Klikk for galleri

Fjellhamar - Lekker og moderne funkisbolig under oppføring - Takterrasse på 37m² - 2 stuer - 3 sov - 3 bad - Garasje!

X
Akershus – Lørenskog

Christian Michelsens vei 7, Snr 1

Akershus – Lørenskog

Christian Michelsens vei 7, Snr 1

Prisantydning
9.500.000,-
Primærrom
185.2m2
Bruksareal
185m²
Visning
Etter avtale!
Visning
Etter avtale!
skjema her?
Eiendomsmegler / Partner
45 00 43 00
skjema her?
Salgsoppgave
Lukk

Kåre A. Brustad

Eiendomsmegler / Partner
PrivatMegleren Brustad & partnere

Linn Helsten

Eiendomsmegler
PrivatMegleren Brustad & partnere
 

Informasjon om prosjektet

Oppdragsnummer

121-19-0501

Selger

TBA Prosjekt AS

Eiendomstype

Tomannsbolig

Eierform

Selveier

Betegnelse

Gnr. 107 Bnr. 1256 i Lørenskog kommune

Byggeår

2020

Areal

Primærrom: 185,20 kvm, Bruksareal: 185,20 kvm

Tomtetype/areal

Fellestomt / 918 kvm

Velkommen til Christian Michelsens vei 7, Snr 1!

Privatmegleren Brustad & Partnere har gleden av å presentere Christian Michelsens vei 7, snr 1! En lekker og funkisinspirert halvpart av tomannsbolig under oppføring med flott beliggenhet på Fjellhamar. Boligen blir moderne med store rom, åpne løsninger og flotte designvalg. Leveres av TBA Prosjekt AS og får en meget god standard og kvalitet. Store vindusflater som gir en meget god romfølelse og flott utsyn over nærområdet. Bygges etter TEK17.

Boligen vil inneholde bl.a. et lekkert og moderne kjøkken, innbydende stue med moderne peis og 1-stavs parkett på gulv. Loftetasje med praktisk loftstue og kontor. Videre får boligen 3 delikate bad, praktisk vaskerom og 3 gode soverom.

Flott takterrasse på 37,7 kvm troner på toppen av boligen med fantastiske solforhold fra morgen til kveld.

Boligen vil disponere en parkeringsplass i garasje med elektrisk portåpner.
Det vil bli avsatt en biloppstillingsplass til hver enhet samt en felles gjesteparkering.

Christian Michelsens vei 7 snr 1 og snr 2 har en felles eiet tomt på ca. 918 kvm. Eiendommen vil bli seksjonert med eksklusivt uteareal på hver av enhetene. Adkomst og parkering vil være fellesområde. Se vedlagt kart over seksjoneringsplan.  

Adkomstarealer og biloppstillingsplasser leveres ferdig opparbeidet med topplag av singel.
Utomhusareal leveres med ferdiggress på hageareal.

Etter kommunal tillatelse foreligger vil byggetid være mellom 6 til 8 måneder.

Hvorfor kjøpe nytt?

- Boligen er i forskriftsmessig stand med 5 års reklamasjonsfrist.
- Det er svært lite vedlikeholdskostnader i nær framtid.
- Du har god tid til å forberede flyttingen og eventuelt salg av egen bolig.
- Mulighet for å sette personlige preg på boligen ved tilvalg.

Beliggenhet

Eiendommen ligger i et populært og barnevennlig boligområde på Fjellhamar i Lørenskog kommune, med nærhet til skoler, barnehager, offentlig kommunikasjon, flotte rekreasjonsområder, samt et rikt utvalg av fasiliteter og servicetilbud.

Det er gangavstand til både Fjellhamar skole som ligger ca. 550 meter unna og Fjellsrud ungdomsskole som ligger ca. 1 km fra boligen. Kommunen har ikke skolekretser, men det er definert "veiledende inntaksområder" for hver barneskole.

Det er flere barnehager i nærområdet. Den nærmeste heter Bruget barnehage og ligger kun 5 minutters gange fra eiendommen. Barnehagen har 1 avdeling i alderen 3-5 år. Videre er det blant annet 3 troll barnehage (7 minutters gange) og Småknøttene (8 minutters gange).
Det er nærhet til flere videregående skoler, blant annet Lørenskog videregående skole (2 km), Strømmen videregående skole (3 km) og Mailand videregående skole (5 km).

Nærmeste bussholdeplass og togstasjon er Fjellhamar stasjon og ligger kun 3 minutters gange fra boligen. Herfra går det tog mot Oslo sentrum med avganger 4 ganger i timen. Toget bruker 20 min til Oslo S. Med bil bruker man ca. 25 min inn til Oslo sentrum, 10 min til Lillestrøm, 7 min til Strømmen og ca. 30 min til Gardermoen.

Dagligvarehandelen kan enkelt gjøres via Kiwi Fjellhamar som ligger ca. 500 meter fra eiendommen. Ønsker du ytterligere servicetilbud er det kort vei til både Strømmen Storsenter (2 km), Metro Senter (3 km), Triaden (4 km) samt Lillestrøm sentrum ligger kun 7 minutter med bil unna. 

Langvannet er en populær badeplass på sommerstid i området. Her er det egen liten sandstrand og flotte grøntarealer hvor man kan nyte varme sommerdager. For de turinteresserte er det også en flott tursti rundt hele Langvannet. På nedsiden av Rådhusplassen mot Langvannet er det flotte uteområder med bla. volleyballbane.

Losby Gods og golfbane er et meget populært tur- og rekreasjonsområde på Lørenskog. Gården er utgangspunkt for turer innover i Østmarka, samt målet for tur- og skigåere som starter i det sentrale Lørenskog. Mange tar seg innover i marka på sykkel, eller benytter kano fra Mønevann og videre innover vassdragene. I tillegg kun ca. 10 min gange til nærliggende skogsarealer. Lørenskog kommune driver Losby besøksgård og kafé, hvor de besøkende kan oppleve ulike husdyr på nært hold. I tillegg har Losby Golfklubb et meget flott golfanlegg med bl.a. 9 og 18-hulls golfbane, driving range, putting green og nærspillsområde.

Norges råeste helårsarena for snøopplevelser SNØ ligger kun 2 km fra boligen og vil ha et areal på 40 000 kvm. SNØ vil være åpent hver dag hele året. Arenaen vil blant annet bestå av 4 alpine nedfarter, stolheis, koppheis og båndheis, samt langrennsspor på rundt 2 km. Åpner januar/februar 2020.

Med bil bruker du ca. 16 minutter til Oslo sentralstasjon, 7 minutter til Lillestrøm, 3 minutter til Strømmen og 32 minutter til Oslo Lufthavn Gardermoen.

Arealer og fordeling per etasje

Primærrom: 185,20 kvm, Bruksareal: 185,20 kvm
Underetasje:
P-rom (73,4 kvm): Trappegang, 3 soverom, 2 bad og vaskerom.

1.Etasje:
P-rom (74 kvm): Hall, bad og stue/kjøkken.
Balkong: 4,2 kvm.

2.Etasje:
P-rom (37, 8 kvm): Loftstue og kontor.
Takterrasse: 37,7 kvm.

Standard

Boligen vil få en romslig og innbydende hall som gir et meget godt førsteinntrykk. På gulvet leveres delikate fliser av typen 60x60cm i fargen beige med gulvvarme. Det leveres 5 stk. downlights i hall. Hallen får en praktisk nisje som gir gode muligheter for å lage en walk-in garderobe.

Hallen er praktisk tilknyttet et pent bad med delikate fliser av typen 60x60cm i fargen beige med gulvvarme. Veggfliser av typen 25x45 hvit matt/blankt. Himlingen blir lyssatt med 4 stk. downlights. Badet leveres med innredning med helstøpt benkeplate og vask. Innredningen har en veiledende utsalgspris på kr 15.000,- inkl. kmv. Eventuelle endringer beregnes med grunnlag i denne verdien. Videre leveres det vegghengt dusj med dusjgarnityr, vegghengt toalett og armatur til baderomsinnredning.

Hovedstuen vil oppleves som et sosialt og åpent rom. Rommet får gode vindusflater som gir rikelig med lys samt en takhøyde på 240 cm som vil gi en luftig romfølelse. Himlingen i stue og kjøkken lyssettes med totalt 10 stk. downlights. Det leveres som standard 1-stavs parkettgulv i oppholdsrom av typen Haro Parkett hvitlakkert. I stuen og på kjøkkenet leveres det termostatstyrt varmefolie i gulv. Som standard leveres vegger med lysmalte gipsplater i alle rom. Det kan velges mellom 4 utvalgte standardfarger, begrenset til en farge per rom. Himlinger leveres med gips som sparkles og males hvite. Stuen vil få en moderne peisovn av typen Schiedel Sirius 1 for ekstra hygge og komfort. Stuen får god plass for sofaløsning med tilhørende møblement. Utgang fra stuen til en balkong i trekonstruksjon på ca. 4,2 kvm. Balkongen leveres med trykkimpregnert bordkledning samt rekkverk i stål og glass.

Kjøkkenet blir romslig og vil fremstå som meget innbydende og delikat i åpen løsning mot stuen. Dette vil være et rom som innbyr til hyggelige stunder og gode måltider med god plass til spisebord. Rommet får store vinduer som gir rikelig med lys og bidrar til gode arbeidsforhold. Det leveres et lekkert og moderne kjøkken fra kvalitetsleverandøren TVIS eller Nordsjø. Vedlagte kjøkkentegninger viser veiledende pris på innredningen som utgjør kr 150 000,- inkl. mva. Eventuelle endringer beregnes med grunnlag i denne verdien. Kjøkkenventilator inngår i prisen for innredningen. Videre leveres det armatur til kjøkkenbenk og opplegg  til oppvaskmaskin. Det er ikke medregnet hvitevarer, men disse kan kjøpes som tilvalg. Montering av kjøpers egne hvitevarer inngår ikke i leveransen.

Romslig loftstue i boligens andre etasje som er det perfekte ekstra rom i enhver bolig. Her blir det god plass for sofa og tv-løsning, noe som gir ekstra spillerom og privatliv hos barnefamilier. Utgang fra loftstuen til den flotte og solrike takterrassen på ca. 37,7 kvm. Videre får boligens toppetasje et kontor på ca.11,7 kvm med malte slette overflater og flott 1-stavs parkett på gulv.

Pent flislagt bad i boligens underetasje med varmekabler i gulv. Fliser på gulv og vegger leveres som standard av typen 60x60cm i fargen beige. Veggfliser av typen 25x45 hvit matt/blankt. Badet leveres med innredning med helstøpt benkeplate og vask. Innredningen har en veiledende utsalgspris på kr 24.000,- inkl. mva. Eventuelle endringer beregnes med grunnlag i denne verdien. Videre leveres badet med veggehengt dusj med dusjgarnityr og dusjvegger i klart glass med skinner i stål/krom. Vegghengt toalett og armatur til baderomsinnredning. Himlingen lyssettes med 5 stk. downlights.

Boligen får 3 gode soverom i boligens underetasje. Rommene leveres som standard med 1-stavs parkettgulv av typen Haro Parkett hvitlakkert med gulvvarme samt malte gipsplater på vegger. Garderobeskap er ikke medregnet i leveransen.

Master soverommet vil bli tilknyttet et lekkert flislagt bad med varmekabler i gulv. Fliser på gulv og vegger leveres som standard av typen 60x60cm i fargen beige. Veggfliser av typen 25x45 hvit matt/blankt. Himlingen blir lyssatt med 5 stk. downlights. Badet leveres med innredning med helstøpt benkeplate og vask. Innredningen har en veiledende utsalgspris på kr 24.000,- inkl. mva. Eventuelle endringer beregnes med grunnlag i denne verdien. Videre leveres badet med veggehengt dusj med dusjgarnityr og dusjvegger i klart glass med skinner i stål/krom. Vegghengt toalett og armatur til baderomsinnredning.

Det vil bli inngang fra master badet til et praktisk vask/teknisk rom. Rommet får flislagt gulv av typen 25x25cm med tre fargevalg. Elektriske varmekabler i gulv. Vegger leveres behandles med gips som sparkles og males hvite. På vaskerommet leveres det enkel innredning med skyllekum. Innredningen har en pris på kr 13 000,-. Eventuelle endringer beregnes med grunnlag i disse verdiene. Videre leveres det armatur til innredningen og opplegg til vaskemaskin. Varmtvannsbereder på 300 liter plasseres på vaskerommet. Rommet får 2 stk. downlights i himling.

Teknisk

Diverse utstyr:
Brannslukningsutstyr leveres til forskrifter. Boligen leveres med brannslukningsapparat, 6 kg pulverapparat, og en røykvarsler i hver etasje.

Ventilasjon:
Det vil bli montert balansert ventilasjon med lokalt aggregat. Avtrekk via kanaler over tak, eller i fasaden. Aggregat til ventilasjon plassers i teknisk rom.

Elektrisk:
Elektrisk anlegg leveres ihht. NEK 400-2018/NEK399:2018 forskriften. Det vil bli utarbeidet egen punktplan for boligen. Elektrisk anlegg leveres i all hovedsak som skjult anlegg. Enkelte steder, som følge av tekniske installasjoner/konstruksjon, kan åpent anlegg forekomme. Det leveres 5 stk downlights i  hall, 4 stk på bad 1. etg, 5 stk på begge bad i 2. etg,  2 stk i  vask/teknisk og 10 stk i kjøkken/stue. For øvrig leveres ikke belysning innendørs. Det leveres 2 stk utelys ved garasje og 2 stk ved inngangsdør.

Det leveres 2 stk. røranlegg for TV- og data til stue og loftstue. Som tilvalg kan det monteres ekstra trekkerør i vegger til rom for eventuell fremtidig installasjon av punkt for tv/radio/telefon.

Oppvarming:
Det leveres termostatstyrte varmekabler i alle innvendige gulv i underetasje samt termostatstyrte varmekabler på dusjbad og hall i hovedetasje. Det leveres termostatstyrt varmefolie på stue og kjøkken. For øvrig leveres termostatstyrt ovn på øvrige oppholdsrom.
Det leveres peisovn i  stue tilkoblet stålpipe.

Sanitær:
Det leveres utstyr i hvit utførelse fra anerkjent leverandør med ett-greps blandebatterier. 300 liters varmtvannsbereder plasseres i vask/teknisk rom.
Frostfri utekran som plasseres utenfor bad i hovedetasje. Utekran på takterrasse med kaldt vann.

Tegninger av tekniske anlegg:
Tekniske anlegg og fremføringer til disse blir ikke inntegnet på tegninger som omfattes av kjøpekontrakt. Endelig plassering av disse bestemmes av hva som er hensiktsmessig og nødvendig. Det tas forbehold om endringer på plantegninger for fremføring av sjakter for ventilasjonsanlegg og elektriske føringer.

Byggemåte

Konstruksjon:
Støpt plate på mark med radonduk/sperre og deler av yttervegger i underetasje i mur/betong.
Veggene i betong leveren ubehandlet og bør overflatebehandles etter overtagelse.

Bygningen utføres med bærekonstruksjon i treverk. Etasjeskiller utføres i trekonstruksjon.

Fasadene bygges opp som isolerte stendervegger kledd med trepanel utvendig, med unntak for deler av vegger i mur. Utvendig fasade leveres med kledning som er maskinelt beiset før montering på vegg. Det vil medføre at dert er synlig spiker og at det enkelte steder mangler beis/overflatebehandling. Dette må behandles av kjøper så snart det lar seg gjøre. Overflatebehandling er utført med ett strøk grunning og ett rnellomstrøk med farge. Det gis ikke garanti for varighet av denne behandlingen, men behov for ny påføring er mellom ett til tre år.

Takverk tekkes med papp. Utvendig takterrasse er tekket med membran og har gulv i trykkimpregnert trevirke. Rekkverk leveres i stål og glass.

Vindusbeslag og lignede leveres i  farge sort.

Utvendig balkong utenfor stue leveres med trekonstruksjon, trykkimpregnerte bordkledning, rekkverk i stål og glass.

lnnvendige vegger består av stenderverk i tre, isolert og kledd med gipsplater. Leilighetsskillende vegger er oppført i henhold til gjeldende krav til lyd og brann.

lsolasjon leveres i henhold til TEK17 og i henhold til gjeldende regler for omfordeling av U-verdi.

Repos foran inngangsdør i trykkimpregnert trevirke eller ubehandlet betong er medtatt i leveransen dersom det er påkrevd i forhold til høyde mot terreng.

Standard innvendig behandling gulv:
Alle tørre rom leveres med 1-stavs parkett som standard. Annen type parkett kan leveres som tilvalg. Det leveres keramiske fliser på alle bad, vask/teknisk og hall. Andre typer fliser kan leveres som tilvalg.

Vegger:
Vegger males i lyse farger. Det kan velges mellom 4 utvalgte standardfarger, begrenset til en farge per rom. På badene leveres hvite keramiske fliser, og det blir tilbudt alternative fliser som tilvalgsmulighet. Vask/teknisk leveres behandlet som tørre vegger.

Himlinger:
Himlinger leveres med gips som sparkles og males hvite.

Nedforet himlinger:
Rørføringer vil i all hovedsak bli skjult bak innkassinger og som helt eller delvis nedforede platehimlinger, fortrinnsvis i entre, bad og over kjøkkenskap. Nevnte konstruksjoner vii bli overflatebehandlet som en del av overflaten der konstruksjonen blir montert. Vi gjør oppmerksom på at innkassinger ikke er vist på prospekttegningene.

Dører:
lnnvendige dører type hvit profilert, med hvite karmer og dørvridere i blank eller børstet utførelse. Det gjøres oppmerksom på at dører leveres med spalte (eller flat terskel) for ventilasjon.

Ytterdør leveres i sort utførelse med glass, fra anerkjent leverandør. Vrider i  børstet stål/krom. Hvite karmer.

Vinduer/vindusdører:
Vinduer leveres iht. varmetapsberegning for tiltaket. Karmer leveres sortmalt fra fabrikk uten etterbehandling etter montering.

Listverk og utforinger:
Det leveres listverk i glatt utførelse. Fotlist i eik tilsvarende parkett, dør list hvitmalt fra fabrikk. Det er synlige spiker og gjæringer. Det inngår ikke etterbehandling av listverk etter montering. Taklister leveres ikke. Overgang mellom tak/vegg utføres fuget og malt i stil med  boligens utforming. Overgang mellom vegg og vinduer leveres uten listverk/utforinger. Veggflate føres frem til vinduskarm. Det kan forekomme noen glipper mellom listverk og vegg som følge av sparklet vegger.

lnnvendige trapp:
lnnvendig trapp leveres med hvitmalte vanger og stolper, spiler i metall og trinn i lakkert eik. Leveres som tett trapp med hvite opptrinn. Det er ikke medregnet etterbehandling etter montering.

lnnervegger:
Delevegger i leilighet leveres som isolerte lettvegger i malt gips. Mot tilstøtende bolig utføres konstruksjonen iht. gjeldende lyd og brannkrav.

Parkering / Garasje

Boligen leveres med en parkeringsplass i garasje som leveres i uisolert bindingsverk med lettisolert port og elektrisk åpner. Ubehandlet betonggulv.
Sportsbod i bakkant av garasjen.

Størrelse på garasjen er 6 x 4 meter til hver seksjon  - 18 m2 beregnet til parkering og 6 m2 til bod.

Det vil bli avsatt en biloppstillingsplass til hver enhet samt en felles gjesteparkering.

Beskrivelse av tomt/hage

Christian Michelsens vei 7 snr 1 og snr 2 har en felles eiet tomt på ca. 918 kvm. Eiendommen vil bli seksjonert med eksklusivt uteareal på hver av enhetene. Adkomst og parkering vil være fellesområde. Se vedlagt kart over seksjoneringsplan.  

Adkomstarealer og biloppstillingsplasser leveres ferdig opparbeidet med topplag av singel.
Utomhusareal leveres med ferdiggress på hageareal. Det er ikke medregnet støttemurer eller andre utomhus anlegg som ikke er vist på tegning eller beskrevet i herværende leveranse.

Utgang fra loftstuen til den flotte takterrassen på ca. 37,7 kvm. Her kan du nyte fantastiske solforhold! Takterrassen er tekket med membran og har gulv i trykkimpregnert trevirke. Rekkverk leveres i stål og glass.

Utgang fra stuen til en balkong i trekonstruksjon på ca. 4,2 kvm. Balkongen leveres med trykkimpregnert bordkledning samt rekkverk i stål og glass.

Beskrivelse av sameiet

- Eiendommen er delt til to bruksenheter hvorav disse består i hver sin del av en tomannsbolig. Sameiet har betegnelsen "Chr. Michelsens vei 7"-
- Sameiet består av gnr. 107, bnr. 1256 i Lørenskog kommune.
- Sameiet omfatter tomtegrunn ihht. matrikkelbrev, 2 boenheter (vertikaldelt).
- Hver seksjon har sameiebrøk = 1/2 og tinglyses på eget grunnboksblad. Seksjonseieren disponerer fritt over egen seksjon.
- Som bruksenhet med enerett for hver sameier regnes:
  • Som hoveddel: Regnes boligen.
  • Som tilleggsdel grunn: Regnes andel av tomt ihht. seksjoneringsplan.
- Som fellesareal regnes:
  • Adkomstareal, plass for garasje og parkering.
  • Stamledningsnett for tilførsel av elektrisk strøm, vann og avløp er fellesanlegg.
  • Fellesareal benyttes til adkomst, renovasjon, post etc,. forøvrig etter styrets vedtak.
- Drift og vedlikehold:
  • Den enkelte sameier svarer for innvendig og utvendig vedlikehold av sin bruksenhet. For fellesareal og felles funksjoner svarer fellesskapet etter styrets vedtak.
  • Felleskostnader fordeles etter sameiebrøk.

- Se vedlagt kart over seksjoneringsplan og vedtekter.

Det vil ikke være et aktivt sameie da det kun består av 2 boligseksjoner. Det er derav ikke krav til regnskap, budsjett, årsberetning m.m.

En sameier eier en andel i eiendommen, med tilknyttet enerett til bruk av sin bruksenhet, jf. eierseksjonsloven § 25.
Ingen kan erverve mer enn to boligseksjoner i et sameie, jf. eierseksjonsloven § 23 første ledd.

Tinglyste rettigheter og forpliktelser

Kommunen har legalpant som sikkerhet for betaling av kommunale avgifter. Legalpant er pant som følger av loven, og som ikke tinglyses. Legalpant følger derfor eiendommen ved salg. På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer som f.eks. rett for kommunen til å vedlikeholde rørsystemer for vann- og kloakk. Disse erklæringene vil følge eiendommen ved salg. Kontakt megler for nærmere informasjon.

Servitutter / rettigheter

Eiendommen overdras fri for pengeheftelser, med unntak av eventuelle erklæringer, avtaler, servitutter og panteheftelser som fremgår av salgsoppgaven og skal følge med eiendommen ved salg. Kjøpers bank vil få prioritet etter disse.

1960/3483-1/8  Bestemmelse om vannledn.  
21.11.1960 
rettighetshaver:Knr:0230 Gnr:107 Bnr:373  
rettighetshaver:Knr:0230 Gnr:107 Bnr:499  
Bestemmelse om vedlikehold
Med flere bestemmelser
 
1960/3484-1/8  Bestemmelse om kloakkledn  
21.11.1960 
rettighetshaver:Knr:0230 Gnr:107 Bnr:499  
Bestemmelse om vedlikehold
Med flere bestemmelser

2003/636-1/8  Best. om vann/kloakkledn.  
14.01.2003 
Med flere bestemmelser
Gjelder denne registerenheten med flere

Rettigheter på andre eiendommer

Rettigheter på 0230-107/373
Rettigheter i eiendomsrett
1960/3481-1/8  Bestemmelse om kloakkledn  
 21.11.1960 
rettighetshaver:Knr:0230 Gnr:107 Bnr:499  
rettighetshaver:Knr:0230 Gnr:107 Bnr:1256  
Bestemmelse om vedlikehold

Rettigheter på 0230-107/499/0/1,2
Rettigheter i eiendomsrett
1960/3482-1/8  Bestemmelse om vannledn.  
21.11.1960 
rettighetshaver:Knr:0230 Gnr:107 Bnr:373  
rettighetshaver:Knr:0230 Gnr:107 Bnr:1256  
Bestemmelse om vedlikehold
Gjelder denne registerenheten med flere

Rettigheter på 0230-107/499/0/1,2
Rettigheter i eiendomsrett

1987/5785-1/8  Best. om adkomstrett  
29.06.1987 
rettighetshaver:Knr:0230 Gnr:107 Bnr:1256  
Med flere bestemmelser
Gjelder denne registerenheten med flere

- Tinglyste bestemmelser er rekvirert av megler, men ikke mottatt av kartverket foreløpig.

Vei / Vann / Avløp

Vann og avløp blir offentlig tilknyttet.
Vannmåler vil bli installert.

Christian Michelsens vei er en offentlig vei.
Innkjøring til eiendommen via privat vei med felles vedlikeholdsansvar for eiendommene som benytter veien.

Ferdigattest eller midl. brukstillatelse

Selger skal fremskaffe ferdigattest for boligen. Kjøper er kjent med at slik ferdigattest vil kunne foreligge en stund etter overtagelse. Dersom ferdigattest ikke foreligger gjennomføres overtagelsen mot midlertidig brukstillatelse.

Verdi ved skattefastsetting

Verdien ved skattefastsetting er p.t. ikke fastsatt. Verdien ved skattefastsetting fastsettes av Ligningskontoret etter beregningsmodell som tar hensyn til om boligen er en såkalt "primærbolig" (der boligeieren er folkeregistrert bosatt) eller "sekundærbolig" (alle boliger man eier, men ikke bor fast i). Interessenter oppfordres til å sjekke www.skatteetaten.no eller kontakte ansvarlig megler for nærmere informasjon om verdien ved skattefastsetting.

Reguleringsforhold

Eiendommen ligger i et regulert område med reguleringsformål: Boligområde.
Reguleringsplan "13-4-10 Grønlia I" følger vedlagt.

Eiendommen ligger under gul støysone ihht. kommuneplanens støysonekart.

Kommuneplan 2015-2026 følger vedlagt.

Energimerking

Energi- og oppvarmingskarakter foreligger ikke p.t. Energiattester vil bli utarbeidet av selger i samarbeid med utførende entreprenør etter at detaljprosjekteringen er gjennomført. Etter dette vil energiattester for den enkelte bolig kunne innhentes hos megler.

Faste, løpende kostnader

Boligen er under oppføring og selger har således ikke grunnlag for å svare på strømforbruk.

Kommunale avgifter - Disse er ikke fastsatt ennå da boligen ikke er bygget. Det gjøres oppmerksom på at det kan forekomme variasjon i avgiftene som følge av forbruk og eventuelle kommunale endringer av gebyr/avgift.
Lørenskog kommune har per dags dato ikke innført eiendomsskatt.

Forsikring - Bygg og eiendom vil være forsikret av utbygger frem til overtakelse, deretter tegnes fullverdiforsikring av kjøper.

Oppgjør

Kjøper skal betale forskudd på kr 500 000,- ved kontraktinngåelse hvis ikke annet er avtalt. Utbygger kan velge å stille garanti etter bustadoppføringslova § 47 som sikkerhet for forskuddsinnbetalingen. Dette innebærer at utbygger kan disponere forskuddsinnbetalingen fra kjøper fra det tidspunkt garantien foreligger. Eventuelle renter av forskuddsbeløpet tilfaller kjøper frem til garanti er stilt og til selger etter at garantien er stilt. Dersom utbygger ikke velger å stille garanti vil forskuddsbetalingen bero på meglers klientkonto inntil skjøte er tinglyst på kjøper.

Betaling for ev. endrings- og/eller tilleggsarbeider bestilt gjennom selger, faktureres direkte fra selger når vedkommende endrings- og/eller tilleggsarbeid er utført. Dersom forfall på faktura er forut for overtakelse, må selger stille garanti i henhold til bustadoppføringslova § 47.

Før noen del av kjøpesum blir utbetalt selger må hjemmel til leiligheten være overført kjøper, jf. bustadoppføringslova §46.

Dokumentavgift ved tinglysing av skjøte utgjør 2,5 % av tomteverdien som er satt til kr. 3 200 000,- (det betales kun dokumentavgift av tomteverdien ved 1. gangs kjøp av ny bolig). I tillegg betaler kjøper tinglysningsgebyr for skjøte/hjemmels- dokument kr. 525,- og tinglysingsgebyr pr panterettsdokument kr. 525,- samt kr. 172,- for pantattest.

Finansiering

Kontakt megler for avklaring av finansielle forhold, herunder lån til kjøp av eiendom. Privatmegleren har avtale med Nordea om formidling av lån og andre finansielle tjenester. Privatmegleren mottar godtgjørelse for dette.

Totale kostnader

9 500 000,- (Prisantydning) Omkostninger 172,- (Pantattest kjøper) 525,- (Tingl.gebyr pantedokument) 525,- (Tingl.gebyr skjøte) 80 000,- (Dokumentavgift (avgiftsgrunnlag: 3 200 000,-)) -------------------------------------------------------- 81 222,- (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 9 581 222,- (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Annen nyttig informasjon

Alle opplysninger i denne beskrivelse er gitt med forbehold om rett til endringer som er hensiktsmessige og nødvendige, eksempelvis pga. offentlige pålegg, uten at den generelle standarden forringes.

Utbygger tar forbehold om godkjent rammetillatelse og igangsettingstillatelse fra Lørenskog kommune.

Alle perspektiver, illustrasjoner og møblerte planskisser i alt salgsmateriell er ment å gi et inntrykk av en ferdig bebyggelse og det kan ikke meldes inn et krav basert på disse. Det tas forbehold om eventuelle feil i prospektet.

Eiendommen vil bli seksjonert. Det tas forbehold om at seksjoneringen godkjennes av kommunen. Det gjøres oppmerksom på at oppgitt seksjonsnummer kan bli endret.

Boligen leveres rengjort i form av såkalt "byggevask". Kjøper må påregne nødvendig finrengjøring. Boligen leveres uten utvendig rengjøring. Tomten leveres ryddet.

Det tas forbehold om panthavers salgssamtykke.

Det tas forbehold om hjemmelshavers salgssamtykke.

Adgang til utleie (boligformål)

Bolig i eierseksjonssameie kan som hovedregel fritt leies ut. Det kan imidlertid følge av sameiets vedtekter at leietager skal godkjennes av styret, jf. eierseksjonsloven § 24 tredje ledd. Styret må ha "saklig grunn" for ikke å godkjenne leietager.

Konsesjon / Odel

Ikke relevant for eiendommen.

Planlagt overtagelse

Etter kommunal tillatelse foreligger vil byggetid være mellom 6 til 8 måneder.

Overtagelsesmåned vil bli varslet kjøper 3 mnd. før overtagelse. Kjøper aksepterer at endelig overtagelse vil bli varslet senest 6 uker før overlevering. Kjøper vil ved overtagelse få tildelt FDV-dokumentasjon som viser hvilke materialer, produkter og fargevalg som er benyttet i boligen, i tillegg til adresselister med oversikt over kontaktpersoner/firma som er ansvarlig for de forskjellige arbeider og vedlikehold.

Prising av endringer og tilvalg

Det vil bli mulighet for å gjøre endringer eller tilvalg som f.eks. type parkett, fargevalg maling, skapfronter og lignende. Adgangen til å gjøre endringer og tilvalg begrenses til 15% av kontraktsverdi, jf. buofl. §9.

Selger vil gjøre prising av eventuelle tilvalg/endringer. Pris beregnes etter netto innkjøpspris til selger med et påslag på 25%. Ved eventuelt fratrekk avregnes netto pris til selger. Påslag dekker ekte garantikostnader, merarbeid  i forhold til logistikk, prosjektering, eventuelt ekstra svinn og økt risiko.

Muligheter for tilvalg vil være avhengig av hvor langt man er kommet i byggeprosessen når kjøpstilbudet aksepteres. Selger gjør oppmerksom på at tilvalgs prosessen kan blir overtatt av utførende entreprenør, og at oppgjør gjøres direkte mellom kjøper og entreprenør.

Betaling for ev. endrings- og/eller tilleggsarbeider bestilt gjennom selger, faktureres direkte fra selger når vedkommende endrings- og/eller tilleggsarbeid er utført. Dersom forfall på faktura er forut for overtakelse, må selger stille garanti i henhold til bustadoppføringslova § 47.

Solgt ihht bustadoppføringsloven

Boligene selges i henhold til Bustadoppføringslova som regulerer kjøpers (forbrukers) rettigheter og plikter ved avtale om oppføring av bolig og kjøp av fast eiendom der bygningen ikke er fullført når avtalen inngås. Ved salg til aksjeselskap legges Avhendingslovens bestemmelser til grunn. For øvrig gjelder Lov om eierseksjoner for eierseksjonssameiet og driften av dette.

Garantier

Det stilles garantier i henhold til Bustadoppføringslovas bestemmelser. Garanti etter § 12 vil bli stilt i forbindelse med avtaleinngåelse. Garantien skal være pålydende 3% av kjøpesummen i byggetiden og 5% i 5 år etter overlevering av boligene til kjøper. Garanti etter § 47 forutsettes stilt om selger ønsker utbetalt forskudd/delinnbetaling/sluttoppgjør før hjemmelsovergang. Eventuelle påkrevde endringer av garantier ved eventuelle videresalg/transporter utføres ikke og bekostes ikke av selger.

Forsikring

Frem til overtagelse vil eiendommen være forsikret av selger. Etter overtagelse vil eiendommen forsikres gjennom sameiets fellesforsikring. Kjøper må selv besørge innboforsikring og forsikring av eventuelle særskilte påkostninger.

Budgiving

Boligen selges til fastpris.        

Alle bud/kjøpetilbud på eiendommen skal være skriftlig og sendes meglerforetaket pr. fax, mail, sms eller via vår "gi bud"-knapp på våre nettsider. Knappen finner du også på Privatmeglerens hjemmeside for prosjektet, se på den enkelte bolig.
Bud/kjøpetilbud må ikke ha kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Lørdag regnes ikke som virkedag. Bud/kjøpetilbud med kortere frist enn dette kan ikke formidles av megler. Nærmere info om budgiving finner du på egen side sammen med kjøpetilbud/budskjema.

Som budgiver hos Privatmegleren kan du kreve budjournal fremlagt så snart handel er gjennomført.
Innhold i budjournal er lovregulert, og innebærer at budgivere må akseptere at opplysninger om budet kan bli fremlagt for selger, kjøper og øvrige budgivere. Budgiver som ikke blir kjøper, kan kreve kopi av anonymisert budjournal.

Meglers vederlag og utlegg

Tilretteleggingshonorar (Kr.9 900) Meglerprovisjon (forutsatt salgssum: 9 500 000,-) (Kr.118 750) Pantattester/Oppgjør/Kommunale opplysninger (Kr.9 900) Markedspakke (Kr.19 000) Visninger kr 1900 pr stk. (Kr.1 900) Totalt kr. (Kr.159 450)
Dersom eiendommen ikke omsettes, faktureres selger kr 19 525,- (Markedspakke + utlegg) + visninger kr 1900 pr. stk.

Vedlegg til salgsoppgaven

Budskjema Egenerklæringsskjema selger Energiattest Ferdigattest / midlertidig brukstillatelse Reguleringsplaner og bestemmelser Informasjon og eventuelle vedtekter fra velforening eller liknende Viktig informasjon til kjøper og selger

Finn.no: Lokalområde

Fjellhamar