X

PrivatMegleren Kragerø har nylig solgt denne eiendommen.

Har du en bolig i dette område som vurderes solgt, kontakt oss gjerne for en uforpliktende samtale.

Helle – Helle

Furulundveien 12a

Helle – Helle

Furulundveien 12a

Prisantydning
2.050.000
Primærrom
70m²
Bruksareal
70m²
Soverom
2 rom
Rom
3 rom
Visning
Etter avtale!
skjema her?
Daglig leder / Eiendomsmegler MNEF
48 85 55 51
Salgsoppgave
8.3 / 10
Opplevd trygghet
Veldig trygt
6.6 / 10
Naboskapet
Høflige
7.7 / 10
Kvalitet på skolene
Veldig bra
Befolkning
OmrådePersonerHusholdn.
Helle
553236
Kragerø
106424905

Kent Andersen

Daglig leder / Eiendomsmegler MNEF
PrivatMegleren Kragerø
 

Informasjon om prosjektet

Beliggenhet

Eiendommen har en meget attraktiv, barnevennlig og naturskjønn beliggenhet på Helle i Kragerø kommune. Tomten er kanskje en av områdets aller fineste med fantastisk utsikt mot sjøen. Veien er uten gjennomgangstrafikk, og det er kort gangavstand til nyere barneskole, lekeplass, dagligvare, gatekjøkken og fotballbane, samt kort vei til offentlig kommunikasjon og gode servicetilbud.

Eiendommen har umiddelbar nærhet til idylliske turområder som innbyr til rekreasjon på helårsbasis.
Nærheten til sjøen og innbydende badeplasser gjør stedet til et sommerparadis. Det er også få minutter kjøring til Kragerø sentrum hvor du finner et yrende liv, spesielt i sommerhalvåret. Her arrangeres festivaler, sommershow, konserter, utstillinger og teaterforestillinger.

Kragerø kan ellers by på en av Norges mest særegne 18-hulls golfbaner, omgitt av skog og svaberg ved Kragerø Resort. Her finnes også et innholdsrikt spa, kajakkleie og tennisanlegg. Med båt er det kort vei til de mange øyene i den vakre skjærgården, som for eksempel Skåtøy og velkjente Jomfruland.

Beskrivelse av nærområdet / fasiliteter

Leiligheten har en utsøkt beliggenhet, på det som kanskje er områdets flotteste tomt. Utsikten mot sjøen er spektakulær. Leiligheten har en deilig balkong hvor solen og den nydelige sjøutsikten kan nytes i fulle drag. Uteplassen har utgang fra stuen hvor du i tillegg har store panoramavinduer som formelig drar utsikten inn.

Felleseiendommen er pent opparbeidet med asfalterte internveier.

Bygninger

Eiendommen er oppført med parkering i 1. plan og 6 leiligheter over to plan. Denne har en beliggenhet i 3.etasje.

Byggemåte

Oppført i betong/trekonstruksjon.

Arealer og fordeling per etasje

Primærrom: 70 kvm, Bruksareal: 70 kvm

Innhold

Entré, stue/kjøkken, bad, vaskerom og 2 soverom.

Dobbel carport og sportsbod.

Standard


Hvorfor kjøpe nytt?
- Boligen er i forskriftmessig stand med mange års reklamasjonsfrist.
- Energiøkonomiske og klimavennlige løsninger.
- Innflyttingsklar uten tanke på å måtte pusse opp først.
- Det er svært lite vedlikeholdskostnader i nær framtid.

Entré
Innbydende entré med parkett på gulv og lyse malte vegger. Rommet har plass for åpen garderobeløsning og noe oppbevaringsmøbler.

Kjøkken
Kjøkkenet er levert av det danske kvalitetsmerket Aubo og er holdt i en stil som kler leiligheten godt. Den romslige innredningen er plassert i åpen løsning mot stuen og har hvite, profilerte fronter, samt benkeplate i laminat med dobbel vaskekum.

Stue
Stuen er lys og tiltalende med smart, åpen løsning mot kjøkken. Rommets generøse vindusflater ivaretar utsikten på mesterlig vis, og gir rikelig med dagslys. Balkongdør ut til den luftige balkongen hvor solen og utsikten kan nytes. Rommet har glatte, lyse veggflater, parkett på gulv, samt god plass for sofagruppe, tv-løsning og spisebord.

Bad/wc/vaskerom
Boligen inneholder et moderne bad og et separat vaskerom. Badet har fliser på gulv med behagelig gulvvarme og fliser på vegg. Innredningen består av enkel servant, frittstående toalett og et praktisk dusjkabinett.
Vaskerommet har gulvbelegg, malte vegger og sluk. Her finnes varmtvannsbereder, samt opplegg for vaskemaskin og tørketrommel.

Soverom og garderobe
Leiligheten har to gode, lyse soverom med parkett på gulv og lyse, glatte veggflater.

Hver leilighet disponerer også et lagerrom på innsiden av carporten, noe som gir rikelig med lagringsplass.

Oppvarming

Boligen har elektrisk oppvarming i form av blant annet gulvvarme på bad. Balansert ventilasjon med varmegjenvinning sørger for økonomisk fyring og sunt inneklima. Det elektriske anlegget er lagt skjult og sikringsskapet har automatsikringer.

Varmtvannsbereder på vaskerom.

Parkering / Garasje

Med hver leilighet følger biloppstillingsplass for to biler under tak med bod i bakkant (carport). Øvrig parkering etter områdets gjeldende bestemmelser.

Adkomst

Se vedlagt kartskisse på høyre side i annonsen. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en spesifisert reiserute fra din startdestinasjon til boligen. På visningsdagen vil det bli skiltet med visningsskilter fra eiendomsmegler. Velkommen til visning!

Tilliggende fasiliteter

Servicetilbud
Dagligvarehandelen kan gjøres ved bl.a. Coop Prix på Helle, Rema 1000 i Sannidal og på Coop Extra på Amfi Kragerø. Dette kjøpesenteret har ellers 20 butikker og virksomheter. Det er kort vei til Kragerø sentrum med flere nisjebutikker, forretninger, interiørbutikker og gallerier. I sentrum finner du ellers en rekke utesteder og restauranter, samt et yrende folkeliv i sommerhalvåret.

Området gir mulighet for offentlig kommunikasjon via buss, hvorav nærmeste holdeplass er Helle sentrum og ligger ca. 200 meter fra boligen. Ved å benytte bil tar det ca. 7 min til Sannidal, 10 min til Kragerø sentrum, 33 min til Langesund, samt 1 time og 38 min til Kristiansand Lufthavn Kjevik.

Eiendommen har gangavstand til Helle barneskole. For elever i ungdomstrinnene er det skolebuss til Sannidal ungdomsskole. Det finnes flere videregående skoler i nærliggende områder, samt et godt utvalg av både private og kommunale barnehager.

Tinglyste rettigheter og forpliktelser

Kommunen har legalpant som sikkerhet for betaling av kommunale avgifter. Legalpant er pant som følger av loven, og som ikke tinglyses. Legalpant følger derfor eiendommen ved salg. På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer som f eks rett for kommunen til å vedlikeholde rørsystemer for vann- og kloakk. Disse erklæringene vil følge eiendommen ved salg. Kontakt megler for nærmere informasjon.

Vei / Vann / Avløp

Offentlig vei, vann og avløp.

Ferdigattest eller midl. brukstillatelse

Det foreligger ferdigattest.

Verdi ved skattefastsetting

Ligningsverdi finnes ikke ettersom dette er en nyoppført leilighet.

Reguleringsforhold

Eiendommen er regulert til boligformål. Se forøvrig reguleringskart og bestemmelser til "vedlegg til salgsoppgave".

Faste, løpende kostnader

Kr. 842,- pr. Mnd.
Fellesutgifter som inkluderer: Styrehonorar, arb.giveravgift, fellesstrøm, avsettning til utvendig vedlikehold, utvendig anlegg/veivedlikehold, brøyting, revisjon, forr.førerhonorar, forsikring av bygg.

Kommunale avgifter Kr. 13 500 pr. år
Kommunale avgifter er stipulert.
Eiendommskatt, renovasjon, vannagift- og abonnementsgebyr, kloakkavgift- og abbonenmentsgebyr.

Strøm: Forbruket er stipulert til 11.000 kwh, noe som blir ca kr 12.000,- årlig.
Tv/internett: Ca kr 950,- pr mnd.

Forsikring i / If Skadeforsikring (polisenummer SP588097).
Denne er inkl. i felleskostnader. Seksjonseier betaler ca. 1200,- pr år i innbo.

Oppgjør

Kjøpesum med tillegg av omkostninger skal være disponibelt på meglers klientkonto innen overtagelse.

Finansiering

Kontakt megler for avklaring av finansielle forhold, herunder lån til kjøp av eiendom. Privatmegleren har avtale med Nordea om formidling av lån og andre finansielle tjenester. Privatmegleren mottar godtgjørelse for dette.

Annen nyttig informasjon

Alle innvendige og utvendige arealangivelser er hentet fra vedlagte tilstandsrapport.

Det gjøres oppmerksom på at megler ikke har innhentet særskilte opplysninger om det finnes pålegg fra brann/feiervesen på eiendommen.

Dersom det ikke er varmekilder i alle rom, fravikes NEFs normgivende liste over løsøre og tilbehør i "Viktig informasjon for selger og kjøper". Hvitevarer, som ikke er integrert i innredning, medfølger ikke i handelen.

Konsesjon / Odel

Ny eier trenger ikke søke om konsesjon ved kjøp av denne eiendommen, men må fylle ut egenerklæringskjema om konsesjonsfrihet.
Ingen odel.

Overtagelse

Etter nærmere avtale.

Budgiving

Bud kan legges inn via Privatmeglerens "gi bud-knapp" som finnes på Privatmegleren.no/eiendommens hjemmeside og i nettannonsen. Bud legges inn trygt og enkelt med bank-ID.

For mer informasjon om budgivning, se "Viktig informasjon" i salgsoppgaven.

Solgt 'som den er'

Eiendommen selges "som den er", jf. avhendingsloven (avhl) § 3-9.

Boligen har mangel i følgende tilfelle:
1) Når kjøper ikke har fått opplysninger om forhold ved boligen som selger kjente eller måtte kjenne til, og som kjøper hadde grunn til å regne med å få, jf. avhl § 3-7. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut fra at det har virket inn på avtalen at opplysningene ikke ble gitt.
2) Når selger har gitt uriktige opplysninger om boligen, jf. avhl § 3-8. Det samme gjelder dersom boligen ikke er i samsvar med opplysninger som er gitt i annonse, salgsprospekt eller ved annen markedsføring på vegne av selgeren. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut fra at opplysningene har virket inn på avtalen, og ikke på en tydelig måte er blitt rettet i tide.
3) Når boligen er i vesentlig dårligere stand enn kjøper hadde grunn til å regne med ut fra kjøpesummen og forholdene ellers, jf. avhl § 3-9.

Alle interessenter oppfordres til å sette seg godt inn i opplysninger som fremgår av salgsoppgave og vedlegg til denne, også egenerklæring fra selger. Videre oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig. Deretter kan bud gis.