Heljar hentet til PrivatMegleren

PrivatMegleren Kragerø har hentet Heljar Hogner fra konkurrenten Aktiv Eiendomsmegling.


Etter ni år i Aktiv sin tjeneste melder 32-åringen overgang til PrivatMegleren Kragerø.

Ble overrasket
– Sjefen ble nok noe overrasket da jeg leverte oppsigelsen. Jeg har mange fantastiske og lærerike år bak meg i Aktiv. I vurderingen er det også lagt vekt på at jeg tidligere har arbeidet med Kent André Andersen, og det at vi igjen kan jobbe sammen er noe jeg ser veldig frem til, forteller Heljar.

Leiligheter
Han blir fagansvarlig og skal spesielt fokusere på boligmarkedet mer enn fritidsboliger.
– Jeg har meglet flest borettslagsleiligheter og jeg vil fortsette med dette, sier 32-åringen. Han beskriver boligmarkedet i Kragerø som godt.

Hektisk aktivitet
– Akkurat nå er det veldig hektisk. Det er i slike aktive perioder jeg trives aller best. Jeg er ikke bygget for å ligge på sofaen, smiler han. 32-åringen beskriver seg selv som imøtekommende, engasjert og hardtarbeidende.

Alle døgnets tider
– Dialogen med selgere og kjøpere gjør at du er nødt til å ha batterikapasitet på mobiltelefonen. Folk forventer at megleren er tilgjengelig til nesten alle døgnets tider, og det har familien min forsonet seg med for lenge siden, sier tobarnsfaren.

Utvider verktøykassen
Han legger ikke skjul på at verktøykassen nå utvides med overgangen til PrivatMegleren. Nå kan den entusiastiske megleren tilby boligselgerne løsningen KLiKK, som PrivatMegleren har enerett på i Norge frem til 2020. KLiKK er en løsning som målrettet sporer opp potensielle boligkjøpere på Facebook.

Reduserer salgstiden
De største meglerkjedene i Sverige, Danmark, Storbritannia, Australia og USA bruker akkurat den samme løsningen for å aktivere passive boligkjøpere. KLiKK reduserer salgstiden på inntil 30 prosent sammenlignet med Finn.no.

Drømt om
– Dette er et verktøy jeg alltid har drømt om å kunne tilby boligselgere, og endelig kan jeg det. Får du tak i de passive boligkjøperne blir det både mer interesse, raskere salg og gjerne høyere pris,  sier han.

-->