Nærbø i Rogaland

Leilighet Meierigården D1

Over 50% solgt. Innflytting høsten 2023. Flotte leiligheter i med ulike størrelser i prosjektet Meierigården

Priser

1.890.000,- til 4.790.000,-

Meld deg på visning
  • Bruksareal
    36.6m2 - 82.7m2

Første byggetrinn nærmer seg fredig. Det er nå mulighet for å komme på visning i blokk E. Ta kontakt med megler for å avtale tidspunkt.

Velkommen til Meierigården trinn II: https://vimeo.com/557589879/7e24d1a215

Vi følger opp salgssuksessen i trinn 1 med 24 nye leiligheter, som skapt for en enklere hverdag på Nærbø. Salget starter med de 12 leilighetene i blokk D1

Meierigården er blitt et av Jærens største eiendomsprosjekter. Her skal det bygges ca. 80 leiligheter, hvorav 17 allerede er under bygging i det første byggetrinnet.  Meierigårdens andre byggetrinn består av i alt 24 leiligheter. Disse er fordelt på 2 bygg (D1 og D2) som er 4 etasjer høye. Leilighetene har ulike størrelser og romløsninger, og varierer i utforming. Alt fra 2-romsleiligheter med 37 kvm meget godt utnyttede kvadratmetere - til luftige toppleiligheter på opptil 111,5 m2 BRA med takterrasse, flere bad og soverom.

Fasadene består av en kombinasjon av en lys varm teglstein og svartmalt trepanel, som gir variasjon og spill i fasadene. Fordi byggene har skråtak og varierer i høyde, danner de en fin silhuett som kontrast til det flate Jærlandskapet.

Nærbø, et yndet hjem for mang en stolt jærbu. Et vakkert kulturlandskap plassert mellom hei og hav, med dype og gode historiske røtter. Med sin sentrale beliggenhet på Jæren er Nærbø et naturlig valg for mange. Det er ikke langt til Bryne eller Varhaug, Stavanger eller Egersund, men finest er det midt i smørøyet, på Nærbø.

Sentralt på Nærbø - eller midt i smørøyet som vi liker å si, like ved togstasjonen, ligger Meierigården. Navnet har vi hentet fra tomtens historie og viktige betydning med meieri for jærbuen gjennom mange år og generasjoner. Da tiden var inne for et nytt gigantmeieri med ny adresse, åpnet muligheten seg for et nytt kapittel på meieritomten.

Det er også en Rema 1000 butikk og Bankers Pizza på tomten som automatisk vil lette hverdagshandlingen betraktelig for mange - vi snakker tøffelavstand. Den sentrale beliggenheten vil også på mange andre måter forenkle hverdagen til alle som slår til på en leilighet midt i smørøyet. Velkommen til Meierigården!