– Nå står jeg på egne bein

Inge-André Godø startet på «gulvet» og har jobbet seg oppover. Nå står 24-åringen på egne bein, og frister boligselgere med et ungt sinn og et sultent blikk.

I 2016 begynte 24-åringen som medhjelper hos PrivatMegleren i Ålesund.

Fått mye erfaring

I løpet av disse disse årene har han vært med i alle deler av boligsalgsprosessen. Nå står han på egne bein, og er allerede i gang med å sette sitt preg på oppdragene. Akkurat nå administrerer han en budrunde, selve finalen i et boligsalg. Inge-André har fått mye erfaring og gode skussmål for jobben han har gjort. Derfor er han gitt enda mer ansvar og kan dermed ta egne prosjekter i PrivatMegleren Ålesund.

Lærer alle deler

Han tar tatt steg for steg, som medhjelper og assistent. Og han har eiendomsmeglerstudiet fra Handelshøyskolen BI. Han har håndtert flere oppdrag hittil i 2019.

– Flere år som medhjelper har jeg lært meg å kjenne alle sider og mekanismer av bolighandel. Som eiendomsmeglerfullmektig styrer jeg dagene og arbeidsoppgavene selvstendig med en fagansvarlig som mentor, sier han.

Hva får en boligselger med deg som megler?

– Mye energi, et sultent blikk og et batteri som aldri går tomt. Det  som opptar en boligselger er god rådgiving, at megleren er tilgjengelig og at boligen selges til høyest mulig pris. Jeg har satt meg som mål at alle mine kunder skal anbefale meg videre til familie, venner og bekjente. Den eneste måten å nå dette målet på, er å gi det lille ekstra i hvert eneste prosjekt, svarer han.

Klesbutikk og fotball

Inge-André har tidligere jobbet i klesbutikk og dagligevarehandelen, og merket raskt at en meglerkarriere krever en helt annen intensitet og tilstedeværelse. Siden «batteriet» aldri går tomt klarer han også å presse inn andre aktiviteter i kalanderen, som ukentlige treninger og kamper med fotballlaget SIF/Hessa. Laget spiller i fjerde divisjon.

Finne min plass på laget

– Det å få mulighet til å jobbe i PrivatMegleren er som å få spille i den øverste divisjonen. Hver del av laget er skjerpet på kvalitet, og jeg skal nå finne min plass på laget, sier den single 24-åringen.

Her kan du kontakte Inge-André Godø direkte.

 

-->