Klikk for galleri

Easy Living Fjellhamar: Byggingen er igang! Nytt leilighetsprosjekt m/høy kvalitet, heis, garasje, takterrasse.75% Solgt

X
Akershus – Fjellhamar

Elveveien 26, Easy Living Fjellhamar

Akershus – Fjellhamar

Elveveien 26, Easy Living Fjellhamar

Prisantydning
3.190.000 - 5.690.000
Primærrom
45m² - 84m²
Bruksareal
51m² – 89m²
Visning
Etter avtale!
Visning
Etter avtale!
skjema her?
Eiendomsmegler / Partner
45 00 43 00
skjema her?
Salgsoppgave
Lukk

Kåre A. Brustad

Eiendomsmegler / Partner
PrivatMegleren Brustad & partnere

Linn Helsten

Eiendomsmegler
PrivatMegleren Brustad & partnere
 

Informasjon om prosjektet

Oppdragsansvarlig

BRUSTAD & PARTNERE AS / Kåre A. Brustad

Selger/Utbygger

Spinn AS

Betegnelse

Gnr. 107 Bnr. 944 i Lørenskog kommune

VELKOMMEN TIL EASY LIVING FJELLHAMAR

Easy Living Fjellhamar er et fantastisk prosjekt beliggende sentralt på Fjellhamar i Lørenskog kommune.

Prosjektet består av 39 moderne og stilrene leiligheter med parkeringsplasser i kjeller, heis til alle etasjeplan og god bodplass. I tillegg til egne balkonger vil det bli etablert en stor felles takterrasse med flotte fasiliteter.

2-roms på 51 kvm fra kr. 3 190 000,-
3-roms på 64 kvm fra kr. 3 690 000,-
4-roms på 89 kvm fra kr. 5 090 000,-

På Easy Living Fjellhamar vil det bli lagt til rette for det gode liv med gangavstand til alle fasiliteter.

Easy Living Fjellhamar er et boligprosjekt i regi av Spinn AS, som er et selskap eiet av Solid Prosjekt AS i Solid gruppen

75% av leilighetene i prosjektet er solgt. Kun 10 leiligheter igjen. Det er flere meget attraktive leiligheter tilgjengelig.
Byggingen er nå igang! Estimert overtagelse juni 2020.

Gå inn på prosjektets boligvelger for å legge inn bud og se hvilke leiligheter som er tilgjengelig. www.el-f.no
Ta kontakt med megler for mer informasjon.

Standard

KJØKKEN
Som standard leveres kjøkkeninnredning med hvite glatte fronter fra kvalitetsleverandøren Drømmekjøkkenet av typen Harmoni. Det leveres takhøye skap (ca. 228 cm fra gulv) med foring til taket. Led-belysning under overskap. Skuffer og skap leveres med demping. Benkeplate leveres i 30mm laminat i fargen rustikk eik med nedfelt grafitt-grå komposittvask av typen Franke Myhos eller tilsvarende. Ettgreps blandebatteri av typen Grohe Eurosmart DN15 eller tilsvarende.

BAD/WC
Baderomsinnredning på hovedbad leveres med hvite glatte fronter, hvit heldekkende servant med ettgreps blandebatteri. Bredde på servant er hovedsakelig på 100 cm. Det leveres speil med innfelte LED lys og med stikk på vegg ved innredning (evt. integrert i speil). Downlights i himling, vegghengt toalett i hvit porselen samt dusjbatteri med dusjgarnityr. Dusjevegger i glass. Dusjssone er nedsenket med ca. en flishøyde. Det er avsatt plass, og leveres opplegg for vaskemaskin i alle leiligheter.

I leiligheter med separat wc-rom leveres vegghengt klosett, servant og speil med belysning.

GARDEROBESKAP
På plantegning er det illustrert foreslått plassering av garderobeskap. Skaper inngår ikke i leveransen, men kan kjøpes som et tilvalg.

GULV:
Stue, kjøkken, soverom, gang og bod leveres med 14 mm 3-stavs parkett i eik med hvitpigmentering som standard. På bad leveres keramiske fliser (30*30 lys grå). I nedsenket dusjssone på bad leveres tilsvarende gulvflis i mindre format (5*5). På WC/lite bad leveres fliser og sokkelflis i samme utførelse som gulv på bad. På gulv i alle rom leveres det vannbåren gulvarme.

VEGGER:
Innvendige vegger av gips og betong males. Som kjøper vil man kostnadsfritt velge mellom 6 standardfarger. Gjelder maks en farge pr. rom og 2 farger totalt pr. leilighet. Ved flere kombinasjoner tilkommer det ett gebyr). Enkelte vegger vil få synlige sprinkelhoder.

HIMLINGER/INNKASSINGER:
I boligrom leveres hvitmalt himling i betong. Avhengig av valgt entreprenør kan himling bli levert med synlige v-fuger. Der himling fores ned, leveres malt gips. Rør- og kanalføringer vil i all hovedsak bli skjult bak innkassinger eller helt eller delvis i nedforede gipshimlinger, fortrinnsvis i entré, bad og over kjøkkenskap. I bod/bodskap vil det leveres synlige rør og kanaler samt himlingsplater. Alle himlinger får synlige sprinkelhoder.

INNVENDIGE DØRER
Innvendige dører type hvit glatt med flat terskel, med hvite karmer og dørvridere i blank eller børstet utførelse. Dørkarmer leveres med dempelister. Fra entré til gang evt. gang mot stue leveres det glassdør. Der hvor det er tegnet skyvedør leveres denne med standard glatt dørblad.

LISTVERK
I rom med parkett leveres det hvitmalte gulvlister. Gerikter rundt vinduer og dører leveres ferdig malt fra fabrikk. Det leveres med synlige stifter på lister/gerikter. Lister i betongvegg skrues. Overgang mellom vegg og himling utføres uten taklister, men fuges og males.

VINDUER / BALKONGDØRER
Karmer og rammer leveres ferdig malt fra fabrikk i lys farge innvendig. Utvendig farge tilpasses fasadeuttrykk.

HOVEDINNGANGSDØR LEILIGHET
Hovedinngangsdør leveres i malt utførelse.

BALKONGER/TERRASSER
Balkonger og terrasser blir støpt og tekket med tremmegulv. Balkongrekkverk leveres i stål/glass.

TAKTERRASSE
Takterrasse leveres med tremmegulv. Rekkverk leveres med utførelse tilpasset øvrig fasadekledning og utrykk. Takterrasse blir levert med pergola og beplantet iht. landskapsarkitektens anvisinger. Det vil videre bli levert noe møblering og innretninger.

SPORTSBOD
Alle leiligheter får bruksrett til 1 stk. sportsbod. Sportsboder blir organisert i egne bodrom. Gulv leveres med støvbundet betong. Hver bod leveres med nettingvegger/dører og hengelås. Fordeling av boder utføres av utbygger.

Beliggenhet

Easy Living Lørenskog er et attraktivt prosjekt beliggende sentralt på Fjellhamar i Lørenskog kommune. Prosjektet har gangavstand til skoler, barnehager, offentlig kommunikasjon, flotte rekreasjonsområder og et rikt utvalg av fasiliteter.

Ca. 100 meter unna ligger Vesletjern, en perle av en badeplass med flytebrygge, sitteplasser og offentlig toalett tilpasset bevegelseshemmede. Den lokale fiskeforeningen setter med jevnlig mellomrom ut ørret i tjernet. Området er forøvrig parkmessig opparbeidet med gressplen, trær, busker, stauder som kommunen pleier hver uke.

En annen fin og langgrunn badeplass er Fjellhamardammen og Langvannet, som ligger en kort spasertur unna. Her er det egen sandstrand og flotte grøntarealer hvor man kan nyte varme sommerdager. For de turinteresserte er det en flott tursti rundt hele Langvannet. På nedsiden av Rådhusplassen mot Langvannet er det bla. Volleyballbane og skatebane. Lørenskog Hus kan anbefales et besøk. Her finnes det blant annet kino, konserter, et flott bibliotek og kulturskole.
Lørenskog kommune stiller sterkt på idrettsfronten med tilbud som favner de fleste. Det er blant annet flere ballplasser, ishall bak Metro senter, golfbane på Losby, flerbrukshall på Fjellsrud, svømmehall og tennisbane ved Kjenn.

Losby Gods og golfbane er et meget populært tur- og rekreasjonsområde. Gården er både utgangspunkt for turer innover i Østmarka, og målet for tur -og skigåere. Mange tar seg innover i marka på sykkel, eller benytter kano fra Mønevann og videre innover vassdragene. Lørenskog kommune driver Losby besøksgård og kafé, hvor de besøkende kan oppleve ulike husdyr på nært hold. Losby Golfklubb har en av Norges flotteste golfanlegg med bl.a. 9 og 18-hulls golfbane, driving range, putting green og nærspillsområde.

Det er vedtatt at verdens største og mest avanserte skihall skal bygges ved Lørenskog stasjon i 2018. Med en størrelse på ca. 36 000 kvadratmeter skal det skapes en arena med perfekte forhold for langrenn, alpint og freeski. I tillegg skal iFly etablere seg her. I tilknytning til Skihallen vil en ny bydel skapes - Lørenskog Vinterpark. Den nye bydelen vil ha et konferansehotell, butikker, serveringssteder, skiservice og leiligheter mm.

Kommunen har ikke skolekretser, men "veiledende inntaksområder" for hver barneskole. Eiendommen har gangavstand til både nye Luhr barneskole, Fjellhamar barneskole, Fjellsrud ungdomsskole, Lørenskog videregående skole og Mailand videregående skole.
Det er flere barnehager i nærområdet. Den nærmeste heter Fjellsrud barnehage og ligger kun ca. 500 meter unna. Barnehagen har fire avdelinger i alderen 1-6 år. Det er også to barnehager til i umiddelbar nærhet, Lørenskog familiebarnehage og Fjellhamar barnehage.

Området gir svært gode muligheter for offentlig kommunikasjon både via buss og tog. Nærmeste togstasjon er Hanaborg stasjon som ligger innenfor 5 minutters gangavstand. Herfra går det tog mot Oslo sentrum med 4 ganger i timen. Toget bruker 27 min til Oslo S. Nærmeste bussholdeplass er Arne Garborgs vei med flere avganger i timen.
Med bil bruker man ca. 15 minutter inn til Oslo sentrum, ca. 5 min til Lillestrøm og Strømmen, og ca. 25 min til Gardermoen.

Dagligvarehandelen kan gjøres ved bl.a. Coop Mega, Kiwi og Rema 1000. Fra leilighetene er det kort vei til både Lørenskog Storsenter Triaden og Metro Senter. Her finner man et rikt utvalg av forretninger, kaféer og restauranter. Et av landets mest innholdsrike senter Strømmen Storsenter med over 200 butikker og tilknyttede virksomheter ligger kun en liten kjøretur unna.

Oppvarming

Leilighetene forsynes med varmtvann og vannbåren varme (gulvvarme) via det lokale fjernvarmenettet. Det legges vannbåren gulvvarme i alle rom, foruten innvendig bod, med egen termostat til hvert rom/sone.

Det monteres fellesmåler for varmeanlegget. Oppvarming og varmt vann er inkludert i de stipulerte felleskostnadene. Alternativ vil det leveres med måler for hver leilighet slik at varmt tappevann og oppvarming belastes iht. forbruk.

Parkering / Garasje

Det vil bli oppmerkede biloppstillingsplasser i felles garasjeanlegg i kjeller. Bruksrett til biloppstillingsplass kan erverves i tillegg til boenheten i henhold til prisliste (kr. 180 000,-)

Beskrivelse av tomt/hage

Utomhus arealene vil i hovedsak bli opparbeidet i henhold til utomhusplan i prospektet. Denne er imidlertid av illustrativ karakter og utbygger forbeholder seg retten til å foreta endringer med hensyn på utforming, materialvalg mv.

Grøntområder vil bli beplantet og tilsådd. Adkomst til parkeringskjeller samt internveier vil ha overflater av asfalt/betongstein/shingel og betong. Det leveres LED utebelysning, utvendige felles vannkraner og felles avfallsbrønner type "Molokk" eller tilsvarende.

Tinglyste rettigheter og forpliktelser

Kommunen har legalpant som sikkerhet for betaling av kommunale avgifter. Legalpant er pant som følger av loven, og som ikke tinglyses. Legalpant følger derfor eiendommen ved salg. På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer som f eks rett for kommunen til å vedlikeholde rørsystemer for vann- og kloakk. Disse erklæringene vil følge eiendommen ved salg. Kontakt megler for nærmere informasjon.

Øvrige sameiere har panterett i seksjonen for krav mot sameieren som følger av sameieforholdet, jf. eierseksjonsloven § 25. Pantekravet kan ikke overstige 1 G (Folketrygdens grunnbeløp). Sameiet kan vedtektsfeste ytterligere panterett for sameiet. Vedtektsfestet pant tinglyses i seksjonene.

Servitutter / rettigheter

Seksjonene overdras med de rettigheter og forpliktelser som grunnboken viser. Grunnboksutskrift følger som vedlegg til denne salgsoppgave. Seksjonene vil være fri for pengeheftelser med unntak av lovpålagt panterett til sameiet som sikkerhet for oppfyllelse av den enkelte sameiers fellesforpliktelser. I tillegg kan utbygger tinglyse bestemmelser vedrørende sameie, naboforhold eller forhold pålagt av myndighetene. Det er tinglyst servitutter på eiendommen, og kopi av disse fås av megler. Kjøpers bank vil få prioritet etter disse.

Vei / Vann / Avløp

Eiendommen har adkomst fra privat vei. Offentlig vann og avløp.

Ferdigattest eller midl. brukstillatelse

Midlertidig brukstillatelse eller ferdigattest skal foreligge innen overtagelse. Dersom det kun foreligger Midlertidig brukstillatelse ved overtagelse, er det utbyggers ansvar å besørge ferdigattest. Kjøper gjøres oppmerksom på at ferdigattest kan bli å foreligge en tid etter overtagelse (avhengig av f.eks årstid og ferdigstillelse av utenomhusareal), og at dette ikke skal være til hinder for selgers oppgjør ved overtagelsestidspunkt.

Ligningsverdi

Ligningsverdi er p.t. ikke fastsatt. Ligningsverdien fastsettes av Ligningskontoret etter beregningsmodell som tar hensyn til om boligen er en såkalt "primærbolig" (der boligeieren er folkeregistrert bosatt) eller "sekundærbolig" (alle boliger man eier, men ikke bor fast i). Interessenter oppfordres til å sjekke www.skatteetaten.no eller kontakte ansvarlig megler for nærmere informasjon om fastsettelse av ligningsverdi.

Reguleringsforhold

Eiendommen er i dag regulert til byggeområde for bolig i reguleringsplan for "Elveveien 26 m/bestemmelser vedtatt 14.12.2016.

Beskrivelse av sameiet

En sameier eier en andel i eiendommen, med tilknyttet enerett til bruk av egen boligseksjon, jf. eierseksjonsloven § 1.

Ingen kan erverve mer enn 2 boligseksjoner i et sameie, jf. eierseksjonsloven § 22, 3. ledd.

Faste, løpende kostnader

Størrelsen på fellesutgiftene er ikke fastsatt, men stipulerte fellesutgifter skal dekke sameiets ordinære driftsutgifter slik som oppvarming, varmt vann, forsikring, kabel-TV/bredbånd forretningsførsel, vedlikehold m.m., men avhenger av ytelsene sameiet rekvirerer. Erfaringsmessig vil dette beløpe seg til ca. kr. 40,- pr. kvm. BRA/mnd. Leiligheter med garasjeplass betaler i tillegg kr. 100,- pr. mnd. til drift og vedlikehold av parkeringskjeller.

Det foreligger p.t. ikke regnskap eller budsjett for sameiet. Budsjett vil bli utarbeidet av selger i samarbeid med forretningsfører. Driftsbudsjett og fellesutgifter vedtas av styret og fremlegges til orientering på sameiets generalforsamling.

Oppgjør

Det forutsettes at forskudd på 10 % av kjøpesummen innbetales ved kontrakt­inngåelse til meglers klientkonto, og at skriftlig dokumentasjon på finansiering fremlegges av kjøper.

Innbetaling fra kjøper forutsetter at selger har stilt garanti i henhold til Bustadoppføringslova § 12. Alle renter på beløp innbetalt til meglers klientkonto tilfaller i sin helhet selger under forutsetning av at selger har stilt garanti i henhold til Bustadoppføringslova § 47. Stilles ikke slik garanti tilfaller rentene på innbetalt beløp kjøper.
Hovedoppgjør (resterende del av kjøpesum og kjøpsomkostninger) skal innbetales til megler senest en uke før overtagelse.

Finansiering

Kontakt megler for avklaring av finansielle forhold, herunder lån til kjøp av eiendom. Privatmegleren har avtale med Nordea om formidling av lån og andre finansielle tjenester. Privatmegleren mottar godtgjørelse for dette.

Planlagt overtagelse

Det tas sikte på at leilighetene blir ferdigstilt i slutten av 2. Kvartal 2020. Det tas sikte på at byggestart vil være i løpet av 1. kvartal 2019. Ved tidligere eventuelt tidligere/senere byggestart, endres overtagelsestidspunkt tilsvarende. Med byggestart menes fra det tidspunkt byggearbeidene faktisk igangsettes. Gravearbeider i grunnen er ikke å anse som byggearbeid.

Overtagelsestidspunkt er basert på et foreløpig estimat, og endelig dato vil blant annet avhenge av kommunal behandling og fremdrift i prosjekt- og byggearbeid (les også forbehold i denne salgsoppgave).

Overtagelsesmåned meddeles med ca. 3 måneders varsel. Endelig overtagelsesdato meddeles skriftlig senest 6 uker før overtagelse. Denne dato gjelder da som partenes avtalte overtagelsesdato.

Solgt ihht bustadoppføringsloven

Boligene selges i henhold til Bustadoppføringslova som regulerer kjøpers (forbrukers) rettigheter og plikter ved avtale om oppføring av bolig og kjøp av fast eiendom der bygningen ikke er fullført når avtalen inngås. Ved salg til aksjeselskap legges Avhendingslovens bestemmelser til grunn. For øvrig gjelder Lov om eierseksjoner for eierseksjonssameiet og driften av dette.

Garantier

Det stilles garantier i henhold til Bustadoppføringslovas bestemmelser. Garanti etter § 12 vil bli stilt i forbindelse med avtaleinngåelse. Garantien skal være pålydende 3% av kjøpesummen i byggetiden og 5% i 5 år etter overlevering av boligene til kjøper. Garanti etter § 47 forutsettes stilt om selger ønsker utbetalt forskudd/delinnbetaling/sluttoppgjør før hjemmelsovergang. Eventuelle påkrevde endringer av garantier ved eventuelle videresalg/transporter utføres ikke og bekostes ikke av selger.

Forsikring

Frem til overtagelse vil eiendommen være forsikret av selger. Etter overtagelse vil eiendommen forsikres gjennom sameiets fellesforsikring. Kjøper må selv besørge innboforsikring og forsikring av eventuelle særskilte påkostninger.

Budgiving

Boligene selges til fastpris.

Alle bud/kjøpetilbud på eiendommen skal være skriftlig og sendes meglerforetaket pr. fax, mail, sms eller via vår "gi bud"-knapp på våre nettsider. Knappen finner du også på Privatmeglerens hjemmeside for prosjektet, se på den enkelte bolig.
Bud/kjøpetilbud må ikke ha kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Lørdag regnes ikke som virkedag. Bud/kjøpetilbud med kortere frist enn dette kan ikke formidles av megler. Nærmere info om budgiving finner du på egen side sammen med kjøpetilbud/budskjema.

Som budgiver hos Privatmegleren kan du kreve budjournal fremlagt så snart handel er gjennomført.
Innhold i budjournal er lovregulert, og innebærer at budgivere må akseptere at opplysninger om budet kan bli fremlagt for selger, kjøper og øvrige budgivere. Budgiver som ikke blir kjøper, kan kreve kopi av anonymisert budjournal.

Meglers vederlag og utlegg

Megler har ett vederlag på kr. 52.500,- inkl. mva pr. solgte enhet i prosjektet. Meglerprovisjon og utlegg betales av utbygger.