X
Viken – Eidsvoll - Dal

Hjeratunet - Salgstrinn 3, Leilighet B 105

Viken – Eidsvoll - Dal

Hjeratunet - Salgstrinn 3, Leilighet B 105

Prisantydning
2.760.000,-
Primærrom
59m2
Bruksareal
59m²
Visning
Etter avtale!
Meld deg på visning
Visning
Etter avtale!
Meld deg på visning
skjema her?
Eiendomsmegler / Partner
93 48 55 08
skjema her?
Salgsoppgave/dokumenter
Lukk

Fredrick Jansen

Eiendomsmegler / Partner
PrivatMegleren Brustad & partnere

Linn Helsten

Eiendomsmegler
PrivatMegleren Brustad & partnere
 

Informasjon om prosjektet

Oppdragsansvarlig

BRUSTAD & PARTNERE AS / Fredrick Jansen

Selger/Utbygger

Skarpsno virvelvind AS

Betegnelse

Gnr. 92 Bnr. 161 i Eidsvoll kommune

Velkommen til Hjeratunet - Salgstrinn 3, Leilighet B 105!

Tiltalende 2-roms leilighet under oppføring i det populære prosjektet "Hjeratunet" på Dal!

Leiligheten har en meget arealeffektiv planløsning og store vindusflater. Leiligheten vil ligge i andre etasje og inneholder bl.a.en innbydende entré med plass til garderobeløsning, lys og luftig stue med god plass for sofaløsning, samt åpen løsning til et stilrent kjøkken. Det blir god plass for spisebord mellom stuen og kjøkkenet. Videre blir det et romslig soverom med god plass for garderobeløsning og et delikat flislagt bad.

Velkommen til Hjeratunet - Salgstrinn 3!

Salget av salgstrinn 3 har startet.
14 av 17 leiligheter er allerede solgt - kun 3 igjen!

Dette er et nytt og spennende salgstrinn med moderne selveierleiligheter med attraktiv og sentral beliggenhet på Dal i Eidsvoll kommune.

Salgstrinn 3 består av 17 leiligheter. Alle leilighetene blir gjennomgående og får et moderne preg med store vindusflater, lyspigmentert eikeparkett og himling uten taklister. Stilren kjøkkenløsning med integrerte hvitevarer, delikate flislagte baderom og romslige soverom med tilhørende garderobeskap.

Leilighetene får egne terrasser/uteplasser, samt hyggelige felles arealer med grønne tun og gode solforhold.

Inkludert pr. leilighet følger 1 stk. oppmerket biloppstillingsplass i felles garasjeanlegg, samt 1 stk. sportsbod i felles garasjeanlegg i kjeller.
Det vil være mulig å bestille ladestasjon til elbil som tilvalg.

Se eiendommens hjemmeside: https://www.hjeratunet.no/ for komplett salgsoppgave og vedlegg, samt boligvelger med prisliste!

Hvorfor kjøpe nytt?
- Boligen er i forskriftsmessig stand med 5 års reklamasjonsfrist.
- Det er svært lite vedlikeholdskostnader i nær framtid.
- Du har god tid til å forberede flyttingen og eventuelt salg av egen bolig.
- Mulighet for å sette personlige preg på boligen ved tilvalg.
- Lave omkostninger da dokumentavgiften kun er av andel tomteverdi.

Beliggenhet

Leilighetene får en attraktiv og sentral beliggenhet på Dal i Eidsvoll kommune.

Området gir mulighet for offentlig kommunikasjon via buss og tog, hvorav nærmeste bussholdeplass er Dal skole som ligger 500 meter fra boligen. Det er kun 15 minutters gange til Dal Stasjon, som gir gode pendlermuligheter (2 avganger i timen) inn mot Oslo. Videre er det ca. 6 minutter med bil til Eidsvoll verk stasjon med meget gode togforbindelser både til Oslo (30 min togtur) og Gardermoen (5 min togtur).

Med bil tar det ca. 8 min til Eidsvoll Verk, 17 min til Eidsvoll, 15 min til Oslo lufthavn og 45 min til Oslo S.

Dagligvarehandelen kan gjøres ved bl.a. Kiwi Dal (900 m) og Coop Prix Dal (1,5 km). Ønsker du ytterligere servicetilbud er det ca. 3,4 km til Amfi Eidsvoll (nyåpnet i 2014), som har et godt og variert utvalg av butikker og servicefasiliteter. Det er kun 14 min med bil til Jessheim som byr på alt av bymessige fasiliteter.

Det er kort avstand til barnehager, skoler, idrettsanlegg og god offentlig transport. Området har også lekeplass, fotballbane, skiløyper og idrettshall og mer. Ved Råholt ungdomsskole (3,9 km), er det ny idrettshall med bl.a. flott svømmeanlegg med flere basseng og sklier for barna.

Nærhet til flotte tur- og friluftsområder, både sommer og vinter. Eidsvolls høyeste topp heter Mistberget (663 moh) og er et populært turmål. På toppen får du fantastisk utsikt fra utsiktstårnet. Hasleråsen ligger delvis i Eidsvoll og delvis i Ullensaker. Dette er et utgangspunkt for en rekke turmuligheter. På toppen av Hasleråsen er det også bygget et utsiktstårn. I Eidsvoll finner man flere skiløyper.

I vest har Hurdalssjøen flere badeplasser, samt egen småbåthavn med båtslipp, noe som fører til et yrende båt- og badeliv om sommeren.

Hurdal alpinanlegg ligger kun 28 minutters unna. Anlegget har 11 nedfarter fordelt på 3 heiser, samt egne barnebakker og akebakke.

Standard

Utdrag fra leveransebeskrivelse - Se prosjektets prospekt for komplett leveransebeskrivelse:

Kjøkken:
Kjøkkeninnredningen fra Designa. Utførelsen vil være valgfritt hvit, mørk, eller en kombinasjon av disse. Illustrasjonene av kjøkken er ment som en inspirasjon av hvordan dette kan bli. Integrerte hvitevarer som kjøl/fryseskap, stekeovn, platetopp og oppvaskmaskin. Benkeplaten leveres i høyttrykkslaminat med trekjerne. Vask i stål utførelse.

Garderobe:
Det leveres 1 stk. garderobeskap pr. soverom. Det leveres hvit garderobeinnredning i glatt utførelse.

Bad:
Baderomsinnredning leveres i hvit utførelse med servant i baderomsinnredning. Det leveres speilseksjon og lys. Det leveres dusjvegger i herdet glass og vegghengt toalett. Alt sanitærutstyr blir levert i hvit utførelse.
Bad leveres som prefabrikkerte produsert av Brødrene Dahl. Samtlige bad leveres ihht gjeldene forskrift.

Wc-rom: (Gjelder for leiligheter som har et separat wc-rom ihht. tegning)
WC-rom leveres med lys eik 3-stav parkett og vegger leveres sparklet og malt i fargen hvit. Det leveres veggmontert toalett og liten servant.

Innvendige gulv:
På bad leveres det grå fliser på gulv og lyse fliser vegger.
Øvrige gulv leveres i lys eik 3-stav parkett.

Innvendige vegger:
Innervegger består gips som er sparklet og malt i fargen hvit. Vegger mellom boenhetene leveres i.h.h.t krav til lyd- og brannisolering.

Innertak (himling):
Innvendig himling leveres i gips ferdig sparklet og malt i fargen hvit. Det leveres listfritt i overgang mellom vegg og tak, samt mellom vegg og vegg. Himling kan ved noen tilfelles fores ned grunnet tekniske installasjoner.

Innvendige dører:
Innvendige dører leveres i hvit glatt utførelse med hvit karm.

Listverk:
Vindushjørner leveres sparklet og malt med smyg.
Listverk til dører leveres hvitmalt fra fabrikk. Spikerhoder/stifter vil være synlig etter montering.

Teknisk

Utdrag fra leveransebeskrivelse - Se prosjektets prospekt for komplett leveransebeskrivelse:

Oppvarming:
Det leveres gulvvarme med varmekabler på bad.
Øvrig oppvarming med panelovner.
I leilighetene som går over to etasjer leveres det biopeis.

Ventilasjonsanlegg:
Det leveres balansert ventilasjonsanlegg som plasseres i himling i entrè.
Det leveres kullfilter på kjøkken.

Elektriske installasjoner:
Sikringsskap med automatsikringer og jordfeilbryter. Installasjonene legges skjult i vegger og åpent i brancellebegrensede konstruksjoner, mur og betong konstruksjoner.

Lyspunkter og kontakter plasseres i henhold til den møblering som fremgår av tegninger, samt liste utarbeidet av elektriker. Det forutsettes at kjøper selv tilknytter seg TV-signaler fra kabelanlegg eller fellesantenne. TV-antenne inngår derfor ikke i leveransen.
Tekniske lys og takpunkter i h.h.t. eget oppsett.

Tinglyste rettigheter og forpliktelser

Kommunen har legalpant som sikkerhet for betaling av kommunale avgifter. Legalpant er pant som følger av loven, og som ikke tinglyses. Legalpant følger derfor eiendommen ved salg. På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer som f.eks. rett for kommunen til å vedlikeholde rørsystemer for vann- og kloakk. Disse erklæringene vil følge eiendommen ved salg. Kontakt megler for nærmere informasjon.

Øvrige sameiere har panterett i seksjonen for krav mot sameieren som følge av sameieforholdet, jf. eierseksjonsloven § 31. Pantekravet kan ikke overstige 2G (Folketrygdens grunnbeløp). Sameiet kan vedtektsfeste ytterligere panterett for sameiet. Vedtektsfestet pant tinglyses i seksjonene.

Servitutter / rettigheter

Eiendommen overdras fri for pengeheftelser, med unntak av eventuelle erklæringer, avtaler, servitutter og panteheftelser som fremgår av salgsoppgaven og skal følge med eiendommen ved salg. Kjøpers bank vil få prioritet etter disse.

Vei / Vann / Avløp

Offentlig tilknyttet. Eventuelt privat vann- og avløpsnett mellom det offentlige tilknytningspunktet og frem til bygningskroppen, driftes og vedlikeholdes i fellesskap av sameierne

Ferdigattest eller midl. brukstillatelse

Selger er ansvarlig for at det foreligger ferdigattest på boligen senest på overtagelsesdagen. Det kan imidlertid bli aktuelt at overtagelse skjer på bakgrunn av midlertidig brukstillatelse fordi arbeider på utomhus og fellesarealer ikke er ferdigstilt. Av midlertidig brukstillatelse skal det fremgå hvilke arbeider som må ferdigstilles før ferdigattest kan gis.

For å sikre ferdigstillelse av gjenstående arbeid har kjøper rett til å deponere en tilpasset andel av kjøpesummen på meglers klientkonto inntil ferdigattest foreligger. Dette følger av bustadoppføringsloven § 31. Det kan ikke holdes tilbake mer enn det som er nødvendig for å sikre ferdigstillelse av avtalte arbeider.

Kjøper kan ikke ta boligen i bruk dersom ferdigattest/midlertidig brukstillatelse ikke foreligger og har rett til å nekte overtagelse frem til den er utstedt.

Verdi ved skattefastsetting

Verdien ved skattefastsetting er p.t. ikke fastsatt. Verdien ved skattefastsetting fastsettes av Ligningskontoret etter beregningsmodell som tar hensyn til om boligen er en såkalt "primærbolig" (der boligeieren er folkeregistrert bosatt) eller "sekundærbolig" (alle boliger man eier, men ikke bor fast i). Interessenter oppfordres til å sjekke www.skatteetaten.no eller kontakte ansvarlig megler for nærmere informasjon om verdien ved skattefastsetting.

Reguleringsforhold

Eiendommen er i dag regulert til byggeområde for boliger i henhold til reguleringsbestemmelser for Mo gård vedtatt av kommunestyret 10.04.2018. Reguleringsplan og bestemmelser følger som vedlegg til denne salgsoppgave. Interessenter oppfordres til å kontakte megler ved spørsmål om reguleringen i området.

Beskrivelse av sameiet

Prosjektet er tenkt oppdelt i et eierseksjonssameie i samsvar med eierseksjonsloven. Kjøper får tinglyst skjøte på sin seksjon.

Som seksjonseier i et eierseksjonssameie vil kjøper bli sameier i eiendommen med tilhørende enerett til bruk av sin boenhet. Balkong/terrasser blir seksjonert som tilleggsdel til hver enkelt seksjon.

Forretningsfører: Forretningsfører er OAE Forretningsførsel.

Ingen kan erverve mer enn to boligseksjoner i et sameie, jf. eierseksjonsloven § 23 første ledd. Dersom et erverv har funnet sted i strid med eierseksjonslovens regler kan Kartverket nekte overskjøting. Dersom overskjøting blir nektet, er kjøper likevel forpliktet til å gjennomføre handelen med selger, og oppgjør til selger vil finne sted tross manglende overskjøting.

Utkast til vedtekter følger vedlagt.

Faste, løpende kostnader

Felleskostnader er stipulert, og basert på erfaring fra tilsvarende prosjekter. Kostnader til drift og vedlikehold av sameiets fellesarealer påhviler sameierne i felleskap i henhold til de enkelte sameiebrøker. Felleskostnadene vil avhenge av hvilke tjenester sameiet ønsker utført i felles regi. Månedlige felleskostnader antas å ville ligge et sted rundt kr. 35,- pr. kvm. BRA pr. måned. I de stipulerte felleskostnadene er det inkludert: Forretningsførsel, drift og vedlikehold, felles bygningsforsikring, strøm til fellesareal mm. Basisabonnement til TV, bredbånd og mulighet for IP- telefoni, stipulert med ca. kr. 450,- pr. mnd. kommer i tillegg.

Det legges opp til at sameiet inngår avtale om levering av tv og internettjenester med leverandør. En slik avtale vil normalt ha bindingstid på 3-5 år og kan inngås av utbygger før sameiet er satt i drift. Det blir mulighet for den enkelte seksjonseier å utvide pakken for egen regning. Det presiseres at ovennevnte summer er omtrentlige anslag og at endelige summer vil kunne avvike fra anslagene. Driftsbudsjett og fellesutgifter vedtas av styret og fremlegges til orientering på sameiets generalforsamling. Utbygger er ansvarlig for fellesutgiftene for eventuelle usolgte enheter etter ferdigstillelse.

Det tas forbehold om sameiets endelige fastsettelse av felleskostnadene.

Kommunale avgifter og eiendomsskatt fastsettes når boligene er ferdig bygget og betales av den enkelte seksjonseier direkte til kommunen.

Frem til overtakelsen vil eiendommen være forsikret av utbygger. Etter overtakelse vil eiendommen forsikres gjennom sameiets felles bygningsforsikring. Forretningsfører vil etablere forsikring på vegne av eierseksjonssameiet. Kjøper må selv besørge innboforsikring og forsikringer av evt. særskilte påkostninger.

Priser

Se den til enhver tid gjeldende prisliste. Salgsprisene kan ikke justeres etter kontraktsinngåelse. Selger står fritt til når som helst å regulere prisen på usolgte boliger uten forutgående varsling.

Oppgjør / Totale kostnader

Kjøpesummen, omkostninger, eventuelle tilvalg/endringer, samt oppstartskapital til sameiet forfaller til meglers klientkonto senest en uke før overtagelse.

Omkostninger kommer i tillegg til kjøpesummen, og består av følgende:
Dokumentavgift til staten: 2,5 % av andel tomteverdien. For seksjonene er andel tomteverdi kr. 4.526,- pr. kvm BRA., noe som gir en dokumentavgift på kr. 113,- pr. kvm. BRA. Tinglysingsgebyr for skjøte er kr. 585,-. Tinglysningsgebyr og attestgebyr pr. panterettsdokument: kr. 757,-.

Det tas forbehold om endringer i de offentlige gebyrene, og endring av tomteverdien som grunnlaget for beregning av dokumentavgift.

Hver kjøper (pr. seksjon) må innbetale oppstarts kapital på kr 10.000,- til sameiet. Dette skjer samtidig med sluttoppgjør og før overtakelse av leiligheten.

Finansiering

Kontakt megler for avklaring av finansielle forhold, herunder lån til kjøp av eiendom. Privatmegleren har avtale med Nordea om formidling av lån og andre finansielle tjenester. Privatmegleren mottar godtgjørelse for dette.

Tilvalg

Det vil bli gitt et tidsbegrenset tilvalgs tilbud. Mot vederlag har kjøper rett til å få utført endrings -og tilleggsarbeider. Rettigheten begrenses oppad til 15% av avtalt vederlag. Kjøper velger fra en tilvalgsmeny som utarbeides fra selger.

Adgang til utleie (boligformål)

Bolig i eierseksjonssameie kan som hovedregel fritt leies ut. Et hvert salg eller bortleie av seksjoner skal meddeles skriftlig til sameiets forretningsfører med opplysning om hvem som er ny eier/leietaker.

Konsesjon / Odel

Det er ikke konsesjonsplikt eller odel.

Planlagt overtagelse

Antatt ferdigstillelse av byggetrinn 3 er tredje kvartal 2021, men dette tidspunktet er foreløpig og ikke bindende og utløser ikke dagmulkt.
En senere igangsetting og/eller en lengre byggetid enn forventet kan medføre en senere overtakelse.
Etter at selgers forbehold er bortfalt skal selger skriftlig meddele til kjøper dagmulktsbelagt ferdigstillelsesintervall. Selger skal med minst 3 måneders varsel angi overtakelsesmåneden til kjøper, innen den første måneden for tidligere varslet intervall. Det eksakte overtakelsestidspunktet skal gis med minst 6 ukers varsel.

Selger kan kreve overtakelse inntil 5 måneder før den opprinnelige ferdigstillelsesdatoen. Selger skal i så fall skriftlig varsle om dette minimum 2 måneder før den nye overtakelsesdatoen. Ved forsinkelse beregnes det dagmulkt fra den nye overtakelsesdatoen.
Endringer i fremdrift pga. kjøpers endrings- eller tilleggsbestilling skal varsles kjøperen umiddelbart.

Solgt ihht bustadoppføringsloven

Boligene selges til forbrukere i henhold til Bustadoppføringslova som regulerer kjøpers(forbrukers) rettigheter og plikter ved avtale om oppføring av bolig og kjøp av fast eiendom der bygningen ikke er fullført når avtalen inngås. Dette innebærer bl.a. at kjøper har krav på garantier iht. buofl. § 12. Boligene selges til næringsdrivende i henhold til Avhendingslova.

Garantier

Det stilles garanti på 3 % av kjøpesummen som gjelder frem til overtakelsen, og garanti tilsvarende 5 % av kjøpesummen for reklamasjonsperioden på fem år etter overtakelsen, jf. buofl. § 12.
Unntatt fra dette er dersom kjøper er å anse som profesjonell part/næringsdrivende; da stilles det ikke garanti.
Det er tilstrekkelig at selger stiller garanti straks etter at selgers forbehold er bortfalt jf. buofl. § 12 niende ledd.
Garanti skal uansett stilles før fysisk oppstart av byggearbeider.
Dersom selger ønsker å få utbetalt beløp innbetalt av kjøper før overskjøting, stilles det garanti etter buofl. § 47.

Budgiving

Boligene selges til fastpris.        
 
Alle bud/kjøpetilbud på eiendommen skal være skriftlig og sendes meglerforetaket pr. fax, mail, sms eller via vår "gi bud"-knapp på våre nettsider. Knappen finner du også på Privatmeglerens hjemmeside for prosjektet, se på den enkelte bolig.
Bud/kjøpetilbud må ikke ha kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Lørdag regnes ikke som virkedag. Bud/kjøpetilbud med kortere frist enn dette kan ikke formidles av megler. Nærmere info om budgiving finner du på egen side sammen med kjøpetilbud/budskjema.
 
Som budgiver hos Privatmegleren kan du kreve budjournal fremlagt så snart handel er gjennomført.
Innhold i budjournal er lovregulert, og innebærer at budgivere må akseptere at opplysninger om budet kan bli fremlagt for selger, kjøper og øvrige budgivere. Budgiver som ikke blir kjøper, kan kreve kopi av anonymisert budjournal.

Meglers vederlag og utlegg

Selger betaler meglers vederlag som er kr. 35.000,- + MVA. pr. solgte leilighet. I tillegg faktureres kr. 3 500,- + MVA for oppgjørstjenesten. I tillegg dekker selger alle kostnader til  annonsering/tillegg/utlegg/markedsføring.