Roser kollegaene

Kent A. Andersen i Kragerø ble landets mestomsettende eiendomsmegler i PrivatMegleren i juli. Selv er han mest opptatt av å rose kollegaene som har stått på i en hektisk sommerperiode.


– Uten all hjelp jeg har fått fra kollegene, hadde det ikke vært mulig. Topplasseringen er en lagseier med et sterkt engasjement fra alle involverte. Det er også en annen faktor som ikke må oversees, nemlig Kragerø. Populariteten til Kragerø som ferieby er helt ellevill og jeg tror ikke dette vil avta i årene som kommer,  sier Andersen.

Skal du selge eller kjøpe – kontakt PrivatMegleren Kragerø

Overgår 2017
Da juli var passert hadde PrivatMegleren i Kragerø omsatt like mange eiendommer hittil i år som i hele 2017. PrivatMegleren er mestomsettende av fritidseiendom i hele Telemark.
– Vi merker at Kragerø bare forsterker sin posisjon som fritidsby. Etterspørselen har aldri vært større enn i år. I vår bransje snakkes det ofte om beliggenhet, og ingen områder i landet overgår beliggenheten Kragerø kan vise til, fastslår Andersen.

Sterk lagånd
Han fremhever den sterke lagånden som preger kontoret og trekker frem kollegene Bjørn Helliksen, Linda Hovde og Heljar Hogner som uunværlige og uerstattelige.
– Du kan være så flink du bare vil, men skal du passe inn som megler på vårt kontor her i Kragerø må du vise entusiasme og lagånd. Vi hjelper hverandre. Miljøet har vært helt avgjørende for at vi oppnår så gode resultater, sier han.

BILDE ØVERST: Heljar Hogner (t.v), Kent A. Andersen, Linda Hovde og Bjørn Helliksen.

-->