Slik blir boligkjøpet enda mer oversiktlig

I mars lanserte PrivatMegleren tjenesten Mitt Boligkjøp. Med denne tjenesten blir veien frem til din nye bolig veldig oversiktlig. 


Tre av fire boligkjøpere sliter med å holde oversikten og det er nettopp her Mitt Boligkjøp utgjør en forskjell. Under ser du noen utsnitt fra tjenesten. Du tilpasser din egen liste og rangerer viktigheten av ulike deler ved boligen du ønsker deg.

Når du bruker Mitt Boligkjøp hjelper tjenesten deg til å se likheter og ulikheter mellom de forskjellige boligene som fanger din interesse. Rangeringen gjør at du får presentert aktuelle boliger som sannsynligvis har interesse for deg.

Prisutvikling på din egen bolig
Mitt Boligkjøp
inneholder dessuten lånekalkulator og du kan be om verdivurdering fra megler.  I appen kan du dessuten legge inn opplysninger om din egen bolig slik at du kan følge prisutviklingen.

Du kan laste ned Mitt Boligkjøp på Google Play eller AppStore

-->