Klikk for galleri

Jessheim/Idrettsparken - Nyoppført og påkostet funkisbolig på 193 kvm - 4 sov - 3 stuer - Takterrasse på hele 63 kvm!

X
Ullensaker - Jessheim – Jessheim

Karl Norbeck veg 3A

Ullensaker - Jessheim – Jessheim

Karl Norbeck veg 3A

Prisantydning
7.190.000
Primærrom
189m²
Bruksareal
193m²
Bruttoareal
216m²
Visning
Etter avtale!
Visning
Etter avtale!
skjema her?
Eiendomsmegler / Partner
45 00 43 00
Salgsoppgave
Lukk

Kåre A. Brustad

Eiendomsmegler / Partner
PrivatMegleren Brustad & partnere
 

Informasjon om prosjektet

Oppdragsansvarlig

BRUSTAD & PARTNERE AS / Kåre A. Brustad

Selger/Utbygger

Nebbenes bygg as

Betegnelse

Gnr. 135 Bnr. 137 Snr. 1 i Ullensaker kommune

Byggeår

2018

Areal og fordeling per etasje

Primærrom: 189 kvm, Bruksareal: 193 kvm

1.Etasje:

P-rom (65 kvm): Kjøkken/stue, hall og wc.

2.Etasje:

P-rom (64 kvm): 4 soverom, bad/wc og trapp/gang.

Underetg:

P-rom (60 kvm): Kjellerstue, kjellerstue, vaskerom, gang og bad.

S-rom (4 kvm): Bod.

Takterrasse:

BRA: 63,4 kvm.

Velkommen til Karl Norbecks veg 3A

Privatmegleren Brustad & Partnere har gleden av å presentere en flott, nyoppført og påkostet halvpart av tomannsbolig beliggende i naturskjønne omgivelser rett utenfor sentrum av Jessheim.

Boligen har en svært god planløsning som sikrer flotte og praktiske oppholdsrom. Store vindusflater gir en meget god romfølelse og flott utsikt over nærområdet. Gjennomført meget god standard og kvalitet i materialvalgene. Oppført etter gjeldende krav og forskrifter, TEK 10!

Inneholder bla. en lys og luftig stue med moderne peisovn. Lekkert kvalitetskjøkken i åpen løsning mot stuen, 4 romslige soverom, 2 delikate bad, samt separat wc og vaskerom. Romslig kjellstue i boligens underetasje og en innvendig bod/tekn.rom på ca. 4 kvm. I tillegg har boligen kjellerstue med hybelkjøkken og egen inngang.

Parkering i garasje, samt en utendørs biloppstillingsplass.

På toppen av bygget troner det en stor takterrasse på 63 kvm!

Eiendommen ligger i et ettertraktet og meget barnevennlig boligområde ved Idrettsparken i nærheten av Nordbytjernet. Området har umiddelbar nærhet til skoler, barnehager, offentlig kommunikasjon, samt et rikt utvalg av fasiliteter og servicetilbud. Gangavstand rett inn til sentrum på kun noen få minutter.

Beskrivelse

Lekkert og moderne kjøkken i modell Mano Sera svart med benkeplater i 20 mm Kvik Touch - Nero Ingo ABS, med underlimt sort Aqua B1 vask. Kjøkkenet er i åpen løsning mot stuen og fremstår som meget delikat og innbydende. Himlingen er pent lyssatt med downlights. Av utstyr medfølger integrerte hvitevarer fra Siemens: 80 cm induksjonstopp. Integrert stekeovn, oppvaskmaskin, kjøl/frys og ventilator.

Den åpne stuen er delikat i lyse og tidsriktige farger. Svært gode lysforhold med store vinduer. Det er lagt flott parkett av typen Shade Eik Creme White fra Tarkett, som er gjennomgående for de øvrige oppholdsrommene i etasjen. Himlingen er pent lyssatt med downlights. Det er installert en moderne peisovn som avgir varme og skaper en god atmosfære i rommet. Stuen har meget god plass til både spisebord og sofaløsning med tilhørende møblement. Boligen blir utstyrt med et trekkerør m/ lokk for TV / data/ telefon. Kjøpere er selv ansvarlig for bestilling av installasjon og tilkobling. Det er TV-uttak i stue og kjeller.

Lekkert bad i boligens andre etasje med varmekabler i gulv. Badet er innredet med Baderomsmøbel fra Korsbakken i type sort eik med underskap og heldekkende servantplate, samt speil med belysning. Videre er det dusjarmatur montert på vegg med innsvingbare dusjvegger, vegghengt toalett og badekar. Himlingen er pent lyssatt med downlights. Badet har meget delikate 60x60 fliser på gulv og vegger, samt mosaikkfliser i dusjsone.

Smakfullt bad i boligens underetasje med varmekabler i gulv. Baderomsmøbel fra Korsbakken i type sort eik med underskap og heldekkende servantplate, samt speil med belysning. Videre er det dusjarmatur montert på vegg med innsvingbare dusjvegger og vegghengt toalett. Badet er flislagt med delikate 60x60 fliser på gulv og vegger, samt mosaikkfliser i dusjsone. Himlingen er pent lyssatt med downlights.

Separat wc i boligens første etasje tilknyttet entrèen.

Praktisk vaskerom i boligens underetasje med varmekabler i gulv. Rommet har opplegg og plass for vaskemaskin og tørketrommel. Boligens varmtvannsbereder er også plassert her.

Boligen har fire romslige og lyse soverom, alle av samme høye standard og kvalitet som resten av boligen. Rommene har flott parkett av typen Shade Eik Creme White fra Tarkett på gulv.

Utgang fra trappegang i boligens andre etasje til trapp direkte opp til den fantastiske takterrassen på hele 63 kvm med herlige solforhold og utsikt over nærområdet.

Boligen har en kjellerstue som er det perfekte ekstra rom i enhver bolig. Her er det god plass for sofa og tv-løsning, noe som gir ekstra spillerom og privatliv hos barnefamilier.

I tillegg har boligen en ekstra kjellerstue med kjøkken i åpen løsning, samt egen inngang. Kjøkkenet er av typen Linnea White fra kvalitetsleverandøren Kvik. Av utstyr på kjøkkenet medfølger platetopp, komfyr og kombinert kjøle- og fryseskap. Det gjøres oppmerksom på at del av kjellerstue/hybelkjøkken på ca. 7,3 kvm er ihht. byggetegninger satt til bod. Denne delen av kjellerstuen er derav ikke godkjent til varig oppholdsrom.

Det er i tillegg et praktisk garderobeskap i boligens entrè samt innvendig bod/teknisk rom på ca. 4 kvm i boligens underetasje.

Hvorfor kjøpe nytt?

- Boligen er i forskriftsmessig stand med 5 års reklamasjonsfrist.

- Det er svært lite vedlikeholdskostnader i nær framtid.

- Høy standard og kvalitet på materialer og innredning.

- Dokumentavgift kun av tomteverdien.

Beliggenhet

Boligene ligger i et barnevennlig og meget attraktivt boligområde i Karl Norbeck veg ved Idrettsparken i nærheten av Nordbytjernet. Sentral og populær beliggenhet med gangavstand til barneskole og barnehager samt kort avstand til Jessheim sentrum med alle fasiliteter og off. kommunikasjon. Det er kort avstand til rekreasjonsområder/turterreng både sommer og vinter.

Dagligvarehandelen kan enkelt gjøres via Kiwi Meierigården (1,1 km) og Coop Obs Jessheim (1,4 km). Ønsker du ytterligere servicetilbud ligger boligen nært Jessheim Storsenter som er et moderne kjøpesenter med 145 butikker & serveringssteder - midt i hjertet av Jessheim by. Senteret er øvre Romerikes største motehus med en mengde små og store kjedebutikker samt flere spennende nisjebutikker.

Det er et godt utviklet kollektivtilbud i området. Den nærmeste bussholdeplassen heter Nordby ungdomsskole og ligger kun 300 m fra boligen. Jessheim togstasjon ligger 1,4 km fra boligen, og herfra går det tog mot Oslo med to avganger i timen.

Boligene sokner til Jessheim skole og ressurssenter 1-7 klasse som ligger 800 m unna og Nordby ungdomsskole 300 m. Det er gangvei til begge skolene. Den nærmeste barnehagen heter Jessheim barnehage (800 m) og er en barnehage for barn i alderen 3-5 år. Det finnes flere barnehager i nærområdet.

Nordbytjernet ligger en kort sykkeltur fra boligen og er et av de flotteste friluftsområdene i Ullensaker. Nordbytjernet har flott badeplass med strand, volleyballbane, bade- og fiskebrygge. Fra tjernet går det løyper i skogområdet Vestmoen og videre til Olaløkka på Sand og Ringbanen på Gardermoen.

Gardermoen ca. 13 min. Lillestrøm ca. 25 min. Strømmen ca. 26 min. Oslo S. ca. 35 min.

Teknisk/Oppvarming

TEKNISKERINGER / INNKASSINGER

Rør- og kanalføringer vil i hovedsak bli skjult bak vegg eller i kasser. Slike konstruksjoner vil bli overflatebehandlet som øvrige deler av den konstruksjonen den tilhører.

BRANNVARSLING

Det leveres brannslokningsapparat og røykvarsler i henhold til gjeldende forskrifter.

VENTILASJON

Ventilasjon med varmegjenvinning spesielt utviklet for å kunne klare byggekravene for nye boliger, og dekker energikravene i TEK10. Aggregat er plassert i vaskerom/teknisk rom. Inntak og avkast til aggregatet er i yttervegg.

ELEKTRISK

Det leveres rikelig med punkter etter NEK-400 standarden. Det blir downlights i entré, kjøkken, stue, hovedsoverom og alle bad. Øvrige rom leveres med takpunkt.

TV / RADIO / BREDBÅND / DIGITAL TV

Boligen blir utstyrt med et trekkerør m/ lokk for TV / data/ telefon. Kjøpere er selv ansvarlig for bestilling av installasjon og tilkobling. Det er TV-uttak i stue og kjeller.

VARMEANLEGG

Det er gulvvarme på alle bad, wc, hall 1.etg. samt hele u. etg. med unntak av bod. Det leveres elektriske panelovner i øvrige oppholdsrom. Moderne peisovn i stuen.

SANITÆR

Varmtvann leveres fra 300L bereder og er plassert i vaskerom/bad i u. etg.

Byggemåte

FUNDAMENTERING

Bygget fundamenteres på tilpassende steinmasser.

KONSTRUKSJONER

Kjelleren støpes plate på mark, med 45cm ringmurselementer, 20 cm isolasjon, og ca. 10 cm armert betong. Kjelleretasjen bygges med sprøytebetong og markisolasjon etter norsk standard. Bygget er satt opp som en trekonstruksjon. Netto romhøyde vil være ca. 2,4m. På bad og deler av teknisk/bod vil det være nedforet himling og lavere takhøyde, ned mot ca. 2,2m.

YTTERVEGGER

Ytterveggene utføres i bindingsverk med isolasjonstykkelse som kreves for TEK10 og utvendig liggende panel. Panelet er beise i to strøk fra fabrikk. Det er kjøpers ansvar å male/beise etter 3-5 år.

TAK

Takkonstruksjon er bygget opp av et bjelkelag som er dimensjonert for nødvendige laster. Opparbeidet med fallisolasjon og takmembran. Gesims videreføres over terrassegulv. Takterrasse er opprettet, med rekkverk på 1m over ferdig gulv. Rekkverk og takterrasse leveres i impregnert furu.

ETASJESKILLE

Etasjeskille mellom etasjene består av trekonstruksjon av Hunton i-bjelker med gips himling. Det leveres dobbel gips, B 30 dør og lydtrinnsmatter mot kjeller med egen inngang.

BESLAG

Utvendige beslag, tak nedløp leveres i plastbelagt sort stål utførelse.

Parkering / Garasje

Parkering i enkel garasje. Garasjen er utstyrt med elektrisk portåpner, stikk og utvendig belysning.

Boligen får i tillegg en egen parkeringsplass på tomten på fremsiden av boligen mot veien.

Beskrivelse av tomt/hage

Felles eiet tomt. Tomtens totale areal er 1 238 kvm. Hver seksjon får disposisjonsrett til egen tomt i vedtektene. Det vil være fellesarealer i sameiet.

Alle beslutninger, ansvar og samtlige kostnader ved fellesarealet, herunder kostnader til drift og vedlikehold, fordeles forholdsmessig på de bruksberettigede.

Det vil bli felles innkjørsel med KNV 3B og 5 med tilhørende rett til å snu på fellesområdet.

Innkjøring, gangveier og fellesarealer gruses. Øvrige tomteområder levers grovplanert med stedlige masser.

Tinglyste rettigheter og forpliktelser

Kommunen har legalpant som sikkerhet for betaling av kommunale avgifter. Legalpant er pant som følger av loven, og som ikke tinglyses. Legalpant følger derfor eiendommen ved salg. På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer som f eks rett for kommunen til å vedlikeholde rørsystemer for vann- og kloakk. Disse erklæringene vil følge eiendommen ved salg. Kontakt megler for nærmere informasjon.

Øvrige sameiere har panterett i seksjonen for krav mot sameieren som følger av sameieforholdet, jf. eierseksjonsloven § 25. Pantekravet kan ikke overstige 1 G (Folketrygdens grunnbeløp). Sameiet kan vedtektsfeste ytterligere panterett for sameiet. Vedtektsfestet pant tinglyses i seksjonene.

Selger kan tinglyse bestemmelser som vedrører sameiet, naboforhold eller forhold pålagt av myndighetene.

Selger forbeholder seg retten til å selge sine rettigheter og forpliktelser overfor kjøper til 3. mann.

Servitutter / rettigheter

Eiendommen overdras fri for pengeheftelser, med unntak av eventuelle erklæringer, avtaler, servitutter og panteheftelser som fremgår av salgsoppgaven og skal følge med eiendommen ved salg. Kjøpers bank vil få prioritet etter disse.

1922/900176-1/10  Bestemmelse om gjerde  

23.09.1922 

Overført fra: 0235-135/137

Gjelder denne registerenheten med flere

- Bestemmelsen følger vedlagt.

2018/1691428-1/200  Bestemmelse om adkomstrett  

14.12.2018 21:00 

rettighetshaver:Knr:0235 Gnr:135 Bnr:426  

rettighetshaver:Knr:0235 Gnr:135 Bnr:441  

Bestemmelse om vedlikehold

Bestemmelse om snøbrøyting/strøing

Gjelder denne registerenheten med flere

- Gnr 135/Bnr 426 og Gnr 135/Bnr 441 har rett til adkomst over aktuell eiendom Gnr 135/Bnr 137 iht. vedlagt kart. Det kan forekomme mindre endringer av veiens plassering og bredde. Alle parter har felles ansvar og plikt til vedlikehold samt fordeling av kostnader knyttet til veien herunder brøyting.

- Bestemmelsen følger vedlagt.

2018/1691464-1/200  Bestemmelse om vann/kloakk  

14.12.2018 21:00 

Bestemmelse om gjensidig rett til å anlegge vann og avløpsledninger mellom gnr. 135 bnr. 441, 426 og bnr. 137 snr. 1-4

Bestemmelse om gjensidig rett til vedlikehold

Gjelder denne registerenheten med flere

- Følgende eiendommer gir hverandre herved gjensidig rett til å anlegge vann og avløpsledninger jf.kart, samt gjensidig rett til vedlikehold av disse.

Karl Norbecks veg 3 A, B, C og D. Gnr. 135/Bnr. 137. Snr: 1,2,3 og 4.

Karl Norbecks veg 3 E, F og G. Gnr. 135/Bnr. 441.

Karl Norbecks veg 5 A, B, C og D. Gnr. 135/Bnr. 426.

- Bestemmelsen følger vedlagt.

2018/1693418-1/200  Erklæring/avtale  

14.12.2018 21:00 

Rettighetshaver:NEBBENES BYGG AS  

Org.nr: 998859042

Bestemmelse om refusjonsplikt

Gjelder denne registerenheten med flere

- I forbindelse med utbyggingen i Karl Norbecks vei 3-5 har Nebbenes Bygg AS, org nr. 998 859 042 oppgradert vann og avløpsanlegget. Nebbenes Bygg AS har rett til å motta bidrag etter plan og bygningslovens bestemmelser om refusjonsplikt dersom omkringliggende eiendommer benytter seg av dette.

- Bestemmelsen følger vedlagt.

Grunndata

2018/1636156-1/200  Seksjonering  

04.12.2018 21:00 

opprettet seksjoner:

snr: 1

formål: Bolig

tillegsdel: Bygning

sameiebrøk: 1/4

Vei / Vann / Avløp

Vei, vann og avløp vil bli tilknyttet offentlig nett med private stikkledninger.

Eiendommen har privat avkjøring.

Ferdigattest eller midl. brukstillatelse

Det foreligger midlertidig brukstillatelse datert 27.11.18.

Gjenstående arbeider frem mot ferdigattest:

 - Dokumentasjon rørinspeksjon og tetthetsprøving Spillvann.

- Planering utomhus. Istandsetting innkjøring. Klargjøring for garasjer.

- Noe innvendig sanitæranlegg mangler.

 Det opplyses i søknad om midlertidig brukstillatelse at dato for søknad om ferdigattest anmodes den 15.02.2019.

Det gjøres oppmerksom på at del av kjellerstue/hybelkjøkken på ca. 7,3 og 2,2 kvm er ihht. byggetegninger satt til bod. Denne delen av kjellerstuen er derav ikke godkjent til varig oppholdsrom.

Kjellerstuen (uten inngang) er i byggetegninger omtalt som gang. I salgsmateriellet omtales den som kjellerstue etter faktisk bruk. Begge definisjonene er primærrom.

Ligningsverdi

Ligningsverdi er p.t. ikke fastsatt. Ligningsverdien fastsettes av Ligningskontoret etter beregningsmodell som tar hensyn til om boligen er en såkalt "primærbolig" (der boligeieren er folkeregistrert bosatt) eller "sekundærbolig" (alle boliger man eier, men ikke bor fast i). Interessenter oppfordres til å sjekke www.skatteetaten.no eller kontakte ansvarlig megler for nærmere informasjon om fastsettelse av ligningsverdi.

Reguleringsforhold

Eiendommen er ikke regulert.

Avsatt i kommuneplanen til: boligbebyggelse - nåværende vedtatt 07.09.2015.

Grenser inntil reguleringsplan for: "Gang/sykkelveg langs Karl Nordbecksveg" vedtatt 13.08.2008.

I brev fra Samferdselsdepartemntet datert 28.03.2017 legges det tilg runn at ny rullebane på Gardermoen skal planlegges på det østre alternativet. Dette er omtrent tilsvarende det arealet som i kommuneplanen er bånlagt til tredje rullebane. Kommunen tar forbehold om endringer i gjeldende støysoner med restriksjoner.

Beskrivelse av sameiet

Sameiets adresse: Karl Norbecks veg 3, 2067 Jessheim, Gnr. 135 Bnr. 137.

Sameiets styre skal bestå av 1-2 medlemmer.

Sameiets utearealer benyttes i henhold til vedlagte kart. Hver enhet har eksklusiv bruksrett til sitt respektive uteareal.

Det praktiseres ikke forkjøpsrett i sameie.

Dette er ikke et aktivt sameie. Sameiet består av kun 4 boligseksjoner og det er derav ikke krav til regnskap, budsjett, årsberetning m.m.

Sameiets vedtekter følger vedlagt.

Sameiet er ikke tilknyttet sikringsordning.

En sameier eier en andel i eiendommen, med tilknyttet enerett til bruk av egen boligseksjon, jf. eierseksjonsloven § 1.

Ingen kan erverve mer enn 2 boligseksjoner i et sameie, jf. eierseksjonsloven § 22, 3. ledd.

Interessenter oppfordres til å sette seg inn i sameiets vedtekter. Husordensregler, regnskap etc foreligger ikke.

Faste, løpende kostnader

Fellesutgifter er ikke fastsatt pt. Det må påregnes fordeling av felleskostnader til vei, brøyting, forretningsførsel etc.

Kommunale avgifter for vann, kloakk og renovasjon faktureres direkte til den enkelte sameier. Eiendommen er ifølge kommunen ikke registrert med kommunale avgifter enda.

Andre faste utgifter:

Strømkostnad foreligger ikke da dette er et nybygg.

Forsikring - Bygg og eiendom vil være forsikret av utbygger frem til overtakelse, deretter tegnes fullverdiforsikring av kjøper.

Oppgjør

Kjøpesum med tillegg av omkostninger skal være disponibelt på meglers klientkonto innen overtagelse.

Finansiering

Kontakt megler for avklaring av finansielle forhold, herunder lån til kjøp av eiendom. Privatmegleren har avtale med Nordea om formidling av lån og andre finansielle tjenester. Privatmegleren mottar godtgjørelse for dette.

Totale kostnader

7 190 000,- (Prisantydning) Omkostninger 39 370,- (Dokumentavgift (avgiftsgrunnlag: 1 575 000,-)) 172,- (Pantattest kjøper) 525,- (Tingl.gebyr pantedokument) 525,- (Tingl.gebyr skjøte) 11 100,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt)) 2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg)) -------------------------------------------------------- 54 492,- (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 7 244 492,- (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Annen nyttig informasjon

Alle innvendige og utvendige arealangivelser er ca. henvisninger basert på plantegningen i prosjektets nybyggprospekt. Det foreligger ikke tilstandsrapport med arealhenvisninger eller takstrapport ved salget.

Det foreligger ikke energiattest ved salget. Selger er gjort klar over sitt ansvar for å innhente denne.

Selger har ikke tegnet eierskifteforsikring, da selger er profesjonell part.

Konsesjon / Odel: Nei.

Det gjøres oppmerksom på at megler ikke har innhentet særskilte opplysninger om det finnes pålegg fra brann/feiervesen på eiendommen.

Med mindre annet er uttrykkelig avtalt gjelder NEFs normgivende liste over løsøre og tilbehør. Hvitevarer, som ikke er integrert i innredningen, medfølger ikke i handelen.

Adgang til utleie (boligformål)

Bolig i eierseksjonssameie kan som hovedregel fritt leies ut. Det kan imidlertid følge av sameiets vedtekter at leietager skal godkjennes av styret, jf. eierseksjonsloven § 24 tredje ledd. Styret må ha "saklig grunn" for ikke å godkjenne leietager.

Planlagt overtagelse

Etter nærmere avtale.

Øvrige forbehold

Selger forbeholder seg retten til å leie ut usolgte seksjoner, samt endre forutsetninger på usolgte boliger, herunder endre priser.

Dersom utomhus arbeider ikke er fullført skal forholdet behandles på samme måte som en mangel. Det er avtalt at oppgjørsmedarbeider holder tilbake 0,5 % av kontraktssummen inntil disse arbeidene er utført. Overtagelse av evt. fellesareal skal gjennomføres med sameiets styre.

Kjøper må senest innen signering av kontrakt fremlegge finansieringsbevis. Kontraktsmøte avholdes innen rimelig tid etter aksept på kjøpstilbud.

Det forutsettes at skjøtet tinglyses i kjøpers navn iht. kjøpekontrakten. Ved eventuell endring i eierskap /navneendring fra kjøpers side etter at bindende avtale er inngått, vil det påløpe et administrasjonsgebyr på kr. 10.000,- inkl. mva. Eventuell endring krever selgers samtykke.

Solgt ihht avhendigsloven

Eiendommen selges etter avhendingslovens normalbestemmelser jf. § 1-2.

(2) Lova kan ikkje fråvikast ved avtale til ugunst for kjøparen ved forbrukarkjøp av nyoppført eigarbustad som ikkje har vore brukt som bustad i meir enn eitt år på avtaletida, dersom seljaren har gjort avtalen som ledd i næringsverksemd. Ved andre forbrukarkjøp kan § 1-1a andre ledd, § 1-3, § 2-6 første ledd tredje punktum, § 3-3, §§ 3-7 til 3-10, §§ 4-1 til 4-19, §§ 6-1 til 6-3 og §§ 7-1 til 7-3 ikkje fråvikast ved avtale til ugunst for kjøparen.

(3) Med forbrukarkjøp er meint kjøp av eigedom når kjøparen er ein fysisk person som ikkje hovudsakleg handlar som ledd i næringsverksemd.

Alle interessenter oppfordres til å sette seg godt inn i opplysninger som fremgår av salgsoppgave og vedlegg til denne, også egenerklæring fra selger. Videre oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig. Deretter kan bud gis.

Garantier

Garantiplikt for nyoppførte boliger gjelder for avtaler som inngås fra og med 1. januar 2019 og dersom det er mindre enn 6 måneder siden boligen ble ferdigstilt. Bestemmelsen retter seg mot salg fra person som gjør avtalen som ledd i næringsvirksomhet, og der kjøperen gjør avtalen som forbruker. Garantiforpliktelsen fremgår av avhendingsloven § 2-11 jf. bustadoppføringsloven § 12. Det vil stilles en garanti tilsvarende 3 % av kontraktssummen umiddelbart etter budaksept. Garantien trappes opp til 5 % av kontraktssummen fra overtagelsen. Selger kan alternativt deponere et tilsvarende beløp, jf. bustadoppføringsloven § 12. Dersom kjøper ikke anses å være forbruker, oppstår det ingen garantiforpliktelse for selgeren.

Forsikring

Frem til overtagelse vil eiendommen være forsikret av selger. Etter overtagelse vil eiendommen forsikres gjennom sameiets fellesforsikring. Kjøper må selv besørge innboforsikring og forsikring av eventuelle særskilte påkostninger.

Budgiving

Alle bud/kjøpetilbud på eiendommen skal være skriftlig og sendes meglerforetaket pr. fax, mail, sms eller via vår "gi bud"-knapp på våre nettsider. Knappen finner du også på Privatmeglerens hjemmeside for prosjektet, se på den enkelte bolig.

Bud/kjøpetilbud må ikke ha kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Lørdag regnes ikke som virkedag. Bud/kjøpetilbud med kortere frist enn dette kan ikke formidles av megler. Nærmere info om budgiving finner du på egen side sammen med kjøpetilbud/budskjema.

 

Som budgiver hos Privatmegleren kan du kreve budjournal fremlagt så snart handel er gjennomført.

Innhold i budjournal er lovregulert, og innebærer at budgivere må akseptere at opplysninger om budet kan bli fremlagt for selger, kjøper og øvrige budgivere. Budgiver som ikke blir kjøper, kan kreve kopi av anonymisert budjournal.

Selger forbeholder seg retten til å endre priser på usolgte enheter.

Meglers vederlag og utlegg

Meglerprovisjon (forutsatt salgssum: 7 190 000,-) (Kr.62 500) Tilretteleggingshonorar (Kr.12 375) Sikringsobligasjon - Statens Kartverk (Kr.525) Totalt kr. (Kr.75 400)

Dersom eiendommen ikke blir solgt skal selger betale direkte utlegg.