Cecilie igang med meglerkarrieren

Den hardtarbeidende eiendomsmeglerfullmektigen har en drøm: En dag vil hun bli partner i PrivatMegleren.


Cecilie Elliott Jørstad kommer fra Kampen i Oslo. Hun arbeider som eiendomsmeglerfullmektig hos PrivatMegleren Soria Moria med utdanning fra Handelshøyskolen BI.

Her finner du Privatmegleren nær deg

Mindre glamorøst
Megleryrket er mindre glamorøst enn hva veldig mange tror. Jeg har selv vært svært klar over dette fra starten av, men husker godt tilbake til da jeg skulle starte på studiet og mine klassevenner hadde forventninger om millionlønninger, champagne og en nokså urealistisk hverdag. Jobben som megler krever ekstremt hard jobbing og tålmodighet, noe man bør være klar over fra starten. Du må som fullmektig også bygge ditt eget nettverk, sier Cecilie.

Hvilken type megler er du?
Jeg er utrolig engasjert og energisk i det jeg gjør, og jobber for at selger skal føle seg fornøyd og ivaretatt gjennom hele salgsprosessen. Samtidig vektlegger jeg en fornøyd kjøper i andre enden. Mine kunder skal føle at jeg er en trygg og god investering, og jeg verdsetter proaktivt arbeid og er veldig analytisk i vurderingene jeg gjør. Min utdanning fra BI har gitt meg faglig tyngde rundt gjeldende lovgivning og alle leddene i eiendomsmeglingen – og jeg elsker jobben min og er et naturlig konkurransemenneske.

Tenker du jobb på fritid?
Ja, det gjør jeg. Jeg er svært opptatt av å være tilgjengelig for mine kunder til enhver tid. Har du mye å ta igjen, må jeg rett og slett sette meg ned å få gjort det jeg skal, til tross for at det kan være sent til tider. Jeg er likevel svært tilpasningsdyktig og drar sjeldent fra kontoret før dagens oppgaver er utført.

God erfaring
Cecilie begynte å arbeide for PrivatMegleren Soria Moria allerede i sitt første år på studiet.
– Jeg mener absolutt det var en styrke å ha en slik jobb da jeg var student. Det handler om å få en fot innenfor tidlig, og jeg råder alle studenter til å skaffe seg en trainee-stilling der de ønsker å arbeide i fremtiden. Slik får du tidlig et innblikk i hvordan det faktisk er å jobbe som megler, og ikke minst forbereder deg det mye til det kommende arbeidsliv.

Bli partner
Cecilie har en drøm om at hun en dag kan åpne egen avdeling i regi av PrivatMegleren.

– Hehe, selvfølgelig er det målet! Det krever at jeg står på, og pusher meg til å prestere bedre for hver dag. Slike mål må man sette for seg selv i dette yrket!

 

 

-->