Ellevill interesse for det lille huset

Det lille huset på Nordnes går som en farsott i sosiale medier. Interessen er ellevill.


Etter et døgn ute i markedet har mer enn 14.000 personer klikket seg inn på boligen i Strandehagen på Nordnes. Huset har primærrom på 35 kvadratmeter.

LES OGSÅ: Her er salgsoppgaven på Strangehagen

UTROLIG MORO
– Det er utrolig moro med slik interesse. Jeg tror at mange er nysgjerrige. Huset er helt spesielt og det oser sjarm og trivsel av boligen, sier daglig leder Roar Nylund i PrivatMegleren Syd.

Megler Roar Nylund merker ellevill interesse for boligen på Nordnes

DRØMMER
Nylund sier at det er mange som drømmer om å bo i et lite idyllisk bergenshus, men nettopp begrenset plass gjør kanskje at familier vegrer seg. Dagens eiere står imidlertid frem i Bergensavisen og forteller åpent og hjertelig at familien på fem har trivdes svært godt i det lille huset de siste sju årene, tross størrelsen.

Er du interessert – ta kontakt med megler Roar Nylund

Er dette det mest spesielle huset du har solgt i din lange meglerkarriere?
– Det havner i alle fall på Top 3 listen med sin helt særegne stil og utforming. Dette er en bolig du ikke kan sammenligne med andre boliger fordi den avviker fra alt annet, svarer Nylund.

Hvordan vil du beskrive boligen i Strangehagen?
– Tonnevis med sjarme og et lite hus med en grandios sjel. Husk at det medfølger også hage og fantastiske solforhold. Beliggenheten er storslått, smiler Nylund.

-->