Detaljer
X

PrivatMegleren Kragerø har nylig solgt denne eiendommen.

Har du en bolig i dette område som vurderes solgt, kontakt oss gjerne for en uforpliktende samtale.

Kragerø – Kragerø

Stilnesveien 1

Kragerø – Kragerø

Stilnesveien 1

Prisantydning
2.650.000
Primærrom
232m²
Bruksareal
234m²
Soverom
5 rom
Rom
8 rom
Visning
Etter avtale!
skjema her?
Megler MNEF / Partner
404 01 977
Salgsoppgave
TANGEN - KRAGERØ Stor bolig nær sentrum m/utleie leilighet. Kort vei til sjøen.
8.1 / 10
Opplevd trygghet
Veldig trygt
6.3 / 10
Naboskapet
Høflige
7.2 / 10
Kvalitet på skolene
Bra
Befolkning
OmrådePersonerHusholdn.
Bakken/tangen
556304
Kragerø
106424905

Bjørn Helliksen

Megler MNEF / Partner
PrivatMegleren Kragerø
 

Informasjon om prosjektet

Beliggenhet

Eiendommen har en sentral og fin beliggenhet med kort vei til Kragerø sentrum med sine fasiliteter. Kirkebukta er nylig bygget med strandpromenade og dagligvarebutikk. Samt at det er lagt ut flere båtplasser i dette området.

Området har blitt vesentlig forandret og knytter Tangen område med sentrum. En kort spasertur til fergeleie som bringer deg til Kragerøs vakre skjærgård. Fra busstorget går flere busser daglig både mot Sørlandet og Oslo.

Beskrivelse av nærområdet / fasiliteter

Dagligvarehandelen kan gjøres i Kragerø sentrum, der Spar Kirkebukta har flere bryggeplasser. Ved brygga i sentrum finner du også Kiwi. Ønsker du ytterligere servicetilbud har Kragerø flere nisjebutikker, forretninger, interiørbutikker og gallerier. Det er kort vei til Amfi Kragerø i Sannidal som innehar 20 butikker og virksomheter.

Kragerø har en rekke anerkjente spisesteder som f.eks. Tollboden og deres nye serveringsted Bakhagen med utsøkt mat, Chef Marroquin disker til stadighet opp med sine meksikanske dager på Kona til Jensemann, samt livlige Stopp En Halv med småretter, godt drikke og livemusikk, bare for å nevne noen. Sommerstid er det et yrende folkeliv i gatene. Her kan du finne trange smug med sjarmerende kafeer, spise reker rett fra fiskebrygga og besøke de ulike markedene som arrangeres.

Bygninger

Denne boligen ble oppført på 1880-tallet. I tillegg er det i 1930 bygget en romslig, frittstående bod på ca. 29kvm. Her er det muligheter for å etablere en hyggelig sommerstue, lekestue til barna eller kun benytte til oppbevaring.

Byggemåte

Grunnmur er av varierende alder og er utført i stein/betong og teglstein. Plassbygd kjente konstruksjoner, oppført i bindingsverk, ukjent isolasjon og stående trekledning. Plassbygd, sperretak med bord undertak. Ukjent isolasjon. Topptekke av betong takstein. Vinduer utført i tre med isolerglass. Vinduer er fra 2011 og det er ikke registrert noen negative avvik. Dører utført i tre noen med glass. Takrenner, nedløp, luftehatter og beslag i plastbelagt stål. Etasjeskiller i tre med ukjent isolasjon. Trefyllingsdører, finerte slette tredører og hvite fyllingsdører i presset MDF. Det er noen punkter som har fått TG: 2. Her kan man f.eks. nevne utvendig overflate behandling og deler av trekledning, grunnmur, wc og ventilasjon.
Kjøkkeninnredninger har fått TG: 3.
For ytterligere informasjon vedr. boligens tilstand se tilstandsrapport utferdiget av takstmann Knut Ramberg. Mobil. 95 24 90 09.

Arealer og fordeling per etasje

Primærrom: 232 kvm, Bruksareal: 234 kvm, Bruttoareal: 261 kvm

U. Etasje: BTA: 93 kvm, BRA: 83 kvm, P-rom: 81 kvm.
1.etasje: BTA: 93 kvm, BRA: 83 kvm, P-rom: 83 kvm.
2.etasje: BTA: 75 kvm, BRA: 68 kvm, P-rom: 68 kvm.

Innhold

U. Etasje/Utleieleilighet: Vindfang, trapperom, gang, bod, stue, kjøkken, bad, wc og 2 soverom. Egen inngang.
1.etasje/Hovedboligen: Trapperom, gang, stue, kjøkken, soverom og bad/wc/vaskerom.
2.etasje/Hovedboligen: Trapperom, stue og 2 soverom.

Standard

Boligen inneholder utleieleilighet i U. etg. med vindfang, trapperom, gang, bod, stue, kjøkken, bad, wc og 2 soverom. Egen inngang.

U.etasje / Utleiedel:

Gang:
I gangen er det god plass for å henge fra seg yttertøy og plass til sko. Gulvet har laminat og malt panel på vegger.

Stue:
I stuen står det en liten vedovn, som varmer godt opp i leiligheten. Her er det laminat på gulv og malt panel på veggene.

Soverom:
Laminat på gulv. På veggene er det dels panelplater, dels malte flater og dels malt mur.

Kjøkken:
På kjøkken er det montert enkel kjøkkeninnredning med glatte skap-/ skuffe-fronter. På gulv er det lagt laminat. Vegger har dels malte flater, dels panel.

Bad:
Belegg på gulv, delvis malt strie/malt mur på veggene. Innredet med servant, dusjkabinett og wc. Opplegg for vaskemaskin og montert varmtvannsbeholder.

Toalettrom:
Belegg på gulv, delvis malt strie/malt mur på veggene. Innredet med servant og wc.

1.etasje / Hoveddel:

Gang:
Belegg på gulv og malt panel på veggene. Herifra går det en trapp opp til 2.etg. Gangen inneholder også et lite kott for oppbevaring.

Stue:
Laminat på gulv og malte flater på vegg. Her står det en gammel kamin som bidrar til god varme i huset.

Soverom:
Laminat på gulv og malte flater på vegg.

Kjøkken:
Innredning i hoveddel er også av eldre dato og relativt enkel. Laminat er lagt på gulv mens det er malte flater på vegg.

Toalettrom:
Belegg på gulv, malt strie på veggene. Innredet med servant, dusjkabinett og wc. Opplegg for vaskemaskin og montert varmtvannsbeholder. Her er det et lite vindu for god lufting.

2.etasje / Loftsetasje:

Loftstue:
Laminat på gulv og malte flater på veggene.

Soverom:
Laminat på gulv og malt panel på veggene.

Soverom:
Laminat på gulv og malt panel på veggene.

Oppvarming

Boligen er oppvarmet med peisovn i stuen både i U. etg. og 1.etg. Sikringsskapet har automatsikringer montert i 2011.

Parkering / Garasje

Gateparkering

Adkomst

Se vedlagte kartutsnitt i salgsoppgave / Event. nærmere på Finn.no

Beskrivelse av tomt/hage

Tomten er opparbeidet med noe plen og hage ved inngangsparti.

Tinglyste rettigheter og forpliktelser

Kommunen har legalpant som sikkerhet for betaling av kommunale avgifter. Legalpant er pant som følger av loven, og som ikke tinglyses. Legalpant følger derfor eiendommen ved salg. På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer som f.eks. rett for kommunen til å vedlikeholde rørsystemer for vann- og avløp. Disse erklæringene vil følge eiendommen ved salg. Kontakt megler for nærmere informasjon.

Servitutter

Ingen servitutter registrert på eiendommen.

Ikke overførte dokumenter: Den manuelle grunnboken har dokumenter som antas å ha historisk betydning, eller som er tinglyst vedrørende matrikkelenhetens grenser og areal.
For servitutter eldre enn fradelingsdato og eventuelle arealoverføringer som kan ha betydning for denne matrikkelenhet henvises til hovedbruket / avgivereiendommen. For festenummer gjelder henvisningen servitutter eldre enn festekontrakten

Vei / Vann / Avløp

Offentlig vei, vann og avløp.

Ferdigattest eller midl. brukstillatelse

Ferdigattest på loftsleilighet fra 3. mai 1947 foreligger. Det utstedes ikke lengre ferdigattest for tiltak det er søkt om før 01.01.1998, jf. plan- og bygningslovens § 21-10, femte ledd.

Ligningsverdi

Ligningsverdi som primærbolig kr 812 743,- pr 31.12.15
Ligningsverdi som sekundærbolig kr 2 275 679,- pr 31.12.15

Reguleringsforhold

Eiendommen ligger i regulert område og del av reguleringen for Stilnestangen nord. Ingen pågående regulering for området.

Faste, løpende kostnader

Egen strøm måler pr. leilighet. Strømforbruk leilighet U. etg. er ca. kr. 16-18.000,- pr. år. Hovedleilighet har et forbruk på ca. kr. 25-27.000,- pr. år. Utgiftene er basert på nåværende beboeres forbruk.
Kommunale avgifter Kr. 15 978 pr. år
Dette inkluderer eiendomsskatt.
Forsikring i Eika kr 8 016 (polisenummer 5127770)

Oppgjør

Kjøpesum med tillegg av omkostninger skal være disponibelt på meglers klientkonto innen overtagelse.

Finansiering

Kontakt megler for avklaring av finansielle forhold, herunder lån til kjøp av eiendom. Privatmegleren har avtale med Nordea om formidling av lån og andre finansielle tjenester. Privatmegleren mottar godtgjørelse for dette.

Energiforbruk

Selger har ikke innhentet energiattest på boligen og settes av den grunn til karakter G

Annen nyttig informasjon

Alle innvendige og utvendige arealangivelser er hentet fra vedlagte takstdokumenter.

Det gjøres oppmerksom på at megler ikke har innhentet særskilte opplysninger om det finnes pålegg fra brann/feiervesen på eiendommen.

Dersom det ikke er varmekilder i alle rom, fravikes NEFs normgivende liste over løsøre og tilbehør i "Viktig informasjon for selger og kjøper". Hvitevarer, som ikke er integrert i innredning, medfølger ikke i handelen.

Eiendommen er eiet av et firma - Kornrud Eiendom AS. Eier av selskapet kan være villig til selge firmaet.

Konsesjon / Odel

Det er boplikt på eiendommen. Ny eier trenger ikke søke om konsesjon ved kjøp av denne eiendommen, men må fylle ut egenerklæringsskjema om konsesjonsfrihet.

Overtagelse

Etter nærmere avtale.

Eierskifteforsikring

Selger er et firma og har av den årsak ikke anledning til å tegne eierskifteforsikring. Interessenter oppfordres til å sette seg inn i selgers egenerklæring før det inngis bud på eiendommen.

Budgiving

Bud kan legges inn via Privatmeglerens "gi bud-knapp" som finnes på Privatmegleren.no/eiendommens hjemmeside og i nettannonsen. Bud legges inn trygt og enkelt med bank-ID.

For mer informasjon om budgivning, se "Viktig informasjon" i salgsoppgaven.

Solgt 'som den er'

Eiendommen selges "som den er", jf. avhendingsloven (avhl) § 3-9.

Boligen har mangel i følgende tilfelle:
1) Når kjøper ikke har fått opplysninger om forhold ved boligen som selger kjente eller måtte kjenne til, og som kjøper hadde grunn til å regne med å få, jf. avhl § 3-7. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut fra at det har virket inn på avtalen at opplysningene ikke ble gitt.
2) Når selger har gitt uriktige opplysninger om boligen, jf. avhl § 3-8. Det samme gjelder dersom boligen ikke er i samsvar med opplysninger som er gitt i annonse, salgsprospekt eller ved annen markedsføring på vegne av selgeren. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut fra at opplysningene har virket inn på avtalen, og ikke på en tydelig måte er blitt rettet i tide.
3) Når boligen er i vesentlig dårligere stand enn kjøper hadde grunn til å regne med ut fra kjøpesummen og forholdene ellers, jf. avhl § 3-9.

Alle interessenter oppfordres til å sette seg godt inn i opplysninger som fremgår av salgsoppgave og vedlegg til denne, også egenerklæring fra selger. Videre oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig. Deretter kan bud gis.