3500 har brukt «Mitt Boligsalg»

På nyåret lanserte PrivatMegleren tjenesten «Mitt Boligsalg». Til nå har snaut 3500 boligselgere benyttet seg av tjenesten.


– Vi er veldig fornøyd med antallet boligselgere som har tatt i bruk «Mitt Boligsalg», sier kjedesjef for marked i PrivatMegleren, Karen George.

LES OGSÅ: Wenche og Kjell Ove om «Mitt Boligsalg»

Eneste med slik tjeneste
«Mitt Boligsalg» lastes ned fra AppStore eller Google+. For å aktivere tjenesten må brukeren  være boligselger. PrivatMegleren er helt alene om å tilby dette til kundene. «Mitt Boligsalg» gir innsyn i hele salgsprosessen – fra befaring til siste bud foreligger. Alt skjer i sanntid.

Involvering
– Utgangspunktet var å involvere kundene på en opplevelsesrik måte. Boligsalg er spennende, for ikke si altoverskyggende, i den perioden boligen er for salg. Uansett hvor boligselgeren befinner seg, kan hun eller han motta varslinger løpende, fortsetter George.
Boligselgerne kan f.eks få innblikk i hvor mange som til enhver tid viser interesse for boligen,  hvor mange som er på visning og ikke minst –  være tilskuer til budrunden via «Mitt Boligsalg».

Nyttefunksjon
– Tjenesten har en solid nyttefunksjon, fordi boligselgere er opptatt av interesse og fremdrift, og i trygghet om at alt går som planlagt. Når fotografen er ferdig med bildene, publiseres disse «Mitt Boligsalg». Boligselger kan da se hvilke bilder som skal markedsføre boligen, sier George.

LES OGSÅ: Her finner du PrivatMegleren nær deg

-->