X
Viken – Ullensaker - Jessheim

Karl Norbeck veg 3E

Viken – Ullensaker - Jessheim

Karl Norbeck veg 3E

Prisantydning
6.990.000,-
Primærrom
191m2
Bruksareal
194m²
Visning
Mandag 13.04 – 16:00-17:00
Meld deg på visning
Visning
Mandag 13.04
16:00 - 17:00
Meld deg på visning
skjema her?
Eiendomsmegler / Daglig leder / Partner
45 00 43 00
skjema her?
Salgsoppgave/dokumenter
Lukk

Kåre A. Brustad

Eiendomsmegler / Daglig leder / Partner
PrivatMegleren Brustad & partnere

Linn Helsten

Eiendomsmegler
PrivatMegleren Brustad & partnere
 

Informasjon om prosjektet

Oppdragsansvarlig

BRUSTAD & PARTNERE AS / Kåre A. Brustad

Selger/Utbygger

Nebbenes Utvikling AS

Betegnelse

Gnr. 135 Bnr. 441 Snr. 3 i Ullensaker kommune

Byggeår

2019

Velkommen til Karl Norbeck veg 3E!

Privatmegleren Brustad & Partnere har gleden av å presentere et flott og nyoppført enderekkehus beliggende i naturskjønne omgivelser rett utenfor sentrum av Jessheim.

Boligen har en svært god planløsning som sikrer flotte og praktiske oppholdsrom. Store vindusflater gir en meget god romfølelse og flott utsikt over nærområdet. Gjennomført meget god standard og kvalitet i materialvalgene. Oppført etter gjeldende krav og forskrifter, TEK 10!

Inneholder bla. en lys og luftig stue med moderne peisovn. Lekkert kvalitetskjøkken i åpen løsning mot stuen, 4 romslige soverom, delikat bad, samt separat wc og vaskerom. Romslig kjellstue i boligens underetasje og en innvendig bod/tekn.rom på ca. 3 kvm. I tillegg har boligen en kjellerstue med egen inngang som er tilrettelagt for en praktikantdel med eget bad og opplegg for hybelkjøkken.

Parkering i garasje, samt en utendørs biloppstillingsplass.
Enkel adkomst til boligen fra parkeringsplass.

På toppen av bygget troner det en stor takterrasse på 63 kvm!

Eiendommen ligger i et ettertraktet og meget barnevennlig boligområde ved Idrettsparken i nærheten av Nordbytjernet. Området har umiddelbar nærhet til skoler, barnehager, offentlig kommunikasjon, samt et rikt utvalg av fasiliteter og servicetilbud. Gangavstand rett inn til sentrum på kun noen få minutter.

Areal og innhold per etasje

Primærrom: 191 kvm, Bruksareal: 194 kvm.

1.Etasje:
P-rom (65 kvm): Kjøkken/stue, hall og wc.

2.Etasje:
P-rom (65 kvm): 4 soverom, bad/wc og trapp/gang.

Underetg:
P-rom (61 kvm): Kjellerstue, kjellerstue, vaskerom, gang og bad.
S-rom (3 kvm): Bod.

Beskrivelse

Lekkert og moderne kjøkken i modell Prato fra kvalitetsleverandøren Kvik med benkeplater i 20 mm Kvik Touch - Nero Ingo ABS, med underlimt sort Aqua B1 vask. Kjøkkenet er i åpen løsning mot stuen og fremstår som meget delikat og innbydende. Himlingen er pent lyssatt med downlights. Av utstyr medfølger integrerte hvitevarer fra Siemens: induksjonstopp. Integrert stekeovn, oppvaskmaskin, kjøl/frys og ventilator.

Den åpne stuen er delikat i lyse og tidsriktige farger. Svært gode lysforhold med store vinduer. Det er lagt flott parkett av typen Eik Harmoni hvit mix 14mm 3-stavs, som er gjennomgående for de øvrige oppholdsrommene i etasjen. Himlingen er pent lyssatt med downlights. Det er installert en moderne peisovn som avgir varme og skaper en god atmosfære i rommet. Stuen har meget god plass til både spisebord og sofaløsning med tilhørende møblement. Boligen blir utstyrt med et trekkerør m/ lokk for TV / data/ telefon. Kjøpere er selv ansvarlig for bestilling av installasjon og tilkobling. Det er TV-uttak i stue og kjeller.

Lekkert bad i boligens andre etasje med varmekabler i gulv. Badet er innredet med Baderomsmøbel fra Korsbakken i type sort eik med underskap og heldekkende servantplate, samt speil med belysning. Videre er det dusjarmatur montert på vegg med innsvingbare dusjvegger, vegghengt toalett og badekar. Himlingen er pent lyssatt med downlights. Gulvet har 20 x 20 svarte fliser fra Fagflis. På veggene er det 60*60 Cæsar Built Block Nat (svart) fra Faglis.

Smakfullt bad i boligens underetasje med varmekabler i gulv. Baderomsmøbel fra Korsbakken i type sort eik med underskap og heldekkende servantplate, samt speil med belysning. Videre er det dusjarmatur montert på vegg med innsvingbare dusjvegger og vegghengt toalett. Gulvet har 20 x 20 svarte fliser fra Fagflis. På veggene er det 60*60 Cæsar Built Block Nat (svart) fra Faglis. Himlingen er pent lyssatt med downlights.

Separat wc i boligens første etasje tilknyttet entrèen.

Praktisk vaskerom i boligens underetasje med varmekabler i gulv. Rommet har opplegg og plass for vaskemaskin og tørketrommel. Boligens varmtvannsbereder er også plassert her.

Boligen har fire romslige og lyse soverom, alle av samme høye standard og kvalitet som resten av boligen. Rommene har flott parkett av typen Eik Harmoni hvit mix 14mm 3-stavs.

Utgang fra trappegang i boligens andre etasje til trapp direkte opp til den fantastiske takterrassen på hele 63 kvm med herlige solforhold og utsikt over nærområdet.

Boligen har en kjellerstue som er det perfekte ekstra rom i enhver bolig. Her er det god plass for sofa og tv-løsning, noe som gir ekstra spillerom og privatliv hos barnefamilier. Det gjøres oppmerksom på at rommet ihht. godkjente byggetegninger er godkjent som bod/garderobe. Rommet er derav ikke godkjent til varig oppholdsrom.

I tillegg har boligen en kjellerstue med egen inngang som er tilrettelagt for en praktikantdel med eget bad og opplegg for hybelkjøkken. Det gjøres oppmerksom på at del av kjellerstue på ca. 7,3 kvm samt del på 2,8 kvm er ihht. byggetegninger satt til bod. Disse delene av kjellerstuen er derav ikke godkjent til varig oppholdsrom.

Det er i tillegg et praktisk garderobeskap i boligens entrè samt innvendig bod/teknisk rom på ca. 3 kvm i boligens underetasje.

Hvorfor kjøpe nytt?

- Boligen er i forskriftsmessig stand med 5 års reklamasjonsfrist.
- Det er svært lite vedlikeholdskostnader i nær framtid.
- Høy standard og kvalitet på materialer og innredning.
- Dokumentavgift kun av tomteverdien.

Beliggenhet

Boligene ligger i et barnevennlig og meget attraktivt boligområde i Karl Norbeck veg ved Idrettsparken i nærheten av Nordbytjernet. Sentral og populær beliggenhet med gangavstand til barneskole og barnehager samt kort avstand til Jessheim sentrum med alle fasiliteter og off. kommunikasjon. Det er kort avstand til rekreasjonsområder/turterreng både sommer og vinter.

Dagligvarehandelen kan enkelt gjøres via Kiwi Meierigården (1,1 km) og Coop Obs Jessheim (1,4 km). Ønsker du ytterligere servicetilbud ligger boligen nært Jessheim Storsenter som er et moderne kjøpesenter med 145 butikker & serveringssteder - midt i hjertet av Jessheim by. Senteret er øvre Romerikes største motehus med en mengde små og store kjedebutikker samt flere spennende nisjebutikker.

Det er et godt utviklet kollektivtilbud i området. Den nærmeste bussholdeplassen heter Nordby ungdomsskole og ligger kun 300 m fra boligen. Jessheim togstasjon ligger 1,4 km fra boligen, og herfra går det tog mot Oslo med to avganger i timen.

Boligene sokner til Jessheim skole og ressurssenter 1-7 klasse som ligger 800 m unna og Nordby ungdomsskole 300 m. Det er gangvei til begge skolene. Den nærmeste barnehagen heter Jessheim barnehage (800 m) og er en barnehage for barn i alderen 3-5 år. Det finnes flere barnehager i nærområdet.

Nordbytjernet ligger en kort sykkeltur fra boligen og er et av de flotteste friluftsområdene i Ullensaker. Nordbytjernet har flott badeplass med strand, volleyballbane, bade- og fiskebrygge. Fra tjernet går det løyper i skogområdet Vestmoen og videre til Olaløkka på Sand og Ringbanen på Gardermoen.

Gardermoen ca. 13 min. Lillestrøm ca. 25 min. Strømmen ca. 26 min. Oslo S. ca. 35 min.

Tomt og parkering

Nåværende tomtebetegnelse på hele området er g.nr. 135 b.nr. 137/426/441 i Ullensaker kommune. Eiendommens totale areal er 3 213 kvm. Hver seksjon får disposisjonsrett til egen tomt i vedtektene. Det vil være fellesarealer i sameiet. Se vedlagte vedtekter med kart.

Gnr 135 Bnr 441 er på 960 kvm.
Gbr 135 Bnr 426 er på 1 015 kvm.
Gbr 135 Bnr 137 er på 1 238 kvm.

Alle beslutninger, ansvar og samtlige kostnader ved fellesarealet, herunder kostnader til drift og vedlikehold, fordeles forholdsmessig på de bruksberettigede.

Det vil bli felles innkjørsel med KNV 3A-G med tilhørende rett til å snu på fellesområdet.

Innkjøring, gangveier og fellesarealer gruses. Øvrige tomteområder levers grovplanert med stedlige masser.

Teknisk / Oppvarming

VARMEANLEGG
Det er gulvvarme på alle bad, wc, hall 1.etg. samt hele u. etg. med unntak av bod. Det leveres elektriske panelovner i øvrige oppholdsrom. Det plir peis i stue av typen Curve 100 fra Peisselskapet AS eller tilsvarende.

BRANNVARSLING
Det leveres brannslokningsapparat og røykvarsler i henhold til gjeldende forskrifter.

VENTILASJON
Det leveres ventilasjon med varmegjenvinning spesielt utviklet for å kunne klare byggekravene for nye boliger, og dekker energikravene i TEK10. Aggregat er plassert i vaskerom/teknisk rom. Inntak og avkast til aggregatet er i yttervegg. 

ELEKTRISK
Det leveres rikelig med punkter etter NEK-400 standarden. Det blir downlights og evt. takpunkt i entré, kjøkken, stue, hovedsoverom og alle bad. Øvrige rom leveres med takpunkt. 

TV / RADIO / BREDBÅND / DIGITAL TV
Boligen blir utstyrt med et trekkerør m/ lokk for TV / data/ telefon. Kjøpere er selv ansvarlig for bestilling av installasjon og tilkobling. Det er TV-uttak i stue og kjeller. 

SANITÆR
Varmtvann leveres fra 300L bereder og er plassert i vaskerom/bad i u. etg.

TEGNINGER AV TEKNISKE ANLEGG
Tekniske anlegg og fremføringer til disse blir ikke inntegnet på tegninger. Endelig plassering av disse bestemmes av hva som er hensiktsmessig og nødvendig.

Byggemåte

FUNDAMENTERING
Bygget fundamenteres på tilpassende steinmasser.

KONSTRUKSJONER
Kjelleren støpes plate på mark, med 45cm ringmurselementer, 30 cm isolasjon, og ca. 10 cm armert betong. Kjelleretasjen bygges med sprøytebetong og markisolasjon etter norsk standard. 

Bygget er satt opp som en trekonstruksjon. Netto romhøyde vil være ca. 2,4m. På bad og deler av teknisk/bod vil det være nedforet himling og lavere takhøyde, ned mot ca. 2,2m.

YTTERVEGGER
Ytterveggene utføres i bindingsverk med isolasjons tykkelse som kreves for TEK10 og utvendig liggende panel. Panelet er beiset fra fabrikk. Det er kjøpers ansvar å male/beise innen 3 år.

TAK
Takkonstruksjon er bygget opp av et bjelkelag som er dimensjonert for nødvendige laster. Opparbeidet med fallisolasjon og tak membran. Gesims videreføres over terrassegulv. Takterrasse er opprettet, med rekkverk på 1m over ferdig gulv. Rekkverk og takterrasse leveres i impregnert furu.

ETASJESKILLE
Etasjeskille mellom etasjene består av trekonstruksjon av Hunton i-bjelker med gips himling. Det leveres dobbel gips, B 30 dør og lydtrinnsmatter mot kjeller med egen inngang.  

TEKNISKE FØRINGER / INNKASSINGER
Rør- og kanalføringer vil i hovedsak bli skjult bak vegg eller i kasser. Slike konstruksjoner vil bli overflatebehandlet som øvrige deler av den konstruksjonen den tilhører.

BESLAG
Utvendige beslag og taknedløp leveres i plastbelagt sort stål utførelse.

YTTERDØRER
Inngangsdør leveres i svart malt utførelse fra fabrikk.

VINDUER OG BALKONGDØRER
Svart utvendig og innvendig fra fabrikk med 3-lags energiglass.

TRAPPER
Trapp har hvite vanger, hvite trinn og stålspiler i rekkverk. Utvendige trapper er i impregnert furu. Rekkverk i impregnert furu. 

GARDEROBE
Det leveres garderobeskap i gang og på hovedsoverom. Ellers ingen garderober.

INNVENDIGE DØRER
Innvendige dører er av typen Scanflex Trend i hvitmalt utførelse med vridere i matt stål med hvitmalte karmer og flate terskler. B 30 dør mellom gangene i underetasjen.  

LISTVERK / UTFORINGER / GERIKTER
Alt listverk i boligen leveres hvitmalt med glatte overflater. Gulv, vindu og dører leveres med hvite lister. Alle lister leveres med synlige spikerhull. Overgang mellom vegg og tak er listefri.

Parkering / Garasje

Boligen får enkel garasje og en oppstillingsplass på terreng. I garasjen leveres elektrisk port åpner, stikk og utvendig belysning.

Tinglyste rettigheter og forpliktelser

Kommunen har legalpant som sikkerhet for betaling av kommunale avgifter. Legalpant er pant som følger av loven, og som ikke tinglyses. Legalpant følger derfor eiendommen ved salg. På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer som f eks rett for kommunen til å vedlikeholde rørsystemer for vann- og kloakk. Disse erklæringene vil følge eiendommen ved salg. Kontakt megler for nærmere informasjon.

Øvrige sameiere har panterett i seksjonen for krav mot sameieren som følger av sameieforholdet, jf. eierseksjonsloven § 31. Pantekravet kan ikke overstige 2 G (Folketrygdens grunnbeløp). Sameiet kan vedtektsfeste ytterligere panterett for sameiet. Vedtektsfestet pant tinglyses i seksjonene.

Selger kan tinglyse bestemmelser som vedrører sameiet, naboforhold eller forhold pålagt av myndighetene.

Selger forbeholder seg retten til å selge sine rettigheter og forpliktelser overfor kjøper til 3. mann.

Servitutter / rettigheter

Eiendommen overdras fri for pengeheftelser, med unntak av eventuelle erklæringer, avtaler, servitutter og panteheftelser som fremgår av salgsoppgaven og skal følge med eiendommen ved salg. Kjøpers bank vil få prioritet etter disse.

2018/1691464-1/200  Bestemmelse om vann/kloakk  
14.12.2018 21:00 
Bestemmelse om gjensidig rett til å anlegge vann og avløpsledninger mellom gnr. 135 bnr. 441, 426 og bnr. 137 snr. 1-4
Bestemmelse om gjensidig rett til vedlikehold
Gjelder denne registerenheten med flere
- Følgende eiendommer gir hverandre herved gjensidig rett til å anlegge vann og avløpsledninger jf.kart, samt gjensidig rett til vedlikehold av disse.
Karl Norbecks veg 3 A, B, C og D. Gnr. 135/Bnr. 137. Snr: 1,2,3 og 4.
Karl Norbecks veg 3 E, F og G. Gnr. 135/Bnr. 441.
Karl Norbecks veg 5 A, B, C og D. Gnr. 135/Bnr. 426.
- Bestemmelsen følger vedlagt.

2018/1693418-1/200  Erklæring/avtale  
14.12.2018 21:00 
Rettighetshaver:NEBBENES BYGG AS  
Org.nr: 998859042
Bestemmelse om refusjonsplikt
Gjelder denne registerenheten med flere
- I forbindelse med utbyggingen i Karl Norbecks vei 3-5 har Nebbenes Bygg AS, org nr. 998 859 042 oppgradert vann og avløpsanlegget. Nebbenes Bygg AS har rett til å motta bidrag etter plan og bygningslovens bestemmelser om refusjonsplikt dersom omkringliggende eiendommer benytter seg av dette.
- Bestemmelsen følger vedlagt.

Rettigheter på andre eiendommer
Rettigheter på 0235-135/137/0/1-4
Rettigheter i eiendomsrett
2018/1691428-1/200  Bestemmelse om adkomstrett  
14.12.2018 21:00 
rettighetshaver:Knr:0235 Gnr:135 Bnr:426  
rettighetshaver:Knr:0235 Gnr:135 Bnr:441  
Bestemmelse om vedlikehold
Bestemmelse om snøbrøyting/strøing
Gjelder denne registerenheten med flere
- Gnr 135/Bnr 426 og Gnr 135/Bnr 441 har rett til adkomst over aktuell eiendom Gnr 135/Bnr 137 iht. vedlagt kart. Det kan forekomme mindre endringer av veiens plassering og bredde. Alle parter har felles ansvar og plikt til vedlikehold samt fordeling av kostnader knyttet til veien herunder brøyting.
- Bestemmelsen følger vedlagt.

Vei / Vann / Avløp

Vei, vann og avløp vil bli tilknyttet offentlig nett med private stikkledninger.
Eiendommen har privat avkjøring. Det må påregnes utgifter til snøbrøyting og felles vedlikehold av privat vei.

Ferdigattest eller midl. brukstillatelse

Det foreligger midlertidig brukstillatelse for tremannsbolig, garasje/carport. Datert 04.12.2019. Brukstillatelsen gjelder for hele tiltaket.
Gjenstående arbeider mot ferdigattest:
Avfallsplan. VA (avsluttes felles for Karl Norbecks veg 3 og 5).
Pynting av vei, stikkrenne under innkjøring.

Det gjøres oppmerksom på at del av kjellerstue på ca. 7,3 og 2,2 kvm er ihht. byggetegninger satt til bod. Denne delen av kjellerstuen er derav ikke godkjent til varig oppholdsrom. Kjellerstue går under primærrom etter arealberegning og definisjon, mens "bod" som oppgitt i byggetegningen vil regnes som et sekundærrom. I vårt salgsmateriell oppgis rommet som "kjellerstue" etter faktisk bruk og går under boligens primærrom.

Det gjøres oppmerksom på at det er avvik fra byggetegninger og salgsmateriell i kjlerstuen i underetasje (uten inngang). Rommet definert som "kjellerstue" i boligens u.etasje er i originale byggetegninger oppgitt som bod/garderobe. Rommet er derav ikke godkjent til varig oppholdsrom. Kjellerstue går under primærrom etter arealberegning og definisjon, mens "bod/garderobe" som oppgitt i byggetegningen vil regnes som et sekundærrom. I vårt salgsmateriell oppgis rommet som "kjellerstue" etter faktisk bruk og går under boligens primærrom.

Ligningsverdi

Ligningsverdi er p.t. ikke fastsatt. Ligningsverdien fastsettes av Ligningskontoret etter beregningsmodell som tar hensyn til om boligen er en såkalt "primærbolig" (der boligeieren er folkeregistrert bosatt) eller "sekundærbolig" (alle boliger man eier, men ikke bor fast i). Interessenter oppfordres til å sjekke www.skatteetaten.no eller kontakte ansvarlig megler for nærmere informasjon om fastsettelse av ligningsverdi.

Reguleringsforhold

Eiendommen er ikke regulert.
Avsatt i kommuneplanen til: boligbebyggelse - nåværende vedtatt 07.09.2015.
Grenser inntil reguleringsplan for: "Gang/sykkelveg langs Karl Nordbecksveg" vedtatt 13.08.2008.

I brev fra Samferdselsdepartementet datert 28.03.2017 legges det til grunn at ny rullebane på Gardermoen skal planlegges på det østre alternativet. Dette er omtrent tilsvarende det arealet som i kommuneplanen er bånlagt til tredje rullebane. Kommunen tar forbehold om endringer i gjeldende støysoner med restriksjoner.

Beskrivelse av sameiet

Dette er ikke et aktivt sameie. Fellesutgifter er ikke fastsatt pt. Det må påregnes fordeling av felleskostnader til vei, brøyting etc.

Sameiets vedtekter følger vedlagt.
Det praktiseres ikke forkjøpsrett i sameie.
Sameiet er ikke tilknyttet sikringsordning.

En sameier eier en andel i eiendommen, med tilknyttet enerett til bruk av egen boligseksjon, jf. eierseksjonsloven § 1.

Ingen kan erverve mer enn 2 boligseksjoner i et sameie, jf. eierseksjonsloven § 23, 1. ledd.

Det foreligger p.t. ikke regnskap eller budsjett for sameiet. Det må påregnes fordeling av felleskostnader til vei, brøyting, forretningsførsel etc.

Faste, løpende kostnader

Fellesutgifter er ikke fastsatt pt. Det må påregnes fordeling av felleskostnader til vei, brøyting, forretningsførsel etc.

Kommunale avgifter for vann, kloakk og renovasjon faktureres direkte til den enkelte sameier. Eiendommen er ifølge kommunen ikke registrert med kommunale avgifter enda.

Andre faste utgifter:
Strømkostnad foreligger ikke da dette er et nybygg.

Forsikring - Bygg og eiendom vil være forsikret av utbygger frem til overtakelse, deretter tegnes fullverdiforsikring av kjøper.

Oppgjør

Kjøpesum med tillegg av omkostninger skal være disponibelt på meglers klientkonto innen overtagelse.

Finansiering

Kontakt megler for avklaring av finansielle forhold, herunder lån til kjøp av eiendom. Privatmegleren har avtale med Nordea om formidling av lån og andre finansielle tjenester. Privatmegleren mottar godtgjørelse for dette.

Totale kostnader

6 990 000,- (Prisantydning) Omkostninger 36 500,- (Dokumentavgift (avgiftsgrunnlag: 1 460 000,-)) 172,- (Pantattest kjøper) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 7 400,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt)) 2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg)) -------------------------------------------------------- 48 042,- (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 7 038 042,- (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Adgang til utleie (boligformål)

Bolig i eierseksjonssameie kan som hovedregel fritt leies ut. Det kan imidlertid følge av sameiets vedtekter at leietager skal godkjennes av styret, jf. eierseksjonsloven § 24 tredje ledd. Styret må ha "saklig grunn" for ikke å godkjenne leietager.

Boligen har en kjellerstue med egen inngang som er tilrettelagt for en praktikantdel med eget bad og opplegg for hybelkjøkken.
Praktikantdelen er ikke omsøkt eller godkjent som en separat boenhet i kommunen.

Hele boligen kan normalt leies ut i sin helhet.

Annen nyttig informasjon

Alle innvendige arealangivelser er hentet fra vedlagte arealberegning fra Taksering Norge.

Det foreligger ingen tilstandsrapport for boligen da den er nyoppført. Alt av informasjon om boligen er innhentet fra selgers leveransebeskrivelse. Følger vedlagt.

Selger informerer om at panelet er behandlet fra fabrikk, men bør males/beises innen to år. Alle spikerhull, endekapp, mekaniske skader i overflaten og annet bart treverk skal overflatebehandles innen rimelig tid.

Eiendommen er p.t. under seksjonering. Vedlagt følger seksjoneringsbegjæringen. Det tas forbehold om at seksjoneringen godkjennes av kommunen. Det gjøres oppmerksom på at oppgitt seksjonsnummer kan bli endret.

Plantegningene er av illustrativ karakter og må ikke benyttes som grunnlag for bestilling av innredning eller møbler, mindre avvik kan forekomme. På tegningene kan det også være angitt et romareal som er nettoareal innenfor rommets omsluttende vegger. Areal oppgitt i plantegninger er veiledende.

Det tas forbehold om panthavers salgssamtykke.

Det foreligger ikke energiattest ved salget. Selger er gjort klar over sitt ansvar for å innhente denne.

Selger har ikke tegnet eierskifteforsikring, da selger er profesjonell part.

Konsesjon / Odel: Nei.

Det gjøres oppmerksom på at megler ikke har innhentet særskilte opplysninger om det finnes pålegg fra brann/feiervesen på eiendommen.

Med mindre annet er uttrykkelig avtalt gjelder NEFs normgivende liste over løsøre og tilbehør. Hvitevarer, som ikke er integrert i innredningen, medfølger ikke i handelen.

Solgt ihht. avhendingsloven

Eiendommen selges etter avhendingslovens normalbestemmelser jf. § 1-2.

(2) Lova kan ikkje fråvikast ved avtale til ugunst for kjøparen ved forbrukarkjøp av nyoppført eigarbustad som ikkje har vore brukt som bustad i meir enn eitt år på avtaletida, dersom seljaren har gjort avtalen som ledd i næringsverksemd. Ved andre forbrukarkjøp kan § 1-1a andre ledd, § 1-3, § 2-6 første ledd tredje punktum, § 3-3, §§ 3-7 til 3-10, §§ 4-1 til 4-19, §§ 6-1 til 6-3 og §§ 7-1 til 7-3 ikkje fråvikast ved avtale til ugunst for kjøparen.

(3) Med forbrukarkjøp er meint kjøp av eigedom når kjøparen er ein fysisk person som ikkje hovudsakleg handlar som ledd i næringsverksemd.

Alle interessenter oppfordres til å sette seg godt inn i opplysninger som fremgår av salgsoppgave og vedlegg til denne, også egenerklæring fra selger. Videre oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig. Deretter kan bud gis.

Garantier

Garantiplikt for nyoppførte boliger gjelder for avtaler som inngås fra og med 1. januar 2019 og dersom det er mindre enn 6 måneder siden boligen ble ferdigstilt. Bestemmelsen retter seg mot salg fra person som gjør avtalen som ledd i næringsvirksomhet, og der kjøperen gjør avtalen som forbruker. Garantiforpliktelsen fremgår av avhendingsloven § 2-11 jf. bustadoppføringsloven § 12. Det vil stilles en garanti tilsvarende 3 % av kontraktssummen umiddelbart etter budaksept. Garantien trappes opp til 5 % av kontraktssummen fra overtagelsen. Selger kan alternativt deponere et tilsvarende beløp, jf. bustadoppføringsloven § 12. Dersom kjøper ikke anses å være forbruker, oppstår det ingen garantiforpliktelse for selgeren.

Budgiving

Alle bud/kjøpetilbud på eiendommen skal være skriftlig og sendes meglerforetaket via vår "gi bud"-knapp på våre nettsider. Knappen finner du også på Privatmeglerens hjemmeside for prosjektet, se på den enkelte bolig.
Bud/kjøpetilbud må ikke ha kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Lørdag regnes ikke som virkedag. Bud/kjøpetilbud med kortere frist enn dette kan ikke formidles av megler. Nærmere info om budgiving finner du på egen side sammen med kjøpetilbud/budskjema.
 
Som budgiver hos Privatmegleren kan du kreve budjournal fremlagt så snart handel er gjennomført.
Innhold i budjournal er lovregulert, og innebærer at budgivere må akseptere at opplysninger om budet kan bli fremlagt for selger, kjøper og øvrige budgivere. Budgiver som ikke blir kjøper, kan kreve kopi av anonymisert budjournal.

Selger forbeholder seg retten til å endre priser på usolgte enheter.

Meglers vederlag og utlegg

Meglerprovisjon (forutsatt salgssum: 6 990 000,-) (Kr.62 500) Finn.no faktura 38131384972, finnkode 159773014 (Kr.861,25) Finn.no faktura 38131384972, finnkode 161713797 (Kr.3 360) Finn.no faktura 38131404955, finnkode 166235077 (Kr.3 360) Tilretteleggingshonorar (Kr.12 375) Panterett med urådighet - Statens Kartverk (Kr.585) Finn.no faktura 38131411516, finnkode 167751888 (Kr.2 246,25) Totalt kr. (Kr.85 287,50)
Dersom oppdraget stanses eller sies opp skal selger betale kr 5000,- pr solgte enhet på det tidspunktet prosjektet evnt skrinlegges.