Kristiansand vant årets kvalitetspris

Blant 68 avdelinger over hele landet er PrivatMegleren Kristiansand kåret til det beste kvalitetskontoret.

– Dette er en prestisjetung pris som PrivatMegleren Kristiansand har gjort seg fortjent til med sitt utrettelige arbeid med kvalitet, sier administrerende direktør Grethe W. Meier i PrivatMegleren.

– Stort og viktig

En sentral del av prisen gjenspeiler ansattes evne til å oppfylle alle deler av regelverket. For å bli kandidat til prisen må det leveres kvalitet utover det forventede.

– Dette er både stort og viktig, fordi prisen som det beste kvalitetskontoret henger høyt i hele kjeden, sier daglig leder Svein Lian. Han sier videre at prisen aldri har vært noe mål i seg selv.

Nøysomme

– Vi er sindige sørlendinger som er nøysomme og etterstreber kvalitet i alle ledd både til selgere, kjøpere og ikke minst blant egne medarbeidere. Vi er opptatt av at alt vi gjør har en faglig standard, fortsetter han. Lian medgir at prisen gir en ekstra boost av inspirasjon.

Gratulasjoner fra hele landet

– Vi har fått gratulasjoner fra kolleger over hele landet. Det er nesten slik at vi spør oss om vi kanskje skal prøve å vinne denne prisen flere ganger, på samme måte som Ronaldo har vunnet Gullballen flere år å rad, smiler Lian, og legger til:
– Vi skal fortsette som før og ikke fokusere på priser og kåringer. Vi skal fortsette som før med utgangspunkt i at alt kan forbedres, uansett hvor godt det fra før er.

Stabilt i Kristiansand

Boligmarkedet i Kristiandsand og omegn beskriver Lian som godt, fordi det er stabilt og forutsigbart.
– Vi er den regionen som ikke har hatt store svingninger i boligprisene. Det kommende året vil sannsynligvis bli nokså likt fjorårets marked, sier han.

-->