13 000 har fulgt boligsalget – på direkten

I overkant av 13 000 boligselgere har lastet ned tjenesten Mitt Boligsalg og dermed fulgt hele salgsprosessen –  på direkten.


På nyåret i fjor lanserte PrivatMegleren tjenesten.

Sanntidsinformasjon
– Nedlastingene viser at en stor andel boligselgere har tatt i bruk verktøyet, som gir sanntidsinformasjon omkring det som skjer underveis i boligsalget, sier kjedesjef for marked i PrivatMegleren, Karen George.

LES OGSÅ: Her finner du PrivatMegleren

Skal forsterke kundeopplevelsen
Det er flere grunner til at Mitt Boligsalg ble utviklet. Først og fremst er det en nyttetjeneste, og forhåpenligvis øker den selve opplevelsen fordi boligselgeren hele tiden får informasjon om utviklingen. Mitt Boligsalg kan beskrives som en logg som oppdateres kontinuerlig, fra fotografen legger inn de første bildene til siste bud er mottatt.

Bare hos PrivatMegleren
Foreløpig er PrivatMegleren den eneste kjeden som tilbyr kundene en slik tjeneste.
– Boligselgere er opptatt av fremdrift, og før vi utviklet Mitt Boligsalg ble det kommunisert mellom megler og kunde via epost, SMS, sosiale plattformer og telefon. For de som ønsker det kan all kommunikasjon skje gjennom den nye tjenesten, sier George, og legger til:

Gode tilbakemeldinger
– Gjennom Mitt Boligsalg blir kundene involvert på en helt annen måte enn før, og tilbakemeldingene så langt har vært veldig gode.

LES OGSÅ: Wenche og Kjell Ove om «Mitt Boligsalg»

-->