Hørt om boligkjøperen som angret – to ganger

Boligkjøperen angret på kjøpet og henvendte seg til megler Terje Bach i PrivatMegleren for å få videresolgt boligen snarest.


Boligkjøperen la inn et bud på i underkant av fem millioner kroner for den sentrumsnære boligen i Bergen. Men han angret seg. Siden det ikke finnes angrefrist på boligkjøp tok han kontakt med Terje Bach i PrivatMegleren Vikebø & Jørgensen for å få boligen videresolgt.

LES OGSÅ: Her finner du PrivatMegleren nær deg

Ikke på det åpne markedet
– Vi kastet oss rundt og brukte markedsførte boligen først blant våre egne relasjoner av potensielle boligkjøpere. Den ble ikke lagt ut på det åpne markedet.  Det var god interesse og i løpet av noen måneder fikk vi et bud på cirka 300.000 kroner over det som den angrende eieren hadde betalt, sier Bach.

100.000 i måneden
En fortjeneste på 100.000 kroner i måneden er selvfølgelig mye, og de fleste tror kanskje at eieren tok pengene og lo hele veien til banken.
Det skjedde ikke.
– Eieren avslo budet som lå 300.000 over det han selv betalte. Han fant ut at det er så pass mye potensiale for høyere pris om han gjør noen enkle grep med boligen. Derfor er salgsprosessen satt på vent inntil videre, sier Bach.

Mer å gå på
Han presiserer at det ikke var PrivatMegleren som stod for salget da boligen ble solgt til den nye eieren.
– Vi fikk i oppdrag å selge den videre. Det er jo en morsom historie og viser at det er mer å gå på prismessig, sier Bach.

Dette er vel en historie som ikke skjer hver dag?
– Det er første gang jeg opplever at en boligkjøper angrer på kjøpet, og varsler salg av boligen like etter og igjen angrer når det endelige budet er langt over det han selv betalte. Det blir spennende å se hva boligen etterhvert går for, smiler Bach.

Her er kontaktinformasjon til Terje Bach

-->