Snart offentliggjøres Årets Farge 2018

I november presenteres Årets Farge 2018.


Bak kåringen står Fargerike. Årets Farge er blitt en tradisjon og en trendsetter for interiørelskere. For to år siden utpekte rosa seg som vinneren, mens i 2017 er det rødt som dominerer på fargeskalaen. Interiøreksperter og interiørmagasiner ser frem til dagen Årets Farge 2018 skal offentliggjøres. Det skjer 7. november. Kreativ leder Tale O. Henningsen i Fargerike holder fargen tett til brystet før offentliggjøringen.

Tale O. Henningsen, Fargerike

– Jeg kan ikke si noe som helst før den 7. november, sier hun smilende. Det betyr at man fritt kan spekulere, og BoligGuiden tror det er duket for en mørkere variant i 2018. De siste årene har norske boligeiere vært kreative på fargefronten. Alt er lov, liksom. Årets Farge er ikke et uttrykk for hva som selger mest. Hvitmaling har år etter år vært bestselgeren. Årets Farge blir mer å regne som et trendinnslag for en kortere periode.

– Jeg var nylig på en messe i London og det var mye rødt i det som ble vist frem, sier Henningsen. Hun viser dessuten til at rosa har blitt et skikkelig hit i norske hjem – altså Årets Farge 2016.

Her finner du PrivatMegleren

 

 

 

-->