Bryne i Rogaland

Moderne tomannsbolig med sentrumsnær og attraktiv beliggenhet.

Bryne - 1 solgt! Moderne og innholdsrik tomannsbolig med sentrumsnær og attraktiv beliggenhet.

Priser

3.990.000,- til 3.990.000,-

Meld deg på visning
  • Bruksareal
    91m2 - 91m2

Eiendommen ligger i et sentrumsnært og barnevennlig boligområde på Bryne . Her har dere nærhet til barnehager, skoler, friluftsområder, kollektivtransport, en rekke butikker og et variert servicetilbud.

Fra eiendommen er det umiddelbar nærhet til Bryne barneskule og kort avstand til Bryne ungdomsskule og Bryne videregåande skule. På Bryne er det flere barnehager, både kommunale og private.

Bryne har et bredt idrettstilbud innen fotball, tennis, taekwondo, karate, svømming og håndball. Bryne fotballklubb holder til ved Bryne stadion, ca. 700 meter fra boligen, og har ca. 50 lag i aldersbestemte klasser. Stadionanlegget har gressbane, kunstgressbane og innendørs treningshall. For golfentusiaster kan Jæren golfklubb tilby en 9-hulls høykvalitetsbane, 6-hulls treningsbane og driving-range.

Området har kort vei til flotte turområder som kan benyttes gjennom hele året. Blant annet er det kort gangavstand til Sandtangen, et flott  turområde ved Frøylandsvatnet. Langs østsiden av Frøylandsvatnet er det opparbeidet turvei fra Bryne til Kvernaland.

Fritz Røed skulpturpark ligger også i gangavstand, og i enden av parken ligger Bryne mølle med utstillingslokaler, scene og kafé. Ikke langt fra parken ligger også Garborgsenteret som er et nasjonalt formidlingssenter for forfatterskapene til Hulda og Arne Garborg. I underetasjen på senteret ligger Time bibliotek.

Dagligvarehandelen kan blant annet gjøres på Spar og Kiwi. Coop Obs ligger på M44 senteret og Rema 1000 like ovenfor M44. Her finner man et rikt utvalg butikker og forretninger, samt flere spisesteder. I tillegg ligger Stavanger kun en halvtimes kjøretur unna.

Området byr på offentlig kommunikasjon i form av buss og tog. Nærmeste holdeplass er Time Rådhus som ligger ca. 350 meter unna boligen. Fra Bryne stasjon tar toget deg til Stavanger på ca. 32 min. Ved å benytte bil tar det ca. 24 min til Sandnes, samt 33 min til Stavanger by og Stavanger lufthavn Sola.