Haakon fikk kvalitetspris

Hver dag gjør han sitt ytterste for at det skal være kvalitet i alle ledd. Nå er han premiert som Årets Fagansvarlig i PrivatMegleren.– Dette setter jeg veldig stor pris på!. Rollen som eiendomsmegler handler om trygge boligsalg og den faglige leveransen i hvert oppdrag. Min jobb er å gjøre kontoret og medarbeiderne så faglig sterke som mulig slik at de kan levere topp kvalitet til alle våre kunder hver dag, sier daglig leder og fagansvarlig Haakon Landmark-Høyvik hos PrivatMegleren Ullevål, og fortsetter:

Inspirerer

– I det daglige tenker jeg ikke over at det finnes en pris for kvaliteten i arbeidet som gjøres, da er det leveransen til våre kunder og mine oppgaver som har høyeste prioritet. Men prisen er en anerkjennelse som bare inspirerer meg enda mer. Det er ekstra gøyalt når jobben man gjør blir lagt merke til i en kjede som fokuserer så mye på kvalitet.

Flere kandidater

Det var flere kandidater til denne gjeve prisen. Det viser at kvalitet står høyt på agendagen i kjeden. I juryens begrunnelse til vinneren ble det pekt på flere forhold:

Vinneren viser et utrettelig engasjement ved å involvere seg i mange ulike
utviklingsprosjekter for å profesjonalisere rollen som fagansvarlig i PrivatMegleren.
Han deler gledelig av sin erfaring og kompetanse med andre i kjeden, og kommer med
kreative forslag for at de fagansvarlige kan utveksle faglige betraktninger og ideer.

I endring – hele tiden

Administrerende direktør Grethe W. Meier roser prisvinneren for innsatsen.
– Hver eneste dag fokuserer vinneren på kvalitet. Derfor er det fint at han får anerkjennelse for innsatsen. Jeg er også tilfreds med at kvalitet har en så sentral plass ved kontorene over hele landet. Det foregår en kontinuerlig profesjonalisering fordi vi er i endring hele tiden, sier hun.

Tydelig lederskap

Som kandidat til prisen må de aktuelle beherske fagansvar både for bruktsalg og prosjektmegling.  I tillegg en profesjonell tilnærming til oppgavene og selve faget.
– Kandidater må evne å ta tydelig lederskap internt og ansvar utad, vise engasjement som strekker seg ut over egen forretning som i fagforum og inn mot kjedeledelse, sier Meier.

Vurderer du å selge boligen din – her treffer du PrivatMegleren

-->