Klikk for galleri

SANNIDAL / RINDE Prosjektert enebolig med alt på en flate / Sol fra morgen til kveld / barnevennlig boligområde / Flotte turområder

X
Telemark – Kragerø

Sankthanshaugen

Telemark – Kragerø

Sankthanshaugen

Prisantydning
2.875.000
Primærrom
141m²
Bruksareal
141m²
Rom
5 rom
Visning
Etter avtale!
Visning
Etter avtale!
skjema her?
Daglig leder / Eiendomsmegler MNEF
48 85 55 51
Salgsoppgave
Lukk

Kent Andersen

Daglig leder / Eiendomsmegler MNEF
PrivatMegleren Kragerø
 

Informasjon om prosjektet

Selger/Utbygger

Bygg & salg as

Beliggenhet

Rinde boligfelt har en landlig, idyllisk belliggenhet med gode solforhold, samtidig som det er kort vei til Kragerø både Kragerø og Sannidal med barnehager, skoler, butikker og andre servicetilbud. I området er det mange flotte turområder, og ingen gjennomgangstrafikk. Dette gjør det svært barnevennlig, og attraktvt for aktive familier.

Innhold

Vindfang, entre, stue, kjøkken, 4 soverom, bad, gjestetoalett, vaskerom, teknisk rom, bod og terrasse.

Standard

Boligen får en gjennomgående god standard med alt på en flate på støpt såle. Hyggelig og romslig terrasse.

Det blir vinduer i PVC samt stor skyvedør i glass fra stue til terrasse. Det vil også bli utgang terrasse fra hovedsoverommet.

Gulv:
Soverom: laminat
Stue/kjøkken og gang: eikeparkett
Vindfang: flis
Bad: flis
Vaskerom: belegg

Veggflater/himling:
Mdf plater / mdf panel. (event. tilsvarende etter tilvalg)

Soverom:
Det er 4 gode soverom, plass til garderobeskap.

Kjøkken/stue:
Åpen kjøkkenløsning mot stue. Plass til siseplass.

Kjøkken:
Kjøkken leveres av Kragerø Kjøkkensenter, opptil kr. 60 000,-

Bad:
Baderomsinnredning leveres av Kragerø kjøkkensenter, opptil kr. 10 000,-

Ytterdør:
Ytterdør: valgfritt opptil kr.10 000,-

Utvendig kledning leveres grunnet.

Byggemåte:
Huset blir reist i SIP elementer (structural Insulated Panels). Det er selvbærende isolerte paneler som er raske å montere, det blir dermed kostnadseffektivt og du som kunde sparer penger. Isolasjonkjernen i elementene er av Neopor skum og man oppnår opptil 60% bedre isolasjonsevne en glassull/stenull.

Oppvarming

Oppvarming
Boligen oppfyller alle krav iht Tek 10 med balansert ventilasjonsanlegg.
Varmepumpe kan fås mot ett tillegg.

Parkering / Garasje

God parkering på egen tomt. Det er mulig å føre opp garasje på tomten.

Adkomst

Se vedlagte kartutsnitt i salgsoppgave / Event. nærmere på Finn.no

Beskrivelse av tomt/hage

Eiendommen blir planert og gruset. (etter nærmere avtale)

Tinglyste rettigheter og forpliktelser

Kommunen har legalpant som sikkerhet for betaling av kommunale avgifter. Legalpant er pant som følger av loven, og som ikke tinglyses. Legalpant følger derfor eiendommen ved salg. På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer som f eks rett for kommunen til å vedlikeholde rørsystemer for vann- og kloakk. Disse erklæringene vil følge eiendommen ved salg. Kontakt megler for nærmere informasjon.

Ferdigattest eller midl. brukstillatelse

Det skal foreligge ferdigattest før overtagelse av eiendommen.

Ligningsverdi

Ligningsverdi er p.t. ikke fastsatt. Ligningsverdien fastsettes av Ligningskontoret etter beregningsmodell som tar hensyn til om boligen er en såkalt "primærbolig" (der boligeieren er folkeregistrert bosatt) eller "sekundærbolig" (alle boliger man eier, men ikke bor fast i). Interessenter oppfordres til å sjekke www.skatteetaten.no eller kontakte ansvarlig megler for nærmere informasjon om fastsettelse av ligningsverdi.

Reguleringsforhold

Boligfeltet blir regulert av regulerinsgsplanen for "deler av eiendommen Rinde Gnr 65 bnr 35 m.fl samt tilgrensende eiendommer" og er regulert til Byggeområder - Boligbygging.

Finansiering

Kontakt megler for avklaring av finansielle forhold, herunder lån til kjøp av eiendom. Privatmegleren har avtale med Nordea om formidling av lån og andre finansielle tjenester. Privatmegleren mottar godtgjørelse for dette.

Konsesjon / Odel

Det er boplikt på eiendommen. Ny eier trenger ikke søke om konsesjon ved kjøp av denne eiendommen, men må fylle ut egenerklæringskjema om konsesjonsfrihet.

Planlagt overtagelse

Etter avtale.

Forsikring

Frem til overtagelse vil eiendommen være forsikret av selger. Etter overtagelse vil eiendommen forsikres gjennom sameiets fellesforsikring. Kjøper må selv besørge innboforsikring og forsikring av eventuelle særskilte påkostninger.

Budgiving

Boligene selges til fastpris.

Alle bud/kjøpetilbud på eiendommen skal være skriftlig og sendes meglerforetaket pr. fax, mail, sms eller via vår "gi bud"-knapp på våre nettsider. Knappen finner du også på Privatmeglerens hjemmeside for prosjektet, se på den enkelte bolig.
Bud/kjøpetilbud må ikke ha kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Lørdag regnes ikke som virkedag. Bud/kjøpetilbud med kortere frist enn dette kan ikke formidles av megler. Nærmere info om budgiving finner du på egen side sammen med kjøpetilbud/budskjema.

Som budgiver hos Privatmegleren kan du kreve budjournal fremlagt så snart handel er gjennomført.
Innhold i budjournal er lovregulert, og innebærer at budgivere må akseptere at opplysninger om budet kan bli fremlagt for selger, kjøper og øvrige budgivere. Budgiver som ikke blir kjøper, kan kreve kopi av anonymisert budjournal.