Detaljer
X

PrivatMegleren Kragerø har nylig solgt denne eiendommen.

Har du en bolig i dette område som vurderes solgt, kontakt oss gjerne for en uforpliktende samtale.

Kragerø – Kragerø

Sjådamveien 67a

Kragerø – Kragerø

Sjådamveien 67a

Prisantydning
1.390.000
Fellesgjeld
247.642,-
Primærrom
120m²
Bruksareal
130m²
Soverom
3 rom
Rom
5 rom
Visning
Etter avtale!
skjema her?
Daglig leder / Eiendomsmegler MNEF
488 55 551
Salgsoppgave
SJÅEN / KRAGERØ | Romslig andelsleilighet med 3 soverom | Pent uteareal med belegningstein | Bod med elektrisk portåpner | Usjenert uteplass/terrasse | Flat barnevennlig plen.
8.8 / 10
Opplevd trygghet
Veldig trygt
6.3 / 10
Naboskapet
Høflige
6 / 10
Kvalitet på skolene
Bra
Befolkning
OmrådePersonerHusholdn.
Nordre Kalstad
799350
Kragerø
106424905

Kent Andersen

Daglig leder / Eiendomsmegler MNEF
PrivatMegleren Kragerø
 

Informasjon om prosjektet

Beliggenhet

PrivatMegleren Kragerø har gleden av å presentere Sjådamveien 67a.

Boligen har en sentral og solrik beliggenhet på Sjåen i Kragerø Kommune. Herfra er det kort vei til daglivareforretning, til fine turområder blant annet opp til Storkollen med storslått utsikt over Kragerøskjærgården, og ned til Kragerø sentrum med mange forretninger.

I front av boligen er det en stor og flott terrasse hvor det er godt med sol fra morgen til kveld. På siden av boligen er det en flat og barnevennlig plen.

Beskrivelse av bebyggelsen

I området er det hovedsakelig oppført eneboliger, og tomannsboliger.

Bygninger

På eiendommen er det oppført en vertikaldelt tomannsbolig.

Byggemåte

Støpt plate på mark. Plassbygd kjente konstruksjoner, oppført i bindingsverk, ukjent isolasjon og liggende trekledning. Sperretak med undertak. Ukjent isolasjon. Topptekke av betong-takstein. Etasjeskillere i tre med ukjent isolasjon.

Arealer og fordeling per etasje

Primærrom: 120 kvm, Bruksareal: 130 kvm, Bruttoareal: 142 kvm

1.Etasje: P-rom: 75 kvm. BRA: 80 kvm. BTA: 90 kvm. S-rom: 5 kvm.
2.Etasje: P-rom: 45 kvm. BRA: 50 kvm. BTA: 52 kvm. S-rom: 5 kvm.

Innhold

Boligen inneholder:

1.etg: Gang, stue, kjøkken, bad/wc/vaskerom, soverom, bod.
2.etg: Stue, 2 soverom, wc, og kott.

Utebod med elektrisk portåpner.

Standard

Sjådamveien 67a er en praktisk og lettstelt leilighet. Boligen har 1 soverom i første etasje, noe som gjør at du har alt du trenger på ett plan. De fleste overflater er malt i lyse farger.

Takstmann skriver følgende:
"Leiligheten er oppført i 1995 og virker til og være normalt godt vedlikeholdt og pent brukt.
Ingen store feil eller mangler ble registrert på befaringsdagen. Det meste går på normal bruks /aldersslitasje innvendig samt vær /
aldersslitasje utvendig. Boligen virker til og være av bra standard og kvalitet. Visuelt betraktes alt håndverk som solid og fagmessig bra utført."

Stue/kjøkken:
Boligen har en romslig stue med mange vinduer som slipper inn godt med lys. Stuen har plass til både sittegruppe og spisebord med tilhørende møblement. Fra stuen er det åpen kjøkkenløsning. Kjøkkenet har lyse fronter, intigrert oppvaskmaskin, stekeovn, og steketopp. Hvitevarer som ikke er intigrert medfølger ikke. Det er også plass til spisebord på kjøkkenet.

Bad:
1.etg: Praktisk bad med dusjkabinett, opplegg for vaskemaskin og stor innredning hvor du har godt med skuffer og skapplass. Badet har baderomsplater på vegg, og belegg med varmekabler på gulv.

2.etg: Stue, 2 soverom og bod.

Soverom:
Boligen har 3 soverom. Hovedsoverommet ligger i 1.etasje, og de to siste har inngang fra loftstuen i 2.etasje.

Oppvarming

Vedovn i stuen. Ellers elektrisk oppvarming. Varmepumpe i stue.

Parkering / Garasje

Parkering på egen tomt.

Det medfølger egen bod med elektrisk portåpner.

Nåværende leilighetseier har to garasjeplasser.

Tinglyste rettigheter og forpliktelser

Kommunen har legalpant i borettslagets eiendom som sikkerhet for betaling av kommunale avgifter. Legalpant er pant som følger av loven, og som ikke tinglyses. På borettslagets eiendom kan det være tinglyst erklæringer som f eks rett for kommunen til å vedlikeholde rørsystemer for vann- og kloakk. Disse erklæringene kan ikke slettes. Kontakt megler for nærmere informasjon.

Borettslaget har lovbestemt pant i den enkelte andel for ubetalte fellesutgifter og andre kostnader knyttet til forholdet mellom andelen og borettslaget, jf. borettslagsloven § 5-20. Pantekravet kan ikke overstige 2 G (2 ganger Folketrygdens grunnbeløp).

Servitutter / rettigheter

Ingen tinglyste servitutter.

Vei / Vann / Avløp

Tilknyttet offentlig vann og avløp. Tilgang fra offentlig vei.

Ferdigattest eller midl. brukstillatelse

Ferdigattest/midlertidig brukstillatelse foreligger ikke. Det utstedes ikke lengre ferdigattest for tiltak det er søkt om før 01.01.1998, jf. plan- og bygningslovens § 21-10, femte ledd.

Ligningsverdi

Ligningsverdi som primærbolig kr 471 892,- pr 31.12.15
Ligningsverdi som sekundærbolig kr 1 321 298,- pr 31.12.15

Reguleringsforhold

Eiendommen er regulert til bolig. Se forøvrig reguleringskart og bestemmelser til "vedlegg til salgsoppgave"

Beskrivelse av borettslaget

Det er borettslaget som eier eiendommen, mens andelseierne eier andeler i borettslaget. Andel i borettslag gir andelseier borett til og råderett over en nærmere bestemt bolig. Andelseierne har ikke personlig ansvar for borettslagets gjeld, men borettslagets løpende utgifter må dekkes av andelseierne gjennom månedlige fellesutgifter (husleie).

Interessenter oppfordres til å sette seg inn i borettslagets vedtekter, husordensregler, regnskap, budsjett, årsberetning, vedtak fra årsmøte/generalforsamling m.m. Se særlig om vedtekter og husordensregler knyttet til husdyrhold, dugnader, trappevask o.l.

Borettslaget er tilknyttet KBBL og består av 10 stk. vertikaldelte tomannsboliger. Borettslaget har 12 stk. leiegarasjer i rekke. Kr. 600,- pr. mnd. Ta evt. kontakt med leder. Det er bygget carport i tilknytning til noen av leilighetene. Mulig å parkere ved inngang til de fleste leiligheter. Ytterligere opplysninger kan hentes på vår hjemmeside www.kragero-bbl.no under borettslagene.

Leder: Mona Engebretsen, Sjådamvn. 32 A, 3772 Kragerø, tlf. 90 03 70 26

Sikringsfond

Sikringsfond er en forsikringsordning som dekker tap borettslaget får som følge av at andelseiere misligholder betaling av løpende fellesutgifter. Medlemskap i sikringsordning kan tegnes av det enkelte borettslag, eller av boligbyggelag på vegne av tilknyttede borettslag.

Faste, løpende kostnader

Kr. 5 300,- pr. Mnd.
Fellesutgifter som inkluderer: Styrehonorar, snørydding, Forretningsfører, Kontigent KBBL, felles bygningsforsikring, eiendomsskatt, kommunale avgifter, renter og avdrag fellesgjeld.

Endringer i lånevilkår, herunder renteendringer, vil kunne medføre at månedlige fellesutgifter endres. På samme måte vil vedlikeholdsarbeider og oppgradering av bygning kunne medføre økte fellesutgifter. Selger er ikke kjent med planer om ekstraordinære tiltak som vil kunne medføre endringer i fellesutgifter.

Oppgjør

Kjøpesum med tillegg av omkostninger skal være disponibelt på meglers klientkonto innen overtagelse.

Finansiering

Kontakt megler for avklaring av finansielle forhold, herunder lån til kjøp av eiendom. Privatmegleren har avtale med Nordea om formidling av lån og andre finansielle tjenester. Privatmegleren mottar godtgjørelse for dette.

Spesifikasjon av lån

"Felleskostnader pr. mnd: kr. 5.300,-
"Herav andel betjent fellesgjeld:ca. 49,63% (ihht. borettslagets budsjett 2017)
"Andel renter fellesgjeld pr. mnd:ca. kr. 574,-
"Andel avdrag fellesgjeld pr. mnd:ca. kr. 2.056,-
"Andel fellesgjeld pr. 01.07.2017: kr. 247.642,- (inkl. garasjelån)
"Rentesats lån pr. i dag:2,68% Husbanken, 2,65% Sp.Sør
"Fellesgjeld innfris:2025 og 2026 Husbanken, 2021 Sp. Sør
"Annen formue pr. 31.12.2016:kr. 15.814,-

Annen nyttig informasjon

Alle innvendige og utvendige arealangivelser er hentet fra vedlagte takstdokumenter.

Det gjøres oppmerksom på at megler ikke har innhentet særskilte opplysninger om det finnes pålegg fra brann/feiervesen på eiendommen.

Dersom det ikke er varmekilder i alle rom, fravikes NEFs normgivende liste over løsøre og tilbehør i "Viktig informasjon for selger og kjøper". Hvitevarer, som ikke er integrert i innredning, medfølger ikke i handelen.

Hovedregelen er at bare fysiske personer kan eie andel i borettslag, og ingen kan eie mer enn 1 andel, jf. borettslagsloven § 4-1.

Adgang til utleie (boligformål)

Utleie av bolig i borettslag krever styrets samtykke, jf. borettslagsloven § 5-3.

Konsesjon / Odel

Det er boplikt på eiendommen. Ny eier trenger ikke søke om konsesjon ved kjøp av denne eiendommen, men må fylle ut egenerklæringskjema om konsesjonsfrihet.

Overtagelse

Etter nærmere avtale.

Eierskifteforsikring

Selger har tegnet eierskifteforsikring, og interessenter oppfordres til å sette seg inn i selgers egenerklæring før det inngis bud på eiendommen.

Forkjøpsrett for medlemmer / styregodkjennelse

Borettslaget kan vedtektsfeste forkjøpsrett for andelseiere og andre, jf. borettslagsloven § 4-11. Etter aksept av bud vil det bli avklart om forkjøpsretten benyttes.

Borettslag kan vedtektsfeste at ny andelseier skal godkjennes av styret, jf. borettslagsloven § 4-5.

Budgiving

Bud kan legges inn via Privatmeglerens "gi bud-knapp" som finnes på Privatmegleren.no/eiendommens hjemmeside og i nettannonsen. Bud legges inn trygt og enkelt med bank-ID.

For mer informasjon om budgivning, se "Viktig informasjon" i salgsoppgaven.

Solgt 'som den er'

Eiendommen selges "som den er", jf. avhendingsloven (avhl) § 3-9.

Boligen har mangel i følgende tilfelle:
1) Når kjøper ikke har fått opplysninger om forhold ved boligen som selger kjente eller måtte kjenne til, og som kjøper hadde grunn til å regne med å få, jf. avhl § 3-7. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut fra at det har virket inn på avtalen at opplysningene ikke ble gitt.
2) Når selger har gitt uriktige opplysninger om boligen, jf. avhl § 3-8. Det samme gjelder dersom boligen ikke er i samsvar med opplysninger som er gitt i annonse, salgsprospekt eller ved annen markedsføring på vegne av selgeren. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut fra at opplysningene har virket inn på avtalen, og ikke på en tydelig måte er blitt rettet i tide.
3) Når boligen er i vesentlig dårligere stand enn kjøper hadde grunn til å regne med ut fra kjøpesummen og forholdene ellers, jf. avhl § 3-9.

Alle interessenter oppfordres til å sette seg godt inn i opplysninger som fremgår av salgsoppgave og vedlegg til denne, også egenerklæring fra selger. Videre oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig. Deretter kan bud gis.