Godt utvalg i boligmarkedet

Det norske boligmarkedet viser fin flyt.


GRETHE W. MEIER
Adm.dir, PrivatMegleren


Oslo er blitt mulighetenes marked. Prisene har stabilisert seg på et høyt nivå, men boligkjøperne har fått mye mer å velge i. Som boligkjøper slipper du å stå i kø, rett og slett.

Grethe W. Meier

STEMNINGSSKIFTE
I Rogaland ser vi at stadig flere kjøpere viser aktivitet, og det er et merkbart stemningsskifte i denne regionen. Oslo og Rogaland har begge – på hver sin måte – hatt ubalanse i boligmarkedet. Nå er det klare tegn til mer harmoni.

AKTIVITET
Totalt sett er det norske boligmarkedet velfungerende. Likevel har en del sjeføkonomer spådd en korreksjon. Vi avskriver verken oppgang eller nedgang. Det viktigste er aktivitet og husk: Du kjøper og selger i det samme markedet.

OPTIMISME
I disse dager behandles revidert nasjonalbudsjett. Finansminister Siv Jensen ser vekst i vår hjemlige økonomi. Flere kommer i arbeid. Det betyr verdiskapning. Boligprisene vil sannsynligvis fortsette å peke oppover. Personlig foretrekker jeg vekst i krabbefart fremfor rakettfarten vi har sett i Oslo de siste årene. Sunn vekst ligger i intervallet tre til fem prosent i året.

HØYEST MULIG PRIS
Jeg håper at du vurderer PrivatMegleren når du skal selge din bolig. Vi vet at høyest mulig pris er det som betyr mest for deg. Derfor er vi helt alene i Norge på løsningen KLiKK som selv finner veien til potensielle boligkjøpere i sosiale medier. Vi selger boliger i snitt 27 prosent raskere med KLiKK sammenlignet med om vi bare bruker Finn.no. Vi får også flere interessenter.

FØLG DITT EGET BOLIGSALG
I tillegg har vi utviklet tjenesten Mitt Boligsalg. Fra din egen mobiltelefon kan du følge hele salgsprosessen – direkte. Hver lille oppdatering får du med deg. Du kan se hvor mange som har lest salgsoppgaven, antallet personer på visning og naturligvis følge budrunden – i sanntid.

LES OGSÅ: Her finner du PrivatMegleren nær deg

-->