Ingen slutter på Lillehammer

I 2008 startet PrivatMegleren opp på Lillehammer. Ingen har så langt sluttet ved kontoret.


– Det er jo fantastisk. Meglerbransjen er kjent for å ha såkalt turn over, men vi har aldri opplevd at noen har sluttet. Vi har bare skrevet ansettelseskontrakter siden vi startet, sier partner og daglig leder Øyvind Horten hos PrivatMegleren Lillehammer, og legger smilende til:

Anerkjennelse
– Jeg har ingen erfaring herfra med at det leveres oppsigelse. Først og fremst tar jeg det som en anerkjennelse på godt arbeidsmiljø og ikke minst utviklingsmuligheter.

Daglig leder Øyvind Horten

LES OGSÅ: Her finner du våre meglere på Lillehammer

Ni ansatte
PrivatMegleren har ni ansatte på Lillehammer. Horten tror at stabile medarbeidere er noe av forklaringen på at virksomheten fortsatt vokser. I fjor omsatte PrivatMegleren Lillehammer for snaut 22 millioner kroner, nesten seks millioner mer enn året før.

Godt boligmarked
Horten beskriver boligmarkedet på Lillehammer som godt. Det er bra balanse mellom tilbud og etterspørsel, og han er svært fornøyd med at PrivatMegleren har solgt ti av de tolv dyreste eiendommene det siste året.

LES OGSÅ: Boliger for salg på Lillehammer

Tillitserklæring
– Vi er glad for hvert eneste oppdrag vi får, men når vi tildeles størsteparten av dyre boliger for salg, er det også en ekstra tillitserklæring til vår lokale virksomhet. Jeg er ikke sikker på at vi hadde klart dette med stadig gjennomtrekk av medarbeidere, sier Horten.

-->