Slik ble fotballgale Leif megler

Leif Zahl ble overtalt til å bli megler – av en megler.


Leif Zahl har nettopp rundet 30 år. Med bursdagen fulgte pepperbøsse, men den alltid positive megleren føyer lynraskt til at han har truffet en frøken som kvalifiserer…

Fotballspiller
I sju år har 30-åringen jobbet i PrivatMegleren i Trondheim. Han drømte mer om å bli fotballspiller enn megler. Fotballkarrieren nådde sitt klimaks med 2. divisjonsfotball for Rosenborg i 2006 og 2007. Det ble aldri noen karriere på favorittlaget Liverpool eller på det høyeste nivået i Rosenborg.

Leif Zahl har spilt i Rosenborg og Byåsen, samt mindre klubber

Spilte FIFA med megleren
I 2009 satt Leif i leiligheten han leide og spilte FIFA da en fremmed plutselig ringte på døren. Det var en megler.  Megleren hadde fått i oppdrag av husverten å selge leiligheten.
– Jeg inviterte megleren inn og han noterte tørt at det var belegg på gulvene og strie på veggene. Idet han skulle gå spurte han om vi skulle spille FIFA sammen, minnes Leif med et smil.

Sjekket damer – raskt
Megleren og Leif Zahl fikk god kjemi og sammen gikk de etterhvert mange turer på byen. Begge var ungkarer og opplevde seg som attraktive hos det motsatte kjønn.  Spesielt la megleren merke til at Leif sjekket damer ganske så raskt.
– Vi er like høy, har omtrent samme kroppsbygning og er ellers ganske like. Megleren mente at om jeg kunne sjekke damer så raskt – når vi tross alt var ganske like – så kunne jeg bli en god megler også, sier han med rungende latter.

High five
– Da Megleren startet opp PrivatMegleren i Trondheim for sju år siden ga jeg etter og begynte, fortsetter 30-åringen.
Det har ikke Leif Zahl angret på. Han elsker fortsatt Liverpool og Rosenborg. Og den nye frøkenen i livet hans gir også gode vibber.

Leif Zahl elsker jobben som megler

Hva er det beste i jobben som megler?
– Å ta en high five med et ungt par som velger meg som megler, eller danse med en moden kvinne på visning. Megleryrket er akkurat så spennende og interessant som du gjør det til selv.

Han ergrer seg ikke over at Liverpool og Rosenborg kanskje gikk glipp av et stort talent. Leif har funnet sin plass på laget. Hos PrivatMegleren.

-->