjøkkenkrok. I stuen er det god plass til sittegruppe med tilhørende møblement og spisebord. Herfra er det utgang til en stor veranda, og platting med badestamp. Det er flislagt gulv med varmekabler, og panel på vegger og tak. Stuen har varmepumpe, og en vedovn som sikrer hyttekosen på kalde dager. Kjøkkenet har hvite profilerte fronter. Hvitevarer på kjøkkenet medfølger salget.

I 2.etg er det en fin loftstue med god plass.

Bad:
Badet har god størrelse og har dusjkabinnet, vegghengt toalett og lys baderomsinnredning. Her er det også en fin infrarød sauna.

Soverom:
Soverommene har god størrelse. I 1.etg er det to soverom, hvor det ene har familiekøye med tre sengeplasser, og det andre rommet har køyeseng. I 2.etg er det også to soverom. På det ene av disse er det en dobbeltseng, og i det andre er det to enkeltsenger.

Uthuset er uisolert, og er et praktisk oppbevaringsrom for ved og redskaper.

Møblering

Sengene på soverommet i 1.etg medfølger salget. Resterende inventar kan medfølge salget etter nærmere avtale med selger.

Oppvarming

Varmekabler i hele 1.etg med unntak av soverom, varmepumpe og vedovn i stue, ellers elektrisk oppvarming.

Parkering / Garasje

Utvendig parkering på egen tomt.

Tinglyste rettigheter og forpliktelser

Kommunen har legalpant som sikkerhet for betaling av kommunale avgifter. Legalpant er pant som følger av loven, og som ikke tinglyses. Legalpant følger derfor eiendommen ved salg. På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer som f eks rett for kommunen til å vedlikeholde rørsystemer for vann- og kloakk. Disse erklæringene vil følge eiendommen ved salg. Kontakt megler for nærmere informasjon.

Servitutter / rettigheter

Eiendommen overdras fri for pengeheftelser, med unntak av eventuelle erklæringer, avtaler, servitutter og panteheftelser som fremgår av salgsoppgaven og skal følge med eiendommen ved salg. Kjøpers bank vil få prioritet etter disse.

Nabo har veirett opp til sin hytte.

Vei / Vann / Avløp

Tilkoblet offentlig vann og avløp. Tilgang fra privat vei.

Ferdigattest eller midl. brukstillatelse

Det foreligger ferdigattest datert 9/10-2012.

Ligningsverdi

Ligningsverdi kr 660 000,-

Reguleringsforhold

Eiendommen er regulert av "reguleringsføresegner for Kyrtjønn, del av gnr. 41, bnr.3 og 19 i Nissedal kommune" som gjelder med formål Hytte/fritidsbudstad og Spesialområde: Privat vei og parkering, friluftsområde land og vann.

- Det er ikke lov til å sette opp mer enn en hytte og en sidebygning.
- Maksimalt tillatt BYA på hver tomt er på 160 kvm.

Kopi av reguleringsplan er vedlagt prospekt.

Faste, løpende kostnader

Strøm, ca kr. 10.000,- årlig. Vil variere etter forbruk.
Kommunale avgifter Kr. 6 578 pr. år
Grunnavgift vann og kloakk, renovasjon fra IATA, eiendomsskatt. I tillegg kommer forbruksavgift på vann og kloakk hhv 15 kr /11,25 kr pr m3.
Forsikring i Gjensidige forsikring kr 3 202 (polisenummer 83770036)

Andre utgifter:
Årlig medlemsavgift Sandtjønnlia og Omegn Velforening: kr. 400,-
Årlig løypebidrag (frivillig): kr. 800,-
Veiavgift Kyrtjønn: kr. 4.027,-
Frivilling brøyteavgift (brøyting av veien fra hovedvei og opp til hytta) : kr. 2.250,-Oppgjør

Kjøpesum med tillegg av omkostninger skal være disponibelt på meglers klientkonto innen overtagelse.

Finansiering

Kontakt megler for avklaring av finansielle forhold, herunder lån til kjøp av eiendom. Privatmegleren har avtale med Nordea om formidling av lån og andre finansielle tjenester. Privatmegleren mottar godtgjørelse for dette.

Energiforbruk

Frorbuk i 2016: 9223 kwh. Opplyst av eier.

Annen nyttig informasjon

Alle innvendige og utvendige arealangivelser er hentet fra vedlagte tilstandsrapport.

Det gjøres oppmerksom på at megler ikke har innhentet særskilte opplysninger om det finnes pålegg fra brann/feiervesen på eiendommen.

Dersom det ikke er varmekilder i alle rom, fravikes NEFs normgivende liste over løsøre og tilbehør i "Viktig informasjon for selger og kjøper". Hvitevarer, som ikke er integrert i innredning, medfølger ikke i handelen.

Adgang til utleie (boligformål)

Det er ingen egen utleiedel i hytten, men hytten kan leies ut i sin helhet.

Konsesjon / Odel

Ny eier trenger ikke søke om konsesjon ved kjøp av denne eiendommen, men må fylle ut egenerklæringskjema om konsesjonsfrihet.
Ingen odel.

Overtagelse

Etter nærmere avtale.

Eierskifteforsikring

Selger har tegnet eierskifteforsikring, og interessenter oppfordres til å sette seg inn i selgers egenerklæring før det inngis bud på eiendommen.

Budgiving

Bud kan legges inn via Privatmeglerens "gi bud-knapp" som finnes på Privatmegleren.no/eiendommens hjemmeside og i nettannonsen. Bud legges inn trygt og enkelt med bank-ID.

For mer informasjon om budgivning, se "Viktig informasjon" i salgsoppgaven.

Solgt 'som den er'

Eiendommen selges "som den er", jf. avhendingsloven (avhl) § 3-9.

Boligen har mangel i følgende tilfelle:
1) Når kjøper ikke har fått opplysninger om forhold ved boligen som selger kjente eller måtte kjenne til, og som kjøper hadde grunn til å regne med å få, jf. avhl § 3-7. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut fra at det har virket inn på avtalen at opplysningene ikke ble gitt.
2) Når selger har gitt uriktige opplysninger om boligen, jf. avhl § 3-8. Det samme gjelder dersom boligen ikke er i samsvar med opplysninger som er gitt i annonse, salgsprospekt eller ved annen markedsføring på vegne av selgeren. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut fra at opplysningene har virket inn på avtalen, og ikke på en tydelig måte er blitt rettet i tide.
3) Når boligen er i vesentlig dårligere stand enn kjøper hadde grunn til å regne med ut fra kjøpesummen og forholdene ellers, jf. avhl § 3-9.

Alle interessenter oppfordres til å sette seg godt inn i opplysninger som fremgår av salgsoppgave og vedlegg til denne, også egenerklæring fra selger. Videre oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig. Deretter kan bud gis.