Detaljer
X

PrivatMegleren Kragerø har nylig solgt denne eiendommen.

Har du en bolig i dette område som vurderes solgt, kontakt oss gjerne for en uforpliktende samtale.

Helle – Helle

Borteidveien 48 F

Helle – Helle

Borteidveien 48 F

Prisantydning
4.800.000
Primærrom
93m²
Bruksareal
96m²
Soverom
3 rom
Rom
4 rom
Visning
Etter avtale!
skjema her?
Megler MNEF / Partner
404 01 977
Salgsoppgave
BORTEID - KRAGERØ Nyere hytte med fin utsikt -parkering ved hytta -båtplass -badeplass -sen kveldssol
8.1 / 10
Opplevd trygghet
Veldig trygt
6.5 / 10
Naboskapet
Høflige
7.6 / 10
Kvalitet på skolene
Veldig bra
Befolkning
OmrådePersonerHusholdn.
Skarbo
353155
Kragerø
106424905

Bjørn Helliksen

Megler MNEF / Partner
PrivatMegleren Kragerø
 

Informasjon om prosjektet

Beliggenhet

Praktfull beliggenhet på Borteid med god utsikt til sjøen. På eiendommen er det godt med sol til sent på kveld.

Eiendommen har en fantastisk beliggenhet på naturskjønne Borteid i Kragerø kommune, som blir indre del av Kragerøs vakre skjærgård. Området byr på unik sommeridyll og en rekke naturopplevelser med mulighet for sykling, løping og fiske, samt bading og båtliv.

Kragerø har en vakker skjærgård med nesten 500 holmer og skjær som kan nås på få minutter med båt fra eiendommen. Her kan du besøke Jomfruland med Tårnbrygga cafè og servicesenter, hvor de serverer utsøkt sjømat. Øya besøkes av titusener av mennesker i sommerhalvåret, som kommer for å se det enestående landskapet rundt Eikeskogen, den nydelige rullesteinstranda og den spektakulære utsikten fra fyrtårnene.

Her finnes også kunstutstillinger, Galleri-Skagerak og det trolske Tårntjernet, foreviget i Theodor Kittelsens "Nøkken". Ved Haga Kafé arrangeres det også konserter i løpet av sommeren. Øyhopping i skjærgården er en populær aktivitet, noe som ikke er rart da Kragerøs skjærgård består av så mange idylliske øyer og skjær.

Fra Borteid er det ca. 5-10 min. med hurtiggående båt inn til Kragerø, som sommerstid har et yrende folkeliv. Her arrangeres festivaler, sommershow, konserter, utstillinger og teaterforestillinger. Kragerø kan ellers by på en av Norges mest særegne 18-hulls golfbaner, omgitt av skog og svaberg ved Kragerø Resort. Her finnes også et innbydende spa, kajakkleie og tennisanlegg.

Fra eiendommen er det heller ikke lange båtveien til Skåtøy - den største øya i Kragerø. På øya er det 250 fastboende, et blomstrende kulturliv og en herlig atmosfære du sjelden finner maken til. Krikken kystfort ligger ytterst på øya, og er absolutt verdt et besøk. Skåtøy Kafé og Galleri er et populært samlingspunkt for både feriefolk, hytteeiere og fastboende.

Beskrivelse av nærområdet / fasiliteter

Dagligvarehandelen kan gjøres på Helle eller i Kragerø sentrum, der Spar Kirkebukta har flere bryggeplasser. Ved brygga i sentrum finner du også Kiwi. Ønsker du ytterligere servicetilbud har Kragerø flere nisjebutikker, forretninger, interiørbutikker og gallerier. Det er kort vei til Amfi Kragerø i Sannidal som innehar 20 butikker og virksomheter.

Kragerø har en rekke anerkjente spisesteder som f.eks. Tollboden og Bakhagen med utsøkt mat, Chef Marroquin disker til stadighet opp med nydelige kulinariske opplevelser på flere av byens steder, samt langs brygga i P.A Heuchs gate ligger November, der selges god kaffe, håndmat og fine ting, bare for å nevne noen.

Sommerstid er det et yrende folkeliv i gatene. Her kan du finne trange smug med sjarmerende kafeer, spise reker rett fra fiskebrygga og besøke de ulike markedene som arrangeres.

Byggemåte

Selger opplyser at grunnarbeid utført av Farsjø og sønner AS er gjort slik at det i området hvor hytte, gårdsplass og hage er byttet ut masser helt til fjell med steinmasser, her var det tidligere skogsjord og våtområde. Støpt plate på mark. Element konstruksjoner i bindingsverk, kryssisolert med totalt 20 cm. i vegger og 30 cm isolasjon i tak. Stående utvendig trekledning. 40 cm. isolasjon i grunn. Saltak med sperrer på limtre med plater undertak og betong takstein. Vinduer utført i tre med isolerglass. Vinduer i stue er med soldemping og selvrensende glass. Dører utført i tre noen med glass. Galvaniserte renner og nedløp. Ut over det plastbelagte beslag.

Takstmanns konklusjon:
Hyttene fremstår med et hovedinntrykk som er meget bra ut over de avvik som er nevnt i rapporten, ut
over dette er det registrert stedvise små symptomer på lett bruksslitasje.

For ytterligere informasjon vedr. hyttas tilstand se tilstandsrapport vedlagt prospektets vedleggsdel, utferdiget av takstmann Knut Ramberg.

Arealer og fordeling per etasje

Primærrom: 93 kvm, Bruksareal: 96 kvm, Bruttoareal: 100 kvm

1.Etasje: BTA: ca. 90 kvm, BRA: ca. 82 kvm, P-ROM: ca. 79 kvm.
I tillegg er det hems.

Innhold

Hytta inneholder gang, bad/wc, bod, stue, kjøkken og tre fine soverom samt hems.

Standard

Gang
Boligen har adkomst fra et hyggelig inngangsparti, betongbelagt dekke og hvitmalt inngangsdør. Entreen gir et godt førsteinntrykk med fliser på gulvet, hvitmalte panelvegger. Varmekabler lagt i gulv. Innfelte spotter i tak som gir rommet godt med lys.

Bad/wc
Boligen inneholder ett bad. Rommet fremstår som tidsmessig med lyse fliser på gulv og vegg, og hvit panel i tak. Her er det også lagt varmekabler i gulvet og spotter i tak med dimmer

Innredningen består av heldekkende servant på hvitt servantskap med to store skuffer, vegghengt speilskap med integrert belysning, toalett og dusjkabinett. Rommet har også vindu som slipper inn godt med lys.

Stue
Stuen er et flott oppholdsrom med fantastiske panoramavinduer hvor du kan nyte den nydelige utsikten. Rommet har god plass for sofa og annet møblement. Det er flott heltre eikeplank på gulv, hvitmalte panelvegger og god takhøyde. Balkongdør ut til stor, støpt platting mot sjøen.

Stuen bades i lys fra de gode vindusflatene. Her er det også montert en flott peisovn for ekstra hygge og varme, veggen bak peisen er kledd i vakker naturstein. Ellers er det trapp opp til hemsen hvor man har tilgang til en ekstra soveplass. Hemsen ellers kan benyttes til ekstra overnatting, tv-stue eller et eget lekerom til barna.

Kjøkken
Kjøkkenet er pent og holdt i en tradisjonell stil som kler boligen godt. Innredningen har lyse profilerte fronter med vitrineskap, benkeplate i heltre med vaskekum, samt bra med skap, skuffer og benkeplass.

Kjøkkenet er utstyrt med oppvaskmaskin og komfyr og integrert kjøleskap. Det er hvite fliser og belysning over benk, i tillegg til mikrobølgeovn og ventilator over kokesonen. Rommet har plass til frokostbord ved kjøkkenvinduet og åpning direkte ut til uteplassen.

Soverom
Fritidsboligen har tre pene soverom med heltre eikegulv og malt panel på vegger og i himling. Garderobe på hovedsoverom.

Oppvarming

Oppvarming skjer med elektrisitet og ved. I stuen er det en flott peis montert. Det er varmekabler på bad og i yttergang, ellers så er Eswa varme i gulvene på stuen og kjøkkenet.

Parkering / Garasje

Parkering på egen grunn. Nåværende eier leir båtplass av grunneier i området. Ny eier kan tre inn i leieforholdet. Det er i tillegg tinglyst rett til å etablere felles brygge til hyttene i området.

Adkomst

Se vedlagte kartutsnitt i salgsoppgave / Event. nærmere på Finn.no

Beskrivelse av tomt/hage

Den del av tomten som ikke er bebygd er opparbeidet med gruslagt plass/vei. Det er noe plen, beplantning, busker og trær ut over dette er det naturtomt. Tomten har meget fin sjøutsikt, gode solforhold og fremstår som meget velholdt.

Tinglyste rettigheter og forpliktelser

1975/2361-1/31 Best. om byggeforbud 29.09.1975
Overført fra: Knr: 0815 Gnr: 23 Bnr: 228
Gjelder denne registerenheten med flere.


2009/641383-1/200 Fredningsvedtak 01.09.2009
Rettighetshaver: Klima- Og Miljødepartementet Org.nr: 972417882
Forskrift om verneplan for Oslofjorden
Overført fra: Knr: 0815 Gnr: 23 Bnr: 228
Gjelder denne registerenheten med flere

Kommunen har legalpant som sikkerhet for betaling av kommunale avgifter. Legalpant er pant som følger av loven, og som ikke tinglyses. Legalpant følger derfor eiendommen ved salg. På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer som f eks rett for kommunen til å vedlikeholde rørsystemer for vann- og kloakk. Disse erklæringene vil følge eiendommen ved salg. Kontakt megler for nærmere informasjon.

Servitutter / rettigheter

Områdets grunneier har etablert badeplass for hyttene i nærområde. Dette er en tinglyst rett også denne eiendommen har til å kunne benytte seg av.

2010/865972-3/200 Best. om adkomstrett 05.11.2010
Rettighetshaver:Knr: 0815 Gnr: 23 Bnr: 294
Rettighetshaver:Knr: 0815 Gnr: 23 Bnr: 295
Rettighetshaver:Knr: 0815 Gnr: 23 Bnr: 296
Rettighetshaver:Knr: 0815 Gnr: 23 Bnr: 297
Bestemmelse om benyttelse av badeområdet
Bestemmelse om elektriske ledninger/kabler
Med flere bestemmelser


2010/865972-4/200 Best. om vann/kloakkledn. 05.11.2010
Rettighetshaver:Knr: 0815 Gnr: 23 Bnr: 294
Rettighetshaver:Knr: 0815 Gnr: 23 Bnr: 295
Rettighetshaver:Knr: 0815 Gnr: 23 Bnr: 296
Rettighetshaver:Knr: 0815 Gnr: 23 Bnr: 297


2010/865972-6/200 Bestemmelse om parkering 05.11.2010
Rettighetshaver:Knr: 0815 Gnr: 23 Bnr: 294
Rettighetshaver:Knr: 0815 Gnr: 23 Bnr: 295
Rettighetshaver:Knr: 0815 Gnr: 23 Bnr: 296
Rettighetshaver:Knr: 0815 Gnr: 23 Bnr: 297
Bestemmelse om båtplass
Med flere bestemmelser


2010/865972-8/200 Best. om adkomstrett 05.11.2010
Rettighetshaver:Knr: 0815 Gnr: 23 Bnr: 296
Rettighetshaver:Knr: 0815 Gnr: 23 Bnr: 297

Eiendommen overdras fri for pengeheftelser, med unntak av eventuelle erklæringer, avtaler, servitutter og panteheftelser som fremgår av salgsoppgaven og skal følge med eiendommen ved salg. Kjøpers bank vil få prioritet etter disse.

Vei / Vann / Avløp

Offentlig vann og avløp og privat vei.
Det betales en årlig sum til Borteidveien, for 2017 er denne summen kr 2500.-

Ferdigattest eller midl. brukstillatelse

Det foreligger ferdigattest fra Kragerø kommune utstedt 25.09.2012.

Ligningsverdi

Ligningsverdi kr 390 225,- pr 31.12.14

Reguleringsforhold

Eiendommen er regulert til fritidsformål og del av reguleringsplan for Borteid. Se forøvrig reguleringskart og bestemmelser til "vedlegg til salgsoppgave"

Faste, løpende kostnader

Andre faste utgifter:
Strøm, ca. kr. 5.000,-. Dette vil varier ut i fra ny eiers bruk av hytta.
Kommunale avgifter Kr. 12 828 pr. år
Dette inkluderer eiendomsskatt
Forsikring i kr (polisenummer )
Andre utgifter
Årlig veiavgift på Borteidveien ca. kr. 2.300,- pr. år.

Oppgjør

Kjøpesum med tillegg av omkostninger skal være disponibelt på meglers klientkonto innen overtagelse.

Finansiering

Kontakt megler for avklaring av finansielle forhold, herunder lån til kjøp av eiendom. Privatmegleren har avtale med Nordea om formidling av lån og andre finansielle tjenester. Privatmegleren mottar godtgjørelse for dette.

Annen nyttig informasjon

Alle innvendige og utvendige arealangivelser er hentet fra vedlagte tilstandsrapport.

Det gjøres oppmerksom på at megler ikke har innhentet særskilte opplysninger om det finnes pålegg fra brann/feiervesen på eiendommen.

Dersom det ikke er varmekilder i alle rom, fravikes NEFs normgivende liste over løsøre og tilbehør i "Viktig informasjon for selger og kjøper". Hvitevarer, som ikke er integrert i innredning, medfølger ikke i handelen.

Det planlegges etablering av tennisbane i nærområdet. I denne har man mulighet til å kjøpe seg bruksrett. Se vedlagt informasjon i salgsoppgavens vedleggsdel opplyst fra grunneier.

Konsesjon / Odel

Ny eier trenger ikke søke om konsesjon ved kjøp av denne eiendommen, men må fylle ut egenerklæringsskjema om konsesjonsfrihet.

Overtagelse

Etter nærmere avtale.

Eierskifteforsikring

Selger har tegnet eierskifteforsikring, og interessenter oppfordres til å sette seg inn i selgers egenerklæring før det inngis bud på eiendommen.

Budgiving

Bud kan legges inn via Privatmeglerens "gi bud-knapp" som finnes på Privatmegleren.no/eiendommens hjemmeside og i nettannonsen. Bud legges inn trygt og enkelt med bank-ID.

For mer informasjon om budgivning, se "Viktig informasjon" i salgsoppgaven.

Solgt 'som den er'

Eiendommen selges "som den er", jf. avhendingsloven (avhl) § 3-9.

Boligen har mangel i følgende tilfelle:
1) Når kjøper ikke har fått opplysninger om forhold ved boligen som selger kjente eller måtte kjenne til, og som kjøper hadde grunn til å regne med å få, jf. avhl § 3-7. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut fra at det har virket inn på avtalen at opplysningene ikke ble gitt.
2) Når selger har gitt uriktige opplysninger om boligen, jf. avhl § 3-8. Det samme gjelder dersom boligen ikke er i samsvar med opplysninger som er gitt i annonse, salgsprospekt eller ved annen markedsføring på vegne av selgeren. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut fra at opplysningene har virket inn på avtalen, og ikke på en tydelig måte er blitt rettet i tide.
3) Når boligen er i vesentlig dårligere stand enn kjøper hadde grunn til å regne med ut fra kjøpesummen og forholdene ellers, jf. avhl § 3-9.

Alle interessenter oppfordres til å sette seg godt inn i opplysninger som fremgår av salgsoppgave og vedlegg til denne, også egenerklæring fra selger. Videre oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig. Deretter kan bud gis.