Klikk for galleri

Nyoppført og moderne bolig i rekke - Høy standard og kvalitet - Carport - 3 sov - 2 stuer - Attraktiv beliggenhet

X
Viken – Eidsvoll

Vormvikhagan 6

Viken – Eidsvoll

Vormvikhagan 6

Prisantydning
4.390.000,-
Primærrom
137m2
Bruksareal
142m²
Visning
Søndag 05.04 – 14:00-15:00
Meld deg på visning
Visning
Søndag 05.04
14:00 - 15:00
Meld deg på visning
skjema her?
Eiendomsmegler / Daglig leder / Partner
45 00 43 00
skjema her?
Salgsoppgave/dokumenter
Lukk

Kåre A. Brustad

Eiendomsmegler / Daglig leder / Partner
PrivatMegleren Brustad & partnere

Linn Helsten

Eiendomsmegler
PrivatMegleren Brustad & partnere
 

Informasjon om prosjektet

Oppdragsnummer

121-19-0350

Eier

Vår Bolig AS v. Yngve John Bratland

Eiendomstype

Rekkehus

Eierform

Eierseksjon

Betegnelse

Gnr. 17 Bnr. 394 Snr. 4 i Eidsvoll kommune

Byggeår

2019

Areal

Primærrom: 137 kvm, Bruksareal: 142 kvm, Bruttoareal: 163 kvm

Tomtetype/areal

Eksklusivt uteareal / 54 kvm

Arealer og fordeling per etasje

Primærrom: 137 kvm, Bruksareal: 142 kvm, Bruttoareal: 163 kvm

1.Etasje:
P-rom (49 kvm): Entre, bad/wc og stue/kjøkken.
S-rom (5 kvm): Sportsbod.

2.Etasje:
P-rom (56 kvm): Trappegang, bad/wc og 3 soverom.

3.Etasje:
P-rom (32 kvm): Loftstue og kontor.
Loftetasjen har skråhimling, måleverdig areal er ca. 32 kvm. Del av skråtak regnes som måleverdig inntil 0,60 m utenfor høyden 1,90 m målt mot skråhimling. Etasjens gulvflate ble målt til ca. 56 kvm inkl. sideloft. Sideloftet har gulvflate på ca. 15 kvm (ikke måleverdig areal grunnet lav takhøyde).
Takhøyde høyeste punkt skråhimling ble målt til ca. 2,60 m.

Velkommen til Vormvikhagan 6!

Privatmegleren Brustad & Partnere har gleden av å presentere Vormvikhagan 6! Et meget lekkert og moderne rekkehus beliggende på Vilbergskogen i Eidsvoll med nærhet til skoler, barnehager, offentlig kommunikasjon, samt et rikt utvalg av fasiliteter og servicetilbud. Kun 600 meter til Eidsvoll sentrum!

Boligen er nyoppført og fremstår som meget delikat. Høy standard og kvalitet med bl.a. vannbåren gulvvarme. Bygd etter TEK 17!

Inneholder bl.a. et lekkert og moderne kjøkken fra Sigdal, åpen løsning til tiltalende stue, tv-stue, 3 gode soverom, koselig innredet kontor og 2 delikate bad. Vestvendt terrasse på ca. 14,5 kvm, samt takterrasse på 20 kvm over carport.

Eksklusivt uteareal til seksjonen på ca. 44,4 kvm.

Parkering i integrert carport samt en fast p-plass.

Praktisk sportsbod på ca. 5,8 kvm.

Beskrivelse

Innbydende entrè med fliser av typen Glade Cinca Mate 60x60 cm fra Fagflis Kløfta. Det er montert skyvedør i entréen som skjuler system for vannbåren gulvvarme og elektro skap.

Lekkert og moderne kjøkken fra kjøkkenleverandøren Sigdal av typen Horisont. Kjøkkenet fremstår som meget delikat og innbydende i åpen løsning mot stuen. Rommet har store vinduer som gir rikelig med lys og bidrar til gode arbeidsforhold. Dette er et rom som innbyr til hyggelige stunder og gode måltider med god plass til spisebord mellom stuen og kjøkkenet. Kjøkkeninnredningen har godt med benkeplass, skuffer og skap. Kjøkkeninnredningen har lyse slette fronter med laminat benkeplate med oppvaskbenk med stålkum og kjøkkenkran fra Vikingbad. Av utstyr medfølger integrert platetopp, komfyr og oppvaskmaskin fra Siemens. Det er montert waterstop.

Stuen fremstår som meget tiltalende med gode vindusflater i flere himmelretninger som slipper inn rikelig med lys og gir en luftig romfølelse. Det er lagt en flott en-stavs parkett på gulv av typen Boen 181 eik og vegger har malte slette flater i en lys delikat farge. Alle himlinger i boligen har malte gipsplater i fargen eggehvit uten taklister. Boligens første etasje samt bad i andre etasje har herlig vannbåren gulvvarme. Stuen har god plass til sofaløsning med tilhørende møblement. Utgang fra stuen til vestvendt terrasse på ca. 14,5 kvm. Terrassen har skillevegg mot naboen i impregnert trevirke.

Boligen har i tillegg en romslig TV-stue i boligens loftetasje som er det perfekte ekstra rom i enhver bolig. Her er det god plass for sofa og tv-løsning, noe som gir ekstra spillerom og privatliv hos barnefamilier. Rommet har 1-stav parkett av typen Boen 181 eik og sparklede slette overflater samt sjarmerende skråtak som gir en luftig romfølelse.

Videre har boligen et kontor i loftetasjen p.t. innredet som gjesterom. Rommet er meget innbydende med en-stavs parkett på gulv og malte slette flater. Et vindu på vegg samt takvinduet slipper inn rikelig med lys og bidrar til gode arbeidsforhold. Rommet er ikke godkjent som soverom ihht. byggetegninger.

Delikat bad i boligens første etasje med delikate fliser på vegger og gulv av typen Glade Branco Mate 60x60cm fra Fagflis Kløfta. Dusjsone i mosaikk av typen Glade Branco Mosaice Matt. Rommet har vannbåren gulvvarme. Badet er innredet med baderomsmøbel fra Vikingbad i hvit høyglans utførelse med A servantarmatur fra Vikingbad. Videre har badet vegghengt toalett Villeroy & Bosch, med softlock og krom trykkplate. Dusjsone med A dusjarmatur fra Viking Bad. Himlingen er pent lyssatt med downlights.

Smakfullt hovedbad i boligens andre etasje. Rommet har delikate fliser på vegger og gulv av typen Glade Branco Mate 60x60 cm fra Fagflis Kløfta. Dusjsone i mosaikk av typen Glade Branco Mosaice Matt. Rommet har vannbåren gulvvarme. Badet er innredet med baderomsmøbel fra Vikingbad i hvit høyglans utførelse med A servantarmatur fra Viking Bad. Videre har badet vegghengt toalett Villeroy & Bosch, med softlock og krom trykkplate. Dusjsone 90x90 cm med innsvingbare dusjvegger og A dusjarmatur fra Viking Bad. Badet har opplegg for vaskemaskin og tørketrommel. Himlingen er lyssatt med downlights.

Boligen har totalt 3 lyse og romslige soverom, alle av samme gode kvalitet og standard som resten av boligen. Rommene har en-stavs parkett på gulv og slette flater på vegger malt i delikate farger.
Utgang fra det ene soverommet til vestvendt balkong på ca. 2,4 kvm og utgang fra et annet soverom til østvendt terrasse over carport på ca. 20 kvm. Takterrassen har gulv i impregnert furu og stolpefritt glassrekkverk samt midtdeler mellom enhetene.

Boligen har forøvrig gode lagringsmuligheter via sideloftet i tredje etasje som har gulvflate på ca. 15 kvm (ikke måleverdig areal grunnet lav takhøyde). Videre har boligen en praktisk isolert sportsbod på ca. 5,8 kvm tilknyttet inngangspartiet.

Hvorfor kjøpe nytt?

- Boligen er i forskriftsmessig stand med 5 års reklamasjonsfrist.
- Det er svært lite vedlikeholdskostnader i nær framtid.
- Høy standard og kvalitet på materialer og innredning.
- Dokumentavgift kun av tomteverdien.

Beliggenhet

Boligen er beliggende i et nyetablert og fortsatt etablerende boligfelt beliggende på Vilbergskogen i Eidsvoll med kort vei til Sundet og nærhet til skoler, barnehager, offentlig kommunikasjon, samt et rikt utvalg av fasiliteter og servicetilbud. Det er kort vei til Mjøsa og idylliske Vorma med gjestehavner og båtforeninger. Områdene har også fine, barnevennlige sandstrender.

Eidsvoll bygdetun ligger ca. 6 km unna og byr på en rekke historiske opplevelser, friluftscene, dansegulv og grillmuligheter, i tillegg til seter med landhandel. Om vinteren har Råholt bad et godt og variert tilbud til alt fra mosjonister til barnefamilier. Det er også kort vei til Turns idrettsanlegg som har fotballbane om sommeren og skøytebane om vinteren. På Eidsvoll finner du for øvrig den flotte Eidsvollsbygningen.

Dagligvarehandelen kan gjøres ved bl.a. Coop Prix Eidsvoll og Kiwi Eidsvoll som ligger i kort avstand fra leilighetene. Ønsker du ytterligere servicetilbud har Eidsvoll et trivelig sentrum med gode servicetilbud der både Sundet og nye AMFI Eidsvoll på Råholt byr på et variert utvalg fra kjente leverandører og en rekke butikker med lokalt særpreg.

Det er ca. 1,1 km til Vilberg barneskole og ca. 1,4 km til Vilberg ungdomsskole, samt ca. 1,6 km til Eidsvoll Videregående skole.

Nærmeste bussholdeplass er Vilberggarasjen og ligger kun 500 meter fra leiligheten. Eidsvoll togstasjon ligger kun 2,4 km unna. Herfra går toget til Oslo S 2 ganger i timen med reisetid på ca. 35 minutter. Stasjonen har også avganger til Gardermoen, Oslo Lufthavn 2 ganger i timen hvor togturen kun tar ca. 10 minutter.

Leiligheten ligger også med nærhet til E6, noe som gjør det lett å komme seg inn til Oslo. Med bil tar det ca. 23 min til Jessheim, 24 min til Oslo lufthavn og 53 min til Oslo S.

Tomt og parkering

Felles tomteareal for sameiet er på ca. 1515,3 kvm.
Oppkjørsel / inngangsparti leveres asfaltert. Videre er tomten planert med ferdigplen.
Selger informerer om at asfalt gjøres ferdig våren 2020 og at ferdigplen ble lagt sommeren 2019, men enkelte småarbeider med plen gjøres ferdig våren 2020.

Eksklusivt uteareal for seksjonen på ca. 54,8 kvm.

Parkering i integrert carport samt en fast biloppstillingsplass.

Praktisk isolert sportsbod tilknyttet inngangspartiet på ca. 5,8 kvm.

Teknisk

Oppvarming:
Vannbåren varme i 1 etg + bad 2 etg, Groth system.

Ventilasjon:
Systemair balansert ventilasjonsanlegg med varmeveksler. Tilluft i alle oppholdsrom og utluft fra alle våtrom. Aggregat til ventilasjonsanlegget plasseres iht. tegning.

Sentralstøvsuger:
Sentralstøvsuger inkl. slangepakke med av/på bryter på slange monteres.
Uttak i alle etasjer. Motor plasseres ihht tegning.

Elektrisk anlegg:
Ca. 110 stk. elektriske punkter, plasseres etter egen beskrivelse inkludert sikringsskap med automatsikringer
4 røykvarslere
Komfyrvakt
Ca. 20 Led downlights
Opplegg for multimedia, ringeklokke og utelys.
Utvendig er det beregnet 4 stk utelys av typen Design LED, med astrofunksjon
Anlegget installeres i henhold til offentlige myndigheters forskriftskrav. Alle kontaktpunkter er jordet.
Fortrinnsvis benyttes skjult anlegg og det benyttes kun automatsikringer. Antall elektriske punkter i boligen er i henhold til NEK 400-2018.

TV / Data:
Det tilrettelegges for fiber/ TV

Sanitær:
Det monteres ettgreps blandebatterier på bad og kjøkken
Integrert oppvaskmaskin i kjøkkenbenk med waterguard føler.
Opplegg for vaskemaskin på vaskerom/ bad 2etg, som anvist på tegning.
Det leveres vegghengt toalett på bad/wc, Villeroy & Bosch, med softlock og krom trykkplate.

Tekniske rørføringer samles i et rør-i-rør skap som plasseres på teknisk- og bad
Varmtvann leveres fra varmtvannsbereder plassert i hjørne i kjøkkeninnredning volum på 110 liter Express.

Slukkerutstyr:
Brannslukningsutstyr leveres i henhold til forskrifter.

Byggemåte

Boligen er bygget etter TEK 17.

Bygningen har bærekonstruksjoner i gran limtre samt gran k-virke, Gulvet i 2 og 3 etasje er forsterket med 2 H-stål bjelker. prosjektert og dimensjonert ihht. gjeldende krav. Yttervegg består i hovedsak av 198 mm bindingsverk med 48 mm krysslekting på innsiden, fullisolert. Til utvendig kledning er det benyttet liggende D-fals med spor, grunnet + 2 strøk beis før montasje.
 
Innvendige lettvegger har tre-stendere, og er kledd med malte gipsplater.

Boligen bygges iht. energikravene i TEK 17.

Utvendig leveres huset med liggende panel som er grunnet og beiset med Jernsvart 0652 2 strøk. Yttervegger leveres med isolasjonstykkelse på 20 cm. hvor det benyttes isolasjon + vindtetting på ytterside .

Takrenner og vindusbeslag i grått metall.

Takhøyde 1. etg.: 2,40 meter
Takhøyde 2. etg.: 2,40 meter
Takhøyde loftstue: 2,40 meter, skrånende tak

Innvendige dører:
Opus fyllingsdører innvending.

Ytterdører:
Ytterdører leveres i hvitmalt utførelse fra fabrikk. FG godkjent sikkerhetslås leveres.
Trådløs ringeklokke vil bli levert.
Balkongdører i glass.

Innvendig trapp:
Eksklusive innvendige trapper med vanger hvitmalt, trinn i eik og glassrekkverk

Lister og gerikter:
Gulvlist leveres type glatt 12 x 58 hvitmalt. Gerikter leveres type 12 x 58 mm.
enkelte steder er det valgt bredere gerikter pga. utførelse

Vegger:
Alle innervegger av tre leveres som minimum 10 cm. tykke vegger med minimum 10cm. isolasjon og gips på hver side.
Det leveres malte gipsplater i alle tørre rom, farge:
vegger S 4502- Y Super Matt
tak er malt i eggehvit 0502 Y
Bad leveres med flislagte vegger.

Gulv:
Det leveres som standard et slitesterkt parkettgulv i oppholdsrom,
Boen 181 eik plank utførelse, en-stav.
På gulvene i hall, teknisk, bad i 1 og 2 etasje leveres fliser.
Overflate bodgulv er utvendig grovstøpt betong, og loftsbod
med gulvplater

Beskrivelse av sameiet

- Sameiet GNR. 17/ BNR. 394 i Eidsvoll kommune (0237).
- Sameiet består av 6 eierseksjoner i GNR/BNR 17/394  i Eidsvoll kommune.
- Avtale om bruk av fellesarealene fremgår av nærværende vedtekter.
- Sameiet har pliktig medlemskap i Kastellåsen velforening.
- Sameier har enerett til sin bruksenhet, og rett til å nytte fellesareal slik det er beregnet og vanlig benyttet. Bruksenheten kan kun benyttes til boligformål. Sameiernes bruk av bruksenheten og fellesarealene må ikke på en urimelig eller unødvendig måte være til skade eller ulempe for andre sameiere.
- Fellesarealene og parkering må ikke benyttes slik at andre berettigede unødig eller urimelig hindres eller hemmes i den bruk av anleggene som er avtalt, forutsatt eller naturlig.
- Parkeringsplasser som i vedtak etter plan- og bygningsloven er krevet opparbeidet til bruk av personer med nedsatt funksjonsevne skal gjøres tilgjengelige for disse. En seksjonseier med nedsatt funksjonsevne kan kreve at styret pålegger en seksjonseier uten behov for en tilrettelagt plass å bytte parkeringsplass. Bytteretten gjelder bare dersom seksjonseieren med nedsatt funksjonsevne allerede disponerer en parkeringsplass i sameiet.
- Uten samtykke fra de andre seksjonseiere har sameier ikke rett til a? endre utvendige fasader, foreta bygningsmessige forandringer eller installasjoner, herunder endring av farger. Innvendig endring i leilighetene som medfører inngrep i bygningens bærende konstruksjoner, må ikke foretas uten den andre seksjonseiers godkjenning. Sameieren skal gi adgang til bruksenheten for nødvendig ettersyn og vedlikehold av installasjonene.
- Om ikke annet bestemmes av sameiet har den enkelte sameier et medansvar for at fellesarealer, adkomst og parkering holdes forsvarlig ved like. Utgifter til vedlikehold av dette fordeles iht. sameiebrøkene. 

- Dette er ikke et aktivt sameie. Det må påregnes fordeling av felleskostnader til vedlikehold av fellesarealer, vei, brøyting etc.
- Sameiets vedtekter følger vedlagt.
- Det praktiseres ikke forkjøpsrett i sameiet.
- Sameiet er ikke tilknyttet sikringsordning.

En sameier eier en andel i eiendommen, med tilknyttet enerett til bruk av sin bruksenhet, jf. eierseksjonsloven § 25.
Ingen kan erverve mer enn to boligseksjoner i et sameie, jf. eierseksjonsloven § 23 første ledd.

Tinglyste rettigheter og forpliktelser

Kommunen har legalpant som sikkerhet for betaling av kommunale avgifter. Legalpant er pant som følger av loven, og som ikke tinglyses. Legalpant følger derfor eiendommen ved salg. På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer som f.eks. rett for kommunen til å vedlikeholde rørsystemer for vann- og kloakk. Disse erklæringene vil følge eiendommen ved salg. Kontakt megler for nærmere informasjon.

Servitutter / rettigheter

Eiendommen overdras fri for pengeheftelser, med unntak av eventuelle erklæringer, avtaler, servitutter og panteheftelser som fremgår av salgsoppgaven og skal følge med eiendommen ved salg. Kjøpers bank vil få prioritet etter disse.

2018/298002-1/200  Bestemmelse om jordkabel/jordkabelanlegg  
08.01.2018 21:00 
Kan ikke slettes uten samtykke fra:EIDSVOLL KOMMUNE  
Org.nr: 964950113
rettighetshaver:Knr:0237 Gnr:17 Bnr:277  
Rettighetshaver er også gnr 520 bnr 1 i Eidsvoll kommune
Bestemmelser om nedgraving av kabelanlegg
Rettigheten gjelder også fremtidige parseller og enheter av avgivers eiendom
Gjelder denne registerenheten med flere
- Hjemmelshaver, Weenbo Vilbergskogen AS, samtykker til at GNR/BNR 17/394 i Eidsvoll Kommune kan anlegge privat vann- og avløpsledninger over sine eiendommen gnr/bnr 17/390 og 17/393 i Eidsvoll kommune. Bestemmelsen følger vedlagt.

2020/2193283-1/200  Seksjonering  
05.03.2020 21:00 
opprettet seksjoner:
snr: 4
formål: Bolig
tillegsdel: Bygning og grunn
sameiebrøk: 1/6

Vei / Vann / Avløp

Eiendommen er tilknyttet offentlig vann og avløp.

Eiendommen ligger til offentlig vei og delvis privat vei med felles vedlikeholdsansvar for de som benytter veien.
Ifølge selger er det kommunal vei frem til avfallsdunkene på eiendommen.

Ferdigattest eller midl. brukstillatelse

Det er pr. d.d. ikke søkt om midlertidig brukstillatelse eller ferdigattest for bebyggelsen på eiendommen. Tillatelse til tiltak for oppføring av rekkehus ble gitt i vedtak datert 16.04.18.

Vår Bolig AS har bekreftet at boligen er ferdig og levert i henhold til kravspesifikasjon. Søknad om ferdigattest er under utarbeidelse og vil foreligge til overtagelse.

Verdi ved skattefastsetting

Det foreligger ikke opplysninger om verdi ved skattefastsetting, da boligen er nyoppført.

Reguleringsforhold

Eiendommen ligger i et regulert område med plannavn: Kastellåsen K4, detaljregulering, del av gbnr. 17/303.
Arealformål: Boligbebyggelse-konsentrert småhusbebyggelse.
Feltbetegnelse: BK4.

Avsatt i kommuneplanen til boligbebyggelse - nåværende.

Energimerking

Oppvarmingskarakter Rød - Energikarakter C

Faste, løpende kostnader

Det må påregnes fordeling av felleskostnader til vedlikehold av fellesarealer, vei, brøyting etc.

Sameiet har pliktig medlemskap i Kastellåsen velforening.
Selger informerer om at kostnad for snøbrøyting, vegvedlikehold, lekeplasser etc. er p.t. ca. kr. 2300 i året pr boenhet. Det gjøres oppmerksom på at beløpet kan variere.

Plenklipping faktureres direkte til sameiet og utgjør ca. kr 1700 pr. boenhet pr. sommer. (Estimert ca. kr 10 000 for sameiet).

Kommunale avgifter for vann og kloakk faktureres direkte til den enkelte sameier. Det er installert vannmåler. Deler av de kommunale avgiftene avregnes etter forbruk. Eiendommen er ifølge kommunen ikke registrert med kommunale avgifter enda.

Det leveres felles nedgravde avfallsbeholdere. (Restavfall / Papp / Plast). Avfall faktureres felles til sameiet.

Kommunestyret i Eidsvoll kommune vedtok 10. desember 2019 å innføre eiendomsskatt fra og med 2020. Det er ukjent hva årlig kostnad vedrørende eiendomsskatten er p.t.

Strømkostnad foreligger ikke da dette er et nybygg.

Forsikring - Bygg og eiendom vil være forsikret av utbygger frem til overtakelse, deretter tegnes fullverdiforsikring av kjøper.

Finansiering

Kontakt megler for avklaring av finansielle forhold, herunder lån til kjøp av eiendom. Privatmegleren har avtale med Nordea om formidling av lån og andre finansielle tjenester. Privatmegleren mottar godtgjørelse for dette.

Totale kostnader

4 390 000,- (Prisantydning) Omkostninger 2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg)) 172,- (Pantattest kjøper) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 7 400,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt)) 14 150,- (Dokumentavgift (avgiftsgrunnlag: 566 667,-)) -------------------------------------------------------- 25 692,- (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 4 415 692,- (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Garanti

Garantiplikt for nyoppførte boliger gjelder for avtaler som inngås fra og med 1. januar 2019 og dersom det er mindre enn 6 måneder siden boligen ble ferdigstilt. Bestemmelsen retter seg mot salg fra person som gjør avtalen som ledd i næringsvirksomhet, og der kjøperen gjør avtalen som forbruker. Garantiforpliktelsen fremgår av avhendingsloven § 2-11 jf. bustadoppføringsloven § 12. Det vil stilles en garanti tilsvarende 3 % av kontraktssummen umiddelbart etter budaksept. Garantien trappes opp til 5 % av kontraktssummen fra overtagelsen. Selger kan alternativt deponere et tilsvarende beløp, jf. bustadoppføringsloven § 12. Dersom kjøper ikke anses å være forbruker, oppstår det ingen garantiforpliktelse for selgeren.

Annen nyttig informasjon

Alle innvendige arealangivelser er hentet fra vedlagte arealberegning fra Norsk Taksering AS v/ Kim Edvard Johansen.
Takstmann informerer om at Vormvikhagan nr. 6 ikke er oppmålt - areal og mål er sammenlignet med hus nr. 2 og 12 samt originale byggetegninger. Mindre avvik kan forekomme.

Det foreligger ingen tilstandsrapport da boligen er nyoppført.

Boligen overleveres slik som fremvist på visning og ikke ytterligere rengjøring vil bli gjort. Det kan forekomme merker/ hakk etc etter styling.
Boligene leveres i den tilsand de er forevist, og med det utstyr som fremvist ved visning

Følgende er ikke med i leveransen:
- Behandling av impregnert trevirke.
- Garderobeskap og innredning bortsett fra Kjøkkeninnredning og baderomsinnredning.

 Det gjøres oppmerksom på at megler ikke har innhentet særskilte opplysninger om det finnes pålegg fra brann/feiervesen på eiendommen.

Med mindre annet er uttrykkelig avtalt gjelder NEFs normgivende liste over løsøre og tilbehør.

Adgang til utleie (boligformål)

Det er ingen egen utleiedel i boligen. Hele boligen kan normalt leies ut i sin helhet.

Konsesjon / Odel

Ikke relevant for eiendommen.

Boligkjøperforsikring

Vedlagt i salgsoppgaven følger informasjon om Boligkjøperforsikring Pluss og Boligkjøperforsikring fra HELP Forsikring AS. Boligkjøperforsikring er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Les mer om begge forsikringene i vedlagte materiell eller på help.no. Meglerforetaket mottar kr 1400,- / 2100,- / 3100,- pr tegnet forsikring.

Overtagelse

Etter nærmere avtale.

Boligselgerforsikring

Selger har ikke tegnet eierskifteforsikring, da selger er profesjonell part.

Budgiving

Bud kan legges inn via Privatmeglerens "gi bud-knapp" som finnes på Privatmegleren.no/eiendommens hjemmeside og i nettannonsen. Bud legges inn trygt og enkelt med bank-ID.

For mer informasjon om budgivning, se "Viktig informasjon" i salgsoppgaven.

Solgt etter avhendingsloven

Eiendommen selges etter avhendingslovens normalbestemmelser jf. § 1-2.

(2) Lova kan ikkje fråvikast ved avtale til ugunst for kjøparen ved forbrukarkjøp av nyoppført eigarbustad som ikkje har vore brukt som bustad i meir enn eitt år på avtaletida, dersom seljaren har gjort avtalen som ledd i næringsverksemd. Ved andre forbrukarkjøp kan § 1-1a andre ledd, § 1-3, § 2-6 første ledd tredje punktum, § 3-3, §§ 3-7 til 3-10, §§ 4-1 til 4-19, §§ 6-1 til 6-3 og §§ 7-1 til 7-3 ikkje fråvikast ved avtale til ugunst for kjøparen.
(3) Med forbrukarkjøp er meint kjøp av eigedom når kjøparen er ein fysisk person som ikkje hovudsakleg handlar som ledd i næringsverksemd.

Alle interessenter oppfordres til å sette seg godt inn i opplysninger som fremgår av salgsoppgave og vedlegg til denne, også egenerklæring fra selger. Videre oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig. Deretter kan bud gis.

Meglers vederlag og utlegg

Panterett med urådighet - Statens Kartverk (Kr.585) Meglerprovisjon (forutsatt salgssum: 4 390 000,-) (Kr.45 000) Godtgjørelse oppgjør (Oppgjørskostnad) (Kr.4 900) Markedspakke (etter avtale) (Kr.18 400) Totalt kr. (Kr.68 885)
Dersom eiendommen ikke omsettes, faktureres selger kr 23 425,- (Markedspakke + utlegg) + visninger kr 990,- pr. stk.

Finn.no: Lokalområde

Vilbergskogen / Eidsvoll