Interiørkonsulenten som ble megler

Helene Sætre (26) har viet livet sitt til hus og interiør.Helene Sætre er inne i sitt tredje år i PrivatMegleren i Ålesund. Etter kulturstudier på Bali, utdannelse innen interiør fortsette hun på eiendomsmeglerstudier.

Fascinerer meg

– Samspillet mennesker, hjem og interiør fascinerer meg. Jeg er et sosialt vesen, og er veldig opptatt av interiør. Allerede når jeg er på befaringer får jeg mulighet til å bruke det jeg har lært innen interiør, sier hun.
26-åringen har jobbet siden hun var 15 år. Hun er opprinnelig fra en liten plass med navn Daugstad i Romsdal.

(fortsetter under bildet)

Fra Daugstad til Bali

– Du kan si at overgangen fra Daugstad til Bali var noe kontrastfylt, og studier av ulike kulturer kommer godt med når du har tilbragt store deler av livet på et lite sted som Daugstad, smiler hun. Interessen for bolig startet allerede da hun var liten. Hus ble bygget av lego, og av snø laget hun hus om vinteren. Hun er ekstremt dedikert til jobben som megler og ser på jobben som en livsstil – 24/7.

Får angst uten dekning

– Om jeg tar en tur på fjellet og mister dekningen på mobiltelefonen får jeg angst. Boligkjøpere er i aktivitet hele døgnet. Velger du en jobb som megler, forplikter du deg til noe mer enn en jobb,  sier hun. 26-åringen er singel, noe som passer henne utmerket, enn så lenge. Akkurat nå er hun mest opptatt av gåturer i fjellheimen, men Helene er lett å lure med seg på andre aktiviteter. En gang ble hun spurt om å være med på tur av noen medstudenter.

Lurt til å være keeper

Det viste seg at medstudentene hadde en skjult agenda. Helene var nemlig tiltenk rollen som keeper på studentlaget i håndball, og det under NM for studenter. Hun kan også oppvise en raskt karriere som innebandy-keeper, og sier ikke nei til en tur i kajakk eller klatre opp bratte fjellvegger. Til det siste trenger hun kanskje noen som er god til å overtale.

Men hun tar gjerne en utfordring.
Om tiden strekker til!

Ta direkte kontakt med en av våre meglere i Ålesund

-->