Klikk for galleri

Helt ny, lekker og innflyttingsklar 4-roms toppleilighet i 6. etg - 2 garasjeplasser - Vestvendt balkong 10,6 kvm - Heis

Helt ny, lekker og innflyttingsklar 4-roms toppleilighet i 6. etg - 2 garasjeplasser - Vestvendt balkong 10,6 kvm - Heis

Som kunde hos PrivatMegleren får du en skreddersydd prosess tilpasset dine behov og ønsker

Viken - Ullensaker - Jessheim

Døliringen 24 C - Vestbyen Jessheim, E606

Prisantydning5.590.000,-Felleskostnader3.840,-Primærrom88.5m2Bruksareal93.1m2Soverom3Rom4
bilde fra galleri
VisningEtter avtale!
bilde fra galleri

Informasjon om prosjektet

Oppdragsansvarlig

BRUSTAD & PARTNERE AS / Kåre A. Brustad

Selger/Utbygger

Bekkefaret Bolig AS

Betegnelse

Gnr. 132 Bnr. 323 Snr. 49 i Ullensaker kommune

Byggeår

2022

Velkommen til Kløvertunet - Leilighet E606!

Leilighet E606 er en nyoppført og lekker 4-roms toppleilighet i det populære prosjektet Vestbyen Jessheim.

Leiligheten ligger høyt og fint til i byggets 6 etasje og inneholder en stilren kjøkkenløsning med integrerte hvitevarer og et delikat flislagt bad med varmekabler. Videre har leiligheten 3 soverom, innvendig bod, samt en hyggelig vestvendt balkong på ca. 10,6 kvm!

Det medfølger 2 garasjeplasser i leiligheten, med mulighet for El-bil lader. Videre medfølger 1 sportsbod i felles garasjeanlegg. Det er heis fra garasjeanlegget og opp til alle leilighetsplan!

Leiligheten har kvaliteter som bl.a. vannbåren varme med radiatorer, balansert ventilasjon og store vindusflater som gir mye lys. Himling uten taklister og listfrie vindussmyg listfrie.

Vestbyen Jessheim er et nytt og spennende leilighetsprosjekt på Jessheim. En helt ny bydel kun noen få minutters gange fra sentrum.

Hvorfor kjøpe ny leilighet?

- Boligen er i forskriftsmessig stand med 5 års gjenværende reklamasjonsfrist.
- Det er svært lite vedlikeholdskostnader i nær framtid.
- Høy standard og kvalitet på materialer og innredning

Beskrivelse - standard

Den åpne stuen er delikat i lyse og tidsriktige farger. Gode vindusflater slipper inn rikelig med lys og gir en luftig romfølelse. På gulvet er det lagt pen 1-stavs hvitpigmentert eikeparkett. I stuen er det god plass til sofaløsning med tilhørende møblement, samt spisestue. Det er utgang fra stuen til en hyggelig vestvendt balkong på ca. 10,6 kvm.

Stilrent og moderne kjøkken i åpen løsning mot stuen. Kjøkkenet har hvite glatte fronter med grep av stål og laminat benkeplate i grå farge i tykkelse 38 mm samt 1-kums vask i rustfritt stål. Ventilator over kokesone med integrert komfyrvakt. Av utstyr medfølger integrerte hvitevarer fra Whirlpool.

Delikat og smakfullt bad med flislagte overflater og varmekabler i gulv. Himlingen er pent lyssatt med downlights. Innredningen består av moderne skuffeinnredning med servant, samt speil med belysning over servant. Videre har badet dusjhjørne med innfellbare dører, vegghengt toalett med soft close sete, samt opplegg for vaskesøyle. Badet leveres med fliser i fargen lysegrå, med størrelse 30x30 cm på gulv. Dusjnisje med flis i samme farge og kvalitet på gulv i dusjsonen for å sikre fall. Dusjnisjen kan bli nedsenket. På vegger leveres fliser i fargen lysegrå 30x60 cm - Flistype er den samme som på gulv.

Leiligheten har 3 lyse og tiltalende soverom av samme høye kvalitet og standard som resten av leiligheten.

Hovedsoverommet har god plass til dobbeltseng med tilhørende nattbord på hver side. Rommet har også et flott bad i tilknytning til hovedsoverommet, som sikret en behagelig start på dagen. Gulvet er belagt med flott 1-stavs hvitpigmentert eikeparkett, som er gjennomgående for øvrige oppholdsrom. Hvitmalte vegger og himling.

Soverom 2 og soverom 3 er utført i samme stil og standard. Her har man god plass til seng med nattbord, samt avsatt plass til å sette inn kommode eller garderobeløsning etter ønske og behov.

Gode lagringsmuligheter via innvendig bod på ca. 3 kvm og 1 stk. sportsbod i felles garasjekjeller.

(Informasjonen er innhentet fra leveransebeskrivelsen i prosjektets prospekt).

Beliggenhet

Området har umiddelbar nærhet til skoler, barnehager, offentlig kommunikasjon, samt et rikt utvalg av fasiliteter og servicetilbud. Det er kort vei til flere fotballbaner, skøytebane, idrettshall, treningssenter og tennisanlegg.

Eiendommen sogner til Døli skolekrets. Døli barnehage og Døli barneskole ligger kun ca. 400 meter unna. Til ungdomsskole ca. 1 km. Skolegrensene er veiledende og revideres av Utdanningsetaten hver høst.

Området gir meget god mulighet for offentlig kommunikasjon via buss og tog, hvorav nærmeste bussholdeplass er Dølihagan. Det er ca. 1 km til Jessheim togstasjon med avganger 2 ganger i timen. Ved å benytte bil tar det ca. 9 min til Oslo lufthavn, 20 min til Lillestrøm, 25 min til Strømmen og 35 min til Oslo S.

Dagligvarehandelen kan gjøres ved bl.a. Rema 1000 Jessheim og Kiwi Jessheim. Ønsker du ytterligere servicetilbud er det gangavstand til Jessheim Storsenter med over 140 butikker og serveringssteder. Lillestrøm, Strømmen, Lørenskog og Oslo ligger også godt innen rekkevidde via offentlig kommunikasjon og bil.

En liten sykkeltur unna ligger populære Nordbytjernet som er et av de flotteste friluftsområdene i Ullensaker. Rundt tjernet er det godt tilrettelagt med turveier for rullestolbrukere og folk med barnevogn. Nordbytjernet har flott badeplass med strand, volleyballbane, bade- og fiskebrygge. Fra tjernet går det løyper i skogområdet Vestmoen og videre til Olaløkka på Sand og Ringbanen på Gardermoen. Det finnes også markastue med servering i vintersesongen og merkede stier i området, enten du starter ved Allergot ungdomsskole, ved Teigen skytebane eller ved Fladbyseter. Kommunen har også lagt opp til O-postjakt, et spennende fritidstilbud som gjør deg mer kjent i nærliggende terreng. Ullensaker kulturhus byr på konserter, teater, revyer, kunstutstillinger og 3 moderne kinosaler.

Tomt og parkering

Det vil bli oppført et underjordisk garasje- og bodanlegg i to plan (U1 og U2) under Bygg E til G. Anlegget vil være felles for byggene, og er planlagt å bestå av parkeringsplasser, boder, sykkelparkeringsplasser, tekniske rom, m.m. Sykkelparkeringsplasser vil også bli etablert utvendig i tilknytning til inngangspartier.

Det medfølger 2 garasjeplasser i leiligheten, med mulighet for El-bil lader.

Det blir etablert felles gjesteparkering for besøkende til alle beboere på Kløvertunet, totalt 14-plasser. Gjesteparkeringen er lokalisert rett innenfor garasjeporten.  Vilkår: 4 timer gratis gjesteparkering. Deretter timespris kr 26,- Døgnpris kr 130,-

Videre medfølger det 1 sportsbod i garasjeanlegget. Leiligheter inntil 50 kvm BRA vil få en bod på minimum 2,5 kvm.

(Informasjonen er innhentet fra leveransebeskrivelsen i prosjektets prospekt - følger vedlagt.)

Oppvarming / Teknisk

Oppvarming og tappevann
Leilighetene oppvarmes fra sentralanlegg med termostatstyrte radiatorer. Badene vil bli levert med elektrisk gulvvarme. Det leveres ikke oppvarming på soverom. Det planlegges med felles berederanlegg plassert i garasje/bodanlegg med vannmåler for varmtvann til hver leilighet.

Ventilasjonsanlegg
Balansert ventilasjon med varmegjenvinning. Det leveres separate ventilasjonsaggregater plassert i hver leilighet. Aggregatene plasseres enten i nisje, bod/kott, i himling i entre eller integrert i kjøkkenhetten. Aggregatets endelige plassering avklares under detaljprosjekteringen. Det vil bli omluft- eller avtrekksventilator på kjøkken.

Tv/bredbånd
Det leveres ett data- og TV-punkt i stue. Opplegg og tilkobling bestilles av utbygger. Selger tar forbehold om pålagt bindingstid for TV/bredbånd. Selger har anledning til å tegne abonnement for tv, internett, telefon, fibernett eller tilsvarende med 3 - 5års bindingstid på vegne av sameiet.

Porttelefon
Det leveres porttelefon ved inngangsdørene. Utenfor inngangsdør til hver leilighet monteres ringeknapp.

Elektrisk anlegg
Det legges opp skjult elektrisk anlegg, med brytere og kontakter i hvit utførelse. Der det er prefabrikkerte elementer eller leilighetsskiller av betong kan det forekomme åpent elektriske anlegg. Automatsikringer i eget sikringsskap i hver leilighet med overbelastningsvern og jordfeilvarslingsenhet/bryter. Plassering av sikringsskap besluttes av selger under detaljprosjekteringen. Hovedsikringsskap og målere i felles teknisk rom eller i trapperommet. Det leveres downlights med dimmer på bad og gang. Antall og plassering vil variere for de ulike leilighetene. Det vil bli utarbeidet spesifiserte elektrotegninger for hver enkelt leilighet i forbindelse med tilvalgsprosessen. Under deler av overskapene på kjøkken leveres det belysning. En utvendig lampe og en stikkontakt med enkeltstikk per leilighet på markterrasse eller balkong. Det elektriske anlegget leveres etter NEK 400.

Sanitærutstyr/rørlegger
Alle vannledninger til tappesteder er rør i rør system. Plassering av rør i rør koblingsskap til den enkelte leilighet besluttes av selger under detaljprosjekteringen.

Brann
Det monteres røykvarslere og brannslange eller pulverapparat i henhold til forskrift. Sprinkleranlegg for leiligheter, fellesarealer og eventuelt balkonger i henhold til gjeldende krav.

(Informasjonen er innhentet fra leveransebeskrivelsen i prosjektets prospekt - følger vedlagt.)

Beskrivelse av tomt/hage

Samtlige seksjoner eier en ideell andel i felles utomhusområder på reguleringsfelt Felt B3 beliggende på, gnr. 132  bnr. 303 Området er felles grønt, lek og friarealer for alle enheter/matrikler innenfor reguleringsfelt B3. Det er planlagt at alle seksjonseiere får rettigheten sikret ved tinglyst realandel i Kløvertunet driftssameie.  Kløvertunet driftssameie vil ha egne vedtekter som regulerer forholdet mellom eierne.

Felles infrastruktur (veier, rør) og diverse felles grøntområder m.m. for hele Vestbyen er beliggende på gnr. 132 bnr. 275. Ansvaret for drift og vedlikehold ivaretas av Vestbyen Velforening. Det er pliktig medlemsskap i foreningen. Det er planlagt at alle seksjonseiere får rettigheten sikret ved tinglyst realandel i Vestbyen Velforening.

Felleskostnader knyttet til drift og vedlikehold av Parkeringseiendommen, felles utomhus for Felt B3 og felles infrastruktur m.m. for Vestbyen kreves inn av Kløvertunet garasjesameie, Kløvertunet driftssameie og Vestbyen Velforening.

(Informasjonen er innhentet fra vedtektene i leveransebeskrivelsen, for prosjektets prospekt - følger vedlagt.)

Byggemåte

Leilighetene er bygget etter TEK 17.

Innervegger består av stenderverk av stål/tre kledd med gips som er sparklet og malt. Alle innervegger i lett
konstruksjon leveres med isolasjon.

Utvendig:
Alle bærekonstruksjoner er av tre, betong og/eller stål. Fasader av trepanel og plater etter arkitektens material- og fargevalg. Yttertak belegges med sveiset sort papp eller tilsvarende.

Leiligheten:

Kjøkken:
Som standard leveres hvit lakkert kjøkkeninnredning med glatte fronter og rette ytterkanter med grep av typen rustfritt stål. Laminat benkeplate med rett forkant i tykkelse 38 mm. NCS S 0500-N. Klassisk hvit. 1-kums i rustfritt stål. Blandebatteri: Oras Saga eller tilsvarende i krom.

Vegg mellom kjøkkenbenk og overskap leveres malt. Samme farge som vegg ellers; NCS S 0500-N. Klassisk hvit. Belysning: Det leveres lys under enkelte overskap på kjøkken. Stikk i henhold til el-tegning.

Bad:
Badet leveres med fliser i fargen lysegrå, med størrelse 30x30 cm på gulv. Dusjnisje med flis i samme farge og kvalitet på gulv i dusjsonen for å sikre fall. Dusjnisjen kan bli nedsenket. På vegger leveres fliser i fargen lysegrå 30x60 cm - Flistype er den samme som på gulv.

Servantskap med glatte fronter med håndtak og i hvit farge. Servantbatteri: Oras Saga eller tilsvarende i krom. Toalett: Vegghengt forkrommet spyleknapp samt soft close sete. Dusjhjørne: Klart glass og rette dører med detaljer i alu/krom. Dusj: Oras Optima og Oras Apollo eller tilsvarende. Opplegg for vaske- eller kombimaskin (bare på ett bad og ikke på noen bad i leiligheter med vaskerom).Innerdør: Stable fra Swedoor, eller tilsvarende, fargekode NCS S 0500-N. Klassisk hvit. Dørhandtak: Rustfritt stål, børstet. Downlights LED med dimmer.

Stikk i innredning. Elektriske varmekabler på bad samt radiatorer med vannbåren varme.

Garderobeskap:
Det avsettes plass til garderobeskap. Skap inngår ikke i standard leveranse.

Gulv
1-stavs eikeparkett hvitpigmentert.
Fotlister: tilpasset eikeparkett på gulv.

Vegger:
Innervegger består av stenderverk av stål/tre kledd med gips som er sparklet og malt. Alle innervegger i lett konstruksjon leveres med isolasjon.

Vegger
Kjøkken og stue
- Sparklet og malt
NCS S0500-N. Klassisk hvit

Soverom
- Sparklet og malt
NCS S0500-N. Klassisk hvit.

Tak:
NCS S0500-N. Klassisk hvit
Ingen taklister.

Entrédør:
Entredør med kikkehull og FG-godkjent lås. Slett utførelse malt i henhold til arkitektens fargevalg. Dørvrider i blank eller børstet stål. Slagretning og utførelse kan variere avhengig av tekniske krav, herunder i forhold til støy og brannkrav.

Innvendige dører:
Innerdør: Stable fra Swedoor eller tilsvarende, fargekode NCS S 0500-N Klassisk hvit.                                                          
Dørhandtak: Rustfritt stål, børstet

Vinduer:
Vinduer, balkong- og terrassedør leveres med energiglass, i henhold til arkitektens fargevalg. Utførelse, inndeling og slagretning avhenger av hvilke tekniske krav de enkelte vinduer har, herunder i forhold til støy, brannkrav osv. Moderne vinduer isolerer langt bedre enn eldre vinduer, noe som fører til at vinduene blir kaldere på utsiden fordi varmen ikke trekker ut. De kalde utvendige flatene kan gi kondens på utsiden av vinduet.

Listverk:
Det leveres fabrikkmalte foringer og gerikter rundt dører med synlige spikerhull og listfrie vindussmyg. I rom med parkett blir det eik heltre gulvlist med synlige stiftehoder.

Balkong/Terrasse:
Tredekke på private markterrasser og balkonger. Betongdekke eller tremmegulv på svalganger. Rekkverk i malt stål eller aluminium med glassplater. Balkonger og svalganger er å anse som utvendig konstruksjon slik at mindre ansamlinger av vann og drypp fra overliggende balkong/ svalgang må påregnes.

Sportsbod:
Boder i garasjeanlegg utføres med nettingvegger, ubehandlede plater med bindingsverk eller med stålplater. Bodene leveres ventilert og temperert. Vegger leveres av branntekniske årsaker ikke i full høyde til himling. Dør leveres forberedt for hengelås. Det kan forekomme tekniske installasjoner i sportsbod (ventilasjonsrør eller lignende). Sportsbod egner seg kun for oppbevaring av gjenstander som tåler temperatur- og fuktsvingninger.

(Informasjonen er innhentet fra leveransebeskrivelsen i prosjektets prospekt).

Fellesanlegg

Utomhus
Utomhusplan for felt B3 Byggetrinn 2 er inntatt i prospektet, og vil bearbeides videre under detaljprosjekteringen. Utforming og materialvalg blir levert i henhold til endelig godkjent utomhusplan. Det skal herunder opparbeides oppholdssoner med benker, lekeapparater og beplantning.

Det leveres utvendig belysning med lyssensor/tidsur på fellesarealer i form av pullerter, lampe ved hovedinngang og inngangsdør fra svalgang.
Det leveres en stikkontakt utvendig ved hovedinngang og i garasjeanlegg ved trapperom /heishus.

Det leveres en frostsiker utekraner ifm hovedinngang på bakkeplan. Endelige plassering avklares under detaljprosjekteringen.

Garasjeanlegg
Garasjeporter med motordrift. En fjernbetjent portåpner leveres per parkeringsplass, alternativt GSM basert åpningssystem. Innkjøring med plass til 1 bil i bredden. Garasjeanlegget blir avtrekksventilert uten oppvarming. Kondens på overflater vil kunne forekomme i garasjeanlegget under visse forhold. Minimum takhøyde i kjøresone i garasjen blir 210cm. I områder med tekniske føringer langs vegg e.l., dvs. utenom kjøresone, kan takhøyden bli noe lavere. Tekniske installasjoner / føringer blir synlige i himlingen. I forbindelse med detaljprosjekteringen kan løsningen av parkeringsareal bli endret.

Heis
Heis fra garasjeanlegg og opp til alle leilighetsplan. Adkomst til bodanlegget i kjeller via heis/trapp. Heiskupeer vil ha en utførelse som harmonerer med trapperom..

Sykkelparkering
Det er planlagt sykkelparkering i kjeller og på utvendig fellesareal.

Låssystem
Eget låssystem med nøkkel eller brikker som passer til hovedinngangsdør, inngangsdør til leilighet og øvrige fellesdører med lås. Det leveres tre nøkler eller brikker til hver leilighet.

Renovasjon
Det vil bli levert nedgravde avfallskontainere som er planlagt plassert som anvist på utomhusplan. Det tas forbehold om endelig plassering og løsning.

(Informasjonen er innhentet fra leveransebeskrivelsen i prosjektets prospekt).

Generelt om Vestbyen

Boligprosjektet "Vestbyen" er lokalisert ved Bekkefaret rett utenfor Jessheim sentrum. Vestbyen er planlagt å bestå av cirka 750 leiligheter når prosjektet er ferdigstilt. Det samlede utbyggingsområdet består av eiendommene gnr. 132 bnr. 275, 299, 301, 302, 303 og 304 i Ullensaker kommune ("Utbyggingsområdet"). Samlet tomteareal for utbyggingsområdet er cirka 58.000 m². Utbyggingsområdet er regulert til bolig. Vestbyen er planlagt oppført i minimum fire byggetrinn, fordelt på de fire regulerte utbyggingsfeltene, Felt B1 til Felt B4. Utbyggingsfeltene fremgår av reguleringskartet. Det må forventes byggestøy på nabotomtene i forbindelse med dette.

Kløvertunet - Byggetrinn 2 ligger på Felt B3 på gnr. 132 bnr. 303.
Byggetrinnet består av tre bygg, Bygg E til Bygg G, med felles underjordisk garasje- og bodanlegg samt inn og utvendige fellesarealer ("Byggetrinn 2"). Kløvertunet vil bestå av totalt ca. 119 leiligheter, fordelt med 53, 44 og 22 leiligheter i henholdsvis Bygg E, Bygg F og Bygg G. Byggetrinn 2 vil bli lagt ut i tre salgstrinn, hvor Bygg E er første salgstrinn.

Felles utomhusarealer for Byggetrinn 2 - Kløvertunet Driftssameie

Utomhusarealene på felt B3 planlegges etablert som egen eiendom med eget gnr. og bnr., og organisert som et realsameie ("Vestbyen B3 Driftssameie"). Alle seksjoner i Byggetrinn 2 vil få tinglyst en ideell eierandel knyttet mot seksjonen. Vestbyen B3 Driftssameie vil ha eget styre, budsjett og vedtekter. Kostnader til drift og vedlikehold av utomhusarealene vil bli belastet via sameiernes felleskostnader.

Overskjøting av ideell andel utomhusarealer vil først kunne finne sted når hele Byggetrinn 2 inklusive utomhusarbeider er ferdigstilt. Når utomhusarealene er ferdigstilt og tatt i bruk anses disse som overtatt selv om hjemmel ikke er overført. Utbygger har rett til å viderefakturere eventuelle påløpte driftskostnader til Vestbyen B1 Driftssameie, eller fremtidige sameiere i Vestbyen B1 Driftssameie, inntil hjemmel blir overført.

Felles infrastrukturarealer m.m. for Vestbyen - Vestbyen Velforening

Infrastrukturarealer (veier, VA-grøfter o.l.), grøntområder m.m. som skal etableres på bnr. 275 vil være felles for prosjektet Vestbyen. Eiendommen er planlagt organisert som et realsameie ("Vestbyen Velforening"), hvor alle matrikkelenheter eller seksjoner på Felt B1 til B4 vil få tinglyst en ideell andel knyttet mot matrikkelenheten eller seksjonen. Vestbyen Velforening vil ha eget styre, budsjett og vedtekter. Kostnader til drift, vedlikehold m.m. av arealene vil bli belastet via sameiernes felleskostnader.

Utbygger forbeholder seg retten til å avvente overskjøting av realsameiet inntil hele prosjektet Vestbyen er ferdigstilt og/eller alle boligsameier/ boligselskaper er ferdigstilt og overlevert. Dersom arealene er ferdigstilt og tatt i bruk anses arealene som overtatt selv om hjemmel ikke er overført. Selger har rett til å viderefakturere eventuelle påløpte driftskostnader til Vestbyen Velforening, eller fremtidige sameiere i Vestbyen Velforening, inntil hjemmel blir overført.

Utkast til vedtekter for realsameiene

Det er utarbeidet utkast til vedtekter for Kløvertunet Garasjesameie, Kløvertunet Driftssameie og Vestbyen
Velforening. Vedtektene regulerer forholdet mellom realsameierne, herunder ansvar for drift og vedlikehold samt fordeling av drifts- og vedlikeholdskostnader. Utkast kan fås ved henvendelse til megler. Kjøper plikter å rette seg etter de til enhver tid gjeldende vedtekter. Selger tar forbehold om endringer som er hensiktsmessige eller nødvendige i perioden frem til overtakelse, jf. Også forbehold tatt innledningsvis i utkastene til vedtekter.

Forbehold knyttet til organiseringen

For øvrige deler av prosjektet Vestbyen forbeholdet utbygger seg retten til å beslutte endelig organisering, herunder å etablere flere eller færre realsameier. Utbygger forbeholder seg retten til å gjennomføre prosjektet i flere eller færre byggetrinn enn antall regulerte utbyggingsfelter, samt retten til å etablere flere eller færre eierseksjonssameiet/borettslag etter hva som er formålstjenlig med hensyn til teknisk utforming, salgstakt o.l. Videre forbeholder utbygger seg retten til å foreta grensejusteringer, sammenføyninger, deling e.l. av de ulike bnr. beliggende på Utbyggingsområdet.

Servitutter / rettigheter

Følgende servitutter er tinglyst på eiendommen.

Andel i realsameie
2022/758761-1/200 Opprettelse av realsameie Tinglyst
08.07.2022 21:00
Denne matrikkelenhet har andel i:
Knr:3033 Gnr:132 Bnr:303 1/120

2022/758939-1/200 Opprettelse av realsameie Tinglyst
08.07.2022 21:00
Denne matrikkelenhet har andel i:
Knr:3033 Gnr:132 Bnr:324 1/461


2016/173753-1/200ERKLÆRING/AVTALE
29.02.2016
RETTIGHETSHAVER:ELVIA AS
Org.nr: 980489698
Overenskomst om rettigheter og plikter ved oppføring, drift og vedlikehold av frittliggende nettstasjon
Bestemmelse om anlegg og vedlikehold av ledninger m.m.
Bestemmelse om adkomstrett
Bestemmelse om bebyggelse
Bestemmelse om beplantning
OVERFØRT FRA: 3033-132/275
GJELDER DENNE REGISTERENHETEN MED FLERE

2021/1379311-1/200BESTEMMELSE OM VANNLEDNING
03.11.2021 21:00
RETTIGHETSHAVER:ULLENSAKER KOMMUNE
Org.nr: 933649768
Gjelder vann-, overvanns-, spillvanns- og pumpeledninger og tekniske anlegg i forbindelse med disse
Bestemmelse om bebyggelse i nærhet av anlegg
Adkomstrett for drift og vedlikehold av anlegg/ledninger/kabler
Gjelder også senere fradelte matrikkelenheter
GJELDER DENNE REGISTERENHETEN MED FLERE

2019/305738-1/200BESTEMMELSE OM VEG
13.03.2019 21:00
RETTIGHETSHAVER :Knr:3033 Gnr:132 Bnr:301
RETTIGHETSHAVER :Knr:3033 Gnr:132 Bnr:302
RETTIGHETSHAVER :Knr:3033 Gnr:132 Bnr:303
Servitutt gjelder adkomst og veirett for hver enkelt bygg i boligområdet.

2019/305792-1/200BESTEMMELSE OM VANN/KLOAKK
13.03.2019 21:00
RETTIGHETSHAVER :Knr:3033 Gnr:132 Bnr:301
RETTIGHETSHAVER :Knr:3033 Gnr:132 Bnr:302
RETTIGHETSHAVER :Knr:3033 Gnr:132 Bnr:303
RETTIGHETSHAVER :Knr:3033 Gnr:132 Bnr:304
Adkomstrett for drift og vedlikehold av anlegg/ledninger/kabler

2022/706448-1/200 Seksjonering Tinglyst
29.06.2022 21:00
snr: 48
formål: Bolig
sameiebrøk: 93/3885
For øvrige opplysninger om grunndata, se den seksjonerte matrikkelenheten.

Det gjøres oppmerksom på at utbygger i forbindelse med utbyggingen vil kunne tinglyse ytterligere erklæringer/servitutter mellom kjøpstidspunktet og ferdigstillelse av prosjektet Vestbyen, herunder knyttet til atkomstretter, rør, ledninger og lignende som er nødvendig for gjennomføringen av prosjektet, bestemmelser som vedrører sameier/realsameier, naboforhold eller lignende, drift og vedlikehold m.m. av fellesarealer, forhold pålagt av offentlig myndighet knyttet til prosjektet Vestbyen, samt erklæringer/servitutter knyttet til utbyggingsavtale for Utviklingsområdet med Ullensaker kommune. Kjøper kan ikke motsette seg eller kreve prisavslag/erstatning for tinglysning denne typen erklæringer/servitutter.

Vei / Vann / Avløp

Eiendommen er tilknyttet offentlig vann og avløp.
Det tas forbehold om etablering av pumpekum. Pumpekummer m.m. er i så fall inkludert i selgers kontraktleveranse. Avtale om service og vedlikehold for sameiet må i så fall påregnes. Eventuelt privat vann- og avløpsnett mellom det offentlige tilknytningspunktet og frem til bygningskroppen skal driftes og vedlikeholdes i fellesskap av de sameier som er tilknyttet dette.

Eiendommen er tilknyttet privat vei med felles vedlikeholdsansvar for sameierne.

Ferdigattest eller midl. brukstillatelse

Det foreligger midlertidig brukstillatelse for Døliringen 24 A-K og 26. Datert 18.08.2022.
Byggets art: Nybygg - Boligblokk og parkeringskjeller
Brukstillatelsen gjelder for følgende del av tiltaket: Bygg E og Parkeringskjeller.
Ferdigattest må begjæres når nedenstående arbeid er utført:
- Bygg F og G
Arbeider må være utført innen: 19.12.2022.

Kjøper kan ikke ta boligen i bruk dersom ferdigattest/midlertidig brukstillatelse ikke foreligger og har rett til å nekte overtagelse frem til den er utstedt.

Verdi ved skattefastsetting

Det foreligger ikke ligningsverdi da leiligheten var nyoppført i 2022 og ligningsverdi ikke er fastsatt p.t.

Reguleringsforhold

Eiendommen er regulert til bolig, kjøreveg/fortau, grønnstruktur/friområde i reguleringsplan for "Bekkefaret" m/bestemmelser, vedtatt 12.06.18.

Eiendommen er i kommuneplanen avsatt til kombinert bebyggelses og anleggsformål - fremtidig, vedtatt 07.09.15 og i kommunedelplan for Jessheim avsatt til kombinert bebyggelses og anleggsformål - fremtidig, vedtatt 16.06.14.

Boligprosjektet "Vestbyen" er lokalisert ved Bekkefaret rett utenfor Jessheim sentrum. Vestbyen er planlagt å bestå av cirka 750 leiligheter når prosjektet er ferdigstilt. Det samlede utbyggingsområdet består av eiendommene gnr. 132 bnr. 275, 299, 301, 302, 303 og 304 i Ullensaker kommune ("Utbyggingsområdet"). Samlet tomteareal for utbyggingsområdet er cirka 58.000 m². Utbyggingsområdet er regulert til bolig. Vestbyen er planlagt oppført i minimum fire byggetrinn, fordelt på de fire regulerte utbyggingsfeltene, Felt B1 til Felt B4. Utbyggingsfeltene fremgår av reguleringskartet.
Se vedlagte kart som viser illustrasjon av kommende byggetrinn. Det må forventes byggestøy på nabotomtene i forbindelse med dette.

Gnr. 132 bnr. 300 er tilstøtende til Utbyggingsområdet, se reguleringskart, og er regulert til barnehageformål. Denne eiendommen utgjør ikke en del av prosjektet Vestbyen.

Eiendommen grenser inntil reguleringsplan for: "Romsaas felt B3", vedtatt 07.09.15, "K11 Romsaas-Jessheim hotell", vedtatt 06.09.16 og "Døli vestre", stadfestet 31.08.79.

Er berørt av veg/jernbanestøy, samt flystøy i forbindelse med hovedflyplassen. Avinor har signalisert at de har behov for en tredje rullebane.

Beskrivelse av sameiet

Det er besluttet at hus E skal etableres som ett eierseksjonssameie.

Bygg E skal oppføres på del av gnr. 132 bnr. 303. Eiendommen tilhørende Bygg E ("Eiendommen") er planlagt fradelt på eget bnr. Eiendommen vil omfatte tomten som naturlig grenser til Bygg E. Tilsvarende fradeling er planlagt for Bygg F og G. Øvrige omkringliggende utomhus arealer på Felt B3 vil være fellesareal for alle bygg i Byggetrinn 2. Eventuelt nytt bnr. for fellesarealet vil foreligge når deleforretning er gjennomført.

Det tas forbehold om at deleforretningene blir godkjent, samt endelig størrelse på Eiendommen etter fradeling.

Eiendommen vil bli seksjonert i henhold til eierseksjonsloven av 16. juni 2017 nr. 65. Endelig adresse og seksjonsnummer fastsettes av kommunen.  Seksjonseier i eierseksjonssameiet i Kløvertunet Bygg E ("Eierseksjonssameiet Kløvertunet Bygg E") vil bli sameier i Eiendommen med tilhørende enerett til bruk av sin boenhet, samt rett til bruk av eierseksjonssameiets fellesarealer. Kjøperen plikter å overta selv om seksjonering ikke er tinglyst per overtagelsen.

Det er utarbeidet utkast til vedtekter for Eierseksjonssameiet Kløvertunet Bygg E. Vedtektene regulerer forholdet mellom seksjonseierne, herunder ansvar for drift og vedlikehold samt fordeling av drifts- og vedlikeholdskostnader. Utkast kan fås ved henvendelse til megler. Kjøper plikter å rette seg etter de til enhver tid gjeldende vedtekter. Utbygger tar forbehold om endringer som er hensiktsmessige eller nødvendige i perioden frem til overtakelse, jfr. også forbehold tatt innledningsvis i utkastet til vedtekter.
En sameier eier en andel i eiendommen, med tilknyttet enerett til bruk av sin bruksenhet, jf. eierseksjonsloven § 25.

Ingen kan erverve mer enn to boligseksjoner i et sameie, jf. eierseksjonsloven § 23 første ledd. Dersom et erverv har funnet sted i strid med eierseksjonslovens regler kan Kartverket nekte overskjøting.
Dersom overskjøting blir nektet, er kjøper likevel forpliktet til å gjennomføre handelen med selger, og oppgjør til selger vil finne sted tross manglende overskjøting.

Faste, løpende kostnader

Forretningsfører opplyser om følgende felleskostnader:

Felleskostnader: kr. 3 840,- i mnd.

Herav;
Felleskostnader: kr. 1 835,-
TV/bredbånd: kr. 299,-
Akonto oppvarming og vann: kr. 1 581,-
Bod: kr. 125,-

Felleskostnader består av drifts- og vedlikeholdskostnader for Eierseksjonssameiet Bygg E, samt en andel av drifts- og vedlikeholdskostnadene for Vestbyen B3 Garasjesameie, Vestbyen B3 Driftssameie og Vestbyen Velforening.

Kostnadene til kabel-TV/internett fordeles med likt beløp for hver leilighet.

Kommunale avgifter vil bli belastet den enkelte seksjonseier direkte fra Ullensaker kommune.

Kostnader til oppvarming og varmt tappevann måles individuelt for hver leilighet. À kontoinnbetaling til sameiet per måned kommer som tillegg til felleskostnaden, med individuell avregning etter forbruk.

I tillegg kommer drifts- og vedlikeholdskostnader for Kløvertunet Garasjesameie. Kostnadene betales av de som eier parkeringsplass i garasjeanlegget. Strømkostnader for ladning av el-bil belastes den enkelte bruker i henhold til forbruk.

Selger har engasjert Usbl som forretningsfører for Eierseksjonssameiet Bygg E, Kløvertunet Garasjesameie, Kløvertunet Driftssameie og Vestbyen Velforening.

Leiligheten er nyoppført og selger har således ikke grunnlag for å svare på strømforbruk.

Frem til overtagelse vil eiendommen være forsikret av utbygger. Etter overtagelse vil eiendommen forsikres gjennom sameiets fellesforsikring. Kjøper må selv besørge innboforsikring og forsikring av eventuelle særskilte påkostninger.

Oppstartskapital

Forretningsfører vil innkreve innbetaling av oppstartskapital for henholdsvis Eierseksjonssameiet Bygg E (inkludert realsameiene) og Vestbyen B3 Garasjesameie  tilsvarende 3 måneders felleskostnader.

Oppgjør

Kjøpesum med tillegg av omkostninger skal være disponibelt på meglers klientkonto innen overtagelse. Normalt innebærer dette at fullt oppgjør må være innbetalt på meglers klientkonto senest to virkedager før avtalt overtagelsesdato.

Eventuelle vilkår knyttet til innbetalingen, eksempelvis pantedokument som skal tinglyses til fordel for kjøpers bank, må være megler i hende i god tid før overtagelse kan finne sted.

Finansiering

Kontakt megler for avklaring av finansielle forhold, herunder lån til kjøp av eiendom. Privatmegleren har avtale med Nordea om formidling av lån og andre finansielle tjenester. Privatmegleren mottar godtgjørelse for dette.

Totale kostnader

5 890 000,- (Prisantydning)


Omkostninger
2 500,- (Etableringsgebyr sameie Bygg E)
107,- (Dokumentavgift bod)
5 310,- (Dokumentavgift)
172,- (Pantattest kjøper)
585,- (Tingl.gebyr pantedokument)
585,- (Tingl.gebyr skjøte)

9 259,- (Omkostninger totalt)

5 899 259,- (Totalpris inkl. omkostninger)


NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

I tillegg kommer etableringsgebyr for Vestbyen B3 Garasjesameie med kr. 1000,- + omkostninger kr 792 (pr stk.) for parkeringsplassene.

Det tas forbehold om endringer av satsene for offentlige avgifter og gebyrer, og økning av beregningsgrunnlaget for dokumentavgift som følge av at eiendomsverdien har økt fra salgstidspunktet og frem til tinglysningstidspunktet.

Forretningsfører vil innkreve innbetaling av oppstartskapital for henholdsvis Eierseksjonssameiet Bygg C og D (inkludert realsameiene) og Vestbyen B1 Garasjesameie  tilsvarende 3 måneders felleskostnader.

Annen nyttig informasjon

Alle innvendige og utvendige arealangivelser er ca. henvisninger basert på plantegningen i prosjektets nybyggprospekt. Det foreligger ikke tilstandsrapport med arealhenvisninger eller takstrapport ved salget.

Alle opplysninger er innhentet fra prosjektets opprinnelige prospekt. Det tas forbehold om mindre avvik.

Det gjøres oppmerksom på at megler ikke har innhentet særskilte opplysninger om det finnes pålegg fra brann/feiervesen på eiendommen.

HVITEVARER medfølger der dette er spesielt angitt i beskrivelse av kjøkken i salgsoppgaven. Det gjøres oppmerksom på at hvitevarene ikke har noen garanti utover vanlig kjøpsgaranti fra leverandøren, og at de overtas "som de er".

Ved overtagelse må det påregnes at det gjenstår mindre utvendige eller innvendige arbeider på eiendommens fellesarealer.

Boligens arealer er angitt så nøyaktig som mulig. Selger tar imidlertid forbehold om mindre avvik/endringer som følge av detaljprosjekteringen. Salgstegningene i prospektet er derfor ikke egnet for nøyaktig måltaking.

Med mindre annet er uttrykkelig avtalt gjelder NEFs normgivende liste over løsøre og tilbehør.

Konsesjon / Odel

Ikke relevant for eiendommen.

Boligselgerforsikring

Selger har ikke tegnet boligselgerforsikring da selger er profesjonell.

Adgang til utleie

Bolig i eierseksjonssameie kan som hovedregel fritt leies ut. Det kan imidlertid følge av sameiets vedtekter at leietager skal godkjennes av styret, jf. eierseksjonsloven § 24 tredje ledd. Styret må ha "saklig grunn" for ikke å godkjenne leietager.

Overtagelse

Etter nærmere avtale.

Endring i eierskap/navneendring

Det forutsettes at skjøtet tinglyses i kjøpers navn i henhold til bud og kjøpekontrakten. Dersom kjøper før overtakelse ønsker å endre hjemmelsforhold internt i egen familie (dvs. annen tinglysing av hjemmel enn hva som fremkommer av akseptert bud og kjøpekontrakt), vil det påløpe et gebyr til selger på kr. 15.000,- for endring av skjøte. Eventuell endring krever selgers samtykke.

Lovandvendelse

Eiendommen selges etter reglene i avhendingsloven.

Eiendommen skal overleveres kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett kan ikke gjøre gjeldende som mangel noe han burde blitt kjent med ved undersøkelsen.

Dersom det er behov for avklaringer, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en bygningssakyndig før det legges inn bud.

Hvis eiendommen ikke er i samsvar med det kjøperen må kunne forvente ut ifra alder, type og synlig tilstand, kan det være en mangel. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut i fra at det virket inn på avtalen at opplysningen ikke ble gitt eller at feil opplysninger ikke ble rettet i tide på en tydelig måte. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som nødvendiggjør utbedringer. Normal slitasje og skader som nødvendiggjør utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente og vil ikke utgjøre en mangel.

Boligen kan ha en mangel dersom det er avvik mellom opplyst og faktisk areal, forutsatt at avviket er på 2% eller mer og minimum 1 kvm.

Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning må kjøper selv dekke tap/kostnader opptil et beløp på kr 10 000 (egenandel).

Dersom kjøper ikke er forbruker selges eiendommen "som den er", og selgers ansvar er da begrenset jf. avhl. § 3-9, 1. ledd 2. pktm. Avhendingsloven § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt en innendørs arealsvikt karakteriseres som en mangel vurderes etter avhendingsloven § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøp menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet.

Garanti

Garantiplikt for nyoppførte boliger gjelder for avtaler som inngås fra og med 1. januar 2019 og dersom det er mindre enn 6 måneder siden boligen ble ferdigstilt. Bestemmelsen retter seg mot salg fra person som gjør avtalen som ledd i næringsvirksomhet, og der kjøperen gjør avtalen som forbruker. Garantiforpliktelsen fremgår av avhendingsloven § 2-11 jf. bustadoppføringsloven § 12. Det vil stilles en garanti tilsvarende 3 % av kontraktssummen umiddelbart etter budaksept. Garantien trappes opp til 5 % av kontraktssummen fra overtagelsen. Selger kan alternativt deponere et tilsvarende beløp, jf. bustadoppføringsloven § 12. Dersom kjøper ikke anses å være forbruker, oppstår det ingen garantiforpliktelse for selgeren.

Budgiving

Bud kan legges inn via Privatmeglerens "gi bud-knapp" som finnes på Privatmegleren.no/eiendommens hjemmeside og i nettannonsen. Bud legges inn trygt og enkelt med Bank-ID.

Alle bud/kjøpetilbud på eiendommen skal være skriftlig og sendes meglerforetaket pr. , mail, sms eller via vår "gi bud"-knapp på våre nettsider. Knappen finner du også på Privatmeglerens hjemmeside for prosjektet, se på den enkelte bolig.
Bud/kjøpetilbud må ikke ha kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Lørdag regnes ikke som virkedag. Bud/kjøpetilbud med kortere frist enn dette kan ikke formidles av megler. Nærmere info om budgiving finner du på egen side sammen med kjøpetilbud/budskjema.
 
Som budgiver hos Privatmegleren kan du kreve budjournal fremlagt så snart handel er gjennomført.
Innhold i budjournal er lovregulert, og innebærer at budgivere må akseptere at opplysninger om budet kan bli fremlagt for selger, kjøper og øvrige budgivere. Budgiver som ikke blir kjøper, kan kreve kopi av anonymisert budjournal.