Klikk for galleri

Easy Living - Kun 1 leiligheter igjen - Moderne selveierleiligheter med gangavstand til sentrum

X
Ullensaker - Jessheim – Jessheim

Easy Living - Jessheim

Ullensaker - Jessheim – Jessheim

Easy Living - Jessheim

Totalpris
0,-
Bruksareal
60m²
Visning
Etter avtale!
Visning
Etter avtale!
skjema her?
Eiendomsmegler / Partner
45 00 43 00
skjema her?
Salgsoppgave
Lukk

Kåre A. Brustad

Eiendomsmegler / Partner
PrivatMegleren Brustad & partnere

Linn Helsten

Eiendomsmegler
PrivatMegleren Brustad & partnere
 

Informasjon om prosjektet

Oppdragsansvarlig

BRUSTAD & PARTNERE AS / Kåre A. Brustad

Selger/Utbygger

Gystadmyra boligutvikling as

Betegnelse

Gnr. 117 Bnr. 585 i Ullensaker kommune

Innhold

Easy Living er et attraktivt og spennende boligprosjekt som ligger på den nye bydelen i Jessheim, med gangavstand til sentrum. Her blir alt tilrettelagt for det gode liv

Easy Living kjennetegnes ved praktiske, moderne og stilrene leiligheter med store balkonger. Parkeringsplasser i kjeller og med heis til alle etasjer. Leilighetene leveres med god standard som vannbåren gulvvarme, stilren kjøkkeninnredning, parkett på alle gulver og flislagte bad. I tillegg til egne balkonger vil det bli etablert en stor felles takterrasse på Bygg A og F.

Easy Living oppføres i et stille og rolig bomiljø på Gystadmarka hvor det er kort gangavstand til tog, buss, skole, barnehage og fritidsaktiviteter. Det tar deg kun 10 minutter fra du går ut døren til du befinner deg i Jessheim sentrum med alle fasiliteter.

Easy Living utvikles av Solid Prosjekt AS. Prosjektet er nå under utvikling og det blir bygget totalt 116 leiligheter på eiendommen.

Det er kun 1 leiligheter igjen! 115 av 116 leiligheter er solgt!

F404: Stor 2-roms toppleilighet med 2 garasjeplasser (1 med el-bil lader) - Sydvendt balkong på 14,5 kvm - Tilgang på stor felles takterrasse - Heis - Ledig omgående!

Gå inn på prosjektets hjemmesiden, www.elj.no, eller ta kontakt med megler for mer informasjon.

Standard

KJØKKEN

Som standard leveres kjøkkeninnredning av typen 2800 Stockholm fra HTH. Underskap i fargen mørk mokka og overskap leveres av typen 2500 Dekor Glatt hvit. Overskapene leveres uten håndtak med innfrest LED gripelist (integrert belysning) i bunnen. Det leveres takhøye skap (228 cm fra gulv) med foring til taket. Skuffer og skap leveres med demping. Benkeplate leveres i 30mm laminat, farge 599 Rustikk eik. Nedfelt gra-fittgrå komposittvask av typen Franke Mythos med 1 stor kum. Ettgreps blandebatteri av typen Grohe Euros-mart DN15 eller tilsvarende. Kjøkkenet leveres med integrerte hvitevarer. Komfyr/platetopp/oppvaskmaskin av merke Electrolux og kombiskap fra Zanussi (eller tilsvarende kvalitet).

BAD/WC

På bad leveres servant fra HTH Modell 3100 Next hvit høyglans eller tilsvarende. Heldekkende hvit blank komposittvask. Bredder er fra 60 cm til 120 cm iht. plantegning. Videre leveres ettgreps servantbatteri, speil med innfelte LED lys. Stikk på vegg ved innredning, downlights i himling, vegghengt toalett i hvit porselen samt dusjbatteri med dusjgarnityr. Dusjevegger i glass, men kan leveres som fastfelter, slagdører eller skyvedører avhengig av badets utforming. Dusjssone er nedsenket med ca. en flishøyde. Det er avsatt plass, og leveres opplegg for vaskemaskin i alle leiligheter. I leiligheter med separat wc-rom leveres vegghengt klosett, servant og speil med belysning.

GARDEROBESKAP

Garderobeskap leveres av HHT av typen 2500 Dekor Glatt hvit eller tilsvarende. 1 meter garderobeskap pr. sengeplass. Høyde 207 cm.

GULV:

Stue, kjøkken, soverom, gang og bod leveres med 14 mm 3-stavs parkett i eik med gråhvit pigmentering som standard. På bad leveres keramiske fliser på gulv (30*30 mørk grå) og vegger (30*60 lys grå). I nedsenket dusjssone på bad leveres tilsvarende gulvflis i mindre format (5*5). På WC/lite bad leveres fliser og sokkelflis i samme utførelse som gulv på bad. Gulv i våtrom med sluk leveres med gulvvarme (el. varmekabler). På gulv i alle rom med unntak av bad og bod leveres det vannbåren gulvarme.

VEGGER:

Innvendige vegger av gips og betong males i lys grå farge (Kalkgrå). På WC leveres malte vegger (Kalkgrå). Enkelte vegger vil få synlige sprinkelhoder.

HIMLINGER/INNKASSINGER:

I boligrom leveres malt himling i betong. Der himling fores ned, leveres malt gips. Rør- og kanalføringer vil i all hovedsak bli skjult bak innkassinger eller helt eller delvis i nedforede gipshimlinger, fortrinnsvis i entré, bad og over kjøkkenskap. I bod/bodskap vil det leveres synlige rør og kanaler samt himlingsplater. Himling i boligrom males i lys farge. Alle himlinger får synlige sprinkelhoder.

Beliggenhet

Easy Living ligger på Gystadmarka, i den nye og spennende bydelen øst for Jessheim sentrum. Helt sentralt i bydelen er en grønnstruktur som strekker seg fra nord til sør, som skal inneholde alt fra bydelsparker, gang- og sykkelveier, damanlegg og balløkker. Dette skal være et vitalt grøntområde som trekker folk og blir en berikelse for bydelen.

Gystadmarka er et hyggelig, populært og rolig bomiljø, med kort gangavstand til tog, buss, skole, barnehage eller fritidsaktiviteter. Det tar kun 10 minutter fra du går ut døren til du befinner deg i Jessheim sentrum.

Dine matinnkjøp kan gjøres ved bl.a. Rema 1000 og Kiwi som ligger i umiddelbar nærhet. Ønsker du ytterligere servicetilbud er det gangavstand til Jessheim Storsenter som er et moderne kjøpesenter med over 145 ulike butikker og tilknyttede virksomheter. Senteret har bl.a. bank, minibank, apotek, vinmonopol, kafeer, restauranter, frisører etc.

Lillestrøm og Oslo ligger også godt innen rekkevidde med alt det innebærer av bymessige fasiliteter og servicetilbud.

Det er meget gode offentlig kommunikasjonsmuligheter med både buss og tog, som forenkler et aktivt liv uten bil. Nærmeste holdeplass ligger ca. 200 meter fra leiligheten.

Det er gangavstand til Jessheim togstasjon med hyppige avganger til Oslo.

Området sokner til, og har gangavstand til nye Gystadmarka barne -og ungdomskole, som også har et velfungerende SFO tilbud. Gystadmarka skole ligger pent plassert i direkte tilknytning til Jessheim friidrettsstadion og UKI Arena. Det finnes flere videregående skoler i nærliggende områder, samt et godt utvalg av både private og kommunale barnehager.

For barna og den aktivitetslystne er det kort vei til fotballbane, ballbinge, lekeplass, idrettshall, skøytebane, svømmehall, badevann, skiløyper, hesteridning, alpinanlegg, golfbane, tennisanlegg og treningssenter som gjør området til et attraktivt sted å bosette seg.

Prosjektet ligger også i nærhet til flotte tur- og friluftsområder, som gir gode rekreasjonsmuligheter både sommer og vinter. Nordbytjernet er et av de flotteste friluftsområdene i Ullensaker. Rundt tjernet er det godt tilrettelagt med turveier for rullestolbrukere og folk med barnevogn. Nordbytjernet har flotte badeplasser med strender, volleyballbaner, badebrygger og fiskebrygger.

10 min til Gardermoen. 20 min til Lillestrøm. 25 min til Oslo

Oppvarming

Leilighetene forsynes med varmtvann og vannbåren varme (gulvvarme) fra lokalt luft til vann varmeanlegg. Det monteres fellesmåler for varmeanlegget. Oppvarming og varmt vann er inkludert i de stipulerte felleskostnadene. Den enkelte leilighet belastes i henhold til eierbrøk (BRA). Gulv i våtrom vil få elektriske varmekabler som komfortvarme.

Parkering / Garasje

Det bygges biloppstillingsplasser i felles parkeringskjeller. Bruksrett til biloppstillingsplass selges separat.

Heftelser

Kommunen har normalt legal panterett (etter loven - ikke tinglyst) som sikkerhet for betaling av kommunale avgifter. Panteretten følger eiendommen. På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer/avtaler som for eksempel rett til kommunen til å anlegge vann- og kloakkledninger inkl. reparasjon av disse, bestemmelser om bebyggelsen, gjerder, vei og adkomstrettigheter. Disse erklæringene/avtalene vil følge eiendommen ved salg, og kan ikke slettes. Vennligst ta kontakt med megler for nærmere spesifikasjon av disse.

Servitutter / Rettigheter

Seksjonene overdras med de rettigheter og forpliktelser som grunnboken viser. Grunnboksutskrift følger som vedlegg til salgsoppgaven. Seksjonene vil være fri for økonomiske heftelser med unntak av lovpålagt panterett til sameiet som sikkerhet for oppfyllelse av den enkelte sameiers fellesforpliktelser. I tillegg kan selger tinglyse bestemmelser vedrørende sameie, naboforhold eller forhold pålagt av myndighetene. Det er tinglyst servitutter på eiendommen, og kopi av disse fås av megler.

Vei / Vann / Avl√łp

Privat stikkvei inn fra Myrvegen med felles vedlikeholdsansvar.

Ferdigattest eller midl. brukstillatelse

Midlertidig brukstillatelse eller ferdigattest skal foreligge innen overtagelse. Det er selgers plikt å fremskaffe ferdigattest på eiendommen. Kjøper gjøres oppmerksom på at ferdigattest kan bli å foreligge en tid etter overtagelse (avhengig av f.eks. årstid og ferdigstillelse av utomhusareal), og at dette ikke skal være til hinder for selgers oppgjør ved overtagelsestidspunkt.

Ligningsverdi

Ligningsverdi er p.t. ikke fastsatt. Ligningsverdien fastsettes av Ligningskontoret etter beregningsmodell som tar hensyn til om boligen er en såkalt "primærbolig" (der boligeieren er folkeregistrert bosatt) eller "sekundærbolig" (alle boliger man eier, men ikke bor fast i). Interessenter oppfordres til å sjekke www.skatteetaten.no eller kontakte ansvarlig megler for nærmere informasjon om fastsettelse av ligningsverdi.

Reguleringsforhold

Eiendommen er i dag regulert til byggeområde for bolig i reguleringsplan for «Gystadmyra» m/bestemmelser vedtatt 03.05.2004. Tilstøtende eiendommer er regulert til byggeområde for bolig, forretning/kontor m.m. Reguleringsplan og -bestemmelser samt bestemmelser til bebyggelsesplan følger som vedlegg til denne salgsoppgave. Interessenter oppfordres til å kontakte megler ved spørsmål til reguleringen i området.

Beskrivelse av sameiet

Iht. lov om Eierseksjonssameier, er sameierne overfor sameiets kreditorer ansvarlig i forhold til sin sameiebrøk. Ved manglende betaling av fellesutgifter har sameiet lovbestemt pantesikkerhet i den enkelte eierseksjon inntil 1 gang folketrygdens grunnbeløp.

Faste, l√łpende kostnader

Størrelsen på fellesutgiftene er ikke fastsatt, men stipulerte fellesutgifter skal dekke sameiets ordinære driftsutgifter slik som fyring, varmt vann, kommunale avgifter, forsikring, forretningsførsel, vedlikehold m.m., men avhenger av ytelsene sameiet rekvirerer. Erfaringsmessig vil dette beløpe seg til ca. kr. 30 - 35,- pr. kvm. BRA/mnd. Det foreligger p.t. ikke regnskap eller budsjett for sameiet. Budsjett vil bli utarbeidet av selger i samarbeid med forretningsfører. Driftsbudsjett og fellesutgifter vedtas av styret og fremlegges til orientering på sameiets generalforsamling.

Forretningsfører vil i forbindelse med overtagelsen innkalle 3 måneders fellesutgift som likviditetstilskudd til sameiet.

Oppgj√łr

Det forutsettes at delinnbetaling/forskudd på 10 % av kjøpesummen innbetales ved kontraktinngåelse til meglers klientkonto, og at skriftlig dokumentasjon på finansiering fremlegges av kjøper.

Delinnbetaling fra kjøper forutsetter at selger har stilt garanti i henhold til Bustadoppføringslova § 12.

Finansiering

Hvis du ønsker en rask avklaring på finansielle forhold, ta kontakt med PRIVATmegleren som har agentavtale med Nordea på finansielle tjenester og mottar godtgjørelse for dette.

Totale kostnader

I tillegg til kjøpesum betaler kjøper dokumentavgift med 2,5 % av andel tomteverdi. For seksjonene er andel tomteverdi kr. 1770,- pr. kvm BRA, noe som gir en dokumentavgift på kr. 45,- pr. kvm. BRA. I tillegg påløper tinglysningsgebyrer p.t. kr. 525,- for skjøte og kr. 727,- pr pantobligasjon (inkl. attest) som skal tinglyses i forbindelse med kjøpet, stiftelsesgebyr til sameiet kr. 1.500,-, oppstartkapital til Gystadmyra Grønt sameie kr. 3.000,-. Totalt kun ca. kr. 8.500,- (avhengig av størrelse på leilighet).

Det tas forbehold om endring av satsene for offentlige gebyrer og avgifter i tiden frem til hjemmelsovergang.

I tillegg vil forretningsfører innkalle 3 mnd. fellesutgifter som likviditetstilskudd til sameiet ved overtagelse.

Planlagt overtagelse

Overtagelse vil være i løpet av 3. kvartal 2018 for bygg A, B og C.

4. kvartal for bygg D, E og F.

Overtagelsestidspunkt er basert på et foreløpig estimat, og endelig dato vil blant annet avhenge av kommunal behandling og fremdrift i prosjekt- og byggearbeid (les også forbehold i denne salgsoppgave).

Overtagelsesmåned meddeles med ca. 3 måneders varsel. Endelig overtagelsesdato meddeles skriftlig senest 6 uker før overtagelse. Denne dato

gjelder da som partenes avtalte overtagelsesdato.

Solgt ihht bustadoppf√łringsloven

Boligene selges i henhold til Bustadoppføringslova som regulerer kjøpers (forbrukers) rettigheter og plikter ved avtale om oppføring av bolig og kjøp av fast eiendom der bygningen ikke er fullført når avtalen inngås. Ved salg til aksjeselskap legges Avhendingslovens bestemmelser til grunn. For øvrig gjelder Lov om eierseksjoner for eierseksjonssameiet og driften av dette.

Garantier

Det stilles garantier i henhold til Bustadoppføringslovas bestemmelser. Garanti etter § 12 vil bli stilt i forbindelse med avtaleinngåelse. Garantien skal være pålydende 3% av kjøpesummen i byggetiden og 5% i 5 år etter overlevering av boligene til kjøper. Garanti etter § 47 forutsettes stilt om selger ønsker utbetalt forskudd/delinnbetaling/sluttoppgjør før hjemmelsovergang. Eventuelle påkrevde endringer av garantier ved eventuelle videresalg/transporter utføres ikke og bekostes ikke av selger.

Forsikring

Frem til overtagelse vil eiendommen være forsikret av selger. Etter overtagelse vil eiendommen forsikres gjennom sameiets fellesforsikring. Kjøper må selv besørge innboforsikring og forsikring av eventuelle særskilte påkostninger.

Budgiving

Boligene selges til fastpris.        

 

Alle bud/kjøpetilbud på eiendommen skal være skriftlig og sendes meglerforetaket pr. fax, mail, sms eller via vår "gi bud"-knapp på våre nettsider. Knappen finner du også på PRIVATmeglerens hjemmeside for prosjektet, se på den enkelte bolig.

Bud/kjøpetilbud må ikke ha kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Lørdag regnes ikke som virkedag. Bud/kjøpetilbud med kortere frist enn dette kan ikke formidles av megler. Nærmere info om budgiving finner du på egen side sammen med kjøpetilbud/budskjema.

 

Som budgiver hos PRIVATmegleren kan du kreve budjournal fremlagt så snart handel er gjennomført.

Innhold i budjournal er lovregulert, og innebærer at budgivere må akseptere at opplysninger om budet kan bli fremlagt for selger, kjøper og øvrige budgivere. Budgiver som ikke blir kjøper, kan kreve kopi av anonymisert budjournal.

Meglers vederlag og utlegg

Dersom eiendommen ikke blir solgt skal selger betale kr .....

‚ėį