Designmøblene rykker inn i hagen

Hun er hagemøblenens svar på Finn Schjøll, og kan snakke varmt og lenge om hagemøbler.


Marianne Aanerød i Fine Design

Marianne Aanerød driver Fine Design og alt handler egentlig om hagemøbler.

Løftet interessen
Ukevis med sol over Sør-Norge og kraftige innslag av trender fra den store verden har løftet interessen for hagemøbler til nye nivåer her hjemme. Kundene til PrivatMegleren er også opptatt av uteområdene til boligen de eier.
– Det er helt klart et skifte på gang. Det merker vi etter å ha drevet med dette i tolv år, sier Aanerød.

GardenArt
Om du bare er på jakt etter rimelige hagemøbler som skal fylle enkle funksjonelle oppgaver finnes det andre alternativer. Fine Design har – som det ligger i ordet – spesialisert seg på  design, og har sin egen serie med GardenArt.

Designpreg
Det er tolv år siden hun lot møbler være møbler og heller satset alt på utemøbler med designpreg. Akkurat nå er det høysesong og slik kommer det til å fortsette. Bestselgeren er hagemøbler i aluminium.

Betongbord fra Fine Design

Modulbasert
– Modulbaserte møbler er lett å sette sammen og du kan flekse mellom solseng eller sofa, og aluminium ruster ikke, sier hun. Alu-trenden med modulbaserte møbler er på sterk fremmarsj, selv om enkelte fortsatt etterspør rotting. I utvalget til Fine Design finner du også betongmøbler, men Aanerød beroliger med at møblene er støpt i lettbetong.

– Hvem er det som kjøper betongmøbler?
– Helt klart de som er veldig opptatt av design og vil ha den litt røffe stilen.

Stilsikre og tidløse hagemøbler

Showroom
Fine Design betjener hele landet fra sin webshop og har showroom og lager i Oslo og Sandnes. Etablerte kvinner utgjør den største kjøpergruppen.
– Selv en liten balkong kan få et nytt og spennende preg med hagemøbler, sier hun entusiastisk.

Samtlige av de store kjedene som selger hagemøbler har i likhet med Fine Design fått en eksplosiv åpning på sommeren.

 

-->