Har et batteri som aldri går tomt

Inge-André Godø startet på «gulvet» og har jobbet seg oppover. Nå står 24-åringen på egne bein, og har det siste halvåret solgt et stort antall boliger. 

Inge-André har mer å friste med enn et ungt sinn og et sultent sinn. I 2016 begynte 24-åringen som medhjelper hos PrivatMegleren i Ålesund, og har på mange måter gått gradene og lært seg alle deler av faget.

Fått mye erfaring

Nå står han på egne bein, og har solgt en rekke boliger der han har fått satt sitt eget fotavtrykk. Akkurat nå administrerer han en budrunde, selve finalen i et boligsalg. Inge-André har fått mye erfaring og gode skussmål av kollgenene for jobben han har gjort. Derfor er han gitt enda mer ansvar og kan dermed ta egne oppdrag i PrivatMegleren Ålesund.

Lærer alle deler

Han tar tatt steg for steg, som medhjelper og assistent. Og han har eiendomsmeglerstudiet fra Handelshøyskolen BI. Han har håndtert og administrert flere oppdrag hittil i 2019.

– Flere år som medhjelper har lært meg å kjenne alle sider og mekanismer av bolighandel. Som eiendomsmeglerfullmektig styrer jeg dagene og arbeidsoppgavene selvstendig med en fagansvarlig som mentor, sier han.

Hva får en boligselger med deg som megler?

– Mye energi, et sultent blikk og et batteri som aldri går tomt. Det  som opptar en boligselger er god rådgiving, at megleren er tilgjengelig og at boligen selges til høyest mulig pris. Jeg har satt meg som mål at alle mine kunder skal anbefale meg videre til familie, venner og bekjente. Den eneste måten å nå dette målet på, er å gi det lille ekstra i hvert eneste prosjekt, svarer han.

Klesbutikk og fotball

Inge-André har tidligere jobbet i klesbutikk og dagligevarehandelen, og merket raskt at en meglerkarriere krever en helt annen intensitet og tilstedeværelse. Siden «batteriet» aldri går tomt klarer han også å presse inn andre aktiviteter i kalanderen, som ukentlige treninger og kamper med fotballlaget SIF/Hessa. Laget spiller i fjerde divisjon.

Finne min plass på laget

– Det å få mulighet til å jobbe i PrivatMegleren er som å få spille i den øverste divisjonen. Hver del av laget er skjerpet på kvalitet, og jeg skal nå finne min plass på laget, sier den single 24-åringen.

Her kan du kontakte Inge-André Godø direkte.

 

-->