Detaljer
X

PrivatMegleren Kragerø har nylig solgt denne eiendommen.

Har du en bolig i dette område som vurderes solgt, kontakt oss gjerne for en uforpliktende samtale.

Kragerø – Kragerø skjærgård

Buholmen 34

Kragerø – Kragerø skjærgård

Buholmen 34

Prisantydning
16.000.000
Primærrom
112m²
Bruksareal
114m²
Soverom
5 rom
Rom
6 rom
Visning
Etter avtale!
skjema her?
Megler MNEF / Partner
404 01 977
Salgsoppgave
BUHOLMEN / KRAGERØ Vakker og velholdt hytte med 5 soverom og flott bryggeanlegg fra 2017 / Over 7 mål sjarm med badestrand, sol og utsikt

Bjørn Helliksen

Megler MNEF / Partner
PrivatMegleren Kragerø
 

Informasjon om prosjektet

Beliggenhet

Eiendommen på ca. 7 mål ligger idyllisk til på vakre Buholmen i Kragerø kommune. Beliggenheten er fantastisk, i den eksklusive delen av skjærgården. Stedet er kjent for sin unike sommeridyll og er bebygd med fine hytter. Stedet byr på en rekke naturopplevelser med mulighet for fiske fra egen brygge, samt bading og båtliv.

Buholmen ligger i et område hvor øyene har nydelig turterreng med variert natur og mulighet for rike opplevelser. Øyhopping i skjærgården er en populær aktivitet, noe som ikke er rart da Kragerøs skjærgård består av 490 idylliske øyer og skjær.

Med båt er det kort vei over til Jomfruland. Her kan du besøke Tårnbrygga cafe og servicesenter med utsøkt sjømat. Jomfruland besøkes av titusener av mennesker i sommerhalvåret, som kommer for å se det enestående landskapets rundt Eikeskogen, den nydelige rullesteinstranda og den spektakulære utsikten fra fyrtårnene.

Fra Buholmen er det kort vei til Kragerø, som sommerstid har et yrende folkeliv. Her arrangeres festivaler, sommershow, konserter, utstillinger og teaterforestillinger. Kragerø kan ellers by på en av Norges mest særegne 18-hulls golfbaner, omgitt av skog og svaberg ved Kragerø Resort. Her finnes også et innbydende spa, kajakkleie og tennisanlegg.

Fra eiendommen er det heller ikke lange båtveien til Skåtøy - den største øya i Kragerø. På øya er det 250 fastboende, et blomstrende kulturliv og en herlig atmosfære du sjelden finner maken til. Krikken kystfort ligger ytterst på øya, og er absolutt verdt et besøk. Skåtøy Kafé og Galleri er et populært samlingspunkt for både feriefolk, hytteeiere og fastboende.

Beskrivelse av nærområdet / fasiliteter

Rundt hytta er det bygd store terrasser inn i svabergene, slik at sol og utsikt kan nytes i fulle drag. Terrassene har blant annet utedusj, utepeis og god plass for ulike møbelgrupper. Nede ved brygga finner du to fine strender som innbyr til bading og soling.

Dagligvarehandelen kan gjøres i Kragerø sentrum, der Spar Kirkebukta har flere bryggeplasser. Ved brygga finner du også Kiwi. Ønsker du ytterligere servicetilbud har Kragerø flere nisjebutikker, forretninger, interiørbutikker og gallerier. Det er kort vei til Amfi Kragerø i Sannidal som innehar 20 butikker og virksomheter.

Kragerø har en rekke anerkjente spisesteder som f.eks. Tollboden med hjemmelaget mat, Barekoza med japanske tapas, samt livlige Stopp En Halv med livemusikk, for å nevne noen. Sommerstid er det et yrende folkeliv i gatene. Her kan du finne trange smug med sjarmerende kafeer, spise reker rett fra fiskebrygga og besøke de ulike markedene som arrangeres.

Se vedlagt kartskisse på høyre side i annonsen. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en spesifisert reiserute fra din startdestinasjon til boligen. På visningsdagen vil det bli skiltet med visningsskilter fra eiendomsmegler. Velkommen til visning!

Byggemåte

Plassbygd kjente konstruksjoner, oppført i bindingsverk, ukjent isolasjon og liggende trekledning. W-takstoler og sperrer på limtre, undertak av rupanel, sløyfer, lekter og "takstein" plater. Vinduer dels utført i tre med enkle glass og dels utført i tre med metall/plast detaljer med isolerglass. Dører utført dels i tre med enkle glass, dels utført i tre med metall/plast detaljer med isolerglass. Takrenner, nedløp, luftehatter og beslag i overflate behandlet stål. Gulvsystemer i tre med ukjent isolasjon. Etasjeskillere i tre med ukjent isolasjon. Innvendige er det hvite fyllingsdører i presset Mdf og trefyllingsdører. Murt pipe og 2 stk. murte peiser, en utvendig og en inne i stuen.

Takstmanns konklusjon:
Det er noen punkter som har fått TG: 2: Drenering, deler av yttervegger og eldre vinduer og dører i yttervegg. Ut over dette viser en til rapportens underpunkter og det er svært viktig at man leser disse nøye og ikke bare konklusjonen. Hyttene fremstår med et hovedinntrykk som er meget bra ut over de avvik som er nevnt i rapporten, ut over dette er det registrert stedvise små symptomer på lett bruksslitasje.Ut over dette må man påregne vanlig vedlikehold.

Tilstandsrapporten er utferdiget av takstmann Knut Ramberg. Mobil 95 24 90 09.

Arealer og fordeling per etasje

Primærrom: 112 kvm, Bruksareal: 114 kvm, Bruttoareal: 124 kvm

1.Etasje: BTA: ca. 124 kvm, BRA: ca. 114 kvm, P-ROM: ca. 112 kvm.

Innhold

1. etasje: Gang, kjøkken, stue, wc, 2 bad, 5 soverom og bod.

Hytta gir et godt inntrykk fra første øyekast, og er gjennomført innredet med lysmalte panelvegger og enstavs eikegulv i hvitlasert utførelse. Stuen er svært tiltalende med panoramavinduer, peis og åpen løsning til et moderne kjøkken i klassisk stil. Kjøkkenet har alt av integrerte hvitevarer og det er god plass for langbord.

Hyttas to bad har flislagt gulv, gulvvarme, lekker innredning og regnfallsdusj. I tillegg finnes et separat toalettrom. Det ene badet ligger i suiteløsning med ett av fem soverom - et stort hovedsoverom med ekstra takhøyde og utgang til terrasse. I tilknytning til entreen finnes en bod med god lagringsplass.

Standard

Entré
Hytta har et lite overbygg ved inngangspartiet og adkomst via steinsatt uteplass. Entreen på innsiden gir et godt og riktig førsteinntrykk. Rommet har et vakkert gulv i hvitlasert, enstavs eik som også går igjen i de øvrige oppholdsrommene, lysmalte panelvegger og hvitmalt panelhimling.

Ytterdøren har glassfelt som gir godt innslipp av dagslys. Fra entreen er det direkte adkomst til en praktisk bod som gir ryddig oppbevaringsplass for tøy, sko og utstyr.

Kjøkken
Kjøkkenet er lekkert og holdt i en klassisk stil som passer helt utmerket til hyttas strøkne uttrykk. Innredningen har kremhvite, profilerte fronter med inntrukne dører, benkeplate i heltre eik med nedfelt vaskekum og en barløsning mot stuen.

Kjøkkenet har integrert stekeovn og keramisk platetopp fra Siemens, vinskap fra Miele, kjøleskap og en oppvaskmaskin fra Bosch. Det er belysning over benk, downlights i himling og ventilator over kokesonen. I stuen er det god plass for et stort spisebord.

Stue
Stuen oppleves som eksepsjonelt lys og tiltalende - toppet med store panoramavinduer mot sjøen. Den vakre utsikten skaper en nydelig ramme rundt stuen. Rommet ligger i åpen løsning med kjøkkenet og lar seg enkelt møblere med sofagruppe, tv-løsning og stort spisebord.

Den lette stemningen understrekes av hvitlasert eikegulv, hvitmalt himling og lysmalte panelvegger. I enden av stuen finnes en åpen peis for lun hygge på sene kvelder. Fra stuen er det tofløyet terrassedør til uteplass mot syd og vest.

Bad/wc/vaskerom
Hytta har ett separat wc og to delikate bad, hvorav ett i suiteløsning med hovedsoverom. Dette badet har mørke fliser på gulv med gulvvarme, hvitmalte panelvegger og en dusjnisje med sort steinmosaikk på gulv, sjøgrønn glassmosaikk på veggene og dusjsvegg i herdet glass. Regnfallsdusj gir ekstra velvære.

Badet har enkel servant på hvitt servantmøbel, speil med belysning og veggmontert toalett. To vinduer gir rommet friskt dagslys og downlights i himling sørger for behagelig overlys.

Bad 2
Det andre badet har mørke gulvfliser, behagelig gulvvarme, downlights og hvitmalte panelvegger. I dusjsonen er det sort steinmosaikk på gulv og sjøgrønn glassmosaikk på veggene. Dusjnisjen har for øvrig innfellbare glassdører, regnfallsdusj og hånddusj.

Badet har en nedfelt servant på hvitt servantmøbel med eiketopp, speil med belysning og opplegg for vaskemaskin. Det separate toalettrommet ligger vegg-i-vegg med dette badet.

Soverom og garderobe
Hytta har fem lyse, lette og luftige soverom, alle med hvitlasert eikegulv, lysmalte panelvegger og hvitmalt himling. Hovedsoverommet, i enden av hytta, ligger i suiteløsning med ett bad og har to utganger, blant annet til terrasse med utedusj. Rommet har takhøyde til mønet som gir en særdeles luftig opplevelse. Soverommet vegg-i-vegg med dette har også utgang til terrasse.

De tre øvrige rommene har plassbygde dobbeltsenger med skuffer for oppbevaring, og det er mulighet for garderobeløsning på hvert rom. Hytta har ellers godt med oppbevaringsplass i innvendig bod.

Oppvarming

Hytta er elektrisk oppvarmet med varmekabler på begge bad, supplert med en innvendig peis og en utepeis. Det er ventilator på kjøkkenet og elektrisk avtrekksvifte på hvert bad. Hytta er tilknyttet offentlig vann og avløp. Sikringsskapet har automatsikringer, og måler fjernavleses av Kragerø Energi.

Parkering / Garasje

Det er adkomst til hytta via båt, og du finner båtplasser ved eget bryggeanlegg fra 2017 med ca. 22 meter front mot sjøen. Øvrig parkering etter områdets gjeldende bestemmelser.

Adkomst

Se vedlagt kartskisse på høyre side i annonsen. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en spesifisert reiserute fra din startdestinasjon til boligen. På visningsdagen vil det bli skiltet med visningsskilter fra eiendomsmegler. Velkommen til visning!

Beskrivelse av tomt/hage

Idyllisk plassert, med nydelig utsikt til sjø og skjærgård, finner du denne vakre perlen av en eiendom. Tomten er på omlag 7 mål og fremstår med den sjarmen man er på jakt etter når man ønsker seg en hytte, båtliv og sommerlykke. Tomten består av svaberg med grønnkledte partier, holmer, noen trær, prydbusker, og en flaggstang - fint plassert på en pynt mot sjøen.
Eiendommen er bebygd med en svært koselig hytte som er betydelig påkostet, og et flott bryggeanlegg fra 2017. Bryggene har ca. 22 meter front mot sjøen og på siden er det to private badestrender av den deilige sorten. Fra brygga er det bygd terrasser på ca. 110 kvm og tomten har herlige solforhold. Mot nord, syd og øst har terrassen steinsatt dekke, og mot syd er det også en stor markterrasse i tre.
Alle uteplassene er bygd inn i terrenget og perfekt tilpasset omkringliggende svaberg. Både hytta og terrassene er plassert litt opp på holmen slik at sol og utsiktsforhold blir optimale. Det er montert utedusj nær husveggen, slik at man enkelt kan skylle av seg etter en dukkert. Den fantastiske skjærgården rundt innbyr til sommerhygge, selskapeligheter og båtliv.

Tinglyste rettigheter og forpliktelser

Kommunen har legalpant som sikkerhet for betaling av kommunale avgifter. Legalpant er pant som følger av loven, og som ikke tinglyses. Legalpant følger derfor eiendommen ved salg. På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer som f.eks rett for kommunen til å vedlikeholde rørsystemer for vann- og kloakk. Disse erklæringene vil følge eiendommen ved salg. Kontakt megler for nærmere informasjon.

Servitutter / rettigheter

Eiendommen overdras fri for pengeheftelser, med unntak av eventuelle erklæringer, avtaler, servitutter og panteheftelser som fremgår av salgsoppgaven og skal følge med eiendommen ved salg. Kjøpers bank vil få prioritet etter disse.


1968/1217-1/31 Erklæring/avtale 31.07.1968
PLIKT FOR D EIEND OVERFOR BNR 39 TIL IKKE Å OPPFØRE HUS M V PÅ ET NÆRMERE ANGITT AREAL AV D EIEND

1968/1217-2/31 Best. om adkomstrett 31.07.1968
Rettighetshaver:Knr: 0815 Gnr: 26 Bnr: 39
Med flere bestemmelser

Tinglyste dokumenter ligger vedlagt prospektets vedleggsdel.

Vei / Vann / Avløp

Offentlig vei, vann og avløp.

Ferdigattest eller midl. brukstillatelse

Ferdigattest/midlertidig brukstillatelse foreligger ikke. Det utstedes ikke lengre ferdigattest for tiltak det er søkt om før 01.01.1998, jf. plan- og bygningslovens § 21-10, femte ledd.

Ligningsverdi

Ligningsverdi kr 468 373,- pr 31.12.15

Faste, løpende kostnader

Andre faste utgifter:
Strøm, ca kr. 8.000,-. Dette vil variere ut i fra ny eiers forbruk.
Kommunale avgifter Kr. 27 700 pr. år
Dette inkluderer eiendomsskatt.
Forsikring i If Skadeforsikring


Oppgjør

Kjøpesum med tillegg av omkostninger skal være disponibelt på meglers klientkonto innen overtagelse.

Finansiering

Kontakt megler for avklaring av finansielle forhold, herunder lån til kjøp av eiendom. Privatmegleren har avtale med Nordea om formidling av lån og andre finansielle tjenester. Privatmegleren mottar godtgjørelse for dette.

Annen nyttig informasjon

Alle innvendige og utvendige arealangivelser er hentet fra vedlagte tilstandsrapport.

Det gjøres oppmerksom på at megler ikke har innhentet særskilte opplysninger om det finnes pålegg fra brann-/feiervesen på eiendommen.

Dersom det ikke er varmekilder i alle rom, fravikes NEFs normgivende liste over løsøre og tilbehør i "Viktig informasjon for selger og kjøper". Hvitevarer, som ikke er integrert i innredning, medfølger ikke i handelen.

Kort fortalt
- Vakker og velholdt hytte på Buholmen.
- Høy standard fra påkostninger i 1995 og 2011.
- Sjarmerende tomt på rett over 7 mål.
- Optimale solforhold og nydelig utsikt.
- Bryggeanlegg fra 2017 med 22 m sjøfront.
- To deilige badestrender på egen eiendom.
- Herlige, solrike terrasser omslutter hytta.
- Terrassene har bl.a. utepeis og utedusj.
- Innbydende entré tilknyttet praktisk bod.
- Tiltalende stue med peis og store vinduer.
- Lekkert kjøkken med integrerte hvitevarer.
- To delikate bad og ett separat toalettrom.
- Fem soverom, tre har plassbygde senger.
- Hovedsoverom med suiteløsning til bad.
- Plassbygde dobbeltsenger på tre soverom.
- Gjennomført eksklusivt materialvalg.
- Opplegg for vaskemaskin på ett av badene.
- Det er montert alarm i hytta.
- Hytta er tilknyttet offentlig vann og avløp.
- Sikringsskapet har automatsikringer.

Konsesjon / Odel

Ny eier trenger ikke søke om konsesjon ved kjøp av denne eiendommen, men må fylle ut egenerklæringskjema om konsesjonsfrihet.

Overtagelse

Etter nærmere avtale.

Eierskifteforsikring

Selger har valgt ikke å tegne eierskifteforsikring. Interessenter oppfordres til å sette seg inn i selgers egenerklæring før det inngis bud på eiendommen.

Budgiving

Bud kan legges inn via Privatmeglerens "gi bud-knapp" som finnes på Privatmegleren.no/eiendommens hjemmeside og i nettannonsen. Bud legges inn trygt og enkelt med bank-ID.

For mer informasjon om budgivning, se "Viktig informasjon" i salgsoppgaven.

Solgt 'som den er'

Eiendommen selges "som den er", jf. avhendingsloven (avhl) § 3-9.

Boligen har mangel i følgende tilfelle:
1) Når kjøper ikke har fått opplysninger om forhold ved boligen som selger kjente eller måtte kjenne til, og som kjøper hadde grunn til å regne med å få, jf. avhl § 3-7. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut fra at det har virket inn på avtalen at opplysningene ikke ble gitt.
2) Når selger har gitt uriktige opplysninger om boligen, jf. avhl § 3-8. Det samme gjelder dersom boligen ikke er i samsvar med opplysninger som er gitt i annonse, salgsprospekt eller ved annen markedsføring på vegne av selgeren. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut fra at opplysningene har virket inn på avtalen, og ikke på en tydelig måte er blitt rettet i tide.
3) Når boligen er i vesentlig dårligere stand enn kjøper hadde grunn til å regne med ut fra kjøpesummen og forholdene ellers, jf. avhl § 3-9.

Alle interessenter oppfordres til å sette seg godt inn i opplysninger som fremgår av salgsoppgave og vedlegg til denne, også egenerklæring fra selger. Videre oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig. Deretter kan bud gis.