Fem års ventetid er snart over for Andreas

Han har vært student, visningsassistent og fullmektig. Nå kan den fem år lange utdannelsen bli kronet med den store anerkjennelsen – meglerbrevet.


Andreas Stendal Boulos venter nå spent på meglerbrevet.

VISNINGSASSISTENT
Det er den utltimate velsignelsen som profesjonell yrkesutøver etter fem år, først tre år på Handelshøyskolen BI og deretter to år som meglerfullmektig hos PrivatMegleren Aksept. 24-åringen kombinerte dessuten studier med jobb som visningsassistent.

Ta kontakt med PrivatMegleren Aksept

STYLING OG FOTOGRAFERING
– Jeg liker alle deler av denne jobben. Jeg kan være med på både styling og fotografering, ikke bare fordi jeg vil påvirke, men fordi jeg liker også disse delene av oppgaven. Det er også lærerikt, sier han.

Andreas stortrives som megler

MEGLERBRANSJENS RONALDO…
Det er mye entusiasme i 24-åringen. Han har spilt fotball og tennis og drevet med alpint, men hadde aldri ambisjoner om å bli en ny Christiano Ronaldo, Roger Fedrer eller Aksel Lund-Svindal.

– Å bli en meglerbransjens Ronaldo er klart en ambisjon. Det handler om å være engasjert og veldig dedikert og hele tiden gripe de muligheter som byr seg. Uansett karrierevei må du prøve å bli den beste utgaven av deg selv, smiler han.

Andreas Stendal Boulos

VISNINGSASSISTENT
Det var pappa som anbefalte Andreas å begynne på eiendomsmeglerstudiet. Det gode miljøet på BI gjorde at han ble enda mer inspirert og la ned en ekstrainnsats for å få seg en bijobb som visningsassistent. Dermed fikk han også en fot innafor bransjen.
– Jeg fikk en fin og varm velkomst av kollegene som nyutdannet. Det er en kultur på kontoret der alle føler seg velkommen og man ønsker å gjøre hverandre gode,  sier han.

Hvorfor akkurat megleryrket?
– Du treffer veldig mange forskjellige grupper av mennesker, og oppgavene til en megler er varierte. Dette er også en jobb der hver bolig er et intensivt prosjekt som skal sluttføres med maksimal gevinst for selgeren på kortest mulig tid. Jeg har til gode å møte en boligselger som har god tid, svarer 24-åringen smilende.

Her finner du kontaktinformasjon til Andreas

-->