– Var ung rocker som demonstrerte mot statsbudsjettet

Han ville bli heavy metal-rocker og rocket fra scenen i en stor demonstrasjon mot statsbudsjettet på Torgalmenningen i Bergen.

– Vi fikk anledning til å spille for publikum, og det spilte ingen rolle om det var en demonstrasjon. Publikum er publikum for et ukjent band med ambisjoner, humrer René Skarmyr (42).

Musikkinteressert

Konserten fant sted tidlig på 2000-tallet, og bandet Tong Gool forsvant etterhvert til de evige jaktmarker.

Interessen for musikk har aldri sluknet. 42-åringen er kanskje en av de mest musikkintereserte meglerne i Norge. René Skarmyr er partner i PrivatMegleren i Ålesund. Rockeambisjonene er erstattet med meglerkarriere og familie med ektefellen Line og sønnene Nikolai (10), Daniel (7) og Mikael (4).

(fortsetter under bildet)

Megler René Skarmyr i PrivatMegleren Ålesund

Fotball og Ninja

Den gamle tromissen prøver å få ungene engasjert i musikk, men de to eldste er mer opptatt av Tottenham og Manchester United, og minstemann på fire sverger til Ninja Go.
– For den minste er jeg blitt Ninja-pappa. Det blir en del slåssing.

To perioder

Denne uken er 42-åringen tilstede på det årlige Kick-Offet til PrivatMegleren. I år arrangeres dette på Geilo. Det lokale boligmarkedet i Ålesund er godt med fin flyt, og sammen med gode kolleger har René gjort Ålesund-kontoret til et av de største i byen.
Meglerkarrieren har gått over to perioder, med et fem år langt mellomspill som salgssjef i Sunnmørsposten.

Sirkusmanesjen

– Har du vært i sirkusmanesjen vil du før eller senere ønske deg tilbake. Det å være megler er ikke bare et yrkesvalg, men også et livsstilsvalg. Meglerfaget handler ikke bare om salg. Det trekker med seg mange andre viktige disipliner, samtidig som den personlige relasjonen også spiller en avgjørende rolle,  sier han.

Velg rett megler

Han ser ingen store eller mørke skyer over det lokale boligmarkedet, og sindige sunnmøringer kan tillate seg å være optimister. Likevel understreker han viktigheten av å velge rett megler.
– Vi så i 2018 at tilbudet av boliger i markedet økte markant, noe som kan gi lengre salgsprosesser. Da er meglervalget viktigere enn noen gang. Vi i PrivatMegleren gir oss aldri, og vi strekker oss langt for at våre kunder skal være fornøyde, avslutter René Skarmyr.

Her finner du PrivatMegleren nær deg

 

 

 

 

 

 

-->