Nå kommer vårsleppet

Alt ligger til rette for et herlig vårslepp i boligmarkedet.


I Oslo er det lagt ut flere boliger enn på lenge. Det innebærer at det blir mer å velge i for deg som er på boligjakt. Fra alle deler av landet meldes det om god aktivitet. I ukene etter påske er det vanligvis fin driv i boligmarkedet med en god balanse i tilbud og etterspørsel.

Er du på boligjakt kan du se hva PrivatMegleren har for salg akkurat nå i ditt område.

ENERETT
Skal du selge bolig kan vi friste med meglere med lokal kompetanse. Våre meglere kan allerede på befaring si noe om interessen for din bolig. PrivatMegleren har i tillegg norsk enerett på det helautomatiserte annonseverktøyet KLiKK som selv finner veien til boligkjøpere i sosiale medier.

FØLG DITT EGET SALG
Som en ledd i kundeopplevelsen tilbyr vi alle våre kunder tjenesten Mitt Boligsalg der du kan følge hele salgsprosessen i sanntid, fra befaring finner sted til selve budrunden.

-->